10 فیلم فوقالعاده که علاقمندان به تلماسه باید ببینند
از میانستارهای تا بلید رانر 2049 در مطلب فیلمهای استثنایی و جذابی را به شما معرفی میکنیم که مانند تلماسه از نظر بصری خیره کنندهاند و تماشای آنها بعد از این فیلم میتواند برای طرفداران و علامندانش بسیار خوشایند و راضی کننده باشد.
«تلماسه» بدون شک یکی از برجستهترین فیلمهای علمی – تخیلی ساخته شده تا به امروز است. این فیلم با ترکیب درخشان یک خط داستانی گیرا، بازیگری تاثیرگذار، موسیقی متن جذاب و جلوههای ویژه خیره کننده، موفق به خلق یک اثر برجسته و متمایز در ژانر علمی – تخیلی شده است. داستان فیلم که با اقتباس از مجموعه کتابهای فرانک هربرت شکل گرفته، با کارگردانی فوقالعادهی دنی ویلنو، به یک تجربهی سینمایی عظیم بدل شده که هرکسی را مبهوت میکند. اقتباس از حماسهای مانند «تلماسه» بیشک کار چالشبرانگیزی است، اما ویلنوو با خلق یک فیلم سینمایی حیرتانگیز از آن، نه تنها مخاطبان را مجذوب خود کرد، بلکه از سوی منتقدان و نهادهای اهدای جوایز در سراسر صنعت سینما، به ویژه اسکار، مورد تحسین و تقدیر قرار گرفت.
«تلماسه»ی دنی ویلنوو که اولین بار در سال 2021 روی پردهی سینماها رفت، روایتگر آیندهای دور است. در این دوران، خاندانهای اشرافی سیارهها را کنترل میکنند و باارزشترین ماده، «ملانژ» یا «ادویه» (ملانژ، که در فیلم اغلب با عنوان ادویه از آن نام برده میشود، یک داروی روانگردان خیالی است. ملانژ در این مجموعه، ضروریترین و باارزشترین کالای جهان به حساب میآید و دارویی است که آگاهی، نشاط و طول عمر بیشتر را به مصرف کننده هدیه میدهد) نام دارد. فیلم روایتگر داستان شخصیتی به نام پل آتریدیس است که در توطئههای سیاسی پیچیده و خیانتهایی ناباورانه گرفتار میشود. ماجراهایی که تماشای آنها یادآور کشمکشهای قدرت در سریال مهیج «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones) است. تیموتی شالامی در راس گروه بازیگران این فیلم قرار دارد و بازیگرانی همچون زندایـا، اسکار آیزاک، ربکا فرگوسن، دیو باتیستا و دیگر بازیگران بااستعداد و جوان او را همراهی میکنند. حالا که «تلماسه: قسمت دوم» روی پردهی سینماها رفته و مطابق انتظار با استقبال گستردهای هم روبرو شده، تصمیم گرفتیم تا در این مطلب ده فیلم شبیه به آن را معرفی کنیم که میتوانید از تماشای آنها حسابی لذت ببرید.
10. میانستارهای (Interstellar)
- کارگردان: کریستوفر نولان
- بازیگران: متیو مککانهی، جسیکا چستین، ان هتوی، تیموتی شالامی، مککنزی فوی
- تاریخ انتشار: 2014
- امنیاز راتن تومیتوز به فیلم: 73 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 8.7 از 10
«میانستارهای»، فیلم تحسین شدهی کریستوفر نولان، داستان خلبانی از ناسا و خدمهی او را روایت میکند که ماموریت پیدا میکنند تا سیارهای جدید برای سکونت انسانها بیابند، چرا که بقا و ادامهی حیات انسانها در زمین به دلایل بسیار که مهمترینشان قحطی است به خطر افتاده. این گروه در طی سفر خود با چالشهای متعددی روبرو میشوند و برای نجات نسل بشر از انقراض، دست به فداکاریهای بزرگی میزنند.
چه چیزی «میانستارهای» را شبیه «تلماسه» کرده است؟
هم «میانستارهای» و هم «تلماسه» فیلمهایی خیره کننده هستند که وسعت الهامبخش کیهان را در بهترین حالت به تصویر میکشند. هردوی این آثار مورد ستایش منتقدان و تماشاگران قرار گرفتهاند و درخشش بصری منحصربهفرد، روایتهای جذاب، دنیاسازی درگیر کننده و بازیگران بااستعدادی را به نمایش میگذارند که جهانهای داستانی شگفتانگیزشان را جان میبخشند. «میانستارهای» که برای جاهطلبی و عمق احساسی بینظیرش تحسین شده، مقیاس حماسی شگفتانگیز، طراحی صدای فراگیر و جلوههای بصری عظیمی را با «تلماسه» مشترک است که ترکیب آنها تجربهی کلی تماشاگران از تماشای تصاویر بر روی پردهی سینما را ارتقا میدهد.
9. بلید رانر 2049 (Blade Runner 2049)
- کارگردان: دنی ویلنوو
- بازیگران: رایان گاسلینگ، هریسون فورد، آنا د آرماس، جرد لتو، سلفیا هوکس
- تاریخ انتشار: 2019
- امنیاز راتن تومیتوز به فیلم: 88 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 8.1 از 10
عجیب نیست که آثار دیگری از کارگردان باهوش و خلاق «تلماسه» در این لیست حضور داشته باشند. «بلید رانر 2049» اثر علمی – تخیلی برجستهی دیگری از دنی ویلنوو است که ما را با داستان افسری به نام «کی» (با بازی رایان گاسلینگ) همراه میکند که در ادارهی پلیس لسآنجلس مشغول به کار است. وظیفهی او شکار و بازنشسته کردن رپلیکانتهای (آدم مصنوعیهایی که حضورشان بر روی کرهی زمین ممنوع است) مدل قدیمی است. روزی اما یک ماموریت معمولی او را به سوی رازی سوق میدهد که میتواند باعث از هم پاشیدن جامعه شود و همین، او را رودرروی پروتاگونیست داستان، «ریک دکارد» (هریسون فورد) مرموز قرار دهد.
چه چیزی «بلید رانر 2049» را شبیه «تلماسه» کرده است؟
«بلید رانر 2049» مانند «تلماسه»، اثری برجسته در ژانر علمی – تخیلی محسوب میشود که به خاطر روایت پیچیده و جلوههای بصری درخشانش شناخته شده است. هردو فیلم به کارگردانی دنی ویلنوو ساخته شدهاند و تعهد او را به خلق تجربیات سینمایی نافذ، همه جانبه و غوطهور کننده به نمایش میگذارند. همه «بلید رانر 2049» را بهطور خاص با فضای تیرهی شهری، عناصر کارآگاهی و کاوش در موضوعات پیچیدهای مانند هویت و هوش مصنوعی به یاد میآوریم. با وجود آنکه نسخهی ویلنوو 45 سال پس از نسخهی اصلی اثر که توسط ریدلی اسکات کارگردانی شده اکران شد، اما فیلم ویلنوو همچنان از کیفیتی فوقالعاده برخوردار است و به عنوان اثری درخشان و استادانه جایگاه ویژهای در میان بهترین دنبالههای تاریخ سینما به دست آورده است.
8. آواتار (Avatar)
- کارگردان: جیمز کامرون
- بازیگران: زوئی سالدانا، سم ورثینگتون، سیگورنی ویور، میشل رودریگز
- تاریخ انتشار: 2009
- امنیاز راتن تومیتوز به فیلم: 82 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 7.9 از 10
«آواتار» پرفروشترین و احتمالا پرسروصداترین فیلم تاریخ سینماست، پس به احتمال زیاد قبلا آن را تماشا کردهاید، اما اگر آن را ندیدهاید و یا مدتها از آخرین رویاروییتان با اولین فیلم سهبعدی تاریخ سینما گذشته، باید بگوییم که ساختهی جیمز کامرون وجوه اشتراک زیادی با «تلماسه» دارد. داستان فیلم، یک تفنگدار دریایی به نام جیک سالی (با بازی سم ورثینگتون) را دنبال میکند که به سیاره پاندورا میرسد و در برنامه آواتار شرکت میکند. او با انتقال ذهنش به بدن یک بومیِ این سیاره، به دنبال نزدیک شدن به ساکنین اصلی، یعنی نژاد ناوی است. دل بستن جیک سالی، که یک غریبه در این سیاره به حساب میآید به نیتیری، شباهتهایی به عشق پل نسبت به چانی در «تلماسه» دارد.
چه چیزی «آواتار» را شبیه «تلماسه» کرده است؟
«تلماسه» بخش زیادی از زمان 155 دقیقهاش را به کاوش در سیارهی آراکیس و معرفی فرهنگ، حیات وحش و رسوم آن به مخاطب اختصاص میدهد. «آواتار» نیز در مورد پاندورا کار مشابهی انجام میدهد، یک سیارهی جنگلی سرسبز، زیبا و پرطراوت که تضاد جالبی با شنهای طلایی آراکیس دارد. «تلماسه» یک فیلم عظیم است که با فرمت IMAX (یک فرمت فیلمبرداری که دارای ظرفیت ضبط و نمایش تصاویر با اندازه و وضوح بسیار بیشتری نسبت به سیستمهای سنتی و قدیمی فیلم است) فیلمبرداری شده و این در حالیست که تکنولوژی پیشرفتهی به کار رفته در «آواتار» نیز باعث احیای سینماهای سه بعدی شد. بدون شک هردو فیلم «آواتار» و «تلماسه» حماسههای علمی – تخیلی بزرگی هستند و در حالی که به نظر میرسد «آواتار» در پروسهی ساخت خود تحت تاثیر رمان «تلماسه» بوده، فیلم «تلماسه» نیز بهطور واضح از فیلم «آواتار» الهام گرفته است.
7. اکس ماکینا (Ex Machina)
- کارگردان: الکس گارلند
- بازیگران: آلیسیا ویکاندر، اسکار آیزاک، دامنل گلیسون، سونویا میزونو، کوری جانسون
- تاریخ انتشار: 2014
- امنیاز راتن تومیتوز به فیلم: 92 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 7.7 از 100
ساختهی سال 2014 الکس گارلند با نام «اکس ماکینا»، داستان برنامهنویس جوانی را روایت میکند که به یک عمارت کوهستانی دور افتاده دعوت میشود. جایی که او میفهمد بخشی از آزمایشی است که شامل ارزیابی و سنجش یک هوش مصنوعی میشود. اگرچه ممکن است هردو فیلم «تلماسه» و «اکس ماکینا» از نظر محیط، چارچوب روایت و حوزهی خاص علمی – تخیلی که به آن میپردازند، با هم تفاوت داشته باشند، اما بدون شک هردو نگاهی جذاب و کنجکاوانه به آینده ارائه میدهند که آنها را منحصربهفرد میکند.
چه چیزی «اکس ماکینا» را شبیه «تلماسه» کرده است؟
«اکس ماکینا» که با نام «فراماشین» هم شناخته میشود، روایتگر داستانی منحصربهفرد، عجیب و آزار دهنده است که سوالاتی در مورد مفهوم انسان بودن مطرح میکند. این فیلم با تاکید کمتر بر اکشن و دوری از ساختار معمول فیلمهای علمی – تخیلی، تماشاگران علاقهمند به فیلمهای مملو از چرخشهای داستانی، تعلیق و هیجانات روانشناختی را مجذوب خود میکند. علاوه بر اینها، فراتر از مضمون اصلی فیلم «اکس ماکینا» که به موضوع هوش مصنوعی میپردازد، مهمترین اشتراکاتی که میان این فیلم و ساختهی دنی ویلنوو وجود دارد، پرداختن به مضامینی مانند قدرت و کنترل است که در «تلماسه» در مقیاس بزرگتری بررسی میشوند.
6. لورنس عربستان (Lawrence of Arabia)
- کارگردان: دیوید لین
- بازیگران: آنتونی کوئین، پیتر اوتول، عمر شریف، الک گینس، جک هاوکینز
- تاریخ انتشار: 1962
- امنیاز راتن تومیتوز به فیلم: 94 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 8.3 از 10
«لورنس عربستان» که اجرای نقش اول آن را پیتر اوتول بر عهده دارد، بر اساس زندگی واقعی افسر ارتش بریتانیا تی. ئی. لورنس ساخته شده است و ماجراهای او را در استانهای امپراتوری عثمانی، حجاز و سوریهی بزرگ در طول جنگ جهانی اول به تصویر میکشد. شباهتهای بسیاری بین «لورنس عربستان» و «تلماسه» وجود دارد و حتی خود ویلنوو از این فیلم به عنوان مهمترین منبع الهامش در نحوهی مواجهه با «تلماسه» یاد کرده است. البته نباید فراموش کنیم که هرچند هردو فیلم دارای مضامین حماسی، بقا و رهبری در محیطهای خشن هستند، اما «لورنس عربستان» یک فیلم درام تاریخی است در حالی که «تلماسه» اثری علمی – تخیلی محسوب میشود.
چه چیزی «لورنس عربستان» را شبیه «تلماسه» کرده است؟
این فیلم به خاطر چشماندازهای وسیع بیابانی با مقیاس سینمایی عظیمش شناخته میشود و تماشای آن روی پردههای بزرگ سینما امری ضروری به نظر میرسد. از نظر داستانی هم شباهتهای زیادی بین این دو فیلم وجود دارد. درست همانطور که پل در «تلماسه» قبایل فریمن آراکیس را برای مبارزه با ستمگرانشان متحد میکند، لورنس هم مردم عرب را علیه امپراتوری عثمانی متحد میکند. هر دو قهرمان با سوالات هویت و نقش خود در درگیریهای بزرگتر دست و پنجه نرم میکنند. بنابراین، برای کسانی که به دنبال داستانهایی در بیابان مشابه «تلماسه» اما بدون عناصر علمی-تخیلی هستند، «لورنس عربستان» جایگزین فوقالعادهای به شمار میرود.
5. فرزندان انسان (Children of Men)
- کارگردان: آلفونسو کوارون
- بازیگران: کلایو اوون، جولین مور، مایکل کین، چیویتل اجیوفور، چارلی هونام
- تاریخ انتشار: 2006
- امنیاز راتن تومیتوز به فیلم: 92 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 7.9 از 10
«فرزندان انسان» یک فیلم پادآرمانشهری (دیستوپیایی) بسیار تاثیرگذار به کارگردانی آلفونسو کوارون است که سال 2006 روانهی پردهی سینما شد. این فیلم بر اساس رمانی به همین نام نوشتهی پی. دی. جیمز ساخته شده و روایتگر داستانی وحشتناک در آیندهای تاریک و بیروح است؛ جایی که ناباروری بشر به انقراض نسل جدید منجر شده است. فیلم، ماجراجویی یک اکتیویست دلسوز در سرزمینی بیرحم را دنبال میکند که ماموریت پیدا کرده از زنی که به طور معجزهآسایی باردار شده، محافظت کند.
چه چیزی «فرزندان انسان» را شبیه «تلماسه» کرده است؟
هردو فیلم «تلماسه» و «فرزندان انسان» آثار علمی – تخیلی خیره کنندهای هستند که توسط فیلمسازان پیشروی قرن بیستویکم ساخته شدهاند. هردو فیلم همچنین به طرز جذابی حس واقعی ملموس بودن را القا میکنند، زیرا آیندهای زیسته را به تصویر میکشند (مظهر آیندهی اتفاق افتادهای هستند) که پیشگام آن جورج لوکاس با «جنگ ستارگان» بود. «فرزندان انسان» در ظاهر، فیلمی بسیار تیرهتر از «تلماسه» است، اما همچنان اثری امیدوار کننده به شمار میرود که به چگونگی نجات یافتن بشر و ارادهی آن برای بقا میپردازد. اگر به دنبال فیلم علمی – تخیلی دیگری هستید که مانند «تلماسه» متفکرانه، خوشساخت و دارای پیچیدگیهای اخلاقی باشد، تماشای «فرزندان انسان» را اکیدا به شما توصیه میکنیم.
4. مکس دیوانه: جادهی خشم (Mad Max: Fury Road)
- کارگردان: جرج میلر
- بازیگران: تام هاردی، شارلیز ترون، نیکولاس هولت، زوئی کراویتز، رزی هانتینگتون وایتلی
- تاریخ انتشار: 2015
- امنیاز راتن تومیتوز به فیلم: 97 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 8.1 از 10
«مکس دیوانه: جادهی خشم»، یک فیلم اکشن پساآخرالمانی خوشساخت و چشمنواز به کارگردانی جرج میلر است. داستان فیلم در دنیایی بیآب و علف روایت میشود که منابع حیاتی کمیاب شدهاند و جامعه به دل ویرانهای آشفته و خشونتآمیز سقوط کرده است. در بطن داستان، مکس راکاتانسکی (با بازی تام هاردی) و فیوریوسا (با بازی شارلیز ترون) قرار دارند که شرایط را تحمل نمیکنند و برای فرار از چنگ ایمنورتان، فرمانروای مستبد و رژیم ظالم او، با یکدیگر متحد میشوند.
چه چیزی «مکس دیوانه: جادهی خشم» را شبیه «تلماسه» کرده است؟
شبیه اکثر داستانهای آخرالزمانی، هردو فیلم «تلماسه» و «مکس دیوانه: جادهی خشم» بازتاب دهندهی مضامین آشنایی مثل کمبود منابع، حکومتهای ستمگر و بقا در محیطهای خشن هستند. به خصوص «مکس دیوانه: جادهی خشم» موفق میشود تا در تمام سکانسها پرتنش و آتشین باشد. هردو فیلم با طراحی مناسب برای نمایش روی پردههای بزرگ سینما، به روایت داستانهایی جذاب در سرزمینهای بایر شبیه به بیابان میپردازند که طراحی سکانسها و صحنههای اکشن فوقالعادهشان تجربهای گیرا و غوطهور کننده ارائه میدهند. این فیلمهای دوست داشتنی، آثار علمی – تخیلی تحسین شدهی منتقدان در لوکیشنهای بیابانی گرم و خشک با دنیاسازی غنی از لحاظ مفهومی هستند که علاوه بر نامزدی در بخش بهترین فیلم جوایز اسکار، در بخشهای فنی اسکار سالهای اکران خود نیز حسابی درخشیدند.
3. جان کارتر (John Carter)
- کارگردان: اندرو استنتون
- بازیگران: تیلور کیچ، لین کالینز، وبلم دفو، سامانتا مورتون
- تاریخ انتشار: 2012
- امنیاز راتن تومیتوز به فیلم: 52 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 6.6 از 10
با شعار «در یک دنیا گم شده، در دنیایی دیگر پیدا میشود»، فیلم «جان کارتر» که با اقتباس از رمان علمی – تخیلی نیمهتمام ادگار رایس باروز، «شاهزاده مریخ» (Princess of Mars) ساخته شده بود روی پردهی سینماها رفت. داستان فیلم دربارهی سربازی به نام جان کارتر (با بازی تیلور کیچ) در زمان جنگ داخلی آمریکاست که به سیارهی مریخ (که ساکنان محلیاش آن را بارسوم مینامند) منتقل میشود. در حالی که فیلمهای علمی – تخیلی زیادی مانند «جنگ ستارگان» و «آواتار» مدیون رمان «تلماسه» هستند، خودِ رمان «تلماسه» بر پایههایی که کتابهای بارسومِ باروز بنا نهاده، شکل گرفته است. «جان کارتر» تنها اشاراتی گذرا به عمق محتوای کتابها دارد، اما در عین حال به کاوش عمیق در فرهنگهای بیگانه، مفاهیم علمی – تخیلیِ آگاهیبخش و نمایش جلوههای بصری خیره کننده میپردازد.
چه چیزی «جان کارتر» را شبیه «تلماسه» کرده است؟
فیلم «جان کارتر» از نظر زیباییشناسی و لحن، قطعا بیشتر یک فیلم علمی – تخیلی عامهپسند به شمار میرود، در حالی که «تلماسه» اثری در زیرمجموعهی علمی – تخیلی سخت (یکی از زیرگونههای ژانر علمی – تخیلی در ادبیات و سینما که خصیصهی مهم آن پرداختن زیاد به مبانی علمی و اصول فنی و مهندسی است و در بطن داستان، بیشتر به ذکر خصوصیات علمی میپردازد) به حساب میآید. با این حال، هردو فیلم برداشتهایی جسورانه از آثار پیشگام ادبیات علمی – تخیلی هستند. با این حال «جان کارتر» در گیشه شکست سنگینی خورد و یکی از بزرگترین ضررهای تاریخ سینما را رقم زد، در حالی که «تلماسه» توانست هم نظر منتقدان و هم مخاطبان را جلب کند که همین ویژگیها ساخت دنباله برای آن را توجیه میکند. در نهایت «جان کارتر» نمایش جالبی برای کسانیست که میخواهند ببینند یک فرانچایز بالقوهی علمی – تخیلی حماسی دیگر چه تصویری میتوانست داشته باشد.
2. جاودانگان (Eternals)
- کارگردان: کلوئی ژائو
- بازیگران: آنجلینا جولی، هری استایلز، کیت هرینگتون، سلما هایک، ریچارد مدن، جما چان
- تاریخ انتشار: 2021
- امنیاز راتن تومیتوز به فیلم: 46 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 6.3 از 10
«جاودانگان» بخشی از دنیای سینمایی مارول است و داستان گروهی از ابرقهرمانان به همین نام را روایت میکند. «جاودانگان» گروهی از رباتهای فضایی هستند که بیش از 5000 سال از بشریت در برابر خطرهای مختلف محافظت کردهاند. با این حال، پس از کشته شدن یکی از اعضای گروه، آنها بعد از سالها جدایی دوباره متحد میشوند و راز تاریکی را در پسِ خلقت خود و نقششان در جهان هستی کشف میکنند. حالا آنها باید تصمیم مهمی بگیرند، اینکه از سازندگان خود سرپیچی کرده و زمین را نجات دهند، یا اجازه دهند سیاره برای هدف بلندمدت دنیای هستی نابود شود.
چه چیزی «جاودانگان» را شبیه «تلماسه» کرده است؟
اکران «جاودانگان» تنها سه هفته پس از «تلماسه» این فیلم را به ناحق وارد رقابتی ناخواسته با فیلم ویلنوو کرد. بسیاری، از واکنشهای ضد و نقیضی که به اثر حماسی و علمی – تخیلی دنیای سینمایی مارول نشان داده شد، به عنوان راهی برای بالا بردن جایگاه «تلماسه» و ابراز خستگی از فیلمهای مارول استفاده کردند. با این حال، «تلماسه» و «جاودانگان» وجوه اشتراک زیادی داشتند و شباهتهای آنها بیش از آن چیزی بود که مردم تمایل داشتند به رسمیت بشناسند. هردوی این فیلمها حماسههای علمی-تخیلی چشمنوازی بودند که دو فیلمساز پیشرو پشت دوربینشان قرار داشتند. کارگردانهایی که میخواستند مفاهیم بسیار خاص و پیچیدهای را به یک فیلم پرفروش بزرگ تبدیل کنند. در حالی که «تلماسه» برای نمایش وسعت آراکیس از نماهای باز و گسترده استفاده میکرد، «جاودانگان» بیشتر بر کلوزآپهای نزدیکتر و شخصیتمحور تمرکز داشت. «تلماسه» در مورد انسانهایی بود که به ماهیت خصمانهی یک دنیای بیگانه نگاه میکردند، و «جاودانگان» در مورد موجودات فضاییای بود که به تحسین زیباییهای زمین میپرداختند. با این تفاسیر شاید بشود گفت که این دو فیلم رقیب نیستند و درواقع یکدیگر را تکمیل میکنند.
1. ورود (Arrival)
- کارگردان: دنی ویلنوو
- بازیگران: ایمی آدامز، جرمی رنر، فارست ویتاکر، مایکل استولبارگ
- تاریخ انتشار: 2016
- امنیاز راتن تومیتوز به فیلم: 94 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 7.9 از 10
«ورود» داستان مقطعی از زندگی یک استاد زبانشناسی با نام دکتر لوئیز بنکس (با بازی امی آدامز) را به تصویر میکشد که برای کمک به برقراری ارتباط با بیگانگانِ فرود آمده در نقاط مختلف جهان توسط ارتش آمریکا استخدام شده است. لوئیز در حالی که به شدت مشغول رمزگشایی زبان آنهاست و به نوعی در این ماموریت غوطهور شده است، کشف میکند که زبان بیگانگان در واقع «زمان» است و این اتفاق به او تصاویری از آینده میدهد.
چه چیزی «ورود» را شبیه «تلماسه» کرده است؟
«ورود» فیلم دیگری از ذهن درخشان دنیای سینما، دنی ویلنوو است که بعد از تماشای «تلماسه» میتوانید ببینید. این اثر علمی – تخیلی متفکرانه، به شدت از نظر فکری درگیر کننده است و مخاطب را تا انتها با خود همراه میکند. تاثیر ویلنوو کاملا در فیلمنامهی پرکششی که استادانه ساخته شده و فیلمبرداری حیرتانگیز و نفسگیر فیلم که به امضای کارگردانی او تبدیل شده، مشهود است. این فیلم، مانند «تلماسه»، غیرقابل پیشبینی است و بسیاری را تا انتها پای صندلی میخکوب میکند تا ببینند در نهایت چه سرنوشتی برای کاراکترهایش رقم میخورد. «ورود» به جای تمرکز بر اکشن، مسیر متفاوتی را با تاکید بر اهمیت زبان و ارتباط در پیش میگیرد. این فیلم که به عنوان یکی از برترین آثار سینمایی در دههی 2010 شناخته میشود، بار دیگر نشان داد که ویلنوو یکی از بهترین کارگردانهای ژانر علمی – تخیلی حال حاضر دنیای سینماست و علاقهمندان تا مدتها میتوانند از تماشای آثاری که او خلق میکند لذت ببرند.
منبع: movieweb