تلگرام می‌گوید اطلاعات کاربران را در اختیار مقامات قرار می‌دهد!

تلگرام به تازگی اعلام کرده که به دنبال تحول سیاست‌هایش، از حالا تصمیم گرفته داده‌ی کاربران را در اختیار مقامات قرار دهد. در ادامه این خبر با مایکت همراه باشید.

پاول دروف، مدیرعامل تلگرام، پس از این که در فرانسه به ارتباط با اقدامات مجرمانه متهم شد، حالا متوجه شده که باید به جز استخدام مهندسان فنی، به دنبال به کارگیری نیرو در بخش‌های دیگر هم باشد. او مدتی پیش در فرانسه به خاطر جرائمی که در پلتفرم‌اش رخ داده بود، بازداشت شد. حالا پس از گذشت چند هفته، دروف اعلام کرده که از این به بعد با درخواست‌هایی که از سمت مقامات قضایی برای در اختیار دادن داده‌های کاربران صورت می‌گیرد، موافقت خواهد کرد.

به گزارش 404 Media (به نقل از BBC News)، پیش‌تر در سیاست‌های این پلتفرم پیام‌رسان آمده بود که فقط در شرایطی که فعالیت‌های مجرمانه مربوط به انجام عملیات‌های تروریستی باشند، همکاری با مقامات قضایی صورت می‌گیرد. اما حالا به نظر می‌رسد که اوضاع تغییر کرده است.

پاول دورف در یک پست تلگرامی گفت که این تغییرات مجرمان را دل‌سرد می‌کند. هرچند او اظهار کرد که 99.999 درصد کاربران تلگرام هیچ ارتباطی با فعالیت‌های مجرمانه ندارند و فقط 0.001 درصد هستند که با انجام کارهای غیرقانونی وجهه‌ی بدی برای کل پلتفرم ایجاد کرده‌اند و باعث شده‌اند حدود یک میلیارد نفر نسبت به این پیام‌رسان مردد شوند.

آیکون برنامه آیگپ (آی گپ) | پیام رسان

آیگپ (آی گپ) | پیام رسان

حجم:۶۸.۱ مگابایت

دانلود پیام‌رسان آیگپ

پیامدهای اطلاعات کاربران تلگرام

تلگرام می‌گوید داده‌ی کاربران را در اختیار مقامات قرار می‌دهد

به گفته پاول دورف یک تیم مخصوص از حالا برای حذف محتوای توهین‌آمیز استخدام شده‌اند. اما این برای برخی از محققان قانع‌کننده نبوده و عده‌ای بر این تصور هستند که این موضوع باعث خوشنودی قانون‌گذاران نخواهد شد.

دافنه کلر از مرکز اینترنت و جامعه دانشگاه استنفورد اشاره کرد که برخی کشورها پلتفرم‌ها را مجبور می‌کنند که نسبت به محتوایی که مشخصا آزاردهنده هستند آن‌ها را مطلع سازند؛ برای مثال مواردی نظیر آزار و اذیت کودکان باید حتما گزارش شود. خبرگزاری بی بی سی از قول کلر در این رابطه نوشت: «به نظر یه تعهدی میاد که از اون چیزی که مجریای قانون می‌خوان کم‌تره».

با این که همکاری تلگرام با مجریان قانون در خصوص جرائمی مثل آزار و اذیت و توهین به طور کلی خبر خوبی است و باعث می‌شود تمامی کاربران ایمنی بیش‌تری داشته باشند، اما شرایط جدید در خدمات، این پلتفرم را را برای کسانی که مخالف سیاست هستند خیلی خطرناک‌تر می‌کند.

جان-اسکات رایلتون، محقق ارشد Citizen Lab دانشگاه تورنتو، اظهار کرد که تلگرام زمانی افرادی را به سوی خود می‌کشاند که نسبت به ابراز عقاید سیاسی‌شان در کشورهایی مثل روسیه، بلاروس و خاورمیانه احساس امنیت می‌کردند. اما همان افراد حالا پس از اعلامیه جدید این پلتفرم با یک سوال اساسی روبه‌رو شده‌اند: آیا این خبر یعنی این پیام‌رسان شروع به همکاری با مقامات رژیم‌های سرکوبگر خواهد کرد؟

با این افراد می‌توان هم‌دلی کرد؛ هرچند این موضوع در خصوص فعالات راست افراطی که تظاهرات خشونت‌بار انگلستان در تابستان را راه انداختند، صدق نمی‌کند. به هر حال تلگرام به طور کلی باید از شر افراد خلافکار خلاص شود.

در نهایت باید بگوییم که افراد مخالف با سیاست‌های کلی نباید روی پلتفرم‌های متمرکز حساب باز کنند و اطلاعاتی درباره تجارب شخصی‌شان به اشتراک بگذارند.

این بود خبرهای تازه درباره تغییر سیاست‌های تلگرام. نظر شما درباره این پلتفرم چیست؟ فکر می‌کنید این تغییرات چه تاثیری روی آینده این پیام‌رسان می‌گذارد؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: TechRadar

خروج از نسخه موبایل