9 ویژگی که باید در آینده به PS5 اضافه شوند
بهبود عملکرد در آینده نزدیک
از زمان عرضه PS5، یعنی در اواخر سال 2020 تا به امروز، این وسیله بازی بهعنوان یک کنسول فوقالعاده باقیمانده است. این کنسول، بازیها را بهراحتی روی SSD اجرا میکند و عملکرد آن بهطور قابلتوجهی بهتر از PS4 است. همچنین کنترلر Dual Sense ویژگیهای جدیدی دارد و طراحی آن منحصربهفرد به نظر میرسد و صرفاً بهروزرسانی کنترلر پلیاستیشنهای قدیمیتر نیست.
بااینحال، هنوز چیزهای زیادی وجود دارد که PS5 میتواند برای بهتر شدن خود انجام دهد. البته که اکثر آنها هیچ ربطی به مسائل سختافزاری ندارند. در عوض بسیاری از مواردی که باید تغییر کنند، مربوط به UI و تجربه کاربری هستند. در این مقاله با مواردی آشنا میشوید که ما فکر میکنیم PS5 با داشتن آنها عملکرد رضایتبخشتری خواهد داشت.
- 10 شخصیت برتر مجموعه بازیهای GTA
- 9 بازی اندرویدی هیجانانگیز شبیه GTA
- 10 شخصیت بازیهای ویدیویی که در دنیای واقعی گیمرهای خوبی میشدند
۱. امکان تنظیم بهروزرسانی خودکار
بهروزرسانی خودکار ویژگی PS5 است که تمام بازیهای شما را تا زمانی که به اینترنت متصل هستید، بهروز نگه میدارد. شما میتوانید بهروزرسانیهای خودکار را در تنظیمات PS5 خود فعال کنید و آن را طوری تنظیم کنید که بازیها را در حالت استراحت نیز دانلود کند.
بااینحال، همیشه بهروزرسانی هر بازی در PS5 مصرف اینترنت را بالا میبرد و فضای غیرضروری را اشغال میکند. درواقع این یکی از دلایلی است که نشان میدهد چرا نباید PS5 خود را همیشه در حال اجرا بگذارید. غیرفعال کردن بهروزرسانیهای خودکار به این معنی است که شما مجبور هستید ورژنهای قدیمیتر بازیها را انتخاب کنید!
به همین دلیل است که اکثر کاربران تمایل دارند سونی بهروزرسانیهای خودکار را قابل تنظیم کند تا بتوانند فقط بازیهایی را که میخواهند بهروز نگهدارند.
۲. اضافه شدن یک مرورگر وب کاربردی و اختصاصی
از نظر بسیاری از افراد، پلیاستیشن لزوماً بهترین وسیله برای وبگردی نیست، اما برنامه مرورگر PS4 یک افزونه خوب و مفید بود. البته سونی برنامه مرورگر را به PS5 اضافه نکرد. درواقع برای دسترسی به یک مرورگر بسیار محدود در PS5 باید از یک روش دیگر استفاده کنید. نشانههایی وجود دارند که نشان میدهند سونی ممکن است یک برنامه مرورگر اختصاصی کاملاً کاربردی به این محصول خود اضافه کند؛ زیرا تنظیمات PS5 برای آن پیشبینیشده است. بنابراین، بهتر است منتظر بهروزرسانیهای آنلاین آن باشیم!
۳. امکان شخصیسازی تمها
شما میتوانید با استفاده از تمهای متحرک یا والپیپرهای دلخواه PS4 خود را شخصیسازی کنید. این تمها در فروشگاه پلیاستیشن یا گاهی اوقات بهعنوان پاداش پیشخرید با برخی بازیها در دسترس قرار میگیرند. در حالی که متاسفانه PS5 این ویژگی جالب را ندارد! در عوض، بهطور موقت هر برنامه یا بازی را که نشانگر خود را روی آن میبرید، اجرا میکند. اما مسلما تنظیم تم یا والپیپر دلخواه میتواند برای هر گیمری جذابتر باشد.
۴. حذف تبلیغات از صفحه اصلی
وقتی پس از راهاندازی مجدد وارد PS5 خود میشوید، اولین صفحهای که میبینید، آخرین بازی نیست که اجرا کردید، بلکه «Explore» است. این ویژگی نسبتاً غیرضروری است و اخبار را متناسب با علایق شما به اطلاعتان میرساند. دیدن تبلیغات در دستگاهی که برای آن هزینه پرداخت کردهاید، کمی ناخوشایند است. کاربران انتظار دارند از PS5 لذت ببرند، بدون اینکه مجبور باشند هر بار که آن را روشن میکنند، تبلیغات ببینند.
۵. چراغهای LED قابل تنظیم
حتماً تابهحال متوجه چراغهای LED در نیمه بالایی دستگاه PS5 خود شدهاید. آنها نوارهای باریکی از نور هستند که هنگام خاموش و روشن کردن PS5 چشمک میزنند و زمانی که PS5 شما در حالت استراحت است به رنگ نارنجی میدرخشند. هنگامیکه PS5 شما روشن است، نور سفید ثابت میماند و اینجاست که شخصیسازی وارد میشود.
اگر کاربران PS5 بتوانند رنگ را از سفید به رنگ دلخواه خود تغییر دهند، میتواند به بهتر جلوه دادن تنظیمات بازی کمک کند. همچنین به بازیکنان این امکان را میدهد تا بیشتر خود را در فضای بازی احساس کنند. سونی در حال حاضر این فرصت جلب رضایت را از دست داد، اما مطمئن هستیم که اگر سختافزار اجازه دهد، آن را در آینده اجرا میکند.
۶. پشتیبانی رسمی از نسخههای مود شده
اگر یک چیز وجود دارد که گیمرهای کنسول در مقایسه با گیمرهای رایانه شخصی بهشدت از آن غافل هستند، آن بهرهمندی از نسخههای مود شده است. منظور از مود تغییراتی هستند که در بازی توسط طرفداران ایجاد شده که میتوانید آنها را به بازیهای ویدیویی خود اضافه کنید. مودها میتوانند واقعاً سرگرمکننده باشند و گاهی اوقات بازی که در حال انجام آن هستید را به شکل بهتری در اختیار شما قرار دهند.
کنسولها به دلایل واضح، انعطافپذیری مشابه رایانههای شخصی را ارائه نمیدهند. اما راههایی برای نصب مودها روی بازیهای خاصی در PS5 وجود دارد. با اینحال، ما میخواهیم سونی برنامهای ایجاد کند تا سازندگان حالتهای مختلف مود را به اشتراک بگذارند. بهاینترتیب، پلتفرمی وجود خواهد داشت که میتوانید وارد آن شوید تا ببینید چه مودهایی برای بازیهایی که روی کنسول PS5 دارید، تولید شده است.
7. ادغام بازخورد لمسی DualSense با بازیهای قدیمیتر
یکی از بهترین ویژگیهای دستههای کنترلگر کنسول بازی PS5، محرکهای تطبیقی هستند که امکانات بیشتری برای شبیهسازی فعالیتهایی مانند فشار دادن پدال گاز در حین رانندگی خودرو، کشیدن سیم کمان یا فشردن ماشه تفنگ ارائه میکنند. با بازی Astro’s Playroom میتوانید قابلیتهای کامل آن را تجربه کنید.
این که کلیدهای کنترلگر حرفهای روی بازیهای PS4 کار نمیکنند، بسیار بد است. در حالی که بازیهای PS4 در حال حاضر بخش عمدهای از کتابخانه PS5 را تشکیل میدهند. اگر سونی بتواند راهی بیابد که PS5 این قابلیت را دربازیهای قدیمیتر نیز اجرا کند، بسیار رضایتبخش خواهد بود.
۸. بهبود پیشنهادهای بازی
پیشنهادهای بازی PS5 در سطح عالی نیستند! درواقع به نظر نمیرسد سیستم هوشمندی برای پیشنهاد بازی بر اساس آنچه که دوست دارید، داشته باشد. اگر بخواهیم صادقانه بگوییم، سونی برای ارائه پیشنهادات مناسب به کاربرانش اهمیت زیادی قائل نیست. البته که میتواند بازیها را بر اساس میزان سود آنها، بهجای علاقهمندیهای کاربران به سمت شما سوق دهد.
اگر سونی بتواند یادگیری ماشینی، سیستم دستهبندی بازیها و برچسبها را بهبود ببخشد و توصیههای عملی بازی را ارائه کند، میتوانستیم زمان بسیار کمتری را برای یافتن بازیهای جدید صرف کنیم.
9. تبدیل برنامه PS به یک صفحهنمایش دوم برای بازی
برنامه PS برای مدیریت حساب پلیاستیشن شما مناسب است و یکی از راههایی است که میتوانید عکس پروفایلتان را در PS5 خود تغییر دهید. اما برنامه PS میتواند چیزی بیش از یکراه سریع برای دانلود اسکرینشاتها و مدیریت تصویر پروفایل PSN شما باشد.
توسعهدهندگان بازی باید اجازه داشته باشند برنامه PS را یکپارچه کنند و گوشیهای هوشمند و تبلتها را به صفحهنمایش دوم برای بازیهای خود تبدیل کنند. تصور کنید بازی GTA V را با منوی گوشی در موبایل خود انجام دهید؛ بدون شک میتواند تجربه لذتبخشی باشد.
و در پایان…
بدون شک این موضوع اصلا چیز خوشایندی نیست که باید برای پیشرفت PS5 از ورژن قدیم آن یعنی PS4 الهام گرفته شود. ما فقط میتوانیم امیدوار باشیم که سونی هم این موضوع را میداند و هرچه زودتر برای بهبود تجربه کاربری محصول خود قدمی برمیدارد. شاید دلایلی اساسی وجود دارد که تا به حال این کار را انجام نداده، اما به هر حال در این مقاله به 9 مورد از قابلیتهایی که نیاز به بهبود دارند، اشاره کردیم.
منبع: makeuseof