آغوش باز عنوان جدیدترین ساخته بهروز شعیبی، کارگردان نامآشنای جشنواره فیلم فجر است که در بخش اصلی چهلودومین دوره از این رقابتها شرکت میکند. این پنجمین حضور بهروز شعیبی در جشنواره فیلم فجر در مقام کارگردان است. علاوه بر این شعیبی سابقه داوری دو دوره از این رقابتها را هم دارد.
خلاصه داستان فیلم آغوش باز
فیلم «آغوش باز» که ابتدا عنوان «همآهنگ» برایش انتخاب شده بود، قرار است سه داستان عاشقانه را روایت کند؛ سه زوج که در فراز و نشیبهای عاطفی فرصت پیدا میکنند تا برای عشق تعریف جدیدی پیدا کنند.
عوامل فیلم آغوش باز
- فیلمنامه: مهرداد کوروشنیا و محمدسجاد نجفی بر اساس طرحی از بهروز شعیبی. کوروشنیا کارگردان، نویسنده، شاعر و نمایشنامهنویس است که سابقه نوشتن فیلمنامه برای سریال «ممنوعه» و «کرگدن» را در کارنامه دارد.
- تهیهکننده: علی سرتیپی که نام معتبری در سینمای ایران محسوب میشود، سابقه تهیهکنندگی، بازی و سرمایهگذاری در فیلمهای خوشنامی چون «ورود آقایان ممنوع»، «دیشب باباتو دیدم آیدا» و «تیتی» دارد.
- بازیگران: حامد کمیلی، بازیگر جوان و شناختهشده سینمای ایران در فیلمها و سریالهای فراوانی خوش درخشیده و یک بار برنده جایزه بهترین بازیگر از جشنواره تئاتر فجر شده است. او در فیلمهای «تردید»، «پسر آدم دختر حوا» و «خوب، بد، جلف 2» نقشهای بهیادماندنی ایفا کرده است.
- محسن کیایی یکی دیگر از بازیگران فیلم «آغوش باز» است که از سال 88 و با فیلم «بعداز ظهر سگی سگی» به کارگردانی برادرش کار خود را در سینما آغاز کرد. کیایی خود نویسنده و کارگردان است و علاوه بر سینما در شبکه نمایش خانگی و سریالهای موفقی مثل «همگناه» حضور پیدا کرده است.
- گلاره عباسی از دیگر بازیگران فیلم شعیبی است. این دومین فیلم عباسی در جشنواره فجر 1402 است.
- از دیگر بازیگران این فیلم میتوان به شبنم گودرزی، جواد خواجوی، مهدی هاشمی، احترام برومن و حسن معجونی اشاره کرد.
- مدیر فیلمبرداری: علیرضا برازنده. برازنده از سال 1380 با فیلم «هفت دقیقه تا پاییز» فعالیت خود را در سینما آغاز کرد و پیش از فیلم شعیبی، «سرهنگ ثریا» آخرین فیلم او در سال 1401 است که او وظیفه فیلمبرداری آن را برعهده داشت.
- تدوین: خشایار موحدیان، تدوینگر پرکاری است که از اواخر دهه 70 و با سریال «قطار ابدی» فعالیت خود را آغاز کرد. او یک بار برای فیلم «قسم» محصول سال 97 نامزد جایزه بهترین تدوین در جشنواره فیلم فجر شد. از نمونه کارهای او میتوان به فیلم «آرایش غلیظ» و سریال «پایتخت» اشاره کرد.
خلاصهای از فعالیتهای بهروز شعیبی
بهروز شعیبی بازیگر، کارگردان، دستیار کارگردان و برنامهریز است که از سال 1376 و با بازی در فیلم «آژانس شیشهای» وارد سینما شد و سالهای بعد از آن در فیلمهایی چون «طلا و مس» و «بدون قرار قبلی» بازی کرد. علاوه بر سینما او در سریالهای تلویزیونی هم نقشآفرینی کرد و با سریال «تنهایی لیلا» به شهرت خوبی رسید. او فیلمسازی را از سال 88 با فیلم «پیش خواهد آمد» شروع کرد و تا کنون دهها فیلم و مجموعه تلویزیونی در کارنامه خود ثبت کرده است.
شعیبی در سال 91 و سیویکمین دوره جشنواره فیلم فجر برای فیلم «دهلیز» برنده سیمرغ بلورین در بخش نگاه نو شد. این فیلم در جشنواره همان سال نامزد بهترین کارگردانی هم شد. در سال 93 برای فیلم پردهنشین برنده تندیس حافظ در بخش بهترین کارگردانی شد. او برای فیلم «بدون قرار قبلی» در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر برنده سیمرغ زرین در بخش بهترین فیلم از نگاه ملی و نامزد بهترین کارگردانی شد.
بهروز شعیبی در سال 97 و 98 به ترتیب در جشنواره جهانی فیلم فجر و در جشنواره فیلم فجر داور بخش فیلمهای اول و سودای سیمرغ و نگاه نو بود. با نگاهی به کارنامه شعیبی میتوان استدلال کرد که این کارگردان علاوه بر داشتن دغدغه در مسائل اجتماعی به سوژههای دینی و مذهبی علاقه دارد و در فیلمهایش سعی میکند به این مفاهیم بپردازد.