با غذاهای محلی استان های ایران آشنا هستید؟
روش پخت کدام یک از آنها را می دانید؟
شامل:
'دمپخت میگو بوشهری'
'قیمه نثار'
'یتیمچه'
'مانی پلو غذای دامغانی'
'کوفته تبریزی'
'ماهی صبور جنوب'
' نازخاتون / غذای سنتی شمالی '
'طرز تهیه ماشاب، آش محلی قم'
'میرزا قاسمى'
'چولا کابلی'
'بادمجان شکم پُر مازندرانی'
'قرمزه نخودچی از نمونه غذاهای سنتی اصفهان'
'روش تهیه کمه جوش- غذای محلی سبزوار'
'تتالی (غذای اراکی) '
' قلیه بادمجان غذای سنتی گیلان '
'آش انار شیرازی'
'کشک کدو، غذای کرمانی'
'طرز تهیه چکدرمه غذای محبوب ترکمن ها'
'هویج پلو شیرازی'
'آش دوغ اصل اردبیل'
'کوکوی لوبیا سبز تبریزی '
'اشپل وابیج - گیلانی'
'آش ترش مازندران'
'آش قُلقُل؛ غذای محلی شوشتر'
'خورش مرغ آلوی مشهدی'
'خاگینه ساده تبریزی - قی قناق'
و....