بهترین بازی های فانتزی موبایلی که باید تجربه کنید
ژانر فانتزی قطعا یکی از بهترین اتفاقاتی است که برای دنیای سرگرمی افتاده است؛ از زمانی که اولین کتابهای فانتزی پا به عرصه هنر گذاشتند، تقریبا همه علاقهمندان به هنر میدانستند که این ژانر آینده بسیار درخشانی را در دنیای سرگرمی خواهد داشت و مدت زمان زیادی طول نکشید که این پیشبینی به حقیقت پیوست.
شاید فیلمهای سینمایی فانتزی جز اولین گواهی به این ادعاها بودند؛ شاید چند دهه پیش که برای اولین بار فیلمهای Star Wars در سینماها اکران شد، اولین قدمهای مهم و محکم بود تا اکثر مردم را به این سبک علاقهمند کند و به همین ترتیب، بعد از آن نوبت به آثار مهم دیگر مثل The Lord of the Rings یا Game Of Thrones شد.
به مرور زمان، بازیهای ویدیویی هم به خوبی از این سبک استقبال کردند و بازیهای بسیار مهمی در سبک فانتزی ساخته شد؛ حتی میتوان محکم گفت که بازیهای ویدیویی میتوانند خانههای بهتری برای این سبک باشند؛ بدین خاطر که گیمرها میتوانند تجربه زندگی در این دنیاهای فانتزی را به شکل تعاملیتری تجربه کنند.
بازیهای موبایلی هم طولی نکشید که بعد از رشدشان طی چند سال اخیر، سعی کردند که این فرصت را غنیمت بشمارند و چند بازی در این سبک بسازند؛ به همین دلیل هم چندین بازی موبایلی فانتزی ساخته شد که ارزش تجربه بسیار بالایی دارند. در این مقاله قرار است که به معرفی چند بازی موبایلی در سبک فانتزی بپردازیم؛ با بلاگ مایکت و این مقاله همراه باشید.
1. بازی Old School Runescape
ترند انتشار بازیهای قدیمی برای موبایل، به طور قطع یکی از بهترین ترندهایی بود که در صنعت بازیهای موبایلی راه افتاد. این ترند باعث شد که خیلی از بازیهای زیبا مثل Max Payne یا Grand Theft Auto: San Andreas، راهشان را به دنیای بازیهای موبایلی پیدا کنند و برای گیمرهای قدیمی، این موضوع یک تجدید خاطره بود.
به مرور زمان، سازنده بازیهای ویدیویی تصمیم گرفتند که عنوانهای قدیمی اما خوش ساختشان را که در زمان انتشار با بازخورد بسیار خوبی همراه شده بود را برای گوشیهای هوشمند منتشر کنند و بازی Old School Runescape هم یکی از همین بازیهای ویدیویی بود که برای موبایل منتشر شد.
البته از لحاظ جلوههای بصری، شاید این عنوان به اندازه قسمتهای جدید این سری که منتشر شدهاند نتواند نظر شما را به خود جلب کند. اما اگر به بازیهای رترو و آن جلوههای بصری قدیمی علاقه دارید، شک نکنید که این بازی از هر لحاظ میتواند یکی از بهترین بازیهای فانتزی برای گوشیهای هوشمند باشد.
شما در این بازی میتوانید ماجراجویی و مسیری که دارید را به انتخاب خودتان پیش ببرید و البته باید در نظر داشته باشید که تمام اتفاقاتی که در این بازی میافتد، بر اساس تصمیمهایی است که شما پیش میبرید. شک نکنید که تجربه این بازی یکی از بهترین تجربههای موبایلی شما خواهد بود.
Old School RuneScape
حجم:۵.۲ مگابایت
2. بازی Final Fantasy Brave Exvius
امکان ندارد که راجع به بازیهای فانتزی جذاب صحبت کنیم و اسمی از سری محبوب فاینال فانتزی نبریم؛ سری که طی چندین سال اخیر یا بهتر است بگوییم طی سه دهه اخیر، محبوبیت بسیار زیادی را در بین پلیرهای بازیهای فانتزی و نقشآفرینی به دست آورده و با انتشار هر قسمت جدیدش، طرفداران سری دست از پا نمیشناسند.
با توجه به این محبوبیتی که سری فاینال فانتزی در طی زمان به دست آورد، به هیچوجه غیرمنتظره نبود که ناشران آن سعی کنند که وارد عرصه بازیهای موبایلی شوند؛ صاحب امتیازهای سری فاینال فانتزی سعی کردند که ورود به عرصه موبایلی طی روشهای مختلفی انجام دهند که شامل پورتهای بازیهای قدیمی و آی پیهای کاملا جدید بود.
اما بازی Final Fantasy Brave Exvius یکی از موفقترین عنوانهای موبایلی که سازندگان سری فاینال فانتزی برای گوشیهای هوشمند منتشر کردند و این بازی، به خوبی توانست در بین تمام بازیهای فاینال فانتزی موبایلی و حتی بازیهای سبک فانتزی بدرخشد و نشان دهد که چرا Final Fantasy هنوز یکی از بهترین دنیاسازیها را دارد.
این بازی در سبک نقشآفرینی نوبتی ساخته شده است که شما باید سعی کنید که به ماجراجویی خود بپردازید و در مقابل دشمنها در یک سلسله مبارزات نوبتی بپردازید. شما میتوانید از بین چند کاراکتری که در اختیار شما قرار داده شده انتخاب کنید تا داستان جذاب این بازی را دنبال کنید و هدف اصلی شما در طول بازی این است که به همراه قدرتهایی که در اختیار دارید، از کریستالهای لاپیس محافظت کند.
3. بازی Devil May Cry: Peak of Combat
دویل می کرای هم از جمله مهمترین فرنچایزهای تاریخ بازیهای ویدیویی است که توسط کمپانی کپکام خلق شد؛ کاراکترهایی مثل دانته یا ویرجیل، از جمله مهمترین شخصیتهای تاریخ بازیهای ویدیویی یاد میشوند و تک تک قسمتهایی که کپکام تا به امروز از این سری منتشر کرده، مورد توجه قرار گرفته.
با وجود این همه موفقیت، باز هم بعید به نظر میرسید که دویل می کرای، راهش را به صنعت بازیهای ویدیویی پیدا کند؛ اما در نهایت با انتشار Devil May Cry: Peak of Combat، این سری هم به هر نحوی توانست یک موفقیت دیگر برای کپکام داشته باشد و استقبال گیمرها از این بازی بسیار قابل قبول بود.
شما در این بازی کاراکترهای همیشگی دنیای دویل می کرای را در اختیار دارید و میتوانید با انتخاب کردن یکی از آنها که مورد علاقه خود شماست، به نبرد با هیولاهای بازی بپردازید؛ هیولاهای بازی هم همگی همان دشمنهای همیشگی شما در دنیای دویل می کرای هستند که این موضوع برای طرفدارهای سری بسیار خوشایند است.
با توجه به این که چند سال از انتشار قسمت دویل می کرای میگذرد و هنوز مشخص نیست که کمپانی کپکام چقدر طول میکشد تا از قسمت جدید این سری رونمایی کند، تجربه این بازی میتواند گزینه خوبی برای طرفدارهای این سری و البته طرفدارهای سبک هک اند اسلش و گیمپلی هیجانی باشد.
Devil May Cry: Peak of Combat
حجم:۱ گیگابایت
4. بازی Diablo Immortal
دیابلو هم یکی از بهترین مثالهایی است که راجع به ورود بازیهای ویدیویی و بزرگ به صنعت بازیهای موبایلی میتوانیم بزنیم. سری دیابلو با گیمپلی MMORG جذابی که ارائه میدهد، همیشه در دنیاسازی و به تصویر کشیدن یک دنیای کاملا فانتزی خارقالعاده عمل کرده و این بازی موبایلی هم از استثنا خارج نیست.
اگر قبل از این طرفدار دیابلو نبودید و هیچکدام از قسمتهای این سری را تجربه نکردهاید، احتمالا تجربه بازیهای ویدیویی آن میتواند کمی برای شما دشوار باشد؛ اما این بازی موبایلی یکی از بهترین راههایی است که میتوانید خودتان را داخل دنیای فانتزی جذاب و زیبای دیابلو غرق کنید.
رویدادهای این بازی درست بین قسمتهای دوم و سوم این فرنچایز در جریان دارد و دنیای این بازی داخل یک جنگ تمام عیار قرار گرفته است. این موضوع بسیار حائز اهمیت است که سازندگان از یک داستان و جریان تکراری برای این بازی استفاده نکردهاند و برای این بازی، همه جریانها از صفر طراحی و ساخته شده است.
گیمپلی این بازی بسیار گسترده و بزرگ است؛ خصوصا اگر این بازی را برای مدت زمان زیادی تجربه کنید، متوجه خواهید شد که چقدر وقت زیادی برای طراحی گیمپلی و مراحل این بازی گذاشته شده است. با پیشروی کردن در جریان بازی، درگیری شما با گیمپلی بیشتر خواهد شد و متوجه وجود و حضور المانهای بیشتری خواهید شد.
Diablo Immortal
حجم:۲۵.۴ مگابایت
5. بازی Honaka: Star Rail
حالا وارد یک دنیای فانتزی میشویم که پیش از این بازی موبایلی، حضوری در صنعت بازیهای ویدیویی نداشت و سازندگان این بازی برای اولین بار، این دنیا را در اختیار گیمرهای موبایلی دادند و باید اعتراف کرد که برای اولین حضور این سازندگان در سبک فانتزی، کار خارقالعادهای را انجام دادند.
ایده و مفهوم کلی این بازی این است که شما یک قطار پرنده و هواپیما دارید که با استفاده از آن میتوانید به سیارههای دیگر بروید؛ طراحی هر کدام از سیارههای این بازی دلیلی است که به راحتی میتوانیم بگوییم این بازی یکی از بهترین بازیهای فانتزی است که میتوانید روی گوشیهای هوشمند تجربه کنید.
سیستم مبارزات این بازی به بینقصترین شکل ممکن پیادهسازی شده است؛ سازندگان این بازی از مکانیزم مبارزه نوبتی برای این بازی استفاده کرده است که این عنوان را به بازیهای نقشآفرینی بسیار نزدیکتر میکند. اما از طرف دیگر، سعی کردهاند که با قرار دادن قابلیت گشتن آزادانه، المانهای سندباکس این بازی را پررنگ جلوه دهند.
این بازی به راحتی یکی از بهترین انتخابهای ممکن برای علاقهمندان سبک فانتزی است؛ از لحاظ جلوههای بصری این بازی ترکیبی از انیمههای ژاپنی و بازی Genshin Impact است اما گیمپلی کاملا متفاوتی را به میان میآورد که همین موضوع ارزش تجربه این بازی را دوچندان میکند.
- چرا گالوم در فیلم «ارباب حلقهها» هرگز حلقهی یگانه را به دست نکرد؟
- 10 فیلم فانتزی تاریک که باید تماشا کنید
- 10 فیلم که ژانر علمی تخیلی و فانتزی را درهم آمیختند
6. بازی Fire Emblem Heroes
مجددا با یکی از سری بازیهایی روبهرو هستیم که موفقیت خود را پیشتر و در صنعت بازیهای ویدیویی به دست آورده بود؛ اما به خاطر سبک و سیاق این بازی کاملا انتظار داشتیم که یک روزی سازندگان این بازی سعی کنند که قسمت جدیدی از این بازی را برای گوشیهای هوشمند هم منتشر کنند.
بازی Fire Emblem Heroes تلاش سازندگان این سری برای ورود به صنعت بازیهای موبایلی بود که به خوبی موفق به انجام این کار شدند؛ این بازی در سبک نقشآفرینی تاکتیکی ساخته شده است که استراتژی چیدن برای هر مبارزه در بازی یکی از الزامات برای پیشروی در دنیای این بازی محسوب میشود.
از لحاظ دنیاسازی و به خصوص کاراکترهای کاملا متفاوت، این بازی یکی از بهترینها در نوع خودش محسوب میشود؛ اگر طرفدار این سری هستید و نگرانی دارید که شاید این بازی به خوبی قسمتهای اصلی آن در بین نسخههای پی سی و کنسولی نباشد، باید اعتراف کنیم که قطعا از تجربه این بازی لذت خواهید برد.
تیمسازی، یکی دیگر از مهمترین المانهای دنیای این بازی است؛ شما باید سعی کنید با کاراکترهایی که در اختیار دارید یک تیم از جنگجویان زبده بسازید و با استفاده از قدرتهای فانتزی که در اختیار شما قرار گرفته، روایت اصلی بازی را پیش ببرید که همین جریان، شما را دهها ساعت سرگرم نگه میدارد.
7. بازی Genshin Impact
شاید معروفترین بازی فانتزی تا به اینجای لیست، بازی گنشین ایمپکت باشد. بازی که از همان بدو انتشارش توانست طرفدارهای زیادی را به دست آورد و به لطف پشتیبانی مناسب از این بازی جذاب، تا به امروز یکی از مهمترین بازیهای موبایلی محسوب میشود که تجربه آن را به هم گیمرهای موبایلی توصیه میکنیم.
دنیای بزرگ گنشین ایمپکت به اندازهای دلربا است که بعضی اوقات فقط دوست دارید که برای چندین ساعت، در آن گشت و گذار کنید و به هیچوجه سراغ مبارزه با هیچ کدام از دشمنهایتان در طول بازی نروید؛ البته همهچیز آنطور که شما دوست دارید و طبق نقشه پیش نخواهد رفت.
دنیای گنشین ایمپکت بسیار خطرناک است و در هر جایی از بازی و به خصوص در مناطق ممنوعه، دشمنهای خطرناکی سر راه شما قرار میگیرند و شما باید با استفاده از سلاحها و قدرتهایی که در اختیار دارید، آنها را سرنگون کنید. پس به دست آوردن تجربه در مکانیزم گیمپلی بازی در گنشین ایمپکت، حرف اول را میزند.
از لحاظ داستان هم این بازی یکی از بهیادماندنیترینها محسوب میشود و سازندگان آن تمام سعی خود را کردهاند که با انتشار آپدیتها و دی ال سیهای جدید، روایت را همچنان نفسگیر و درگیرکننده نگهدارند و باید اعتراف کرد که در انجام این کار به استادانهترین شکل ممکن عمل کردهاند.
8. بازی Dragon Quest
«ماجراجویی اژدها» به اندازهای سری قدیمی است که شاید تاریخچه آن را بتوانیم تاریخچه کل صنعت بازیهای ویدیویی در نظر بگیریم؛ اما قسمتی از این بازی که در سال ۲۰۰۵ منتشر شد، راه خود را به بازیهای موبایلی پیدا کرد و این انتخاب بسیار انتخاب بهتری در مقایسه با دیگر قسمتهای این سری بود.
به خاطر این که المانهای موجود در این بازی طوری طراحی شده بود که انگار برای بازیهای موبایلی شخصیسازی شده است؛ نکته جذابتر این است که این بازی به جز موبایل، تنها برای پلیاستیشن ۴ و نینتندو سوییچ منتشر شده است و اگر هیچکدام از این کنسولها را ندارید، میتوانید آن را به راحتی روی گوشی هوشمند خود تجربه کنید.
این بازی یک عنوان فانتزی کلاسیک است که راجع به نجات دادن پرنسس گولیین از دست یک ازدهای سبز رنگ شیطانی است؛ اما در راه نجات دادن این پرنسس، کلی چالش و اتفاقات خطرناک دیگر در سر راه شما قرار دارد که مبارزه کردن با هیولاهای خطرناک و خبیث، تنها یکی از آنها محسوب میشود.
این بازی در سبک نقشآفرینی ساخته شده است و المانهای نقشآفرینی به خصوص تصمیمگیریهای مهم، شدیدا در این بازی تاثیرگذار هستند و باید تا جایی که میتوانید، سعی کنید که انتخابهای درستی را بگیرید تا بتوانید روند و جریان بازی را به نفع و مزیت خودتان پیش ببرید.
9. بازی Baldur’s Gate: Dark Alliance
سال گذشته میلادی بود که قسمت آخر «دروازه بالدور» یعنی Baldur’s Gate 3 منتشر شد و این بازی به اندازهای خوب بود که توانست جایزه بهترین بازی سال از دیدگاه فستیوال The Game Awards را به خود اختصاص دهد؛ اما همهچیز تنها به دوش این قسمت از بازی نبود و یک تاریخچه دراز پشت این بازی بود.
به طور کلی، سری بالدورز گیت یکی از قابل احترامترین فرنچایزهای تاریخ بازیهای ویدیویی برای علاقهمندان به سبک نقشآفرینی و البته فانتزی است که هر چقدر از جذابیت آن بگوییم، قطعا نمیتوانیم به خوبی آن را توصیف کنیم. اما بازی Baldur’s Gate: Dark Alliance تجربهای است که میتوانید روی موبایل تجربه کنید.
این بازی یک داستان سرراست اما درگیرکننده دارد که شما را با دنیای بالدورز گیت آشنا میکند؛ البته اوج دنیای بالدروز گیت را باید در نسخههای کنسولی و پی سی این بازیها ببینید اما این بازی میتواند به نوعی یک مشت نمونه خروار باشد و سازندگان آن سعی کردهاند که در ساختن یک دنیای فانتزی در این بازی، ماهرانه عمل کنند.
داستان این بازی راجع به کاراکتری است که خودتان میسازید و در ابتدا، یکی از آیتمهای شما دزدیده میشود و شما باید در مقابل دشمنها بایستید تا بتوانید آیتم خود را پیدا کنید؛ اما به مرور زمان، داستان بازی پیچیدهتر میشود و متوجه خواهید شد که ماجرا کاملا فراتر از دزدیده شدن یک آیتم ساده است.
10. بازی The Elder Scrolls: Blades
گیمرهای حرفهای به خوبی میدانند؛ چند بار پیش آمده که بتسدا با انتشار بازیهایش ما را ناامید کند؟ به خصوص اگر اسم یکی از محبوبترین و خوشساختترین سریهای نقشآفرینیاش یعنی The Elder Scrolls روی این بازی نقش بسته باشد! قطعا از سازندگان قسمت Skyrim انتظار دیگری نمیتوان داشت!
اما زمانی که بتسدا اعلام کرد که قرار است یک بازی موبایلی از سری The Elder Scrolls منتشر شود، کمی نگرانی در دل طرفداران این سری ایجاد شد؛ بدین خاطر که معمولا بازیهای الدر اسکرولز به اندازهای بزرگ هستند که نمیتوان کل جذابیت این دنیا را دل یک بازی موبایلی جا داد.
اما بعداز انتشار این بازی، متوجه شدیم که با یکی از بهترین سری بازیهای فانتزی موبایلی روبهرو هستیم که شاید بتوانیم آن را بهترین بازی فانتزی موبایلی تاریخ خطاب کنیم. در گیمپلی این بازی کماکان مثل قسمتهای قبلی آن در حال مبارزه کردن با اژدهایان هستید و فقط بخشی از گیمپلی قسمتهای قبلی مثل فریادهای جادویی از بازی حذف شده است.
کنترل گیمپلی بازی و مکانیزم مبارزات به اندازهای جذاب پیادهسازی شده است که میتوانید دهها ساعت به تجربه این بازی مشغول باشید و به هیچوجه احساس خستگی نکنید. سازندگان بازی سعی کردهاند که رگههایی از المانهای Dungeon-Crawling را در این بازی موبایلی قرار دهند که حس کنجکاوی پلیرها را بیشتر کنند.
به نظر ما، این بازی به خوبی جایگاه برترین بازی فانتزی موبایلی را به خود اختصاص میدهد و تنها کافی است که یک ساعت به تجربه این بازی بپردازید؛ خودتان متوجه خواهید شد که با چه شاهکاری روبهرو هستید.