رتبه بندی سریال های مارول از بدترین به بهترین

27 سریال برتر دنیای سینمایی مارول کدامند؟

دنیای سینمایی مارول (MCU) روز به روز بیشتر از قبل در حال گسترش است و حتی آن دسته از مخاطبانی را هم که علاقه‌ای به ابرقهرمان‌های مارول ندارند، تحت تاثیر قرار می‌دهد. در این مطلب بررسی می‌کنیم که از میان 27 سریال پرطرفدار مارول که از سال 2013 به این سو به نمایش درآمده‌اند، کدام سریال بهترین امتیاز را از آن خود کرده و کدام سریال ارزش کمتری داشته است. پس برای رتبه بندی سریال های مارول با این مطلب همراه باشید.

27. هلستروم (2020)

هلستروم

چیزی که مارول چه در سینما و چه در تلویزیون در آن مهارت دارد، استفاده از شخصیت‌ها و مفاهیمی است که ممکن است مردم در نگاه اول به آن‌ها اهمیتی ندهند. اما این استودیو همیشه راه‌هایی برای ارتباط برقرار کردن مخاطبان با این مفاهیم پیدا می‌کند.

در سریال «هلستروم» (Helstrom) که در سال 2020 از شبکه Hulu پخش شد هم همین رویکرد را مشاهده می‌کنیم. در کمیک‌ها، دایمون هلستروم و خواهرش ساتانا، فرزندان پسری هستند که کم و بیش نسخه‌ای از لوسیفر به روایت مارول است. اما علی‌رغم اینکه این خواهر و برادر ستون‌های اصلی کمیک‌های ترسناک دهه ۷۰ این کمپانی هستند، در نسخه تلویزیونی آن‌ها شخصیت‌های دست چندمی هستند که نقش چندانی در روایت‌های اصلی ندارند. آن‌ها فقط گاهی برای کمک یا جنگ با افراد معروف مانند دکتر استرنج ظاهر می‌شوند.

26. فرا انسان‌‌ها (2017)

فرا انسان‌‌ها

«فرا انسان‌‌ها» (Inhumans) را به جرات می‌توانیم مزخرف ترین سریالی بدانیم که این استودیو تاکنون ساخته است و عجیب است که شبکه تلویزیونی ABC حاضر شد زیر بار پخش آن برود.

این سریال، داستان یک خانواده سلطنتی با توانایی‌های پیشرفته است که در ماه زندگی می‌کنند و سپس طی یک کودتای نظامی، به هاوایی تبعید می‌شوند. آن‌ها در آنجا مجبور می‌شوند که با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و راهی برای برگشتن به خانه پیدا کنند.

فرا انسان‌ها تقریبا در تمام سطوح شکست می‌خورد؛ از دیالوگ‌ها گرفته تا صحنه‌های اکشن.

25. با استعداد (2017 تا 2019)

با استعداد

تنها نقطه درخشان «با استعداد» (The Gifted) این بود که توانست به مدت دو فصل در شبکه فاکس دوام بیاورد. این سریال در همان جهان داستانی مردان ایکس ساخته شده، اما در دنیایی فرضی به سر می‌برد که در آن مردان ایکس وجود خارجی ندارند.

با استعداد در سال 2017، زمانی که دنیای سینمایی مارول در حال شکوفایی بود، روی آنتن رفت؛ اما زیر سایه فیلم‌های بسیار موفق‌تر ماروال و ابرقهرمان‌های رنگارنگ آن گم شد.

24. مشت آهنین (2017 تا 2018)

مشت آهنین

شاید بزرگترین مشکل «مشت آهنین» (Iron Fist) این بود که از ابتدا نباید تولید می‌شد. مراحل پیش از تولید سریال بسیار طول کشید، طرح اولیه آن گیج‌کننده بود و در مجموع بسیار عجیب بود که نتفلیکس با وجود استانداردهای بیش از حد خود، زیر بار پخش آن رفت.

با این حال اگر بخواهیم منصف باشیم، می‌توانیم ساخته شدن فصل دوم سریال را یک موفقیت برای آن بدانیم. زیرا در اینجا بود که ثابت شد انتخاب فین جونز برای نقش دنی رند تا حد زیادی اشتباه و حوصله‌سربر بوده است. با این حال برای ایجاد تغییر بسیار دیر بود و سازندگان سریال، شکست را پذیرفتند.

23. فراری‌ها (2017 تا 2019)

فراری‌ها

«فراری‌ها» (Runaways) ساخته جاش شوارتز و استفانی ساویج شروع امیدوارکننده‌ای را نوید می‌داد. اولین انتخاب درست این سریال، بازیگران آن بود؛ برای مثال بازیگران عالی ژانر درام مانند جیمز ماستررز و جولیان مک ماهون به عنوان والدین سریال انتخاب شدند.

نوجوانان اغلب فکر می‌کنند که والدینشان فوق شرور هستند و فراری‌ها به این تصور همیشگی صحه گذاشت. اما با پایان یافتن سه فصل سریال، در یافتن شرورانی که بتوانند با والدین بچه‌ها رقابت کنند با مشکل مواجه شد. در هر حال، در مقایسه با دیگر سریال‌هایی که تا اینجای فهرست معرفی کردیم، فراری‌ها توانست پایان‌بندی موفق‌تری داشته باشد. همچنین قسمت پایانی فصل سوم، یک اپیزود سفر در زمان به دوران دبیرستان بود که هم یک فلاش بک به روزهای نخست پخش سریال و هم یادآور پتانسیل‌های بکر داستان آن بود.

22. تهاجم مخفی (2023)

تهاجم مخفی

به عقیده بسیاری از طرفداران مارول، نیک فیوری لیاقت خیلی بهتری را داشت. در واقع، «تهاجم مخفی» (Secret Invasion) علی‌رغم بازیگران شناخته شده‌ای که داشت، نتوانست داستان این شخصیت را به درستی به تصویر بکشد. با این حال، این سریال دنباله ورود کاپیتان مارول به دنیای داستانی مارول بود و در نهایت به ساموئل ال جکسون بزرگ این فرصت را داد تا نقش اصلی را در یک مجموعه ابرقهرمانی خاص خودش بازی کند.

متأسفانه، حتی با وجود برخی صحنه‌های مبارزه جالب و معرفی سوپر اسکرول‌ها با ابرقدرت‌های ترکیبی، تهاجم مخفی هرگز نتوانست از پتانسیل‌های واقعی یک سریال درام جاسوسی ابرقهرمانی استفاده کند. یک پایان گیج‌کننده و سکانس آغازین وحشتناکی که توسط هوش مصنوعی تولید شده بود هم هیچ کمکی به بهتر شدن کیفیت سریال نکرد.

21. شنل و خنجر (2018 تا 2019)

شنل و خنجر

«شنل و خنجر» (Cloak and Dagger) هسته اصلی روایت خود را بر اساس داستان دلگرم‌کننده کمیک اصلی بنا می‌کند. دو نوجوان متفاوت، قدرت‌های نور و تاریکی را کشف می‌کنند که فقط وقتی با هم هستند، ظاهر می‌شوند. اما این سریال شخصیت اصلی شنل و خنجر را تغییر داد: تاندی (اولیویا هولت) اکنون یک نوجوان فراری مستعد دزدی بود. کسی که مادری معتاد به مواد مخدر داشت و سابقاً آرزوی بالرین بودن را دنبال می‌کرد. در حالی که تایرون (اوبری جوزف) یک بچه مدرسه‌ای ممتاز و آینده‌دار بود که می‌کوشید توقعات تمام نشدنی پدر و مادرش را برآورده کند.

این دو با هم به کشف قدرت‌های خود می‌پردازند و در عین حال تلاش می‌کنند تا از دوران نوجوانی‌شان لذت ببرند. همین اتفاق، این سریال را به ترکیبی جذاب بین نمایش ابرقهرمانی و درام نوجوانانه تبدیل می‌کند. با این حال، متاسفانه سازندگان شنل و خنجر نمی‌دانستند با سرنوشت این دو شخصیت چه کار کنند. تاندی و تایرون لایق پایان‌بندی بهتری بودند؛ بینندگان هم همین‌طور.

20. مدافعان (2017)

مدافعان

نتفلیکس در «مدافعان» (The Defenders) تلاش کرد تا شخصیت‌های دیگر مارول را دور هم جمع کرده و یک کراس اوور بسازد. در نتیجه، موفقیت آن -مانند «انتقام‌جویان» (Avengers)- به شدت به تعامل بین چهار قهرمان اصلی آن بستگی داشت. خوشبختانه، این تعامل توانست موفق عمل کرده و مخاطبان را میخکوب کند.

اما در حالی که مدافعان در شخصیت‌پردازی موفق شد، متاسفانه در بخش‌های دیگر شکست خورد. سکانس‌های اکشن، در حالی که به خوبی طراحی شده بودند، از کمبود تنوع رنج می‌بردند. شخصیت شرور داستان (The Hand) هم چندان باورپذیر طراحی نشده بود و انگیزه‌هایی نامشخص داشت.

19. مجازات‌گر (2017 تا 2019)

مجازات‌گر

شاید تصمیم گرفتن در خصوص اینکه فرانک کسل با بازی حان برنتال در «مجازات‌گر» (The Punisher) قهرمان است یا ضد قهرمان، کار چندان آسانی نباشد. اگرچه فرانک خون‌ریز بود و قتل‌های زیادی را در مقابل چشم تماشاگران انجام داد، اما در اصل، حضور باورنکردنی جان برنتال روی صفحه نمایش، موفقیت اصلی سریال بود.

مارول در طول مدتی که پانیشر پخش می‌شد، سعی کرد موضوعات پیچیده‌تری را مورد بررسی قرار دهد؛ مانند رابطه پیچیده قهرمانان با مجریان قانون و ارتش و مخاطبان را هم در اندیشیدن به این موضوعات پیچیده سهیم می‌کرد.

18. M.O.D.O.K. (2021)

M.O.D.O.K.

در نگاه اول، M.O.D.O.K. یک سریال استاپ موشن بسیار سرگرم‌کننده است. موداک گویی یک موجود رباتیک است که ذهنش فقط برای کشتن طراحی شده است. او سعی می کند امپراتوری جنایتکارانه خود را از طریق سازمان جنایتکار شرور A.I.M. و زندگی خانگی نسبتاً معمولی و کمدی کمدی خود را کنترل کند.

انتخاب صداپیشگان شخصیت های فرعی، از جمله  ایمی گارسیا به عنوان همسر رنج‌دیده موداک، بن شوارتز در نقش پسر آزاردهنده و ملیسا فومرو در نقش دختر نوجوانش بسیار جذاب است. اما بیش از هر چیز، موداک یک کمدی سرگرم‌کننده و ادای احترام مارول به این اصل است که گاه حتی خلاقیت‌های پوچ هم می‌توانند دوست‌داشتنی باشند.

17. ضربه میمون (2021 تا 2024)

ضربه میمون

«ضربه میمون» (Hit-Monkey) که بر اساس کمیک‌های دنیل وی و دلیبور تالاجیک اقتباس شده، یک ماجراجویی اکشن استثنایی است که حرف‌های خود را برای گفتن دارد. یک میمون برفی ژاپنی (با صداپیشگی فرد تاتاسیوره) و مربی قاتل او (جیسون سودیکیس) با هم متحد می‌شوند و هر دو به این سوال می‌اندیشند که آیا همچنان می‌خواهند انتقام بگیرند، یا به مسیر رستگاری بروند.

ویل اسپک و جاش گوردون که این مجموعه را برای Hulu ساخته اند، به خوبی توانسته‌اند داستان این میمون را با دنیای بزرگتر مارول تطبیق بدهند. دشمنان بزرگی که او با آن‌ها روبه‌رو می‌شود، شخصیت‌هایی همچون دردویل و ولورین هستند.

16. چه می‌شود اگر…؟ (از 2021)

چه می‌شود اگر

«چه می‌شود اگر…؟» (What If…?) به عنوان یکی از کمیک‌های اصلی مارول خیلی زود مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت. این مجموعه انیمیشنی دو فصلی به سرعت ثابت کرد که چیزی فراتر از گلچینی صرف از دنیاهای موازی است.

جفری رایت در نقش تماشاگر اسرارآمیز، نقش‌آفرینی تاثیرگذاری در این سریال دارد. همچنین دیزنی پلاس هم به عنوان پخش‌کننده اصلی این مجموعه، از هیچ بودجه‌ای صرف نظر نکرده است. برای همین در هر قسمت شاهد حضور ستارگان اصلی مارول (افرادی مثل مایکل بی جردن و بندیکت کامبربچ) هستیم.

15. شوالیه ماه (2022)

شوالیه ماه

از همان اپیزود اول، مشخص بود که «شوالیه ماه» (Moon Knight) اهداف بلند پروازانه‌ای در ذهن داشت. این داستانی است که شامل خدایان مصری و تفکر در مورد اراده آزاد است. اما خیلی سریع، محدودیت‌های دیزنی پلاس کار دست سریال داد و در بهترین حالت، مون نایت را به داستانی با ایده‌های خیالی حول محور یک مراقبه هشیارانه در مورد چگونگی اجرای عدالت در جهان تبدیل کرد.

نکته مثبت دیگر سریال، حضور اسکار آیزاک بود که توانایی خود را در بازی نه یک، بلکه دو شخصیت به یاد ماندنی نشان داد.

14. فالکون و سرباز زمستان (2021)

فالکون و سرباز زمستان

«فالکون و سرباز زمستان» (The Falcon and the Winter Soldier) در همان یک فصل اول پخش، سریال پر افت و خیزی بود. با این حال، شصخیت سام ویلسون (با بازی آنتونی مکی) به تنهایی توانست این سریال را به نیمه بالای فهرست بهترین سریال های مارول برساند.

در مجموع، این نمایش، یک سکوی پرتاب مناسب برای آینده است و ما را وارد دوره جدیدی از داستان‌سرایی ابرقهرمانی می‌کند.

آیکون سریال فالکون و سرباز زمستان The Falcon and the Winter Soldier
سریال

فالکون و سرباز زمستان

The Falcon and the Winter Soldier

تماشای سریال فالکون و سرباز زمستان

13. شی‌هالک: وکیل دادگستری (2022)

شی‌هالک

مانند بسیاری از سریال‌هایی که حاصل همکاری مشترک دیزنی پلاس با مارول بودند، فصل اول «شی‌هالک: وکیل دادگستری» (She-Hulk: Attorney At Law) هم سریال پر افت و خیزی بود که تا انتها تلاش می‌کرد ریتم مناسب خود را پیدا کند.

در بهترین حالت، شی‌هالک نشان داد که گسترش دنیای سینمایی مارول چقدر می‌تواند لذت‌بخش باشد. این یک اثر خنده‌دار اما متفکرانه و با چاشنی فمنیستی است که به ما تصویر دقیق‌تری از زندگی روزمره افرادی با ویژگی‌های متفاوت می‌دهد.

ناگفته نماند که بسیاری از ایرادات سریال -از جمله اجرای CGI ضعیف- را می‌توان به بازی تاتیانا ماسلانی بخشید. او در اینجا استعداد فوق‌العاده و بازیگوشی بی‌نظیرش را تماما در اختیار آلتر ایگوی سبز رنگ خود قرار می‌دهد.

آیکون سریال شی هالک She-Hulk: Attorney at Law
سریال

شی هالک

She-Hulk: Attorney at Law

تماشای سریال شی‌هالک

12. مأموران شیلد (2013 تا 2020)

مأموران شیلد

«مأموران شیلد» (Agents of S.H.I.E.L.D) یکی از طولانی‌ترین سریال‌های مارول بر اساس تعداد فصل است. فصل اول سریال، کل داستان خود را بر اساس رازی استوار کرد که مخاطبان مجبور بودند برای کشف آن، تا آخرین قسمت از فصل اول همراه شوند.

خوشبختانه، موفقیت فصل اول به ساخت فصل دوم منجر شد و خیلی زود مأموران شیلد خود را به یکی از جذاب‌ترین سریال‌های ابرقهرمانی تبدیل کرد. این وضعیت تا جایی ادامه پیدا کرد که تا پایان هفت فصل، تیم شیلد تقریبا تمام شخصیت‌های ابرشرور را شکست داده و خود را به عنوان یک سریال تثبیت کرده بود.

آیکون سریال ماموران شیلد Agents of S.H.I.E.L.D.
سریال

ماموران شیلد

Agents of S.H.I.E.L.D.

تماشای سریال مأموران شیلد

11. اکو (2023 تا 2024)

Echo

اگر از سریال لوکی و فیلم سینمایی «نگهبانان کهکشان: بخش ۳» (Guardians of the Galaxy Vol. 3) چشم‌پوشی کنیم، می‌توانیم سال 2023 را سالی ضعیف برای کمپانی مارول بدانیم. با این حال، این کمپانی خیلی زود به خودش آمده و سال 2024 را شگفت‌انگیز آغاز کرد.

شاید بهتر باشد سریال «اکو» (Echo) را به منزله یک اسپین آف برای سریال هاکای در نظر بگیریم. در اینجا شاهد حضور دردویل با بازی چارلی کاکس و کینگ پین با بازی وینسنت دی اونوفریو هستیم. با این حال، شخصیت اصلی و ستاره بی چون و چرای اکو، آلاکوا کاکس است که به اکو اجازه می‌دهد تا یکی از متفاوت‌ترین آثار دنیای سینمایی مارول باشد.

این سریال به بررسی اصل و نسب مایا لوپز پس از بازگشت به اوکلاهاما می‌پردازد و 5 قسمت آن بی‌شک ارزش تماشا کردن دارد.

10. لژیون (2017 تا 2019)

لژیون

اولین نکته کلیدی در حین تماشای «لژیون» (Legion) این است که وقتی این سریال برای نخستین بار از شبکه FX روی آنتن رفت، تقریبا تا پایان قسمت اول هیچ کس فکرش را هم نمی‌کرد که این سریال متعلق به کمپانی مارول است. در پایان این قسمت است که شنیده شدن واژه «جهش یافته»، مخاطبان را به این نتیجه می‌رساند که در حال تماشای چه داستانی هستند.

بازی دن استونز در طول سه فصل سریال همواره غافلگیرکننده بود. همچنین جسارت محض نوآ هاولی و جاه‌طلبی‌های او در ساخت لژیون تضمین کرد که هرگز مشابه آن ساخته نشود.

9. لوک کیج (2016 تا 2018)

لوک کیج

سه مورد از سریال‌های تلویزیونی مارول بودند که علی‌رغم ارتباط رسمی با دنیای سینمایی مارول و ارزش پایین‌تر به لحاظ تولید، با بازی‌های قوی و موضوع صحیح راه خود را به نیمه بالای این فهرست باز کردند.

سریال «لوک کیج» (Luke Cage) تا حد زیادی با همان موضوع سریال مدافعان ساخته شده است، اما سازندگان تمام تلاش خود را کرده‌اند که داستان آن شبیه به هیچ یک از داستان‌های قبلی نباشد.

این سریال به بررسی نابرابری‌های سیستمی و جنبه‌های واقعی‌تر مردی می‌پردازد که سعی می‌کند زندگی خود را پس بگیرد. درخشش مایک کولتر در این سریال، ساخته شدن فصل دوم را تضمین کرد. اگرچه لوک کیج به اندازه دردویل یا جسیکا جونز منسجم یا پرمعنا نبود، اما در نهایت بازی لوک کیج جاه‌طلبانه‌تر بود و به پیشبرد داستان‌های ابرقهرمانی سیاه‌پوست در تلویزیون کمک کرد.

8. هاکای (2021)

هاکای

«هاکای» (Hawkeye) مثل وانداویژن یا لوکی با پیامد‌های تغییر واقعیت روبه‌رو نیست، یا حتی مسئولیت‌های سنگین فالکون و سرباز زمستان را بر عهده ندارد. با این حال، این سریال هم توانسته در دوران شلوغ همکاری مارول با دیزنی پلاس، با استقبال مخاطبان مواجه شده و آن‌ها را سرگرم کند.

کلینت بارتون (با بازی جرمی رنر) می‌داند که کاری که انجام می‌دهد خطرناک و احمقانه است، اما این کار را انجام می‌دهد زیرا این وظیفه او به عنوان یک انسان خوب است. این درسی است که به کلینت یادآوری می‌کند که ابرقهرمان بودن به چه معناست.

7. مأمور کارتر (2015 تا 2016)

مأمور کارتر

درام اکشن ماجراجویی «مأمور کارتر» (Agent Carter) در زمان پخش خود جواهر پنهان سریال‌سازی مارول بود. این سریال در کنار مامور شیلد به مدت دو فصل از شبکه ABC پخش شد، اما در نهایت موفق نشد و پخش فصل‌های بعدی آن لغو شد. این اتفاق بسیار مایه شرمساری است، زیرا مامور کارتر چیزهای زیادی برای ارائه دادن داشت.

اولین و واضح‌ترین نکته سریال بود که پگی کارتر برای انتقام گرفتن به یک اندازه بامزه، کاریزماتیک و سرسخت بود و دیدن او در کنار همبازی‌اش جیمز دارسی (در نقش ادوین جارویس) برای تماشا لذت‌بخش بود. این سریال همچنین بسیار سرگرم‌کننده بود و حال و هوای سریال‌های ماجراجویی دهه 1940 را با داستان‌های مدرن‌تر جهان سینمایی مارول ترکیب می کرد. به علاوه، سرشار از نشانه‌های مختلف برای طرفداران مارول بود.

6. خانم مارول (2022)

خانم مارول

«خانم مارول» (Ms. Marvel) یک داستان ابرقهرمانی است که با داستان‌های دیگر این ژانر تفاوت دارد. این تفاوت گه‌گاه باعث سردرگمی بینندگان می‌شد، اما نکته مثبت آن این بود که بیش از هر چیز به مفاهیمی چون خانواده، تعلق و مفهوم خانه می‌پرداخت.

همچنین این سریال تصویری از مسلمانان را که تا پیش از این به ندرت در تلویزیون دیده می‌شد، به نمایش گذاشت و برای اولین بار در فرهنگ پاپ، تجزیه هند و پاکستان و تأثیرات طولانی مدت آن را مورد بررسی قرار داد.

کامالا خان (که ایمان ولانی آن را به خوبی به تصویر کشیده بود) سعی می‌کرد گذشته خود را کشف کند تا بتواند آینده‌اش را بسازد و این کار را در یک جامعه سالم و حمایت‌گر انجام می‌داد. همچنین این سریال یکی از بهترین موسیقی‌های متن را که تاکنون در بین آثار مارول شنیده‌ایم، دارد.

5. جسیکا جونز (2015 تا 2019)

جسیکا جونز

«جسیکا جونز» (Jessica Jones) سریال درام ستودنی مارول بود که از نتفلیکس پخش شد. این سریال که توسط ملیسا روزنبرگ خلق شده است، سرگذشت جسیکا جونز را در قالب یک ابرقهرمان پیچیده و آسیب‌پذیر، در طول سه فصل روایت می‌کند. این مجموعه تمام تلاش خود را به کار بسته بود که به جسیکا اجازه دهد تا از توانایی‌های مبارزه‌ای بی‌شمار خود لذت ببرد. همچنین فضایی را برای او ایجاد کرد تا با کمک دوستان قدیمی و ارتباطات جدید، ترومای قدیمی خود را پردازش کرده و آن را پشت سر بگذارد.

این ترکیب، جسیکا جونز را به یک درام اکشن جذاب و دومین سریال برتر نتفلیکس-مارول تبدیل کرد.

4. لوکی (2021 تا 2023)

لوکی

زمانی که فصل اول «لوکی» (Loki) در سال 2021 پخش شد، تماشای آن بسیار لذت‌بخش بود. فصل دوم به همان اندازه درخشان نبود، اما همچنان انتظارمان را در مقایسه با دیگر آثار مارول که در سال 2023 منتشر شدند، برآورده کرد.

این سریال مارول، لوکی را از یک شخصیت شرور ترسناک به یک قهرمان بسیار آسیب‌پذیر و ریشه‌دار تبدیل کرد. در طول این مسیر، او راه‌های مختلفی را برای به تصویر کشیدن سفر زمان شخصیت خود پیدا می‌کند. او همچنین برای دفاع از دوستانش مبارزه می‌کند و متوجه می‌شود که اصلاً نمی‌خواهد تنها باشد.

ما هنوز نمی‌دانیم که آیا این سریال فصل سومی خواهد داشت یا نه، اما در هر صورت خوشحالیم که سریال مستقل این شخصیت را در قالب دو فصل بسیار جذاب و لذت‌بخش تماشا کردیم.

3. مردان ایکس ۹۷ (2024)

x-men ’97

«مردان ایکس ۹۷» (X-Men ’97) در نگاه اول سریال احیا شده قدیمی دیزنی است که برای مخاطبان قدیمی مارول خاطره‌آفرینی می‌کند. این مجموعه، همان خطوط داستانی مجموعه انیمیشن قدیمی مردان ایکس را که توسط فاکس ساخته شد، ادامه می‌دهد.

ظلم و خشونتی که جهش یافته‌های قهرمان این سریال با آن مواجه می‌شوند، خوبی نشان می‌دهد که این جهش یافته‌ها برای چه چیزی می‌جنگند و چرا در صدد تغییر این دنیا هستند.

2. دردویل (2015 تا 2018)

دردویل

شاید بتوانیم این سریال را مجموعه‌ای از تناقض بدانیم. قسمت‌های مختلف «دردویل» (Daredevil) گاه متفکرانه، گاه وحشیانه، گاه تأثیرگذار و گاهی واقعاً احمقانه بود. شخصیت اصلی آن یعنی مت مرداک، قدرت‌های فریبنده‌ای دارد که او را در تقابل و جنگی فرسایشی با ویلسون فیسک (وینسنت دی انوفریو) قرار می‌دهد.

سریال مثل بسیاری از سریال های مارول، راه خود را در فصل دوم گم کرد و ساخته شدن مدافعان تمرکز مخاطبان را از تماشای آن به هم زد، اما در هر حال دردویل جایگاه خود را در میان مجموعه سریال های مارول تثبیت کرده است.

1. وانداویژن ‍(2021)

وانداویژن ‍

«وانداویژن» (WandaVision) یک روش جدید و هیجان‌انگیز برای بازی با فرمول مارول ایجاد کرد. این سریال اگرچه ارتباط خود را با MCU حفظ کرده است، اما تمرکز بیشتر آن بر روایت داستانی است که عمیقاً ریشه در غم، مادری و عشق دارد.

این سریال از 9 قسمت خود برای کشف دنیای درونی ابرقهرمان اصلی خود، واندا ماکسیموف (با بازی الیزابت اولسن) استفاده می‌کند. همچنین با قرار دادن چهره‌های آشنا مانند واندا، ویژن (با بازی پل بتانی) و حتی جیمی وو (رندال پارک) در یک قلمروی ناشناخته، وانداویژن به شخصیت‌ها فضای بسیار بیشتری برای رشد -در مقایسه با آثار سینمایی این کمپانی- می‌دهد.

این نمایش ترکیبی متقاعد کننده از ابرقهرمانان و فضای کمدی را در میان دیگر سریال های مارول ارائه می‌کند که برای مخاطبان جدید و در عین حال پذیرفتنی است.

منبع: avclub

خروج از نسخه موبایل