مربا از پختن میوه با شکر به دست میآید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری میشود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی میماند.
در این برنامه طرز تهیه انواع مربا برای شما عزیزان در نظر گرفته شده است.
مربای لبو
مرباى پوست هنوانه
مربای قیسی
مربای خیار
مربای ترب سفید
مربای گیلاس
مربای آلو سیاه
مربای گریپ فورت
مربای آناناس
مربای بادمجان
مربای پوست گریپ فروت
مربای به
مربای پسته تازه
مربای آلوئه ورا
مربای زردآلو
مربای کدو تنبل
مربای چغندر
مربای بهار نارنج
مربای آلبالو
مربای پوست پسته
مربای انار
مربای گل محمدی
مربای انجیر
چند نکته در مورد مرباها
مربای بالنگ
مربای زغال اخته
مربای خلال نارنج
مربای کامکوآت
مربای توت فرنگی
مربای هلو
مربای گردو
مربای پوست پرتقال
مربای سیب
مربای گلابی
مرباى زرشک
مربای هویج
مربای کیوی
مرباى کدو حلوایى
★ ★ ★ ★ ★ ٨ خرداد ١٤٠١
عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود
★ ★ ★ ★ ★ ١٢ تیر ١٣٩٩
عالللللی
★ ★ ★ ★ ★ ٢٠ آبان ١٣٩٨
محشره