ایلان ماسک پیوند اعضای رباتیک به انسان را ممکن می‌کند

ایلان ماسک یکی از شخصیت‌های پرحاشیه دوران ما است که بسیاری او را به خاطر اظهار نظرات جنجالی و البته ثروت و دستاوردهای‌اش می‌شناسند. حال او اعلام کرده که قصد دارد با پیوند اعضای رباتیک به افرادی که دچار قطع عضو شده‌اند، به آن‌ها امکان حرکت بدهد. در ادامه این خبر با مایکت همراه باشید.

در میان مشغله‌های بسیار زیاد مثل پرتاب موشک SpaceX، بازدید از خط تولید تسلا (Tesla) و پست کردن میم‌های (Meme) مختلف در توییتر به نظر می‌رسد ایلان ماسک وقت‌های آزادی هم دارد که به سراغ ایده‌پردازی‌های تازه برود.

او در جلسه مربوط به گزارشات عملکرد سه ماهه دوم تسلا در روز چهارشنبه، این کارآفرین میلیاردر از یک ایده جدید برای تولیدات متفاوت سخن به میان آورد. او اعلام کرد که می‌خواهد اعضای رباتیک بسازد؛ بله درست خواندید! اعضای رباتیک برای افراد دچار قطع عضو!

اگر می‌خواهید کمی بیش‌تر در این خصوص بدانید در ادامه مطلب با ما همراه باشید. در یک رویداد مربوط به تسلا در اواخر سال 2021 بود که ایلان ماسک اعلام کرد شرکت خودروسازی‌اش در حال ساخت ربات انسان‌نما است. ربات تسلا (Tesla Bot) قدی 172 سانتی‌متری خواهد داشت و می‌تواند با سرعت 8 کیلومتر بر ساعت حرکت کند. همچنین به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود و دوربین روی آن کار گذاشته می‌شود. به گفته او این ربات می‌تواند کارهای ساده را در یک کارخانه انجام داده و با قابلیت‌هایی که دارد انجام برخی کارها را بدون نیاز به انسان امکان‌پذیر می‌کند. ماسک در ادامه گفت که در صورت نیاز انسان‌ها می‌توانند از این ربات‌ها برای کارهای دیگر هم استفاده کنند و در نتیجه این خبر خوبی برای دنیای تکنولوژی به حساب می‌آید.

سپس در اواخر سال 2022، وقتی ایلان ماسک درگیر خرید توییتر بود، تسلا یک نسخه اولیه را به نمایش گذاشت. ماسک در این رابطه گفت که برنامه رباتی که پروژه Optimus نام دارد مهم‌ترین پروژه در دست توسعه تسلا بوده و می‌تواند در آینده حتی از صنعت خودروسازی‌اش پول‌سازتر باشد. این موضوع برای سرمایه‌گذاران تسلا بسیار هیجان‌انگیز بود.

ایلان ماسک پیوند اعضای رباتیک به انسان را ممکن می‌کند

حال می‌رسیم به خبر ساخت اعضا روباتیک. در جلسه مربوط به درآمد تسلا یکی از سرمایه‌گذاران درباره پیشروفت ربات اوپتیموس سوال پرسید. در واقع سوال این بود که تسلا چه تعداد ربات می‌سازد. ماسک تا حدودی پاسخ این سرمایه‌گذار را داد و سپس گفت که تکنولوژی اوپتیموس پتانسیل‌های دیگری هم دارد که یکی از آن‌ها استفاده شدن برای ساخت اعضای مصنوعی رباتیک است.

ترکیب تکنولوژی پیشرفته تسلا با فناوری کاشتن تراشه درون مغز (که مربوط به یکی دیگر از سرمایه‌گذاری‌های ماسک به نام Neuralink است)، می‌تواند به کسانی دست یا پای‌شان را از دست داده‌اند، اعضای مصنوعی بدهد که به اندازه اعضای واقعی خوب بوده و حتی در بلندمدت عملکرد بهتری داشته باشند. نورالینک در حال حاضر روی همین تراشه‌ها کار می‌کند تا بتواند به افراد دچار معلولیت، این امکان را بدهد که بتوانند از طریق مغزشان کامپیوتر یا گوشی موبایل را کنترل کنند.

ایلان ماسک در ادامه صحبت‌های‌اش گفت: «ما باور داریم که می‌توانیم یک بدن سایبورگ (Cyborg) را به وجود آوریم که کاملا توانا باشد.»

فراموش نکنید که ماسک در کنار کلی دستاورد مهم، اختراعات جدیدی هم داشته که در نهایت به سرانجام نرسیده‌اند. برای سال‌ها او می‌گفت که ماشین‌های خودران تسلا به زودی در دسترس عموم قرار می‌گیرند. The Tesla Roadster که یک خودروی بسیار سریع بوده و گفته شده که می‌تواند مسافت‌های کوتاهی را به صورت هوایی طی کند سال‌ها از برنامه عقب است. در سال 2015 تسلا از شارژر EV رباتیک رونمایی کرد که قرار بود به صورت خودکار به پورت شارژ خودروی تسلا متصل شود، اما هرگز این پروژه هم به سرانجام نرسید.

در خصوص پروژه اوپتیموس هم ایلان ماسک در روز چهارشنبه گفت که مطمئن است ربات‌ها در آینده شرکت تسلا نقش مفیدی خواهند داشت.

آیکون فیلم میلیاردر های حوزه تکنولوژی: ایلان ماسک Tech Billionaires: Elon Musk
فیلم

میلیاردر های حوزه تکنولوژی: ایلان ماسک

Tech Billionaires: Elon Musk

تماشای فیلم میلیاردر های حوزه تکنولوژی: ایلان ماسک

منبع: BusinessInsider

 

دکمه بازگشت به بالا
دانلود مایکت ×