بیش از 100 نوع پلو و خورش
یکی از مهمترین مواد غذایی در سفره ما ایرانی ها، پلو می باشد. برنج در کنار مواد دیگر غذایی، طعمی بسیار دلچسب و خوشمزه خواهد داشت.
با یادگیری نحوه پخت انواع پلو از قبیل کلم پلو، آلبالو پلو، رشته پلو و بسیاری از غذاهای دیگری که پلو قسمت اصلی آن ها را تشکیل می دهد، دیگر برای انتخاب غذایی که می خواهید برای خانواده خود طبخ کنید، مشکل نخواهید داشت و گزینه های زیادی پیش روی شما خواهد بود.
از طرف دیگر در آشپزی ایرانی خورش (یا خورشت) کاربرد فراوان دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است به صورت پلو یا کته تهیه شده باشد، خورده میشود. خورشهای ایرانی ترکیبی از گوشت، سبزیجات خشک یا تازه و حبوباتی چون عدس و لوبیا هستند. ایرانیان چلوخورش که به آن برنج و خورش هم گفته میشود را در غذاهای روزانه، میهمانیها و مراسم رسمی استفاده میکنند.
در این برنامه، طرز تهیه انواع خورشت ها و پلوهای مجلسی و غیر مجلسی به شما آموزش داده شده است.