کلمه فلافل برگرفته از کلمه 'فلفل' می باشد. این کلمه گسترش پیدا کرده و در زبان های دیگر از جمله زبان فارسی (پلپل) استفاده شده است. اما کلمه فلافل در اصل به معنی گلوله نخود می باشد.
البته بعضی معتقدند که فلافل (به مصری جدید: طعمیه) غذایی ساخته شده توسط قبطیان مصر (مسیحیان مصر) برای روزهای روزه داری مسیحیان بوده (مسیحیان باید در زمان این روزه از خوردن هرگونه گوشت پرهیز کنند؛ و تنها از خوراکیهای گیاهی استفاده کنند) و کلمه فلافل از سه بخش 'فا' 'لا' و 'فل' تشکیل شده که در زبان قبطیان به معنی ' کاملاً از نخود ' میباشد؛ و این غذا توسط قبطیان به شام و سایر کشورها گسترش یافته است.
در این برنامه سعی کرده ایم آموزش انواع فلافل و سمبوسه عربی و ایرانی را برای شما عزیزان گردآوری نماییم .
فلافل و سس مخصوص
فلافل رژیمی
فلافل با هوموس
فلافل ماهی
فلافل پنیر محلی
فلافل لبنانی
فلافل با سس ارده
فلافل نخودفرنگی
فلافل خوزستانی
فلافل اسپایسی
فلافل با سویا
فلافل مرغ
فلافل نخود و هویج
فلافل با نخود و عدس سبز
فلافل در فر
سمبوسه هندی
سمبوسه نان لواش
سمبوسه میگو
سمبوسه رژیمی
سمبوسه خوزستان
سمبوسه آسیایی
سمبوسه اصلی جنوب
سمبوسه سیب زمینی و قارچ
سمبوسه رژیمی
سمبوسه قارچ
سمبوسه گوشت
سمبوسه پنیر
سمبوسه گیاهی
سمبوسه پیتزایی