چین ادعا می‌کند که به سریع‌ترین اینترنت دنیا دست یافته است

به نظر می‌رسد که چین حالا به سریع‌ترین اینترنت دنیا دست یافته است که سرعت آن از پیشرفته‌ترین شبکه‌های اینترنتی جهان هم پیشی می‌گیرد. در ادامه این خبر با مایکت همراه باشید.

بر اساس ادعای هوآوی، شرکت چینی تولیدکننده محصولات حوزه تکنولوژی، شبکه اینترنتی سریع این کشور سرعتی معادل 1.2 ترابیت (یا 1200 گیگابیت) بر ثانیه دارد. سرعتی که می‌تواند به شما اجازه دهد حدود 150 فیلم را در عرض تنها یک ثانیه دانلود کنید.

البته این یک سرعت چیزی نیست که به این زودی‌ها بتوانید ارائه آن را برای مصارف خانگی و شخصی متصور شویم. اما وجود چنین اینترنت پرسرعتی برای کسب و کارها بسیار مفید واقع می‌شود و با افزایش سرعت انتقال داده حسابی کارها را ساده می‌کند. این موضوع روی معاملات بازار سهام و مسائل امنیتی هم می‌تواند تاثیر مثبتی بگذارد.

هوآوی و چاینا موبایل در کنفرانس مطبوعاتی هفته گذشته رسما با همکاری دانشگاه شینهوای پکن و سرنت که شبکه تحقیق و آموزش دولت چین است، از راه‌اندازی نسل جدید شبکه مازه‌ای در این کشور خبر دادند. شبکه مازه‌ای بخشی از زیرساخت یک شبکه رایانه‌ای است که تلافیک داده‌ها را به مکان‌های جغرافیایی دیگر منتقل می‌کند و می‌تواند از انتقال‌دهنده‌هایی مبتنی بر تکنولوژی‌هایی مثل 5G و وسایل نقلیه الکترونیکی پشتیبانی کند.

بر اساس بیانیه مطبوعاتی ترجمه شده، شبکه جدید بر روی 1800 مایل کابل فیبر نوری بین پکن و جنوب پیاده‌سازی می‌شود. اما این بیانیه هیچ جزئیاتی در مورد برنامه‌های توسعه در سایر نقاط کشور را به اشتراک نمی‌گذارد.

چین ادعا می‌کند که به سریع‌ترین اینترنت دنیا دست یافته است

این پروژه تابستان امسال آغاز به کار کرد و تحت آزمایش قرار گرفت، اما حدود دو سال زودتر از پیش‌بینی‌های کارشناسان راه‌اندازی می‌شود.

این خبر در حالی منتشر می شود که پس از ماه‌ها تنش بین دو ابرقدرت، بایدن، رئیس جمهور، اخیرا با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، در سانفرانسیسکو دیدار کرده است. در بیانیه مطبوعاتی آمده که شی پیش از این گفته بود که توسعه شبکه مازه‌ای کشور را بخشی از “قدرت سایبری” در نظر می‌گیرد و عقیده دارد که این پیشرفت “توسعه فناوری‌های اصلی اینترنت را تسریع می‌کند”.

اما از آن جایی که این شبکه ارتباطی با سرعت اینترنت خانگی ندارد و به زیرساخت اینترنت مربوط می‌شود، تهدید مستقیمی برای ایالات متحده به شمار نمی‌رود.  در صورتی که هوش مصنوعی، نیمه‌هادی‌ها یا فناوری شبکه‌های بی‌سیم مواردی هستند که به رقابت مستقیم با آمریکا دامن می‌زنند. به هر حال این پیشرفت می‌تواند روی کسب‌وکارهای چینی که به پهنای باند زیادی نیاز دارند، تاثیر مثبتی داشته باشد.

وو جیانپینگ، پروفسوری دپارتمان علوم کامپیوتر و تکنولوژی دانشگاه شینهوا که مسئول نظارت روی پروژه شبکه مازه‌ای بود، در کنفرانس مطبوعاتی گفت که این سیستم که شامل بخش نرم‌افزاری و سخت‌‌افزاری می‌شود، در خود چین ساخته شده است و به طور مستقل کنترل می‌شود. او همچنین این شبکه را پیشرفته‌ترین شبکه جهان می‌داند.

این اولین باری نیست که ملاقات با مقامات آمریکا با معرفی یک تکنولوژی بزرگ جدید هم‌زمان می‌شود. هوآوی در تابستان قبل که یکی از دیپلومات‌های آمریکا به چین آمده بود، برای اولین بار گوشی‌های هوشمند موردانتظار میت 60 پرو که دارای تراشه 5G بودند را معرفی کرد. دولت ایالات متحده پس از آن اظهار کرد که در حال بررسی است تا ببیند چگونه با وجود محدودیت‌های حوزه تکنولوژی که به چین تحمیل شده، هنوز این کشور می‌تواند چنین تراشه‌های پیشرفته‌ای را بسازد.

منبع: CNN

1 دیدگاه

  1. وقتی ساختار قدرت، آزادی رو لحاظ نکنه اینا فقط ظاهرسازی خواهد بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دانلود مایکت ×