گوگل صدها نفر از کارمنداناش را از تیمهای سختافزار، دستیار صوتی و مهندسی اخراج میکند. آیا تمرکز روی هوش مصنوعی هزینهی بیشتری را برای کارمندان به همراه خواهد داشت؟ در ادامه این خبر با مایکت همراه باشید.
گوگل به تازگی دست به تعدیل صدها نفر از نیروهایش زده است. این تعدیل نیرو بیشتر مربوط به تیمهایی است که روی دستیار صوتی، سختافزار و بخش مهندسی کار میکنند. در واقع این شرکت سعی دارد با تمرکز روی هوش مصنوعی دست به حذف هزینههای اضافیاش بزند.
- به روزرسانی تازه گوگل مپ؛ مسیریابی راحت با سهبعدی شدن ساختمانها
- گوگل به زودی هوش مصنوعی را جایگزین برخی از کارمندهایش میکند
- نمای فراگیر گوگل مپ چیست و چطور از آن استفاده کنیم؟
چندین بخش از تیمهای گوگل تحت تاثیر این تعدیل نیرو قرار گرفتهاند که از جمله آنها میتوان به مهندسهای اصلی و بخش مربوط به کار روی Google Assistant اشاره کرد. اما اکثر افرادی که از گوگل اخراج میشوند مربوط به بخش سختافزار هستند. بیشتر افرادی که کارشان را از دست میدهند در بخش سختافزار در تیمی قرار دارند که روی واقعیت افزوده کار میکنند. این خبر زمانی منتشر شده که فقط چند هفته تا عرضه اپل ویژن پرو فاصله داریم. در همین حین سامسونگ و سونی هم در حال کار روی هدستی هستند که بتواند با ساخته اپل رقابت کند.
تیمهای بخش سختافزار مسئول پیکسل، نست و فیتبیت هم کوچکتر خواهد شد. گزارشات حاکی از این هستند که همبنیانگذاران فیتبیت، جیمز پارک و اریک فریدمن همراه با دیگر اعضای ارشد آن، از این تیم جدا خواهند شد؛ قابل ذکر است که گوگل در سال 2021 بود که با قیمت 2.1 میلیارد دلار فیتبیت را خرید.
همچنین گوگل اعلام کرده که میخواهد 17 مورد از ویژگیهای Google Assistant را حذف کند. از جمله این ویژگیها میتوان به قابلیت پخش و کنترل کتابهای صوتی با صدای کاربر در Google Play Books اشاره کرد. علاوه بر این، استفاده از صدا برای ارسال ایمیل، پیام صوتی تصویری و شروع مدیتیشن با Calm دیگر مواردی هستند که میتوان از آنها نام برد. به نظر میرسد کاربران علاقه چندانی به این قابلیتها در Google Assistant نشان ندادهاند.
Google Assistant
حجم:۱.۲ مگابایت
یکی از سخنگویان گوگل در بیانیهاش گفته: «طی نیمه دوم 2023 تعداد افراد بعضی از تیمهامون تغییر کرد تا کار بهتر پیش بره و کارایی بهبود پیدا کنه و بتونیم منابع رو به اولویتهای بزرگترمون تخصیص بدیم. بعضی از تیمها همچنان قرار به ایجاد این تغییرات سازمانیافته ادامه بدن که موجب میشه بعضی از افراد در سراسر دنیا از وظیفهشون کنار گذاشته بشن».
منظور از اولویتها در گفتههای این شخص چیزی نیست جز هوش مصنوعی. شرکتهای زیادی در حال تمرکز روی این حوزه هستند و معمولا این موضوع به قیمت اخراج برخی از کارمندان تمام میشود. Duolingo پس از اخراج 10 درصد از کارمندان قراردادیاش به طور خاص AI را مسئول این اتفاق اعلام کرد.
گوگل جزو شرکتهای زیادی بود که اوایل سال گذشته اعلام کردند که در حال تعدیل تعداد زیادی از نیروهایشان هستند. در واقع گفته شده که این اتفاق حاصل استخدام بیش از حد نیرو طی دروان همهگیری کرونا بوده و در آن زمان کاربرانشان بیشتر بودهاند و حالا دیگر نیازی به این همه کارمند حس نمیشود.
گوگل تنها شرکتی نیست که طی روزهای اخیر خبر از تعدیل نیرو داده است. آمازون هم درست پیش از اعلام خبر اضافه شدن تبلیغات به این سرویس استریمینگ دست به اخراج صدها نفر از کارمندان در پرایم ویدئو زده است. علاوه بر این، توییچ هم حدود یک سوم از نیروهای خود را اخراج کرده است.
این بود خبر اخراج صدها نفر از نیروهای گوگل. نظر شما درباره این اتفاقات چیست؟ فکر میکنید هوش مصنوعی به زودی میتواند وضعیت را برای اکثر کارمندان بحرانی کند؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با ما به اشتراک بگذارید.
حجم:۱۴۵ مگابایت
منبع: TechSpot