6 برنامه حسابداری کاربردی برای گوشیهای اندروید
مدریت دخل و خرج به شیوه مدرن
امروزه با توجه به وضعیت اقتصادی، همه ما باید نظارت دقیقتری روی خرج و دخلمان داشته باشیم. این موضوع برای افراد متاهل یا کاسبها اهمیت بیشتری پیدا میکند. خیلیها هنوز برای مرور حساب و کتاب خود از روش سنتی یعنی کاغذ و خودکار استفاده میکنند، اما حالا که همگیمان یک گوشی هوشمند در جیبمان داریم، پس چه بهتر که جای هدر دادن کاغذ و جوهر از اپلیکیشنهای مخصوص این کار استفاده کنیم. ما در ادامه سراغ معرفی بهترین برنامههای حسابداری اندروید رفتهایم که چه برای حسابهای شخصی و چه موارد پیچیدهتر کاربرد دارند.
- 7 برنامه ضبط مکالمه کاربردی برای گوشیهای اندروید
- چطور از ChatGPT در گوشیهای اندروید و آیفون استفاده کنیم؟
1- حسابداری شخصی هلو
نرمافزار حسابداری هلو، یکی از قدیمیترین و معروفترین برنامههای حسابداری است که شرکتهای بسیاری در ایران از آن استفاده میکنند و حالا نسخه مخصوص گوشی آن برای اندروید در دسترس قرار دارد. نسخه اندروید هلو بیشتر برای استفاده شخصی طراحی شده است و ارتباطی با سیستم یکپارچه نسخه اصلی ندارد. این اپلیکیشن، حساب و کتابهای شما را در چهار دسته هزینهها، درآمدها، چکها و اقساط دستهبندی میکند. شما در هر کدام از این دستهها، قادر هستید تا حسابهای خود را در زیرشاخههای دلخواه قرار دهید. مثلا برای هزینه میتوانید زیرشاخههای «هزینه شخصی»، «هزینه خانه» و موارد دیگر را تشکیل دهید تا مدیریت آنها آسانتر باشد.
یک قابلیت جالب این برنامه، امکان ارتباط آن با پیامکهای بانکی است. بنابراین خود برنامه میتواند مبالغ ورودی و خروجی حساب شما را تشخیص دهد و آنها را در بخش مربوط ثبت کند. این نرمافزار همچنین میتواند به تفکیک دستهها، مدت زمان مثل روزانه، هفتگی یا ماهانه و همچنین به صورت کلی، گزارش جامع ارائه و حتی فایل خروجی تحویل شما دهد. اگر دنبال یک اپلیکیشن مناسب برای ثبت روزانه خرجهای خود و همچنین دیگر تراکنشهای حسابتان هستید، حسابداری شخصی هلو گزینه بسیار مناسبی خواهد بود.
2- حسابداری پارمیس همراه
اپلیکیشن پارمیس همراه، یکی از برنامههای حسابداری خیلی خوب برای اندروید است که امکانات متعددی را در اختیارتان قرار میدهد. شما میتوانید هزینهها و درآمدهای خود را به صورت روزانه و هفتگی در دستههای جداگانه ثبت کنید. هر کدام از این موارد به دو صورت نقد و چک قابل ذخیره هستند. شما همچنین میتوانید حسابهای بانکی خودتان را در اپلیکیشن اضافه کنید تا کنار قابلیت دریافت پیامکهای بانکی، تراکنشهای مختلف را برای هر بانک جداگانه ثبت کند.
اپلیکیشن پارمیس همراه بخشی با نام «تراکنشها» دارد که آنجا شما تراکنشهای خود را بر اساس بستر تراکنش طبقهبندی میکند. این بخش به طور پیش فرض، سه بستر «کیف پول»، «گاو صندوق» و «منزل» دارد که شما میتوانید موارد بیشتری اضافه کنید. این برنامه حتی امکان ثبت هزینه قبوض و کرایه تاکسی را هم برایتان فراهم کرده است. امکان مشاهده دوره مالی و قابلیت یافتن نزدیک بانک ممکن، جزو دیگر قابلیتهای این اپلیکیشن است. فقط باید اشاره کنیم که استفاده از پارمیس همراه، نیاز به ساخت حساب کاربری و اجازه دسترسی اپلیکیشن به پیامکها شما دارد.
حسابداری پارمیس همراه
حجم:۲۱.۵ مگابایت
3- حسابداری شخصی موج
اگر بین برنامههای حسابداری برای اندروید دنبال گزینهای حرفهای هستید که هم امور شخصی و هم امور تجاری را با آن مدیریت کنید، حسابداری شخصی موج انتخابی ایدهال است. این اپلیکیشن همان ابتدا به دو بخش «امور شخصی» و «امور تجاری» تقسیم میشود. شما در امور شخصی، توانایی مدیریت وامها، قرضها و هزینههای شخصی را دارید. این بخش آمار تراکنشهای شما را به صورت جدول یا نمودار نمایش میدهد.
اموری تجاری که شاید بخش مهمتر این اپلیکیشن باشد، ابزار متنوع برای ثبت دقیق روند مالی شما در کار را فراهم کرده است. شما میتوانید فهرستی از اشخاص حقوقی و حقیقی که با آنها سر و کار دارید، فهرست محصولاتی که خرید و فروش میکنید و همچنین فهرست خدمات مختلفی که دارید تهیه نمایید. سپس بر اساس این موارد امکان ثبت فاکتورهای مالی را خواهید داشت. به این ترتیب اپلیکیشن قادر به تهیه گزارش از اطلاعات مختلف است؛ گزارشهایی مثل میزان خرید و فروش اجناس، سود هر فاکتور، سود کلی طی بازه زمانی معین، میزان بدهکاری و بستانکاری به افراد مختلف و گزارشهای دیگر. رابط کاربری این اپلیکیشن ساده و راحت طراحی شده تا حین استفاده از آن، مشکلی در مراجعه به بخشهای مختلف برایتان پیش نیاید.
حسابداری موج (شخصی و تجاری)
حجم:۳۶.۸ مگابایت
4- دخل و خرج: مدیریت مالی ساده
اپلیکیشن دخل و خرج یکی از سادهترین و در عین حال، بهترین برنامههای حسابداری برای اندروید محسوب میشود. این برنامه به سرعت ابزار و اطلاعات لازم برای مدیریت حساب و کتابهای شخصی را در اختیارتان قرار میدهد. شما در همان صفحه اول، سه گزینه «هزینهها»، «درآمدها» و «بودجه مخارج» را دارید تا سریع، یک نظارت اولیه روی داراییتان انجام دهید. پس از آن دو بخش برای ثبت طلبها و بدهیها قرار گرفته است. شما همچنین قادر خواهید بود تا چند حساب بانکی را ثبت کنید و فهرستی از طرف حسابهای مختلف داشته باشید.
اپلیکیشن دخل و خرج قادر است در چند حالت مختلف، گزارشی از روند مالی به شما ارائه دهد. این برنامه در حالت پایه رایگان است، اما یک نسخه پولی هم دارد که امکانات بیشتری در دسترستان قرار میدهد.
دخل و خرج: مدیریت مالی ساده
حجم:۳۴.۳ مگابایت
5- حسابداری شخصی کیف پول محک
اپلیکیشن پول محک یک برنامه مناسب دیگر به رسیدگی به حسابهای شخصی است که رابط کاربری رنگارنگ و جذابی هم دارد. این اپلیکیشن همان ابتدا دو حساب پیش فرض «بانک» و «کیف پول» را برای کاربر در دسترس قرار داده است که برای هر کدام میتوان عملیاتهایی چون ثبت هزینه یا درآمد، گزارش حساب و موارد دیگر را جداگانه انجام داد. همچنین از طریق منو، امکان ثبت چک، جزئیات قسط و دریافت گزارشهای دقیقتر وجود دارد.
اپلیکیشن محک از رابط کاربری زیبایی بهره میبرد که همزمان، تشخیص بخشهای مختلف را برای کاربر آسان میکند. این اپلیکیشن دو نسخه رایگان و پولی دارد که اکثر امکانات در نسخهی رایگان قرار گرفته است، اما مثلا برای افزایش حسابهای بیشتر باید نسخه پولی را تهیه کنید. همچنین برای استفاده از اپلیکیشن، حتما باید اجازه دسترسی به فهرست تماس و جزئیات پیامکها را بدهید.
حسابداری شخصی کیف پول
حجم:۲۰.۵ مگابایت
6- حسابداری شخصی قیاس
اپلیکیشن حسابداری قیاس به عنوان یکی از بهترین برنامههای حسابداری برای اندروید ساختاری کاملا منظم دارد. هنگامی که وارد این اپلیکیشن میشوید، امکان ثبت تراکنش خود در قالب پرداخت یا دریافت، دریافت وام، انتقال موجودی یا مغایرت موجودی را دارید. شما نه تنها میتوانید حسابهای شخصی خود را در این برنامه ثبت کنید، بلکه امکان اضافه کردن فهرست طرف حساب، اضافه کردن اعضای خانواده و حتی رویدادها و پروژههای جدید وجود دارد تا مدیریت حسابهایتان به دقیقترین شکل ممکن پیش برود.
اپلیکیشن قیاس همچنین به شما، گزارشهایی از قبیل وضعیت وام و اقساط، فهرست چکهای پرداختی و دریافتی، مانده و گردش حساب، فهرست تراکنشهای مالی و تراکنشهای تسویه نشده ارائه میدهد.
حسابداری شخصی قیاس
حجم:۹.۶ مگابایت