7 گوشی‌ اقتصادی برای اجرای کالاف دیوتی موبایل و پابجی موبایل

بتل رویال با گوشی‌های میان رده

در گذشته چه چیزی را در گوشی‌های هوشمند جستجو می‌کردید؟ شاید مهم‌ترین المانی که باعث می‌شد تا به سمت خرید یک گوشی برویم، دوربین آن بود. داشتن یک دوربین قدرتمند تقریبا تمام خواسته‌ای بود که کاربرهای گوشی‌های هوشمند از آن درخواست می‌کردند؛ چون همه دوست داشتند که لحظات مهم زندگی‌اش را با کیفیت بالایی به ثبت برسانند. اما به مرور زمان، پیشرفت فناوری و البته انتشار بازی‌های موبایلی باکیفیت، اهمیت داشتن سخت‌افزار مناسب و بعضا قدرتمند در زمان خرید گوشی‌های هوشمند بسیار بیشتر از گذشته شد؛ تا جایی که امروزه بعضی از گوشی‌های هوشمندی که در دستانمان داریم و به صورت روزمره استفاده می‌کنیم، از کامپیوترهای معمولی که در خانه داریم هم توانایی پردازش بیشتری دارند.

اما در این میان گوشی‌ها در چند خانواده مختلف عرضه شدند؛ مثلا گوشی‌های پرچمدار نه تنها در زمینه‌های مختلف مثل عکاسی، فیلمبرداری و پشتیبانی نرم‌افزاری قوی عمل می‌کنند بلکه از لحاظ سخت‌افزاری توانایی اجرای هر برنامه و بازی سنگینی را دارند.

گوشی‌های میان‌رده و اقتصادی با این که توانایی ارائه همه این موارد را ندارند، اما با عرضه مدل‌های بیشترشان انتخاب‌های بیشتری را در اختیار کاربرها می‌دهند و با کم کردن بعضی از موارد و ویژگی‌ها، قیمت کمتری در مقایسه با گوشی‌های پرچمدار دارند.

در این مقاله قصد داریم که به معرفی بهترین گوشی‌های اقتصادی بپردازیم؛ گوشی‌های اقتصادی که می‌توانید با آن‌ها به تجربه بازی‌های موبایلی جذاب مثل کالاف دیوتی موبایل و پابجی موبایل بپردازیم. پس با ادامه این مقاله با بلاگ مایکت همراه باشید.

1- OnePlus 9 Pro

گوشی موبایل OnePlus 9 Pro

برای اولین گوشی هوشمند، سراغ گوشی هوشمندی آمده‌ایم که خیلی در بین ایرانی‌ها رایج نیست و جز برندهای خاص محسوب می‌شود؛ اما وان پلاس در طول زمان ثابت کرده که قابلیت ارائه محصول‌های بسیار قدرتمند و جذابی را دارد که می‌توانند از پس هر کاری که به آن بسپارید، بربیاید.

گوشی اول لیست ما، One Plus 9 Pro است. این گوشی سه سال پیش به مارکت گوشی‌های هوشمند عرضه شد. با این که این گوشی یک محصول قدیمی‌تر محسوب می‌شود، اما شک نکنید که در اجرای بازی‌های موبایلی می‌تواند با قدرت خارق‌العاده‌ای عمل کند و پردازنده آن حتی تا همین امروز هم بسیار مناسب است.

این گوشی مجهز به پردازنده اسنپ‌دراگون 888 است که تراشه‌ای با قابلیت ارائه اتصال 5g است. در بین گوشی‌های اندرویدی، به راحتی می‌توان گفت که اسنپ‌دراگون بهترین تولید و توزیع‌کننده تراشه‌ گوشی‌های هوشمند است و به نوعی سلطان مارکت تراشه‌های گوشی محسوب می‌شود.

با این که گوشی وان پلاس ۹ پرو حدود سه سال پیش به بازار عرضه شد اما گزینه‌های ۸ و ۱۲ گیگابایتی را ارائه می‌دهد. حتی خیلی از گوشی‌های هوشمند امروزی هم به این اندازه از رم مجهز نیستند و این نشان می‌دهد که وان پلاس همیشه سعی می‌کند که جلوتر از زمان فکر کند.

این گوشی دارای پنل نمایشگر ۶.۷ اینچی با وضوح تصویر 2K است؛ نرخ تاچ سمپلینگ ۳۶۰ هرتزی این گوشی باعث می‌شود که حین اجرای بازی‌های موبایلی به هیچ مشکلی برخورد نکنید و برای اجرای بازی‌های سریع مثل کالاف دیوتی موبایل و پابجی موبایل گزینه بسیار خوبی باشد.

این گوشی دارای ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت باتری قدرتمند است و قدرت شارژ بالای این گوشی باعث می‌شود تا بتوانید به راحتی در طول روز ساعت‌های زیادی را مشغول بازی باشید. اگر هم به دنبال خرید یک گوشی برای کارهای روزمره و حتی عکاسی هم هستید و دوست ندارید قیمت خیلی زیادی پرداخت کنید، این گوشی باز هم می‌تواند از نیازهای شما پشتیبانی کند.

آیکون بازی Call of Duty: Mobile Season 10

Call of Duty: Mobile Season 10

حجم:۲.۷ گیگابایت

دانلود بازی کالاف دیوتی موبایل

2- Xiaomi Poco X3 Pro

Xiaomi Poco X3 Pro

در حال حاضر پوکو و شیائومی از یکدیگر جدا شده‌اند و به صورت جداگانه گوشی‌های هوشمند خود را عرضه می‌کنند؛ اما زمانی که این دو گوشی با یکدیگر همکاری می‌کردند، محصول‌های بسیار خوبی را به کمک همدیگر به بازار گوشی‌های هوشمند عرضه کردند.

اما بدون شک می‌توان گفت که بهترین گوشی که از سوی این دو کمپانی شاهد بودیم، Poco X3 Pro بود که حتی تا همین امروز هم طرفدارهای زیادی دارد و حتی بین ما ایرانی‌ها هم توانست کاربرهای گوشی هوشمند زیادی را به سمت خود جذب کند.

با این که گوشی چندان قیمت بالایی نداشت، اما شیائومی و پوکو موفق به انتشار گوشی هوشمندی شدند که فراتر از قیمت خود عمل کرد. حتی با نگاهی ساده به سخت‌افزار این گوشی می‌توانید به قیمت این گوشی شک کنید اما در عملکرد تعجبتان برای همیشه برطرف شود.

این گوشی هوشمند با تراشه اسنپ‌دراگون 732g روانه بازار شد و ۸ گیگابایت رم داشت؛ هم‌چنین گزینه‌های ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی هم برای این گوشی در نظر گرفته شده بود. باتری این گوشی ۵۱۶۰ میلی‌آمپر است که می‌تواند یک روز کامل از لحاظ شارژدهی گوشی شما را تعمین کند.

پنل صفحه نمایش این گوشی اندازه‌ای ۶.۶ اینچی دارد که شما می‌توانید با نرخ نوسازی فوق‌العاده‌ ۱۲۰ هرتزی به تجربه بازی‌های موبایلی بپردازید. اما اگر هم‌چنان در خرید این گوشی شک دارید، باید گفت که از لحاظ استفاده روزمره باز هم این گوشی توانایی زیادی را ارائه می‌دهد و دوربین ۴۸ مگاپیکسلی آن می‌تواند عکس‌های بسیار خوبی را برای شما ثبت کند.

با توجه به تمام گوشی‌های موجود در بین گوشی‌های اقتصادی که در بازار وجود دارد، شک نکنید که خرید شیائومی پوکو X3 پرو می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌هایی باشد که سراغ آن می‌روید و برای تجربه بازی‌هایی مثل کالاف دیوتی موبایل و پابجی موبایل بسیار مناسب و کارآمد است.

3- Samsung Galaxy A54

گوشی Samsung Galaxy A54

از این قسمت لیست به بعد سراغ گوشی‌هایی می‌رویم که اخیرا در مارکت گوشی‌‌های هوشمند عرضه شده‌اند و می‌توانید از آن به عنوان یک گوشی گیمینگ قدرتمند استفاده کنید. هر چند اکثر این لیست را برندهای مشابه تشکیل می‌دهند، اما سعی می‌کنیم تا جایی که می‌توانیم آن‌ها را متفاوت کنیم.

شاید در بین گوشی‌های سری A برند سامسونگ، بیشترین جذابیت را جدیدترین سری جدید این گوشی‌‌ها که به تازگی عرضه‌ شده‌اند داشته باشند که از مهم‌ترین و محبوب‌ترین آن‌ها می‌توان Galaxy A54 اشاره کرد که به راحتی یکی از زیباترین و خوش‌دست‌ترین گوشی‌های هوشمند موجود در بازار است.

این گوشی هوشمند دارای صفحه ۶.۴ اینچی است که دارای پنل سوپر آمولد، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و ۱۰۰۰ نیت روشنایی است که برای تجربه بازی‌های موبایلی در هر حالت بسیار خوب است و تصاویر خروجی روی این گوشی بسیار چشم‌نواز و زیبا است. وضوح تصویری که صفحه نمایش به شما ارائه می‌دهد ۱۰۸۰ است که برای اجرای بازی‌ها بسیار مناسب است.

در بخش سخت‌افزار، سامسونگ از تراشه‌های کمپانی کوالکام استفاده نمی‌کند و به جای آن، مانند خیلی از گوشی‌های این کمپانی، گلکسی آ ۵۴ به تراشه اگزینوس ۱۳۸۰ مجهز شده است که تراشه‌ای با لیتوگرافی ۵ نانومتری است که توسط خود کمپانی سامسونگ و به صورت اختصاصی برای گوشی‌هایش ساخته شده است که می‌توان گفت تا حد زیادی قدرت بالایی برای پردازش بازی‌های موبایلی دارد.

هم‌چنین این گوشی در چند ورژن مختلف عرضه شده که این ورژن‌ها به ۶ یا ۸ گیگابایت رم مجهز شده و هم‌چنین دارای حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت و ۲۵۶ گیگابایت است. شما با استفاده از نوع کاربری خودتان می‌توانید یکی از این گزینه‌ها را انتخاب کنید.

برای استفاده روزمره این گوشی بسیار مناسب و خوب است؛ تصویربرداری این گوشی هوشمند ۵۰ مگاپیکسل است و هم‌چنین قابلیت فیلمبرداری تا رزولوشن 4K را ارائه می‌دهد. باتری این گوشی ۵۰۰۰ میلی‌آمپر است و برای شارژ کردن این گوشی می‌توانید از شارژر ۲۵ واتی استفاده کنید.

آیکون بازی PUBG MOBILE

PUBG MOBILE

حجم:۱ گیگابایت (شامل ۹۵۴ مگابایت دیتا)

دانلود بازی پابجی موبایل

4- Nothing Phone 1

گوشی Nothing Phone 1

گوشی‌های هوشمند در گذشته به چند برند محدود خلاصه می‌شدند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به اپل، سامسونگ، ال جی یا سونی اشاره کرد. اما به مرور زمان برندهای بیشتری وارد این عرصه شدند و بعضی از برندها امروز از توسعه گوشی خارج شده‌اند و بعضی‌های دیگر با وجود نوپا بودنشان، توانسته‌اند که کاربرهای زیادی را به دست آورند.

کمپانی ناتینگ یکی از همین کمپانی‌ها است که تا به امروز فعالیت زیادی در زمینه گوشی‌های هوشمند نداشته و تنها تا به امروز یک گوشی در بازار عرضه کرده است؛ هر چند که این گوشی هم در دسته گوشی‌های پرچمدار قرار نمی‌گیرد و میان رده است.

کمپانی ناتینگ توسط مدیرعامل سابق کمپانی وان پلاس راه‌اندازی شده و آن‌ها سعی کرده‌اند که با این گوشی یک تجربه متفاوت از اندروید را به کاربرهایشان ارائه دهند. با توجه به فروش این گوشی و رضایتی که کمپانی ناتینگ دارد، به نظر می‌رسد که این کمپانی تا حد زیادی هم به این هدف رسیده است.

اولین گوشی این کمپانی ناتینگ فون ۱ نام دارد که در طراحی گوشی‌های هوشمند امروزی یک تابع‌شکن تمام عیار محسوب می‌شود. این گوشی با طراحی Transparentای که ارائه می‌دهد اولین در نوع خود است و با این که شاید برای بعضی‌ها خیلی شلوغ محسوب می‌شود، اما سازندگان و طراحان گوشی سعی کرده‌اند که تا حد زیادی مینیمالیستیک باشند.

این گوشی با صفحه نمایش ۶.۵ اینچی، وضوح تصویر Full HD، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و البته روشنایی ۷۰۰ نیتی به دنیای گوشی‌های هوشمند وارد شده و به نوعی شروع رسمی و جدی این کمپانی در بین گوشی‌های هوشمند است که طرفدارهای زیادی را حتی در ایران به دست آورد.

این گوشی به تراشه اسنپ دراگون ۷۷۸g+ با لیتوگرافی ۶ نانومتری مجهز است که این تراشه به صورت اختصاصی برای تجربه بازی‌های موبایلی شخصی‌سازی شده است و می‌توانید بازی‌های موبایلی باکیفیتی مثل پابجی موبایل یا کالاف دیوتی موبایل را روی آن تجربه کنید. 

این گوشی دارای دو حافظه داخلی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت است اما گزینه‌های رم این گوشی با بقیه گوشی‌های هوشمند فرق‌های زیادی دارد و می‌توانید آن‌ را در دو نسخه ۸ و ۱۲ گیگابایتی تهیه کنید که نسخه ۱۲ گیگابایتی برای کسانی است که می‌خواهند نهایتاستفاده را از گوشی هوشمند خود ببرند.

همچنین پروفایل تصویر این گوشی هوشمند بسیار جذاب است و دوربین ۵۰ مگاپیکسلی آن قابلیت تصویربرداری با کیفیت بالا و نورپردازی خارق‌العاده‌ای دارد. دوربین ۴۵۰۰ میلی‌آمپری گوشی و شارژرسانی ۳۳ واتی آن هم باعث می‌شود که برای استفاده‌های روزمره، ناتینگ فون ۱ یک گزینه بسیار معقول باشد.

5- iPhone SE 2022

iPhone SE 2022

با این که گوشی‌های هوشمند تا همین حالا هم چندگانگی و چند دستگی میان طرفداران برندهای مختلف دارد، یکی از یارکشی‌های مطرح دنیای گوشی‌های هوشمند مربوط به سیستم عامل‌های این گوشی‌های هوشمند است. در گذشته بیشتر از دو سیستم عالم در موبایل‌ها وجود داشت اما به مرور زمان سیستم‌عامل‌های دیگر منسوخ شدند و در حال حاضر دو سیستم عامل اندروید و iOS در مارکت گوشی‌های همراه باقی مانده است.

سیستم عامل iOS، نرم‌افزار اختصاصی گوشی‌های کمپانی اپل است که با نام آیفون در بازار عرضه می‌شوند و طرفدارهای زیادی را دارد. در دنیا بیشترین گوشی که به صورت سالیانه خرید و فروش می‌شود،‌ گوشی‌های کمپانی اپل است و کاملا منطقی است که در این لیست هم از کمپانی اپل یک محصول قرار بدهیم.

اما متاسفانه کمپانی اپل به صورت سالانه گوشی‌های پرچمدارش را روانه بازار می‌کند که قیمت بسیار زیادی دارند و اگر قصد خرید گوشی اقتصادی یا میان رده را دارید، احتمالا بودجه خرید گوشی‌های آیفون را نخواهید داشت که به طرز عجیبی در کشور ما حتی گران‌تر از قیمت دلاری آن‌ها عرضه می‌شوند. اما با توجه به این که در این لیست ما تنها گوشی‌های اندرویدی قرار داده‌ایم، خالی از لطف نیست که سراغ تنها گوشی میان‌رده کمپانی اپل یعنی iPhone SE برویم.

آیفون اس ای برای اولین بار در سال ۲۰۱۶ توسط اپل معرفی شد که تاکتیک اپل برای ورود به بازار گوشی‌های میان‌رده بود. در آن زمان گوشی‌های میان رده به خاطر قیمت کم و البته کارایی زیادی که داشتند، موفق شدند تا طرفدارهای زیادی را به دست آورند و اپل که از این کاروان جا مانده بود، با عرضه آیفون اس ای سعی کرد تا وضعیت را برای خود مساعد کند.

هر دو الی سه سال یکبار، اپل گوشی جدید میان‌رده‌ای را عرضه می‌کند که آخرین گوشی آیفون اس ای با همین نام در سال ۲۰۲۲ عرضه شد که از لحاظ ظاهری هیچ تفاوتی با گوشی‌های قبلی نداشت اما در قلب تپننده این گوشی، وضعیت سخت‌افزار تغییرات گسترده‌ای کرده بود.

این گوشی با تراشه A15 Bionic عرضه شد که این تراشه در سال ۲۰۲۱ روی گوشی‌های آیفون ۱۳ هم قرار گرفته بود و از لحاظ پردازشی یکی از بهترین تراشه‌های حال حاضر ممکن می‌شود. هم‌چنین این گوشی هوشمند ۴ گیگابایت رم دارد و برای حافظه داخلی گزینه‌های ۶۴،‌۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت در نظر گرفته شده.

این گوشی برای استفاده‌های روزمره مثل عکاسی هم گزینه مناسبی است و دوربین ۱۲ مگاپیکسلی اپل در کنار تراشه قدرتمندش که می‌توانید تصاویر را با کیفیت بسیار بالایی پردازش کند، به راحتی در دسته بهترین دوربین‌های گوشی‌های میان‌رده قرار می‌گیرد.

شاید تنها مشکل این گوشی صفحه نمایش کوچک آن به همراه باتری ۲۱۰۰ میلی‌آمپری آن است که برای گیمرها شاید مناسب نباشد؛ اما اگر یک گوشی با سیستم عامل iOS می‌خواهید که برای آن هزینه هنگفتی نپردازید، این تنها گزینه ممکن است.

6- Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE

همانطور که پیشتر و در ابتدای مقاله گفته بودیم، کاملا قابل پیش‌بینی است که تعداد گوشی‌های سامسونگ در این مقاله به خاطر عرضه تعداد بالای گوشی‌های میان‌رده زیاد باشد. البته باید در نظر داشته باشید که گوشی‌های میان‌رده سامسونگ همگی برای گیمینگ مناسب نیستند و این گوشی‌ها هر کدام برای کارهای مختلف شخصی‌سازی شده‌اند.

اما سامسونگ یکی از قابل احترام‌ترین کمپانی‌های ساخت گوشی هوشمند است که همیشه به فکر نیازهای مختلف مشتری‌هایش است. گوشی‌های سری اس FE این کمپانی می‌تواند به راحتی گواهی بر این ادعا باشد. این گوشی‌ها را با اصطلاح جایگزین پرچم‌دار هم می‌شناسند.

با این که یک مدل جدیدتر از سری FE یعنی گلکسی اس 21FE هم از این برند عرضه شده است اما بنا به چه دلیل ترجیح داده‌ایم که از نسخه قبلی‌اش S20 FE را در لیست خود قرار بدهیم که در ادامه این دلایل را به شما ذکر خواهیم کرد.

دلیل اول مربوط به تراشه آن است؛ مدل S21 FE متاسفانه تنها با تراشه اگزینوس وارد بازار ایران شده که چندان عملکرد رضایت‌بخشی در مقایسه با تراشه اسنپ‌دراگون این گوشی ندارد. اما مدل S20 FE حتی با این که مدل قدیمی‌تر این سری محسوب می‌شود اما با تراشه اسنپ‌دراگون وارد شده و عملکرد فوق‌العاده‌ای را از خود ارائه می‌دهد.

با این که شاید از لحاظ ظاهری اس ۲۱ اف ای بهتر از نسخه قبلی‌اش باشد، اما کماکان می‌توانید از طراحی اس ۲۰ اف ای هم لذت ببرید و طراحی آن شبیه اکثر گوشی‌های سامسونگ است که تا به امروز در مارکت گوشی‌های هوشمند عرضه شده‌اند.

این گوشی مجهز به تراشه ۷ نانومتری اسنپ‌دراگون ۸۶۵ است که از لحاظ سخت‌افزاری و برای اجرای بازی‌های موبایلی بسیار مناسب و قابل قبول است. حتی تا همین امروز هم می‌توانید با این گوشی هوشمند به راحتی بازی‌های موبایلی سنگین را اجرا کنید. هم‌چنین این گوشی با رم ۶ گیگابایتی و دو حافظه داخلی ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایتی در بازار عرضه شده است.

صفحه نمایش این گوشی از پنل سوپر آمولد با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی تشکیل شده است و اندازه‌ای ۶.۵ اینچی دارد. البته وضوح تصویر این گوشی Full HD است و مانند گوشی‌های پرچمدار 4K یا 2K نیست اما باز هم برای اجرای بازی‌های موبایلی گزینه مناسبی است.

آیکون بازی Call of Duty®: Warzone™ Mobile

Call of Duty®: Warzone™ Mobile

حجم:۴۴ مگابایت

دانلود بازی کالاف دیوتی وارزون

7- Xiaomi Mi 11 Lite 5G

گوشی موبایل اقتصادی Xiaomi Mi 11 Lite 5G

شیائومی هر سال گوشی های خیلی زیادی رو عرضه می‌کند؛ اما هر چند سال یک بار، یک محصول فوق‌العاده دارد که جز محصولات پرفروش و محبوب این کمپانی محسوب می‌شود. گوشی شیائومی می ۱۱ لایت هم دقیقا در همین دسته‌بندی قرار می‌گیرد. 

این گوشی هوشمند در دسته گوشی‌های جایگزین پرچمدار قرار می‌گیرد که در مقایسه با دیگر گوشی‌های هم‌رده خودش، قیمت بسیار خوبی را ارائه می‌دهد. این گوشی از معدود گوشی‌های سری Mi شیائومی است که قیمت چندان زیادی ندارد و تقریبا هم‌قیمت گوشی‌های سری ردمی کمپانی شیائومی است.

این گوشی به تراشه اسنپ‌دراگون 778g مجهز است و ۸ گیگابایت رم را ارائه می‌دهد. برای حافظه داخلی، شیائومی دو مدل ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت را در نظر گرفته است که می‌توانید با سلیقه خودتان مشخص کنید که کدام‌یک از این ظرفیت‌ها را نیاز دارید.

صفحه نمایش ۶.۵ اینچی این گوشی از پنل آمولد تشکیل شده است که روشنایی صفحه آن تا ۸۰۰ نیت هم می‌رسد. وضوح تصویر صفحه نمایش به کیفیت ۱۰۸۰ می‌رسد اما باید در نظر داشته باشید که نرخ نوسازی آن تنها ۹۰ هرتز است و در مقایسه با دیگر گوشی‌هایی که در این لیست ذکر کردیم، کمی ضعیف‌تر عمل کرده.

این گوشی برای استفاده‌های روزمره هم بسیار مناسب است؛ با داشتن دوربین ۶۴ مگاپیکسلی برای عکاسی و فیلمبرداری با وضوح تصویر 4K، برای کسانی که به دنبال عکاسی و البته فیلم‌برداری با گوشی هستند هم می‌تواند گزینه خوبی باشد. 

از جمله مهم‌ترین دلایلی که باعث می‌شود این گوشی هوشمند بتواند تا حد زیادی محبوب باشد،‌ وزن بی‌اندازه سبک آن است که کار با این گوشی را بسیار راحت‌تر می‌کند؛ هم‌چنین در این میان ضخامت بسیار کم آن است که باعث می‌شود که در دست گرفتن این گوشی بسیار لذت‌بخش‌تر شود.

دکمه بازگشت به بالا
دانلود مایکت ×