هوشمصنوعی Bing ممکن است به مرورگرهای دیگر نیز بیاید
شرکت مایکروسافت «Microsoft» چندی پیش از هوشمصنوعی خود که بر بستر ChatGPT ساخته شده است رونمایی کرد و نوید تجربهای جدید را برای جستجو و کاوش در اینترنت را به کاربران داد، با این حال برای برخی از کاربرانی که تمایل به استفاده از این سرویس را دارند کمی سخت است که از مرورگر دلخواه خود به مرورگر مایکروسافت یعنی Microsoft Edge نقل مکان کنند؛ با ما همراه باشید.
هفتهی گذشته پیشنمایشی از این هوش مصنوعی توسط مایکروسافت منتشر شد و شاهد سوالات پیچیدهی متفاوتی بودیم که از این هوشمصنوعی پرسیده شد و او به آنها به آسانی پاسخ میداد، عملکرد خوب این ربات باعث هجوم سیل عظیمی از کاربران مشتاق برای استفاده از این ربات شد اما آنها در این راه با موانع مختلفی مواجه شدند.
چگونه میتوانیم از هوشمصنوعی Bing استفاده کنیم؟
این هوش مصنوعی متاسفانه فعلا برای عموم در دسترس نیست و کاربران بایستی به سایت بینگ رفته و در صف انتظار قرار بگیرند، همچنین آقای یوسف مهدی «Yusuf Mehdi» نیز در یکی از توییتهای اخیر خود به این موضوع اشاره کرده و از صف انتظاری سخن گفت که چندین میلیون نفر جمعیت دارد.
البته طبق گفتههای وی، کاربران مشتاقی که قصد امتحان کردن این هوشمصنوعی را پیش از موعد رسمی دارند و در صف انتظار نیز ثبتنام کردهاند، میتوانند شانس امتحان کردن این ربات را در هفتههای آینده نیز داشته باشند؛ زیرا این شرکت قرار است در هفتههای آتی اجازهی دسترسی میلیونها فرد دیگر به این هوش مصنوعی را نیز بدهد.
علاوه بر این، آقای یوسف مهدی وعدهی ورود این هوشمصنوعی را به مروگرهای دیگر نیز داده است. به نقل از او، تیم توسعهدهنگان این هوشمصنوعی قصد دارند تا آن را به مرور زمان به مرورگرهای دیگری همچون گوگل کروم «Chrome»، موزیلا فایرفاکس «Firefox» و اوپرا «Opera» نیز بیاورند.
قابل ذکر است کاربرانی که با مرورگری غیر از مرورگر رسمی شرکت مایکروسافت یعنی اِج «Edge» قصد ثبتنام در بینگ و استفاده از این ربات را دارند، هنگام ورود به این سایت با پیام خطا مواجه شده و برای اینکه پروسهی ثبتنام موفقیتآمیز طی شود، آنها بایستی مرورگر Edge را نیز نصب کنند.
جمعبندی
در حال حاضر میلیونها کاربر مشتاق در صف انتظار این هوشمصنوعی قرار دارند و میلیونها دیگر نیز به دلیل تفاوت مرورگرهای خود با مرورگر مخصوص این هوشمصنوعی یعنی Edge، قادر به استفاده از آن نخواهند بود. البته در اینجا دو نکته وجود دارد؛ یکی خوب و یکی بد.
بیایید از نکتهی خوب شروع کنیم؛ شرکت مایکروسافت حداقل وعدهی انتشار این هوشمصنوعی را برای مرورگرهای دیگر را نیز داده است، این یعنی کاربرانی که صاحب گوشیهای اندروید و ایاواس «iOS» هستند، خواهند توانست به راحتی با مرورگرهای پیشفرض گوشی خود از این هوشمصنوعی برای بهبود تجربهی جستجوی خود در اینترنت، استفاده کنند.
اما نکتهی ناخوشایند اینجاست که این شرکت هنوز تاریخی مبنی بر عملی شدن این موضوع بیان نکرده است و این یعنی کاربران بایستی تا مدت نامعلومی منتظر بمانند. برای اخبار جذابی از هوشمصنوعی، تکنولوژی و دنیای اندروید با مجله مایکت همراه باشید.