12 روش برای ارسال فایل‌های حجیم

همه ما مشکلات ارسال فایل های حجیم را تجربه کرده‌ایم؛ تعداد زیادی عکس که مربوط به مستندات یک پرونده است را برای مخاطب ارسال می‌کنیم و حتی با وجود سرعت بالای اینترنت، تصاویر همچنان ارسال نمی‌شوند و انیمیشن ارسال پیام، به هیچ وجه تغییر نمی‌کند.

روش‌های زیادی برای ارسال اینگونه فایل‌ها وجود دارد که بعضی از کاربران از آن بی‌خبر هستند و همین دلیل باعث می‌شود تا زمان خود را صرف برنامه‌هایی کنند که توانایی ارسال فایل های حجیم را ندارند و به این شکل، زمان خود را به بطالت می‌گذرانند. به عنوان نمونه، بعضی از کاربران تصور می‌کنند که برنامه‌ی جیمیل توانایی ارسال فایل های بزرگ را دارد؛ درحالیکه حداکثر حجم برای ارسال فایل‌ها در این برنامه، 25 مگابایت است.

فایل‌های حجیم، بخش زیادی از حافظه‌ی دستگاه شما را به خود اختصاص می‌دهند و عدم ارسال آنها تنها می‌تواند فایل‌های شما را شلوغ‌تر کند. خوشبختانه، در ادامه قصد داریم تا روش‌های مطلوبی را برای ارسال فایل های حجیم به شما معرفی کنیم که بسته به سهولت، می‌توانید از آنها استفاده کنید.

1. حافظه ابری

استفاده از حافظه‌های ابری مانند: گوگل درایو، دراپ‌باکس یا وان‌درایو، از بهترین و ساده‌ترین روش‌ها برای ارسال فایل های حجیم هستند و می‌توانید از میزان حافظه‌ی رایگانی که این سرویس‌ها در دسترس شما قرار می‌دهند استفاده کنید. اگر قصد دارید یک فایل حجیم ارسال کنید و اینکار را از طریق جیمیل انجام دهید، می‌توانید فایل خود را به گوگل درایو آپلود کنید و سپس به ایمیل خود پیوست کنید و برای مخاطب ارسال کنید.

در کنار گوگل درایو، سرویس دراپ‌باکس هم ویژگی‌های مشابهی دارد و به شما اجازه می‌دهد تا فایل‌های حجیم خود را با کاربران به اشتراک بگذارید. در ابتدا، ظرفیت 2 گیگابایت برای شما در نظر گرفته شده است و اگر بتوانید یکی از دوستان و بستگان خود را دعوت کنید، این حافظه به 16 گیگابایت افزایش می‌یابد.

در کنار سهولت استفاده از حافظه‌های ابری، ظرفیت حافظه موضوع مهمی است که حین استفاده از این سرویس‌ها باید در نظر گرفته شود. اگر به شکل معمول، فایل‌های زیادی برای مخاطبین خود ارسال می‌کنید، باید ظرفیت بیشتری برای حافظه ابری بخرید. در این بین، اگر به حافظه ابری تنها برای ارسال اسناد بسنده می‌کنید، می‌توانید برای مدت زمان قابل قبول، از ظرفیت حافظه رایگان استفاده کنید اما در نهایت، این میزان مشخص شده نیز پُر می‌شود.

آیکون برنامه SHAREit: Transfer, Share Files

SHAREit: Transfer, Share Files

حجم:۸۶.۴ مگابایت

دانلود SHAREit

2. سرویس WeTransfer

سرویس WeTransfer یکی دیگر از ساده‌ترین روش‌ها برای اشتراک گذاری فایل‌های مختلف است و اینکار بدون نیاز به نصب برنامه و حتی ثبت نام، انجام می‌گیرد؛ از اینرو، اگر نمی‌خواهید ایمیل و سایر مشخصات خصوصی خود را برای استفاده از سرویس، به اشتراک بگذارید، استفاده از WeTransfer را پیشنهاد می‌کنیم.

میزان حافظه‌ی در نظر گرفته شده برای این سرویس، 2 گیگابایت است و تنها کاری که باید انجام دهید، آپلود فایل، نوشتن آدرس ایمیل شما، ایمیل مخاطب و نوشتن عنوان است.

3. VPN

ارسال فایل های حجیم

VPN یا شبکه خصوصی مجازی، سرویسی است که از داده‌های شما محافظت می‌کند و امنیت را حین استفاده از سرویس‌های آنلاین فراهم می‌کند. VPN می‌تواند از شما در برابر هکرها، تبلیغات آنلاین و تهدیدات امنیتی حین استفاده از وای‌فای عمومی، مصون نگهدارد.

بعضی از ارائه‌دهندگان سرویس‌های اینترنت، ترافیک آپلود شما را مدیریت می‌کنند و در صورتیکه فایل موردنظر شما بزرگ باشد، سرعت را کاهش می‌دهند. اگر این حالت برای ارائه دهنده‌ی اینترنت شما نیز صدق می‌کند، بهتر است از VPN استفاده کنید تا به ارائه دهنده‌ اجازه ندهید تا حجم فایل‌های مورد نظر شما را ببیند و از این طریق، فایل خود را ارسال کنید.

با اینحال، استفاده از VPN بنا به 2 دلیل به شما پیشنهاد نمی‌شود:

نکته مهم: اگر از طریق وای‌فای عمومی، فایل‌های خود را ارسال می‌کنید، استفاده از VPN بهترین انتخاب برای افزایش امنیت و عدم دسترسی سوء‌استفاده‌گران به فایل‌های شما است.

4. FTP

ارسال فایل های حجیم

پروتکل FTP یا پروتکل انتقال فایل که بدون اختصار، با عبارت (File Transfer Protocol) شناخته می‌شود، یک پروتکل جهانی است که برای انتقال فایل بین 2 دستگاه مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این بین، FileZilla هم یکی از ابزارهای رایگان در زمینه FTP است که می‌توانید برای ارسال فایل از آن استفاده کنید.

زمانیکه برنامه را نصب کردید، به آسانی می‌توانید از طریق Drag & Drop فایل‌های موردنظر خود را انتقال دهید. FileZilla گزینه‌ی مناسبی برای ارسال فایل‌های بیش از 4 گیگابایت است و به لطف پشتیبانی توسعه‌دهندگان، به شکل مکرر برای این برنامه به‌روزرسانی منتشر می‌شود تا باگ‌ها و سایر مشکلات نر‌افزاری حل شود.

مشکل اصلی این برنامه، این است که در صورت استفاده از نسخه‌ی اصلی، باید انتظار دیدن تبلیغات را بکشید. علاوه‌براین موضوع، فایل‌های ارسال شده‌ی شما رمزنگاری نمی‌شوند.

5. SFTP

ارسال فایل های حجیم

همانطور که به این موضوع اشاره کردیم، FTP به دلیل عدم رمزنگاری فایل‌ها، از مشکلات امنیتی رنج می‌برد؛ به همین دلیل، پروتکل SFTP معرفی شد تا بتواند مشکلات برادر خود را حل کند. همانطور که انتظار آنرا می‌کشیم، SFTP به معنای پروتکل ارسال فایل به شکل امن است و کاملا مانند fpt کار می‌کند؛ با این تفاوت که فایل‌ها را رمزنگاری می‌کند.

این قابلیت، دسترسی سایر کاربران به فایل‌های شما را محدود می‌کند. یکی دیگر از امکاناتی که این پروتکل در اختیار شما قرار می‌دهد، ارسال فایل از طریق جیمیل است که از لحاظ امنیت، به پای پروتکل SFTP نمی‌رسد. این ابزار برای ارسال فایل‌‌های مدیریت شده و مُهم که حاوی اطلاعات شخصی هستند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

6. نرم‌افزارهای فشرده‌سازی فایل

ارسال فایل های حجیم

یکی از روش‌های کاربردی برای ارسال فایل‎های حجیم، استفاده از نرم‌افزارهای فشرده‌ساز فایل است. برنامه 7-Zip می‌تواند فایل‌های شما را بدون کاهش کیفیت و عدم ایجاد آسیب، فشرده‌سازی کند و ابزار مناسبی برای بهینه‌سازی زمان است و موجب می‌شود تا خیال شما بابت ارسال بی‌عیب و نقص فایل راحت باشد.

برنامه 7-Zip برای سیستم‌عامل‌های ویندوز، مک و لینوکس عرضه شده است و همچنین می‌توانید برای فایل‌های مورد نظر خود رمز در نظر بگیرید تا امنیت فایل‌های خود را افزایش دهید.

7. فلش مموری

فلش مموری

اگر قصد دارید تا فایل ویدیویی یا نتایج کار خود را در یک کنفرانس یا شرکت، به نمایش بگذارید، خرید و استفاده از فلش مموری یکی از روش‌های ساده است که بسته به ظرفیت موردنظر شما، قیمت بخصوصی نیز برای آن در نظر گرفته شده است. اگر اطلاعاتی که قصد دارید آنها را به اشتراک بگذارید، خصوصی نیستند و اهمیتی هم به موضوعاتی مانند: ویروس یا غیره نمی‌دهید، استفاده از فلش مموری، روش سریع و در دسترس‌تری است.

یکی از نقاط قوت فلش مموری این است که برای استفاده از آن نیازی به اینترنت ندارید و می‌توانید به شکل آفلاین، فایل‌های مورد نظر خود را از یک دستگاه به دستگاه دیگر منتقل کنید. در نهایت، اگر امنیت برای شما مهم است و استفاده از فلش مموری را اولویت خود می‌دانید، می‌توانید از فلش‌هایی استفاده کنید که از سیستم رمزنگاری پشتیبانی می‌کنند و به آنتی ویروس هم مجهز هستند.

8. JumpShare

ارسال فایل های حجیم

سرویس‌های آنلاین بسیاری وجود دارند که به شما اجازه می‌دهند تا فایل‌های خود را تا Zرفیتی که سرویس برای شما تعیین کرده، برای مخاطبین خود ارسال کنید. JumpShare نیز یکی دیگر از گزینه‌های این فهرست است. این سرویس ظرفیت 2 گیگابایت را برای آپلود فایل‌ها در نظر گرفته است و می‌توانید به آسانی فایل‌های خود را انتخاب کنید و برای مخاطبین بفرستید.

علاوه‌براین، می‌توانید آیکون JumpShare را دانلود کنید و سریعتر به آن دسترسی داشته باشید. زمانیکه فایل خود را در این سرویس فرستادید، یک لینک برای شما کپی می‌شود و باید به مخاطب خود بفرستید؛ حتی اگر او حساب این سرویس را نداشته باشد.

از طریق این سرویس می‌توانید به آسانی فایل‌های خود را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید اما بزرگترین ایراد این برنامه، عدم پشتیبانی از سرویس رمزنگاری شده است و به دلیل اینکه تمام کاربران می‌توانند به محتوای لینک دسترسی داشته باشند، نباید آنرا برای افراد متفرقه ارسال کنید.

آیکون برنامه Zapya - File Transfer, Share

Zapya – File Transfer, Share

حجم:۲۲.۸ مگابایت

دانلود Zapya

9. Rakuten Drive Pro

ارسال فایل های حجیم

راکوتِن درایو به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید به شکل نامحدود برای مخاطبین خود فایل ارسال کنید و حداقل ظرفیت فایل که می‌توانید ارسال کنید، بین 50 گیگ تا 1 ترابایت است. یکی از قابلیت‌های این سرویس، رمزگذاری فایل‌ها است و می‌توانید از امنیت این سرویس اطمینان حاصل کنید.

از این طریق، دیگر برای ارسال فایل، به ایمیل مخاطب نیاز ندارید و می‌توانید لینک ارسال شده از طرف سرویس را برای او ارسال کنید تا پس از دانلود، به فایل دسترسی داشته باشد. سرویس راکوتن به شما اجازه می‌دهد تا از طریق افزونه‌های این سرویس که برای گوگل کروم منتشر شده‌اند، فایل‌های بزرگ خود را از طریق اَوت لوک، به همه جا ارسال کنید.

10. MyAirBridge

ارسال فایل های حجیم

MyAirBridge یکی دیگر از ابزارهای رایگان برای ارسال فایل های حجیم است که می‌توانید فایلی با حداکثر طرفیت 20 گیگابایت را از طریق ایمیل به اشتراک بگذارید. برای اشتراک‌گذاری فایل‌ها می‌توانید از گوشی خود استفاده کنید و هرچقدر که فایل بزرگتر باشد، روند ارسال آن هم با توجه به سرعت شما بیشتر طول می‌کشد.

اگر می‌خواهید ظرفیت بیشتری در اختیار شما باشد و سهولت استفاده از این سرویس، نظر شما را به خود جلب کرده، می‌توانید سرویس Enterprise را تهیه کنید که ظرفیت حافظه‌ی 15 ترابایتی به شما می‌دهد و می‌توانید تا حجم 100 گیگابایت فایل ارسال کنید و تعداد دفعات آپلود شما نیز نامحدود خواهد بود.

اگر آرشیو‌های بزرگی از موسیقی و تصویر دارید و به دلیل محدودیت ظرفیت حافظه، آنها را برای مدت زمان زیادی در حافظه لپتاپ خود نگه‌داشته‌اید، می‌توانید با خرید سرویس Enterprise ، فایل‌های خود را آپلود کنید و در صورت نیاز، دوباره آنها را دانلود کنید.

11. هارد اکسترنال

ارسال فایل های حجیم

خرید هارداکسترنال، برای ذخیره‌سازی و اشتراک‌گذاری تعداد زیادی فایل‌ یا فایل‌هایی با حجم زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌توانید به جای خرید فلش مموری، فایل‌های خود را از طریق هارداکسترنال به اشتراک بگذارید. هارد اکسترنال توسط برندهای متنوعی ساخته می‌شوند و سرعت انتقال داده‌ها نیز به نسبت قیمت و مدل، متفاوت است.

12. Brandfolder

ارسال فایل های حجیم

دارایی‌های هر برند از اهمیت بالایی برخوردار هستند و باید به شکل خصوصی و امن، بین شرکا، افراد فعال و همچنین مشتریان، به اشتراک گذاشته شود. سرویس Brandfolder این امکان را به شما می‌دهد تا اطلاعات را با امنیت بالا و با کاربران به اشتراک بگذارید و عملکرد و ارزش منابع را بسنجید.

Brandfolder که توسط مارک‌هایی مانند: Slack، Bumble و Hotels.com استفاده می‌شود به شما این امکان را می‌دهد تا تمام دارایی‌های مرتبط با برند را در یک مکان ذخیره کنید. برای اینکه از قابلیت‌های این سرویس استفاده کنید، باید اشتراک Premium یا Enterprise را تهیه کنید و امکان دسترسی رایگان به قابلیت‌های این سرویس وجود ندارد.

چگونه فایل های حجیم را با پیوست زدن به ایمیل، ارسال کنیم؟

با اینکه نمی‌توانید از طریق ایمیل، فایل‌های حجیم را ارسال کنید اما حافظه‌های ابری، از ابزارهای حیاتی هستند که در این زمینه مورد استفاده قرار می‌گیرند.

زمانی که قصد دارید تا به آسانی، فایل موردنظر خود را با مخاطبین ارسال کنید و سپس آنها را بابت ارسال فایل آگاه کنید، می‌توانید از طریق روش زیر، این کار را انجام دهید.

یکی دیگر از روش‌های مهم که در توضیحات مقاله به آن اشاره کردیم، استفاده از قابلیت یکپارچگی جیمیل یا اوت لوک است. اگر از اوت لوک یا جیمیل استفاده می‌کنید، می‌توانید حین پیوست کردن فایل، از گزینه گوگل درایو یا وان درایو استفاده کنید تا فایل را اشتراک گذاری کنید. زمانی که مخاطبین شما پیام را دریافت کردند، می‌توانند فایل را دانلود کنند یا روی سرویس آنلاین از آن استفاده کنند.

منبع: Techradar

خروج از نسخه موبایل