معرفی انیمیشن «ببعی قهرمان»

انیمیشن ببعی قهرمان که احتمالا نام آن را از شبکه پویا شنیده‌اید؛ یک مجموعه با مخاطب کودک و خردسال است که در این شبکه پخش می‌شود و اکنون در یک نسخه سینمایی سه بعدی و جذاب به کارگردانی حسین صفارزادگان و میثم حسینی آماده نمایش در جشنواره فجر 1402 است. این انیمیشن سینمایی که قرار بود در جشنواره فجر سال گذشته حاضر باشد؛ امسال بالاخره توانست در این جشنواره حضور یابد. «ببعی قهرمان» سومین انیمیشن سینمایی (پس از دو انیمیشن سینمایی «پسر دلفینی» و «فهرست مقدس») است که توسط سازمان هنری رسانه‌ای اوج تهیه و تولید شده و برای چهل و دومین جشنواره فجر آماده شده‌ است. در ادامه قصد داریم شما را بیشتر با انیمیشن «ببعی قهرمان»، داستان، عوامل و سوابق کارگردان‌های آن آَشنا کنیم.

نگاهی کوتاه به داستان انیمیشن «ببعی قهرمان»

نگاهی کوتاه به داستان انیمیشن «ببعی قهرمان»

نسخه سینمایی «ببعی قهرمان» به گفته تهیه کننده آن، هشتاد دقیقه است. داستان انیمیشن «ببعی قهرمان» همان‌طور که از نام آن پیداست درباره یک ببعی است که رویایی در سر دارد. او همیشه مجلات جغد قهرمان را که در مورد پرواز هستند؛ می‌خواند و حسرت پرواز را به دل دارد. این ببعی دوست دارد که هر طور شده رویای خود را محقق کند و بتواند مانند یک پرنده در آسمان پرواز کند. او قصد دارد بر تمامی سختی‌های مسیر غلبه کند تا به خواست خود برسد. اما آیا موفق می‌شود یا خیر؟ پاسخ این سوال را باید با تماشای این انیمیشن زیبا پیدا کنید. این انیمیشن سینمایی زیبا به تلاش روی رسیدن به اهداف، سخت کوشی و مقابله کردن با سختی‌ها و مشکلات تاکید می‌کند.

عوامل انیمیشن سینمایی «ببعی قهرمان»

عوامل انیمیشن سینمایی «ببعی قهرمان»

تهیه کننده انیمیشن «ببعی قهرمان»

تهیه کننده این انیمیشن سریالی کودکانه محمدمهدی مشکوری است. او درباره انیمیشن «ببعی قهرمان» و حضور آن در جشنواره فجر گفت: « نسخه سریالی این انیمیشن تحت عنوان ببعی و ببعو برای مخاطب خردسال به صورت دو بعدی تهیه و در شبکه پویا پخش شد. این سریال توانست به یکی از محبوب‌ترین آثار شبکه پویا تبدیل شود. این سریال از سال 96 تا سال 1400 به مدت چهار سال و در 208 قسمت پخش شده و همیشه یکی از پربیننده‌ترین‌ها بود.»

تهیه کننده انیمیشن ببعی قهرمان

مشکوری در ادامه صحبت خود افزود: « متاسفانه در جشنواره فجر نگاه خاصی به انیمیشن‌ها وجود ندارد. اگر انیمیشن «ببعی قهرمان» به جشنواره برسد و حتی اگر جایزه بگیرد؛ نمی‌توان گفت این یک موفقیت بزرگ است! چون رقابت خاصی در حیطه انیمیشن در جشنواره فجر وجود ندارد و توجه کافی به آن نمی‌شود. تعداد کمی انیمیشن برای جشنواره ساخته و نمایش داده‌ می‌شود که ایجاد فضای رقابتی نمی‌کند. همین امر باعث کاهش انگیزه‌ها در تولید و ارائه اثر در قالب انیمیشن می‌شود. ما علاوه بر برنامه‎‌ریزی برای جشنواره فجر، به دنبال سرمایه‌گذاری‌های خارجی هم هستیم. قصد داریم آن را در عرصه بین‌المللی عرضه کنیم و در حال انجام مذاکراتی در این زمینه هستیم. البته با توجه به تحریم‌ها، این روند آسان نخواهد بود اما امیدواریم که بتوانیم در این زمینه موفق عمل کنیم.»

نویسنده انیمیشن ببعی قهرمان

نویسنده انیمیشن ببعی قهرمان

مقداد اخوان نویسندگی این انیمیشن را برعهده دارد. این هنرمند که در حیطه‌های مختلفی فعالیت کرده، در انیمیشن کوتاه «بادکنک» به تنهایی نویسنده، کارگردان، تهیه کننده، صداگذار و انیماتور بوده‌ است. وی در انیمیشن «رویای مقوایی» به عنوان نویسنده حضور داشته و در انیمیشن کوتاه «زندگی رو به پیشرفت» نویسندگی و کارگردانی را بر عهده داشته‌ است. اخوان انیماتور انیمیشن کوتاه «قلب مترسک» نیز بوده و در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فعالیت دارد.

آیکون فیلم شوالیه و شاهزاده خانم The Knight and the Princess
فیلم

شوالیه و شاهزاده خانم

The Knight and the Princess

تماشای فیلم شوالیه و شاهزاده خانم

درباره کارگردان انیمیشن «ببعی قهرمان»

درباره کارگردان انیمیشن «ببعی قهرمان»

حسین صفارزادگان و میثم حسینی کارگردانی انیمیشن سینمایی «ببعی قهرمان» را برعهده دارند. حسین صفارزادگان را اکثر ما با انیمیشن «فهرست مقدس» می‌شناسیم که در سال 94 توسط رسانه اوج تولید شد. وی در سال 1400 نامزد «چهره سال هنر انقلاب» بود. وی انیمیشن‌های دیگری از جمله «دینگ دانگ»، «حسنا کوچولو» و « آرمن» را کارگردانی کرده‌ است. وی به عنوان نویسنده کتاب مصور خردسال نیز فعال است و کتاب‌هایی از جمله «طلا خانم»، «کرمالو»، «لباس مادرجون»، «جواهر خانم»، «کیک تولد» و «جشن تولد» را که بر اساس انیمیشن سریالی «ببعی و ببعو» طراحی شده‌اند؛ به چاپ رسانده‌است.

میثم حسینی که کارگردانی این انیمیشن را به همراه حسین صفارزادگان انجام داده‌است؛ کارگردان مجموعه «نورالدین پسر ایران» (که با اقتباس و برداشت آزاد از کتاب معروف و شناخته شده «دا» با محوریت جنگ تحمیلی ساخته شده است) و مجموعه سریالی «مشاهیر ایران» نیز بوده‌است. وی تنها کارگردان سبک موشن کمیک در ایران محسوب می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دانلود مایکت ×