تا به حال چندین پروژه مختلف برای اجرای بازی های ویندوز روی گوشی های موبایل آغاز شده که هیچکدام از آن ها به سرانجام خاصی نرسیده بودند، اما به لطف ایمولاتورها (شبیه سازها) و کلاود گیمینگ این بار میتوانید به راحتی و با کمترین مشکل برخی از بهترین بازیهای پی سی را روی گوشی اندرویدی خود با هر سخت افزاری که داشته باشد، اجرا کنید و از بازی کردن بدون محدودیت لذت ببرید با مجله مایکت همراه باشید.
وینلاتور، اجرای بازیهای پی سی روی موبایل
این روزها یک برنامه به نام “وینلاتور” به تازگی راهاندازی شده است که ادعا میکند که بخشی از کارهای پیچیدهای را که برای اجرای بازیهای پی سی روی گوشی نیاز داشتید حذف میکند و به شما اجازه میدهد به راحتی برخی از بازیهای محبوب خود را بدون دردسر اجرا کنید.
- بهترین بازیهای اکشن اندروید
- آیا استارفیلد برای گوشیهای موبایل ساخته خواهد شد؟
- بهترین بازیهای سوم شخص اندروید
مهم است به یاد داشت که وینلاتور در واقع مجموعهای از برنامهها و ابزارهای موجود است که در یک رابط کاربری قابل فهم است که اجرای بازی ها را برای شما راحت تر از قبل کرده است. این ابزارها شامل برنامه Box (که به شما اجازه میدهد برنامههای x86 را بر روی دستگاههای Arm اجرا کنید) و Wine (که به شما اجازه میدهد برنامههای ویندوز را بر روی لینوکس اجرا کنید) میشوند. البته، باید ذکر کرد که نحوه نصب و رابط کاربری وینلاتور بهبود قابل توجهی نسبت به راه حلهای مشابهی مانند Box4Droid دارد که نیازمند استفاده از دستورات ترمینال هستند و پیچیدگی های فنی زیادی دارند.
راهاندازی وینلاتور به راحتی انجام میشود، زیرا شما ابتدا برنامه را نصب و سپس یک فایل ارائهشده را در یک مسیر خاص در گوشی خود کپی میکنید. سپس از این قسمت، برنامه را راهاندازی کرده و یک کانتینر را تنظیم میکنید (رزولوشن درایورها و غیره را انتخاب میکنید). همچنین، برنامه به طور پیشفرض به پوشه دانلودهای شما دسترسی دارد، بنابراین شما میتوانید تمام بازیهای خود را در یک پوشه و در اینجا قرار دهید.
تاکنون حدود نه یا ده بازی کامپیوتری را با استفاده از وینلاتور امتحان کردهام. بسیاری از این بازیها نیاز به تنظیمات رزولوشن و یا تنظیمات درایور خاص برای اجرا داشتند، البته اگر اصلاً اجرا میشدند. بسیاری از عناوین حتی اصلاً اجرا نمیشدند یا قبل از ورود به بازی کرش میکردند، اگرچه مطمئناً تنظیمات ممکن است به شما کمک کند، اما توقع یک اجرای بی نقص را از وینلاتور نداشته باشید.
در مورد بازیهایی که به درستی اجرا شدند، Deus Ex با عملکرد بسیار عالی اجرا شد، Hitman 2 نرخ فریم متغیر اما قابل اجرا را ارائه کرد، و Undertale در بیشتر زمان قابل بازی بود. من همچنین توانستم مراحل ابتدایی Far Cry 2 را انجام دهم قبل از اینکه بازی چند دقیقه پس از شروع کرش کند. Prince of Persia: The Sands of Time نیز راهاندازی شد اما در حین بازی با مشکلات گرافیکی جدی روبرو شد. برخی از کاربران همچنین موفقیت در اجرای عناوینی مانند Trackmania Nations Forever و Gothic را گزارش کردهاند.
Winlator آسان برای راهاندازی و استفاده است، اما عملکرد و سازگاری بسیار بالایی ندارد و ممکن است شما با مشکلاتی در حین کار با این برنامه روبرو شوید، برخی از مشکلات رایج در استفاده از وینلاتور شامل کرش کردنهای ناگهانی، قطع صدا، از بین رفتن نشانگر موس و مواردی از این دست میشود که روی تجربه کلی شما از بازی اثر منفی خواهد گذاشت.
به هر حال، کاملا شفاف است که اگر قصد دارید بازیهای کامپیوتری منتشر شده در دهه گذشته یا آینده نزدیک را اجرا کنید، انتظارات خود را بالا نبرید. پس حتی فکر نکنید که از طریق این برنامه بازیهایی مثل Cyberpunk 2077، The Witcher 3 یا Control قابل اجرا هستند!
وینلاتور با چیپست های جدید اسنپدراگون تقریبا سازگاری خوبی دارد و اگر یک گوشی اندرویدی جدید خریده اید و مشتاق هستید که بازی های موبایل قدیمی را از طریق گوشی خود تجربه کنید، این نرم افزار را در ابتدا نصب کرده و سپس تنظیمات لازم را مرحله به مرحله انجام دهید و در نهایت بازی خود را اجرا کنید، البته باز هم میگویم که وینلاتور عملکرد خوب اما ناپایداری دارد و بازی های روز دنیا را اجرا نمیکند.
آیا راهحلهای دیگری برای اجرای بازی ها وجود دارد؟
این آخرین باری نیست که درباره اجرای بازی کامپیوتر از طریق گوشی های موبایل مطلبی را میخوانید و احتمالا در آینده راه حل های دیگری برای این موضوع وجود خواهد داشت، در حال حاضر دو توسعه دهنده در حال ساخت یک شبیه ساز به نام Cassia هستند که طبق گفته های خودشان عملکرد قابل قبولی دارد و از وینلاتور و برنامه های دیگر عملکرد بهتری از خودش نشان میدهد، این برنامه به کاربران اجازه میدهد بازی هایی که دایرکت ایکس 8 و یا بالاتر را بخواهند، به درستی اجرا شود و از شر کرش های ناگهانی خلاص شوید، البته تا زمان انتشار نهایی این برنامه فاصله زیادی وجود دارد و در حال حاضر خبری از برنامه کاسیا نیست.
همچنین ارزش دارد ذکر شود که برخی از بازیهای قدیمی کامپیوتر نیز نسخههای رسمی اندروید یا نسخههایی برای کنسولهایی مانند PS2 و GameCube دریافت کردهاند. بنابراین میتوانید این عناوین را به صورت رسمی خریداری یا از طریق شبیهسازهای پلی استیشن در اندروید اجرا کنید.
آموزش نصب و استفاده از شبیه ساز وینلاتور در اندروید
برای نصب هر برنامه ای روی اندروید در ابتدا مطمئن شوید که به اندازه کافی فضای خالی دارید و میتوانید این برنامه را به راحتی اجرا کنید.
- سپس برنامه را از این صفحه دانلود کرده و بعد از اینکه دانلود به اتمام رسید آن را یکبار روی گوشی خود اجرا کنید و سپس برنامه را ببندید و
- ادامه مراحل را به ترتیب پیش ببرید.
- در این مرحله فایلی با فرمت OBB را که دانلود کرده اید را به این مسیر انتقال دهید:
storage/emulated/0/Android/obb/com.winlator - در این مرحله کار تقریبا به پایان رسیده است و برای شروع کار روی گزینه Containers کلیک کنید و علامت + را بزنید و یک کونتینر جدید بسازید.
- نکته مهم این است که اگر گوشی شما از پردازنده اسنپدراگون استفاده میکند به تنظیمات دست نزنید، و برای فهمیدن نوع پردازنده کافی است که اپلیکیشن GPUZ برای اندروید را دانلود کنید.
هرچیزی که درباره کلود گیمینگ باید بدانید
تاریخ بشر پر شده از نوآوریهایی که هیچکس فکرش را نمیکرد روزی به موفقیت برسند، اگر دو دهه قبل میگفتید که در آینده با مفهومی به نام کلاود گیمینگ یا بازی ابری مواجه میشویم و میتوانیم بازیها را روی هر دستگاهی اجرا کنیم، قطعاً مورد تمسخر قرار میگرفتید و هیچ کس باور نمیکرد که چنین چیزی منتظر ما است. خوشبختانه، ما نسلی هستیم که بسیاری از تکنولوژیهای مدرن را مشاهده میکند یا حداقل درباره نسخه اولیه آنها اطلاعاتی دارد. امروز به شکل کامل این فناوری هیجانانگیز را در مایکت بررسی میکنیم.
ما در مورد نحوه کارکرد فناوری و سیستمعاملهای مختلف موجود امروزه، اطلاعات زیادی را گردآوری کردهایم تا هر آنچه را که باید درباره بازیهای ابری بدانید، به شما ارائه دهیم.
کلود گیمینگ چیست؟
طبق تعریف ویکیپدیا به این موضوع میرسیم که بازیهای ویدیویی نوعی سرگرمی تعاملی هستند که با استفاده از یک دستگاه الکترونیکی مجهز به پردازشگر انجام میشوند. همین تعریف به ما دید تازهای میدهد و به ما میگوید که از دنیای “سوپر ماریو” و دوستانش باید چه توقعی داشته باشیم و چه سرگرمیهایی در این دسته قرار میگیرند.
چند سال پیش، شرکتهای گوگل، مایکروسافت، و سونی اصطلاح جدیدی را به دنیای بازیهای رایانهای معرفی کردند و مفهوم جدیدی تحت عنوان “بازی ابری” شکل گرفت. تا چندوقت پیش هیچکس نمیدانست که این شرکتها دقیقاً چه برنامهای دارند. برخی از افراد خوشبین به آینده نگاه میکردند، اما گروهی دیگر باور داشتند که هنوز خرید کنسول و دیسکهای فیزیکی، محبوبترین حالت در میان گیمرهاست.
بعد از آنکه کرونا دنیا را درگیر خود کرد، فروش دیسکها به شکل چشمگیری کاهش یافت و همراه با آن فروش دیجیتالی رشد قابل قبولی داشت. این اتفاق باعث شد که شرکت ایکس باکس، در کنار معرفی کنسولهای نسل جدید خود یعنی ایکس باکس سری ایکس/اس، بر روی گیمپس مانور زیادی دهد و تکنولوژی “کلاود گیمینگ” خود را هم به رخ سایر رقبا بکشد.
اما سوال اصلی که مطرح میشود این است که اصلاً بازی ابری چه معنایی دارد و اگر بخواهیم تعریف دقیقی از آن داشته باشیم باید چه بگوییم؟ به بیان ساده، سرویسهای ابری مانند نتفلیکس دنیای بازیها هستند و دسترسی به ویدیو گیم را روی هر پلتفرمی ساده میکنند. یعنی شما میتوانید با استفاده از تلفن همراه خود به “بتلفیلد 2048” بازی کنید. این کار از نظر سختافزاری در حال حاضر تقریباً غیرممکن به نظر میرسد، چرا که توسعهدهندگان هیچ علاقهای به پورت کردن بازی برای دستگاههایی مانند موبایل و تلویزیون ندارند. از نظر قدرت پردازش هم با اینکه این وسایل هوشمند شده و نسبت به گذشته پیشرفت داشتهاند، اما همچنان برای بازیکردن مناسب نیستند. اما بازی روی ابرها به شما اجازه میدهد که این محدودیتها را پشت سر بگذارید.
کلود گیمینگ یک روش فناورانه و جدید برای انجام بازیهای ویدیویی به وسیله سرورهای مختلف در سراسر دنیا است. در واقع، شما دیگر نیازی به دانلود و نصب بازیها روی کنسول یا لپتاپ خود ندارید. به جای آن، میتوانید با استفاده از هر دستگاهی که از یک مرورگر پشتیبانی و به اینترنت متصل میشود، بازیهای دلخواه خود را انجام دهید. در واقع، شما از راه دور به سرورها متصل میشوید و به شکل محلی از دیتای آنها استفاده میکنید. این کار در حال حاضر هم در وبسایتها انجام میشود، اما به شکل بسیار محدودتر و متفاوتتر نسبت به این حوزه تازه وارد است.
اگر با نتفلیکس یا اسپاتیفای آشنا باشید، به خوبی میدانید که این سرویسهای استریم در کل دنیا طرفداران خاصی دارند. البته این دو شرکت در حوزه فیلم و موسیقی فعال هستند، اما در حالت کلی باعث بالا بردن کیفیت زندگی افراد و کاهش هزینههای آنها شدهاند. این به این معناست که اگر از سرویسهای کلود استفاده کنید، دیگر نیازی ندارید که آخرین مدل ایکس باکس یا پلیاستیشن 5 را خریداری کنید و مرتب نگران حجم بازیها باشید. در واقع، شما دیگر نیازی به دنبال کردن انویدیا نخواهید داشت و فقط به این فکر میکنید که شرکتها چطور در این زمینه عمل میکنند و چه بازیهایی انتظار شما را میکشد. به طور کلی تنها دغدغه یک گیمر در سرویس ابری این است که یک اتصال اینترنت قابل قبول داشته باشد. این در ایران کمی دور از ذهن به نظر میرسد، اما با فراگیری بیشتر اینترنت و توسعه 5G در نقاط مختلف دنیا قطعاً ما هم در آینده جز مشترکان این سرویسها خواهیم بود.
کلود گیمینگ چطور کار می کند؟ معرفی اپلیکیشنها و سرویسهای اندرویدی
همانطور که گفتیم، این تکنولوژی نقش یک واسطه را بازی میکند، اما بیایید نگاهی به ساز و کار شرکتهای مختلف داشته باشیم و ببینیم که چطور هر سرویس میتواند با چنین کیفیتی از بازیهاش AAA پشتیبانی کند.
در قسمت Cloud این سرویسها، شما به یک سرور متصل میشوید که از چندین هزار کنسول یا رایانه قدرتمند تشکیل شده است. البته هر شرکت سعی میکند فناوری خاصی داشته باشد؛ به عنوان مثال، Xbox Cloud Gaming از کنسولهای خانواده ایکس باکس داخل رکهای مختلف استفاده میکند و این اجازه را به شما میدهد که از قدرت آنها به وسیله اینترنت پرسرعتی که دارید، استفاده کنید. اما برخی دیگر از ارائهدهندگان خدمات از کامپیوترهای گیمینگ قدرتمند که به ویندوز 10 مجهز هستند استفاده میکنند. این نشان میدهد که هر شرکت همواره سعی میکند هزینههای خود و کاربرانش را کاهش دهد و کیفیت بازیها را افزایش دهد و از تیمهای توسعه بازی عقب نماند.
این سیستم به شکل مرتب از سوی کاربران بازخوردهایی دریافت میکند و شما میتوانید با دادن فیدبک و ثبت امتیاز نظرات خودتان را به گوش سازندگان برسانید. همچنین این اتفاق کمک میکند که اگر دستگاهی مشکل جدی داشت، تیمهای پشتیبانی به آن پی ببرند و دست به تعمیر و یا جایگزینی آن بزنند. به طور کلی، سرویسهای ابری بازی ایرانی یا خارجی شبیه یک خیابان دو طرفه هستند که در سمتی داده را دریافت (فعالیتهای شما در بازی) و ویدیو بازی (تصویری که کاربر میبیند) را به سمت او ارسال میکنند.
بازی ابری واژه جدیدی است که این روزها زیاد آن را میشنویم اما شما برای دسترسی به این ویدیو گیم ها به اشتراک ماهیانه و یا سالانه احتیاج دارید و برخی از شرکتها هم خدمات ویژهای دارند که مبلغی افزون بر پرداختی ماهانه شما اضافه خواهد شد.
سرویس GeForce Now انویدیا
اپلیکیشن و سرویس GeForce Now که زیرمجموعه شرکت انویدیا (تولید کننده کارتهای گرافیک) محسوب میشود، به شما بازیهایی را پیشنهاد میدهد که از فروشگاههای سوم شخص باید آن را خریداری کنید. در واقع، این کمپانی سعی کرده که پای استیم و بتل نت (Battle.net) را هم به این بازی باز کند و در نهایت سختافزار لازم را هم در اختیار شما قرار میدهد.
اما خرید بازیها از استیم چه فایدهای برای کاربر دارد؟ به این فکر کنید که شاید روزی تصمیم گرفتید که کیس مناسب بازی خریداری کنید. در اینجا، رها کردن بازی به وسیله اینترنت اصلاً منطقی نیست. شما بازیهای زیادی را خریداری کردهاید و عملاً برای شما دیگر کاربردی ندارند. اما خرید از استیم به این معناست که شما بدون هیچ مشکلی میتوانید وارد حساب کاربری خود شوید و به تمام محتویاتی که از قبل خریداری کردهاید، دسترسی داشته باشید. در واقع، انویدیا سعی کرده با این تکنولوژی به شکل هیجانزده برخورد نکند و یک راه برگشت هم برای خود در نظر گرفته است. اما این را بدانید که چنین شرکتی همیشه برنده میدان خواهد بود و این شما هستید که نیاز به سرگرمی دارید و آنها همیشه قدرتمندترین کارتهای گرافیک را به گیمرها هدیه میکنند.
سرویس playstation now، حرکت آهسته و پیوسته سونی
سونی بخشهای زیادی دارد اما قسمت سرگرمی آن یکی از مهمترین حوزههایی است که ایرانیها علاقه زیادی به آن دارند. اکثر ما با پلیاستیشن 2 یا همان سونیهای کوچک قدیمی بزرگ شدهایم و در نسل هشتم هم با بسیاری از بازیهای انحصاری این شرکت خاطره زیادی داریم. این کمپانی طرفداران زیادی دارد که حاضرند سالها صبر کنند تا بازیهای جدید معرفی شده را تجربه کنند. برخلاف بازیکنان بزرگی که در این قسمت از بازار مشغول فعالیت هستند و سعی میکنند خیلی با سرعت زیاد به سمت ابرهای خیالی حرکت کنند، سونی تصمیم گرفته که شتابزده عمل نکند و به شکلی کاملاً متفاوت در حال حرکت کردن است. پیش از اینکه خبری از نتفلیکس در دنیای سینما باشد و یا سر و کله کرونا پیدا شده باشد، این شرکت از سرویس پلیاستیشن ناو استفاده میکرد.
این پلتفرم تفاوت اساسی با سایر رقبا دارد و بیشتر شبیه یک کتابخانه بزرگ بازی، فیلم، سریال و موسیقی است که با هزینهای مقرون به صرفه به کاربران خدمات ارائه میکند. اخیراً هم آخرین نسخه از اپلیکیشن آن با قابلیتهای جدیدی منتشر شد.
سرویس سونی در زمینه بازی مشکلی ندارد و به لطف عناوین تولید شده در نسلها و سالهای مختلف، شما به یک آرشیو بزرگ و غنی از بهترینها دسترسی خواهید داشت. این پلتفرم از اندروید و سیستمعاملهای اپل پشتیبانی نمیکند و ایراداتی دارد که احتمالاً در آینده رفع خواهد شد، اما شما میتوانید از قابلیت کراسپلتفرم برای سیو کردن بازیها روی رایانه شخصی و یا کنسولهای سونی استفاده کنید.
همچنین این سیستم فقط از کنترلرهای سونی پشتیبانی میکند و حتماً باید از یک نسخه استاندارد آن (PS5، PS4) استفاده کنید. این کار باعث میشود که بازیکن به سمت انحصارگرایی بیشتر پیش برود اما خب چارهای نیست.
ایکس باکس کلاود گیمینگ، رویاپردازی مایکروسافت برای تصاحب دنیای بازی ها
ایکس باکس در نسل نهم برنامههای زیادی دارد و از چند سال پیش مشخص بود که میخواهد به شکل تخصصی وارد حوزههای جدیدی شود و با استفاده از قدرت سختافزاری که در اختیار دارد، شعار “بازی برای همه” را اجرا کند. تا به اینجای کار و با خرید بتسدا توسط غول فناوری آمریکا، اتفاقات مثبتی رقم خورده و سرویس گیم پس هم با یک تغییر نام و اضافه شدن عناوین بزرگتر توانسته کاربران زیادی در دنیا پیدا کند.
مایکروسافت سعی میکند ایکس باکس را به یک بخش سودآور و بزرگتر تبدیل کند و برای رسیدن به این هدف هم هیچ ترسی از هزینههای احتمالی ندارد. ترکیب Xbox Game Pass با Xbox Cloud Gaming یک اتفاق هیجانانگیز است که به طرفداران اجازه میدهد با یک هزینه کم به صدها بازی بزرگ و مستقل دسترسی پیدا کنند و آنها را در این آرشیو عظیم همراه خود داشته باشند. همچنین این شرکت خود سازنده ویندوز است و این سیستم عامل مقصد اصلی بازیهای بزرگ در دنیا است و کار را برایش راحتتر کرده است.
چطور میتوانیم بازیهای کامپیوتر را روی موبایل بازی کنیم؟
خوشبختانه، سختافزارها نسبت به یک دهه گذشته با سرعت و شتاب بیشتری توسعه پیدا میکنند و روز به روز قدرتمندتر میشوند. اگر به اولین گوشیهای اندروید نگاهی بیندازیم، متوجه میشویم که بسیاری از آنها توانایی اجرای بازیهای ساده را داشتهاند و جز یک گرافیک دو بعدی یا پیکسلی هیچ چیز دیگری روی آنها اجرا نمیشد. البته سونی اریکسون آن زمان سعی کرد که با معرفی بازیهای تنیس، گلف و چند بازی ورزشی دیگر کمی این استانداردها را افزایش دهد و موفق هم بود.
این روزها تلفنهای موبایل به یک کامپیوتر جیبی قدرتمند تبدیل شدهاند که میلیونها نرمافزار برای آنها وجود دارد و در اپ استورهایی نظیر مایکت میتوانید به آنها دسترسی داشته باشید. این مساله باعث شده که نفوذ گوشیهای همراه در میان مردم بیشتر شود و بازیکنان زیادی در سراسر دنیا علاقمند باشند که از تلفن همراه خود به عنوان یک ابزار سرگرمی محور استفاده کنند.
تا چند سال پیش، اگر به کسی میگفتید که در سال 2018 میتوانید کالاف دیوتی موبایل را روی تلفن همراه خود نصب کنید و به تعداد زیادی از نقشهها و شخصیتهای این سری دسترسی داشته باشید، قطعاً فکر میکردند که دیوانه شدهاید. اما خب، ما نسلی هستیم که بهترین و بدترین اتفاقات تاریخ را به چشمان خود میبینیم. این روزها که خبر خودروهای پرنده و سفر به لبه فضا بر سر زبانها افتاده، اصلاً عجیب نیست که کسی بخواهد بازیهای AAA را روی موبایل بازی کند.
در سال آینده، چندین عنوان محبوب مثل بتلفیلد و ولورانت برای موبایل برنامهریزی شده و در حال حاضر هم اپکس لجندز موبایل به شکل رایگان قابل دسترس است. تمامی این بازیها به شما انتخابهایی با کیفیت ارائه میکنند. اما اگر از شکل سنتی بازیها راضی نباشیم، باید چه کاری انجام دهیم؟ این مقاله درباره کلود گیمینگ است و به شما میگوید چطور میتوانید بازیهای کامپیوتر را روی موبایل خود اجرا کنید. برای این کار کافی است:
- یکی از سرویسهای بازی ابری (کلود گیمینگ) را با توجه به بودجه و امکاناتی که نیاز دارید انتخاب کنید.
- وارد وب سایت یا اپلیکیشنهایی مثل Vortex gaming شوید.
- اکانت خود را خریداری کنید.
- بازی مورد نظر را انتخاب کرده.
- روی گزینه Play کلیک کرده و منتظر بمانید که وارد بازی شوید.
- البته به این نکته توجه کنید که برای اجرای مطلوب عناوین با کیفیت و با گرافیک بالا شما باید به یک اینترنت وای فای یا اینترنت خانگی با حداقل سرعت 6 تا هشت مگابایت بر ثانیه دسترسی داشته باشید، البته اگر بخواهید فریم ریت بالاتر و کیفیت تصویر بیشتری داشته باشید این عدد باید بیشتر شود و به چیزی حدود 20 مگابایت برسد.
بازار بازیهای ابری در آینده چگونه خواهد بود؟
بازار بازی های ابری در سال 2019 چیزی حدود 306 میلیون دلار تخمین زده شده است و انتظار میرود تا سال 2024 این عدد رشد چشمگیری داشته باشد و به 3107 میلیون دلار برسد، دلایلی مثل اینترنت 5g، افزایش بازیکنان بازیهای رقابتی و آنلاین در تلفن های همراه و گسترش فراگیری اینترنت در دنیا باعث شده که این عدد تا این حد بزرگ تر شود و رشد داشته باشد، طبق گزارش های منتشر شده از سوی وبسایت marketsandmarkets؛ دو شرکت گوگل و مایکروسافت کمک بزرگی به این تکنولوژی و محبوب تر شدن آن میکنند و همچنین بازیکنان دیگر توانایی پرداخت هزینههای ناشی از خرید کنسولهای جدید، به روز رسانی های نرم افزاری و خرید بازی ها را ندارند و این هزینه بالایی برای بسیاری از کاربران در کشورهای مختلف محسوب میشود.
همچنین این گزارش ادعا میکند که بازار این بازی ها در منطقه آسیا و اقیانوسیه به دلیل توسعه زیرساخت های اینترنت شتاب بیشتری داشته باشد و در ادامه به اصلی ترین بازیگران این بخش هم اشاره هایی دارد که اکثر غول های بزرگ فناوری مثل مایکروسافت، آمازون، گوگل، انویدیا و آی بی ام در آن نقش پررنگی دارند و کشورهای آمریکا (ایکس باکس و انویدیا)، ژاپن (سونی) و چین (تنسنت و علی بابا) در صدر این لیست قرار میگیرند.
کلاود گیمینگ و مایکت
اخیراً وزیر ارتباطات اعلام کرده که 97 درصد از شهرها و روستاهای کشور ما از اینترنت برخوردار هستند و تقریباً هیچ نقطهای بدون اینترنت وای فای یا همراه در ایران پیدا نمیشود. این خبر واقعاً باعث افتخار است، اما اگر نگاهی به سرعت آپلود و دانلود در شهرهای پیشرفته و یا مناطق دورافتاده بیندازیم، متوجه میشویم که از کیفیت خوبی برخوردار نیستیم و طبق لیستهای منتشر شده که وضعیت کشورها را درباره اینترنت مشخص میکند، ایران ما اصلاً جایگاه خوبی ندارد. به همین دلیل، مساله بازیهای ابری تا حد زیادی فعلاً قابل بحث نیست و نمیتوانیم مانور زیادی روی آن بدهیم.
اما ما در مایکت همیشه سعی کردهایم که برای عاشقان بازیها برنامههای ویژهای داشته باشیم و همواره به شکل منظم و هدفمند ویدیو گیمهایی را به این پلتفرم اضافه و سعی کردهایم که همیشه بهروزرسانیها را با بالاترین سرعت و کیفیت در اختیار آنها قرار دهیم؛ از این رو، در سالهای اخیر ویژگیهای مختلفی مثل دانلود منیجر داخلی، مای نت، تگهای بازیها و چندین ویژگی دیگر به اپلیکیشن مایکت اضافه شده که برای دوستداران بازی و گیمرها مناسب بوده و به پیشرفت بازیسازان ایرانی هم کمک کرده است. در این مقاله نمیشود به طور کامل این مقوله را بررسی کرد و به جزئیات آن پرداخت، اما در حالت کلی میتوانیم بگوییم مناسبترین پلتفرم برای بازیکنان ایرانی گوشی موبایل است و با توجه به بسترهای مناسبی که وجود دارد، خیلی از بازیکنان علاقمند هستند که موبایل گیمر باشند.
بهترین سرویس بازی ابری در ایران کدام است؟
شما انتخاب های زیادی پیش روی خود دارید، به عنوان مثال میتوانید از پروژه های ملی نظیر پلی پاد استفاده کنید و یا به سراغ ایکس باکس کلاود و مجموعه بازیهایش بروید، البته اینکه شما طرفدار کدام بازیها هستید و تا چه قدر می خواهید هزینه کنید قطعا در انتخابهای شما اثر گذار خواهد بود ولی تمام سرویسها و نرم افزارهایی که در اینجا معرفی شدند جز بهترینها هستند و در این بازه زمانی حرفی برای گفتن دارند.
میتوانیم از کیبورد و یا کنترلر به درستی استفاده کنیم؟
اکثر این اپلیکیشن و نرم افزارها به خوبی با دستگاه شما سازگار میشوند و بدون هیچ مشکلی میتوانید از کیبورد و ماوسی که در حال حاضر دارید استفاده کنید، همچنین اگر میخواهید از تبلتها و گوشیهای موبایل استفاده کنید، میتوانید از کنترلر های ایکس باکس، پلی استیشن و یا کنترلر انحصاری گوگل استادیا که هفتاد دلار قیمت دارد استفاده کنید، البته توصیه میکنیم پیش از خرید تجهیزات جانبی، نحوه اجرای بازی و سرعت اینترنت خود را تست کنید.
سرویس استریم ابری بازی یا اشتراک بازی، کدام بهتر است؟
اگر یک لپتاپ یا پی سی قدرتمند دارید و یا از کنسولهای نسل نهم استفاده میکنید شما از نظر سخت افزاری تا حداقل ده سال آینده مشکلی نخواهید داشت و با یک شیب ملایم میتوانید اکثر بازیهای بزرگ فرست پارتی و ترد پارتی را تجربه کنید، در این صورت شما میتوانید از سرویسهای اشتراکی بازی استفاده کنید، این قابلیت به شما اجازه میدهد که وارد یک کتابخانه بزرگ از محصولات (ویدیو گیم) شوید و با پرداخت هزینهای به شکل ماهیانه از همه آنها استفاده کنید، اما اگر جز این گروه نیستید و خود را یک موبایل گیمر میدانید که هنوز سخت افزار مناسبی ندارد میتوانید از سرویسهای استریم روی تلویزیون هوشمند خانه، موبایل و حتی کامپیوترهای قدیمی خود استفاده کنید.
انیمیشن وال ای همان ربات معروفی که اکثر ما فیلمش را دیدهایم، سالها پیش منتشر شد و گوشهای از آینده بشر را به ما نشان داد، اکثر افراد در اتاقک هایی نشسته بودند و کارهایشان را به وسیله یک مانیتور لمسی که پیش رویشان قرار داشت کنترل و مدیریت میکردند و حتی نیازهای اساسی که داشتند رفع میشد، شاید این جمله ترسناک یا جذاب به نظر برسد، اما هرچه که هست باید قبول کنیم آینده انسانها به این صفحات چند اینچی رنگارنگ گره خورده و تکنولوژیهایی مدرن ابری هم کار را راحتتر از همیشه کردهاند و این وعده را به ما میدهند که آینده جای بهتری خواهد بود اگر از آنها استفاده کنیم، اگر این مقاله پاسخ سوالات شما را به شکل کامل داد و برایتان مفید بود آن را برای دوستان خود ارسال کنید و اگر هم سوالی دارید که جواب آن را در اینجا پیدانکردهاید، در قسمت نظرات برای ما آن را بنویسید.