معرفی فیلم «شور عاشقی»؛ تنها فیلم تاریخی مذهبی جشنواره فجر

داریوش یاری با فیلم تاریخی مذهبی شور عاشقی در بخش سودای سیمرغ چهل‌ودومین دوره جشنواره فیلم فجر شرکت می‌کند. این سومین تجربه کاگردانی یاری و محصول مشترک بنیاد شهید و بنیاد ایثارگران و و بنیاد سینمایی فاراربی است.

خلاصه فیلم شور عاشقی

فیلم شور عاشقی با محوریت واقعه کربلا، داستان زنی به نام سلما را روایت می‌کند که مامور می‌شود تا رسانه کاروان اسرای کربلا و حضرت زینب (س) باشد و با آگاهی دادن به افرادی که توسط شمر و ماموران فریب خورده‌اند، آن‌ها را روشن کند. در حقیقت این زن کار‌ آگاه‌سازی را انجام می‌دهد تا نگذارد جای جلاد و شهید عوض و حقیقت بار دیگر گم شود. او که پرچم یا حسین (ع) را بلند کرده و در پیشاپیش کاروان حضرت زینب (س) حرکت می‌کند خودش نیز یکی از یاران کربلا می‌شود.

بازیگران و عوامل فیلم شور عاشقی

فیلم شور عاشقی

چند نکته درباره فیلم شور عاشقی و کارگردانش

داریوش یاری

فیلم «شور عاشقی» تنها اثر تاریخی جشنواره امسال است. این روایتی دراماتیک از داستان آشنای کربلا است که کارگردان با نگاهی متفاوت و از دریچه‌ای دیگر به آن می‌نگرد. تمام قسمت‌های این فیلم در مناطق کویری خوی و بیابانک فیلم‌برداری شد. داریوش یاری کارگردان این فیلم می‌گوید برای اطمینان از صحت روایات تاریخی فیلم از استاد ارزشمند و دکتر رجبی دوانی کارشناس تاریخی کمک گرفته است. داریوش یاری پیش از این فیلم تاریخی «دخیل» را در سال 1380 و مستند «کربلا یک جغرافیای تاریخی» را در سال 1393 ساخته بود. «شور عاشقی» سومین فیلم این کارگردان است که موضوعی مشابه دو اثر قبلی‌اش دارد و به نوعی می‌توان واقعه کربلا را یک دغدغه شخصی برای او در نظر گرفت.

خروج از نسخه موبایل