در این برنامه آموزش تهیه انواع پلو و چلوهای ایرانی ، عربی، اروپایی و ... گردآوری شده است تا شما در کمترین زمان و به بهترین روش آنها را تهیه و نوش جان کنید.
پلو در آشپزی ایرانی، آذربایجانی، ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته میشود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، طبخ میشود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آبکش ممکن است. در برخی غذاها نیز ممکن است پس از طبخ کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه میکنند. همچنین غذاهایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمیشوند. در تعریف پلو در دهخدا آمدهاست: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.
☆ ☆ ☆ ☆ ★ ٢٩ تیر ١٤٠١
عالی
★ ★ ★ ★ ★ ٢ آبان ١٣٩٩
عالیست
☆ ☆ ☆ ☆ ★ ٢٢ تیر ١٣٩٩
نصب نکنیدبدرد نمخوره