کتلت عربی
کتلت لوبیا چشم بلبلی
شامی کباب
کوکو سبزی
کوکو سیب زمینی و ذرت
کوکو بادمجان
کوکو مکزیکی
سیب زمینی شکم پر
طرز تهیه انواع کتلت و شامی و کوکو
طرز تهیه کتلت
طرز تهیه شامی
طرز تهیه کوکو
آشپزی با ویدئو
کلیپ آشپزی کتلت (به فرانسوی: côtelette) و یا شامی از غذاهای پُرسی هستند. این غذای لذیذ و پرطرفدار، طعم کمی چرب و گوشتی دارد و با گوشت،سیبزمینی، تخممرغ و پیاز تهیه میشود و معمولاً بدون برنج و با نان سِرو میشود. میتوان آن را بهعنوان غذای آماده، غذای سفر و یا ساندویچ نیز مصرف کرد. انواع کتلت با گوشت چرخشدهٔ گوسفند و گوساله، مرغ، ماهی و یا حبوبات تهیه میشود.[۱]
سیبزمینی رندهشده، گوشت چرخکرده، تخممرغ، پیاز رندهشده، نمک و ادویه پس از مخلوط شدن، مایهٔ کتلت را به وجود میآورند که این مایه پس از یکدست شدن و شکل گرفتن در روغن و درون ماهیتابه سرخ میشود