رئیس سابق ایکس باکس می‌گوید سوالاتی جدی نسبت به آینده کنسول‌ها مطرح است

رئیس سابق ایکس باکس اخیرا گفته که در توکیو و ردموند سوالاتی واقعا جدی درباره آینده کنسول‌های بازی مطرح شده است. در ادامه این خبر با مایکت همراه باشید.

اخیرا صحبت درباره آینده کنسول‌های بازی به یک بحث داغ در صنعت گیم تبدیل شده است. این بحث‌ها دقیقا از زمانی اوج گرفت که مایکروسافت اعلام کرد می‌خواهد چهار بازی‌اش را روی پلی استیشن 5 عرضه کند و سونی هم گفت که به خاطر نتایج مالی پایین‌تر از انتظارات شرکت قصد دارد استراتژی‌اش را تغییر داده و می‌خواهد آثار بیش‌تری را در دسترس کاربران پی سی قرار دهد.

حالا که ما شاهد فروش ناامیدکننده کنسول‌های ایکس باکس بوده‌ایم و سونی هم می‌گوید که پلی استیشن 5 در حال نزدیک شدن به نیمه دوم چرخه عمر خود است، پیتر مور باور دارد که شرکت‌ها سوالات مهمی را درباره ادامه کار مطرح کرده‌اند. او می‌گوید که حالا شرکت‌های مهم این سوال را مطرح کرده‌اند که آیا ساخت یک کنسول دیگر ارزش سرمایه‌گذاری چند میلیارد دلاری را دارد؟ مخصوصا در شرایطی که حالا تمرکز روی عرضه آثار مولتی‌پلتفرم بیش‌تر شده و تجربه بازی‌های به صورت ابری هم در حال بهتر شدن است.

پیتر مور در زمان فعالیت خود در صنعت بازی‌های ویدیویی دست به عرضه کنسول‌های دریم‌کست و ایکس باکس 360 زد و مدتی هم در راس تیم EA Sports بود.

او در مصاحبه اخیرش با رسانه IGN می‌گوید: «مطمئنم تو توکیو، ردموند، واشنگتون و کیوتو این سوال که خیلی هم جدیه، مطرح شده. این همون چیزی که در حال حاضر همه دارن روش کار می‌کنن. چون وقتی می‌خوای سراغ نسل بعدی بری، باید آماده باشی که بتونی هزینه‌های چند میلیارد دلاری رو جبران کنی. صنعت هم که الان درگیر تعدیل نیرو و کلی مسئله دیگه‌اس. در نتیجه آیا صنعت واسه همچنین چیزی آماده‌اس؟ یه نگاهی به تعدیل 900 نیرو تو سونی بندازین – خیلی‌ها تو انگلستان کارشون رو از دست دادن. دو تا دختر بزرگ‌ام دارن تو EA کار می‌کنن و وضعیت‌شون خوبه. ولی مدام نگران‌ان».

او در ادامه صحبت‌های خود افزود: «واسه همین هم فکر می‌کند تو جواب سوال‌تون باید بگم که این پرسش‌هایی هستن که در حال حاضر مطرح می‌شن. در واقع مسئله این جاس که بازم می‌خوایم به توسعه تراشه‌های سیلیکونی ادامه بدیم؟ نقش هوش مصنوعی رو هم در نظر بگیرید. این موضوع چه معنایی می‌تونه داشته باشه؟ نمی‌شه این موضوع رو نادیده گرفت. آیا این شرکت‌ها حاضر یه بار دیگه چند میلیارد سرمایه‌گذاری کنن؟ تو همین حین که در حال آماده شدن واسه یه دور جدید هستیم، گیمرها شاید دیگه اونقدرا به کنسول‌ها علاقه نشون ندن. شاید بگن که: “می‌دونی چیه؟ نیازی بهش ندارم. وضعیت بدیه. موبایل‌ام رو که دارم و دارم با چیزی که روی گوشیمه هم حال می‌کنم. کلی بازی هست که می‌تونم برم سراغ‌شون“».

مور در ادامه گفت: «این موضوع رو البته درباره کسایی که پی سی یا مک دارن هم میشه مطرح کرد. اونا هم می‌تونن بگن هر کاری که بخوام رو روی اینا هم می‌تونم انجام بدم. اونا می‌گن که: “حال واجبه یه چیزی حدود 600 دلار صرف سخت‌افزاری کنم که فقط به درد بازی کردن می‌خوره؟” در واقع شرکت‌ها و گیمرها دارن این سوالات رو پیش خودشون مطرح می‌کنن».

آیکون سریال استریم بازی‌های ایکس باکس - پرهام گیم پلی Xbox Games Stream by Parham Gameplay
سریال

استریم بازی‌های ایکس باکس – پرهام گیم پلی

Xbox Games Stream by Parham Gameplay

تماشای استریم بازی‌های ایکس باکس

رئیس سابق ایکس باکس می‌گوید سوالاتی جدی نسبت به آینده کنسول‌ها مطرح شده است

پیتر مور می‌گوید که در اواخر دوران ایکس باکس 360 بود که سوالاتی جدی درباره آینده و نسل‌های بعدی کنسول‌ها مطرح شد.

او در این باره می‌گوید: «آره. تو اواخر دوران ایکس باکس 360 بود. این نگرانی‌ها وجود داشت. مخصوصا وقتی به چیزی فکر می‌کردیم که قرار بود در وسط دهه 2000 عرضه بشه. این سوالات مطرح می‌شد که اواخر دهه اوضاع چطور میشه و قراره این کنسول‌ها چند سال عمر کنن. عمر کنسول‌ها معمولا 5 یا 6 ساله. اما بعد این 5 یا 6 سال وضعیت چطور میشه؟ آیا به یه کنسول جدید نیاز داریم؟ خب در نهایت جواب این سوال مثبت بود، اما بالاخره سواله مطرح می‌شد. چرا؟ چون تو هر خونه‌ای چیزهایی پیدا میشه که سریع‌تره، ارزون‌تره و دسترسی بهش هم راحت‌تره».

این فعال سابق صنعت بازی‌های ویدیویی می‌گوید که مطمئن است درست مثل آن زمان، حالا هم سونی و مایکروسافت سوالات مشابهی را درباره آینده کنسول‌ها و این که چیزی انتظارشان را می‌کشد و چطور می‌توانند منافع کاربران را تامین کنند، مطرح کرده‌اند.

پیتر مور درباره این موضوع می‌گوید: «چیزی که می‌خوام بگم اینه که اینجور سوالات مثل 20 سال اخیر حالا هم مطرح می‌شن. آیا از نظر مالی واسه نبرد و تامین تمام مخارج توسعه و ساخت تراشه‌های سیلیکونی آماده‌ایم؟ پلی استیشن 6 چی داره که پلی استیشن 5 نتونه ارائه‌اش بده و باعث بشه کسایی که PS5 دارن بخوان برن سراغ‌اش؟ همین موضوع واسه ایکس باکس و نینتندو هم صدق می‌کنه، درسته؟ امیدوارم صرفا همینجوری نخوان یه چیزی بدن بیرون. به نظرم شرکت‌ها دارن به این موضوع فکر می‌کنن. چیکار می‌تونیم کنیم تا بشه این چرخه عمر رو طولانی‌تر کرد؟»

او در ادامه افزود: «و اگه تو مایکروسافت فعالیت کنید و یکی مثل فیل اسپنسر باشید، کسی مثل ساتیا نادلا رو دارید که میاد و می‌گه: “خب، قرار چیکار کنیم؟ چطور قراره با Azure و بزرگ‌ترین استراتژی ابری و هوش مصنوعی هماهنگ بشیم؟ می‌خوایم با توسعه بازی به دست AI چطور کنار بیایم؟ چجوری می‌خواید با افراد کم‌تر بازی‌هاتون رو بهتر و ارزون‌تر کنید؟”. اینا تموم سوالایی هستن که به نظرم مطرح می‌شن».

این بود صحبت‌های رئیس سابق ایکس باکس درباره آینده کنسول‌های بازی. شما آینده صنعت گیم را چطور پیش‌بینی می‌کنید؟ آیا منتظر عرضه کنسول‌های نسل بعد هستید؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: VGC

خروج از نسخه موبایل