چطور لگ بازی کالاف دیوتی وارزون موبایل را برطرف کنیم؟

کالاف دیوتی وارزون موبایل (Call of Duty Warzone Mobile) از آن دسته بازی‌هایی است که همیشه نام آن را در اخبار یا فضای مجازی شنیده‌ایم. بازی وارزون موبایل به‌طور رسمی در تاریخ ۱۰ اکتبر ۲۰۲۳ معرفی شد. این بازی برای دستگاه‌های iOS و Android وجود دارد.

بازی وارزون موبایل با هیجان و گرافیک فوق‌العاده‌ای که ارائه می‌دهد، توجه بسیاری از بازیکنان را به خود جلب کرده است. با این حال پس از انتشار این بازی، برخی از کاربران با مشکلاتی مانند تاخیر یا لگ در بازی مواجه شده‌اند که می‌تواند حس بدی در موقع بازی کردن بدهد. وارزون موبایل یک بازی با گرافیکی خیره کننده است. برای اجرای این بازی باید سیستمی مدرن با پردازنده بالا داشته باشید.

اما نگران نباشید. حتی اگر سیستم شما مدرن نباشد هنوز راه‌هایی وجود دارد که می‌توانید از طریق آنها عملکرد دستگاه خود را بهتر کنید و بازی را بدون لگ اجرا کنید. در اینجا، به بررسی نکات و ترفندهایی خواهیم پرداخت که می‌تواند به شما کمک کند تا از این بازی بیشترین لذت را ببرید و در میدان‌های جنگ به خوبی بدرخشید. با ما همراه باشید تا از روش‌های بهینه‌سازی و رفع مشکلات لگ در این بازی هیجان‌انگیز آگاه شوید.

این بازی به تازگی منتشر شده و می‌توانید آن‌ را از گوگل پلی یا اپ استور دانلود کنید. بسیاری از افراد در حین اجرای بازی با مشکلات زیادی مانند: کاهش سرعت بازی، هنگ کردن بازی یا پرت شدن به بیرون مواجه می‌شوند. مشکلات مربوط به فریم بر ثانیه (FBS) پایین بیشتر برای سیستم‌های قدیمی با رم پایین است. . 

اگر چه گوشی شما ممکن است در انجام کارهای روزمره عملکرد خوبی داشته باشد؛ اما این بازی به پردازنده قدرتمند و رم بالا نیاز دارد. در اجرای این بازی حتی گوشی‌های نسبتا جدید هم ممکن است با مشکلاتی مواجه شوند.

نگران نباشید. نیاز به خرید گوشی جدید نیست. برای درست شدن مشکل باید کارهایی از قبیل: افزایش FBS، دست کاری کردن تنظیمات بازی یا موبایل و کاهش تنظیمات گرافیکی انجام دهید.

آیکون بازی Call of Duty®: Warzone™ Mobile

Call of Duty®: Warzone™ Mobile

حجم:۴۴ مگابایت

دانلود بازی کالاف دیوتی وارزون

روش‌های رفع لگ در بازی وارزون موبایل

در بخش بعدی نکات و ترفندهایی را آموزش می‌دهیم که به شما کمک می‌کنند تا FPS بازی خود را افزایش دهید و تجربه بازی روان‌تری داشته باشید. این روش‌ها تضمینی و تست شده‌ هستند. اگر این ترفندها نتوانستند مشکل شما را برطرف کنند، ممکن است نیاز به آپدیت دستگاه خود داشته باشید.

1. ایجاد تغییرات در تنظیمات گرافیک

وارزون موبایل

اگر در بازی وارزون موبایل  با مشکل لگ مواجه هستید، اولین قدم این است که به تنظیمات گرافیکی بروید. هدف از این کار این است که بار پردازنده را تا حد امکان کاهش دهید. این کار نه تنها به افزایش میانگین FPS (فریم بر ثانیه) کمک می‌کند؛ بلکه باعث کاهش دمای دستگاه و مصرف باتری می‌شود. برای این منظور، تغییرات زیر را در بخش‌های مختلف اعمال کنید:

کیفیت بصری (Visual Quality): در این بخش گزینه‌ای را انتخاب کنید که پایین‌ترین کیفیت گرافیکی را ارائه می‌دهد. در دستگاه‌های قدرتمند، معمولا این گزینه روی High است. برای کاهش کیفیت و روان‌تر شدن بازی می‌توانید گزینه‌های Min (کمترین)، Low (پایین) یا Mid (متوسط) را انتخاب کنید.

بهینه‌سازی عملکرد (Performance Optimization): در این بخش به جای گزینه باتری، گزینه فریم ریت (FrameRate) را انتخاب کنید. این تغییر به بهبود روانی بازی کمک می‌کند. البته ممکن است مصرف باتری موبایل بیشتر شود.

حداکثر فریم ریت ( Max Framerate FPS): در این بخش محدودیت فریم ریت را بر روی ۴۵ یا ۶۰ تنظیم کنید. می‌توانید آن را بر روی Uncapped (بدون محدودیت) قرار دهید. در این حالت، تفاوت‌های زیادی در FPS تجربه خواهید کرد و این تفاوت‌ها به‌طور مستقیم در حین بازی حس خواهد شد.

میدان دید (Field of View): این مقدار را به حداقل برسانید. با این کار، اطلاعات بصری کمتری در طول بازی دریافت خواهید کرد؛ اما بار کمتری بر روی پردازنده وارد می‌شود و عملکرد دستگاه بهبود می‌یابد.

این تنظیمات به شما کمک می‌کنند تا به راحتی بازی را اجرا کنید و از مشکلاتی مانند: لگ زدن، داغ شدن گوشی و حتی مصرف بالای باتری رهایی یابید.

2. فضای ذخیره را آزاد کنید

حتما شما هم در گوشی خود با خطای فضای حافظه رو به اتمام است (Storage space running out) مواجه شدید. این خطا باعث می‌شود سیستم داغ کند و در اجرای بازی‌ها با لگ زیادی مواجه شوید. سعی کنید همیشه مقداری فضای خالی در سیستم خود داشته باشید. حتی اگر ۴ گیگ فضا داشته باشید متوجه افزایش سرعت سیستم خود خواهید شد.

برای آزاد کردن فضای بیشتر، می‌توانید داده‌های اضافی وارزون موبایل را حذف کنید. برای این کار، به تنظیمات (Settings) بروید و بر روی برگه دانلود (Download) کلیک کنید. در اینجا می‌توانیدچیزهای غیرضروری یا نقشه‌هایی که به‌طور معمول از آن‌ها استفاده نمی‌کنید را حذف کنید.

اگر این روش کافی نبود و هنوز هم با مشکل مواجه‌اید باید فایل‌ها و برنامه ‌های سنگین را از سیستم خود حذف کنید.

3. جلوگیری از داغ شدن و گرمای بیش از حد سیستم

وارزون

گاهی اوقات، میزان فریم در ثانیه (FPS) هنگام شروع بازی پایدار است؛ اما بعد از مدتی شروع به لگ زدن می‌کند. این اتفاق معمولا به دلیل داغ شدن بیش از حد گوشی هوشمند است. شما نمی‌توانید به طور کامل از داغ شدن گوشی جلوگیری کنید؛ اما می‌توانید مانع از داغ شدن بیش از حد شوید.

در ادامه راهکارهایی را آموزش می‌دهیم که برای جلوگیری از داغ شدن و لگ زدن موبایل استفاده می‌شوند:

استفاده از حالت‌های خنک‌کننده گوشی

بسیاری از گوشی‌های هوشمند حالت‌هایی برای مدیریت حرارت دارند که می‌توانند عملکرد پردازنده را بهینه کنند و دما را کاهش دهند. این حالت‌ها معمولا در تنظیمات گوشی در بخش عملکرد یا بازی قرار دارند. اگر این گزینه‌ها در گوشی شما بود، حتما قبل از شروع بازی آن‌ را فعال کنید.

کاهش تنظیمات گرافیکی بازی

بازی‌های گرافیکی سنگین نیاز به پردازش بیشتری دارند که می‌تواند باعث افزایش دمای گوشی شود. کاهش کیفیت گرافیک بازی باعث کاهش پردازش و دمای گوشی می‌شود. در منوی تنظیمات بازی، گزینه‌های مربوط به تنظیم کیفیت گرافیک را پیدا کرده و آن‌ها را به پایین یا متوسط تغییر دهید.

استفاده از خنک کننده‌های خارجی

امروزه بسیاری از شرکت‌ها به تولید انواع خنک کننده‌های سیستم می‌پردازند. خنک‌کننده‌های خارجی مانند: فن‌های کوچک یا پایه‌های خنک‌کننده مخصوص گوشی می‌توانند دمای سیستم را کاهش دهند. این ابزارها معمولا با استفاده از جریان هوا یا فناوری‌های مدرن حرارت را از گوشی دور می‌کنند. شما می‌توانید با توجه به نیاز خود انواعی از این خنک کننده‌ها را تهیه کنید.

بازی کردن بدون قاب گوشی

 قاب‌های گوشی می‌توانند حرارت را به دام بیندازند و از خنک شدن سریع دستگاه جلوگیری کنند. بازی کردن بدون قاب می‌تواند به افزایش تهویه و کاهش دمای گوشی کمک کند.

برنامه‌های پس زمینه را ببندید

برنامه‌های اضافی باعث لگ زدن بازی و مصرف بیش از حد شارژ می‌شود. همیشه قبل از شروع بازی یا خاموش کردن گوشی برنامه‌های اضافی را ببندید.

در حین شارژ شدن با گوشی بازی نکنید

وقتی گوشی در حال شارژ شدن است نباید از آن استفاده یا بازی کنید؛ زیرا با این کار گوشی هنگ کرده و داغ می‌شود. حتما قبل از شروع بازی حواستان به میزان درصد باتری باشد.

استفاده از اپلیکیشن‌های مدیریت دما

اپلیکیشن‌های خاصی وجود دارند که می‌توانند دمای گوشی را نشان دهند و وقتی که گوشی داغ شد به شما اطلاع دهند. اپلیکیشن‌هایی مانند Cooler Master یا CPU-Z را نصب کنید تا وضعیت دما را زیر نظر داشته باشید.

4. استفاده از اپلیکیشن‌های بهینه سازی گوشی

برخی اپلیکیشن‌ها می‌توانند به بهینه‌سازی عملکرد گوشی کمک کنند و مانع از لگ زدن سیستم شوند. اپلیکیشن‌هایی مانند Game Booster یا Phone Cleaner را نصب کنید تا عملکرد گوشی را بهینه کنید و فایل‌های اضافی را پاک کنید.

5. فعال کردن حالت پرواز

اگر هنگام گیم زدن از اینترنت داده استفاده نمی‌کنید حالت پرواز می‌تواند به شما کمک کند. حالت پرواز تداخلات شبکه و برنامه‌های پس‌زمینه را کاهش دهد. همچنین حین بازی کسی نمی‌تواند به شما زنگ بزند.

6. بررسی سرعت اینترنت

سرعت و کیفیت اینترنت تاثیر زیادی در اجرای بازی دارد. همیشه قبل از شروع بازی سرعت اینترنت خود را چک کنید. اگر سرعت پایین بود با اپراتور مربوطه تماس بگیرید.

7. حذف و و نصب مجدد بازی

گاهی ممکن است بعضی از فایل‌های بازی آسیب ببینند. اگر راهکارهای بالا جواب نداد این روش را امتحان کنید. البته حواستان باشد که یک جیمیل روی بازی داشته باشید تا اطلاعات بازی شما از دست نرود.

سخن آخر

در دنیای بازی‌های موبایل، وارزون موبایل یکی از بازی‌های جذاب و پرطرفدار است که ممکن است در آن با مشکلاتی مانند لگ و تاخیر مواجه شوید. برای داشتن تجربه‌ای روان و بدون مشکل، پیروی از اصول بهینه‌سازی و مدیریت صحیح گوشی ضروری است. در این مقاله سعی کردیم به طور کامل مشکلات مربوط به لگ در وارزون موبایل را حل کنیم. کدام یک از این راهکارها برای شما مفید بود؟ لطفا نظر خود را به اشتراک بگذارید.

1 دیدگاه

  1. همه راهکارهای شما درست بود بقیر از راهکار آخر(حذف و نصب مجدد بازی)اگر هر کالاف بازی عاقلی که باشه میدونه که کلی نت برای دانلود کردن دیتا بازی و آپدیت و مپ و اسکین هدر رفته و اگر بازی را حذف و مجدد نصب کنیم کل این ها به باد میره و باید دوباره آپدیت،اسکین گان،کاراکتر،مپ های بازی و….. را دانلود کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دانلود مایکت ×