هالیوود همواره به دنبال یافتن ستارهی بزرگ بعدی خود است تا پروژههای هنری و البته پولسازی خودش را پیش ببرد، اما با وجود هزاران هزار انسان مشتاق و دیوانهی دیده شدن که برای کسب این جایگاه در پروژههای مختلف با هم رقابت میکنند، تنها تعداد معدودی از آنها درنهایت به نامهای شناختهشده و درخشان روی پردهی بزرگ سینما تبدیل میشوند. همانطور که میدانید، بازیگرانی مانند لئوناردو دی کاپریو بهسرعت به ستارهای نام آشنا در دوران حرفهای خود تبدیل شدند، اما بسیاری از بازیگران دیگر بعد از سالها تلاش و انتظار، توانستند به شهرتی که لایقش بودند، برسند.
اگرچه زمان ستارهشدن و شهرت برای برخی از بازیگران کمی طولانیتر بود، اما بسیاری از آنها ، برخی از بهترین آثار دوران حرفهای خود را در نقش های کوچکتری ارائه کردند، آن هم زمانیکه هنوز به شهرت نرسیدهبودند.
13. پگی سو ازدواج کرد (Peggy Sue Got Married) – نیکلاس کیج
- کارگردان: فرانسیس فورد کوپولا
- بازیگران: کاتلین ترنر، نیکلاس کیج، دان مورای، باربارا هریس، جوآن آلن، جیم کری
- تاریخ انتشار: 1986
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: 87 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 6.4 از 10
سالهای دههی 1980 بازهای بسیار پرتلاطم و جالب! در کارنامهی کاری فرانسیس فورد کاپولا به حساب میآید. او در این دهه یا فیلمهای خارقالعادهای میساخت که ماندگار میشدند، یا آثاری مزخرف و ضعیف خلق میکرد که که اصلا ارزش وقت گذاشتن و دیدن نداشتند. این در حالی است که او در دههی 70 آثاری مثل «پدرخوانده» (The Godfather) و «اینک آخرالزمان» (Apocalypse Now) را ساخته بود که موجب پیشرفت و به شهرت رسیدنش، به عنوان یک کارگردان تعیین کننده و بزرگ در صنعت فیلمسازی هالیوود شده بودند. اما یکی از آثار کاپولا که در میان این دو دستهبندی از فیلمهایش قرار میگیرد و موفقیتی نسبی برای او به حساب میآید، فیلم «پگی سو ازدواج کرد» (Peggy Sue Got Married) نام دارد؛ یک کمدی فانتزی دربارهی داستان زندگی یک زن خانهدار که طی اتفاقاتی به دوران دبیرستانش برمیگردد.
در حالی که پیش از این، ستارهی سینما، کاتلین ترنر، نقشهای کلیدی را در فیلمهایی مانند «گرمای بدن» (Body Heat) و «عشقبازی با سنگ» (Romancing the Stone) بازی کرده بود، اما انتخاب برادرزادهی کاپولا، یعنی نیکلاس کیج، برای نقش مقابل او در این فیلم، بسیار پرریسک و خطرناک به نظر میآمد. اگرچه اکنون، سبک مبالغهآمیز بازیگری کیج به نمادی شناخته شده در صنعت سینما تبدیل شده است، اما بازی او در این فیلم به دلیل «کارتونی بودن» مورد انتقاد بسیاری قرار گرفت. با این وجود، این فیلم نقطهی آغاز مسیر موفقیتهای عظیم بعدی او بود که یک سال بعد با بازی در فیلم «ماهزده» (Moonstruck) ادامه یافت. فیلمی که برای بازی در آن برندهی جایزهی گلدن گلوب شد و یک شبه شهرت و اعتبار زیادی را کسب کرد.
12. صحبت متقاعد کننده (Smooth Talk) – لورا درن
- کارگردان: جوسی کوپرا
- بازیگران: تریت ویلیامز، لورا درن، ماری کی پلیس، مارگارت ولش
- تاریخ انتشار: 1985
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: 92 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 6.5 از 10
این فیلم که اقتباسی از داستانی کوتاه به نام «بهکجا میروی، کجا بودی؟» (Where Are You Going, Where Have You Been) نوشتهی جویس کارول اوتس بود، تمثیلی استعاری و در عین حال دقیق از رشد و شکوفایی زنان در مسیر بلوغ و ورود به دورهی بزرگسالیشان است؛ البته این فیلم علیرغم مفهوم جذابی که ارائه میداد عملکرد ضعیفی در باکسآفیس داشت. این فیلم در مورد دختری 15 ساله به نام کانی است، که بعد از آشنایی با یک مرد مسن مرموز و مواجهه با ابراز علاقه از سمت او با چالشهای درونی بسیاری روبرو میشود که هنوز برایشان آمادگی ندارد.
لورا درن که دختر دو بازیگران مشهور به نام دایان لاد و بروس درن است، نقش کانی را در این فیلم ایفا میکند اما این اولین و تنها تجربهی بازیگری او نبود و میتوان گفت که او حرفهی بازیگریاش را از 6 سالگی آغاز کرد. اگرچه درن قبلاً در فیلمهایی مانند «روباهها» (Foxes) و «معلمان» (Teachers) بازی کرده بود، اما یک سال بعد و در سال 1986، با بازی در فیلم درجه یک دیوید لینچ یعنی «مخمل آبی» (Blue Velvet)، توانست به شهرتی که لایقش بود برسد. با وجود اینکه درن هنگام بازی در فیلم «صحبت متقاعد کننده» (Smooth Talk) تنها 18 سال داشت، اما با بازی جذاب و ظریفش در این فیلم از همان دوران جوانی ثابت کرد که بازیگری در خونش است و میتواند نقشهای سنگین و چندوجهی را به بهترین شکل اجرا کند.
11. تابستان عشقی من (My Summer of Love) – امیلی بلانت
- کارگردان: پاوو پاولیکوفسکی
- بازیگران: ناتالی پرس، امیلی بلانت، پدی کانسیداین، دین اندروز
- تاریخ انتشار: 2004
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: 90 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 6.7 از 10
فیلم «تابستان عشقی من» (My Summer of Love) به کارگردانی پاول پاولیکوفسکی و براساس رمانی به همین نام اثر هلن کراس ساخته شده و نگاهی غنی و اغلب تکان دهنده و نیشدار به احساسات و واکنشهای نوجوانان دارد. همچنین، این کارگردان مشهور لهستانی برندهی اسکار در این فیلم آسیبشناسانهاش به بررسی رابطهی دو زن جوان از طبقات اجتماعی کاملا متضاد نیز میپردازد.
با وجود اینکه بازیگر هردو شخصیت اصلی این فیلم یعنی ناتالی پرس و امیلی بلانت، در آن زمان شناخته شده نبودند و نقشهایی که در این فیلم بازی میکردند، اولین تجربهی حرفهای آنها به خساب میآمد، اما تنها دو سال بعد از انتشار «تابستان عشقی من»، بلانت در فیلم «شیطان پرادا میپوشد» (The Devil Wears Prada) بازی کرد که به یک فیلم پرفروش و ماندگار تبدیل شد و او را در مسیر ستاره شدن قرار داد. اگرچه بلانت در فیلم «تابستان عشقی من»، بازیگری کمسنوسال و بیتجربه بود، اما از فرصت پیش آمده نهایت استفاده را برد و توانست زیرکی و هوشش را به عنوان یک بازیگر تمام و کمال به نمایش بگذارد.
10. شش درجه جدایی (Six Degrees of Separation) – ویل اسمیت
- کارگردان: فرد شپیسی
- بازیگران: استوکارد چنینگ، ویل اسمیت، دونالد ساترلند، ایان مککلن، مری بت هرت
- تاریخ انتشار: 1993
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: 88 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 6.8 از 10
فیلم «شش درجه جدایی» (Six Degrees of Separation) فیلمی به شدت درخشان و ترکیبی از کمدی، درام، طنز سیاه و ژانر معمایی است. این فیلم در مورد مرد جوانی به نام پل است که وارد آپارتمان یک زوج ثروتمند نیویورکی که ادعا میکنند با فرزندانشان و پسر بازیگر نامدار، سیدنی پواتیه، رابطهی دوستانهای دارند، میشود.
در این فیلم، نقش پل، که در ابتدا قرار بود بازیگر مشهور تئاتر کورتنی بی. ونس اجرای آن را بر عهده داشته باشد، به ویل اسمیت واگذار شد؛ بازیگری که برای بازی در فیلم «شاهزاده جدید بل ایر» (The Fresh Prince of Bel Air) حسابی مورد توجه سینماگران قرار گرفته بود و البته تا آن زمان، تنها در دو فیلم بازی کرده بود. اجرای حساس و فریبکارانهی اسمیت در این فیلم، توجه تماشاگران را به او و نامش جلب کرد، چیزی که هنوز هم پابرجاست و همه او را به عنوان یک سوپراستار میشناسند. جالب است بدانید داستان این فیلم پیرامون نظریهای شکل گرفته است که میگوید هر دو شخص رندوم بر روی کرهی زمین با ۶ واسطه یا کمتر به یکدیگر مربوط میشوند.
9. اتاق پناهگاه (Panic Room) – کریستن استوارت
- کارگردان: دیوید فینچر
- بازیگران: جودی فاستر، کریستن استوارت، فارست ویتاکر، دوایت یواکم، جرد لتو
- تاریخ انتشار: 2002
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: 76 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 6.8 از 10
«اتاق پناهگاه» (Panic Room) فیلمی هیجانانگیز از داستان تهاجم به یک خانه به کارگردانی دیوید فینچر است که واقعا ارزش چندین بار دیده شدن را دارد. این فیلم درباره مادر و دختری است که از ترس جانشان در برابر حملهی افراد ناشناس در پناهگاه خانهی خود در نیویورک مخفی شدهاند. سارقان این خانه یعنی برنهام (با بازی فارست ویتاکر)، رائول (با بازی دوایت یواکام) و جونیور (با بازی جارد لتو)، بعد از مدت کوتاهی، اتاق مخفی را پیدا میکنند که همین اتفاق شالودهی اصلی فیلم را شکل میدهد و موجب به وجود آمدن تنش دلهرهآوری بین آنها و مگ آلتمن (با بازی جودی فاستر) و دخترش سارا (با بازی کریستن استوارت) که در این اتاق پناه گرفتهاند، میشود.
این فیلم دومین فیلم در کارنامهی بازیگری استوارت، پس از فیلم «ایمنی اشیاء» (The Safety of Objects) است، البته این بازیگر نقش اصلی در سری فیلمهای به شدت موفق «گرگ و میش» (Twilight)، تا آن زمان هنوز به ستارهی سینما تبدیل نشده بود و هنوز استعدادهای بازیگری خود را در فیلم «اتاق پناهگاه» هم به صورت کامل نشان نداده بود. او در این فیلم نقش دختربچهای را بازی میکرد که والدینش به تازگی از هم جدا شدهاند و از مادری کردن برای مادر مطلقهاش خسته شده است؛ حضور این شخصیت به این فیلم عمق فراوانی بخشید و آن را به یکی از آثار مهم کارنامهی هنری کریستین استوارت بدل کرد.
8. به خاطرش مردن (To Die For) – نیکول کیدمن، واکین فینیکس، کیسی افلک
- کارگردان: گاس ون سنت
- بازیگران: نیکول کیدمن، واکین فینیکس، کیسی افلک، آلیسون فولند، دن هدایا
- تاریخ انتشار: 1995
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: 89 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 6.8 از 10
فیلم «به خاطرش مردن» (To Die For) با وجود تمام موفقیتهای چشمگیری که در سال 1995 به دست آورد، هنوز هم نتوانسته در میان مخاطبان به جایگاهی که استحقاقش را دارد برسد. کارگردان این فیلم یعنی گاس ون سنت، آن را با فیلمنامهای گزنده تند و به نحوی مبتکرانه ارائه کرده است. طنز سیاه «به خاطرش مردن» که فضاسازی آن با مونولوگهای مستقیم بازیگران به دوربین و سبک فیلمسازی مستندنما ترکیب شده نمود پیدا میکند. این فیلم دربارهی گویندهای مصمم و سرسخت به نام سوزان استون است که هرکسی که سر راهش قرار بگیرد را نابود میکند. برای او هدف وسیله را توجیه میکند و هیچچیز غیر از خودش اهمیت ندارد.
صادقانه بگوییم، این فیلم از تمام جنبهها – از ابتدا تا پایان – فوقالعاده است و نقشآفرینی تحسینبرانگیز نیکول کیدمن نیز به عنوان گویندهی خبری جذاب، قاطع و کمی کلهشق آن را زیباتر کرده. همچنین بازیگران برجستهی دیگری مانند واکین فینیکس و کیسی افلک نیز در این فیلم حضور دارند که نقش دو دانشآموز جوان را بازی میکنند. جذابیت این فیلم به خاطر داستان استثنایی و بازیهایی تحسینبرانگیزش است که به همینخاطر، مورد استقبال منتقدان قرار گرفت. اگرچه بازیگران فیلم «به خاطرش مردن» (To Die For) در زمان انتشارش سن کمی دارند، اما تلاش بیدریغ آنها در هرچه بهتر اجرا کردن نقشهایشان باعث شد بینندگان بتوانند شمای کلی بازیگری این سه هنرمند فوقالعاده را ببینند؛ بازیگرانی که بعدها بهعنوان سه نفر از بهترینهای نسل خود شناخته شدند و هنوز هم میدرخشند.
7. مؤمن (The Believer) – رایان گاسلینگ
- کارگردان: هنری بین
- بازیگران: رایان گاسلینگ، بیلی زین، تریسا راسل، سامر فینیکس
- تاریخ انتشار: 2001
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: 83 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 7.1 از 10
به احتمال زیاد، «مؤمن» (The Believer) بهترین فیلمی است که تا به امروز دربارهی نفرت از خود ساخته شده است. این فیلم که به طرز تکان دهندهای شیوا و کاملاً پرشور تولید شده، با وجود کسب جایزهی بزرگ هیئت داوران در جشنوارهی ساندنس، نتوانست عملکرد خوبی در باکسآفیس داشته باشد. فیلم «مؤمن» به نویسندگی و کارگردانی هنری بین، داستان یک جوان روشنفکر نئونازی در نیویورک به نام دنی بالینت، را روایت میکند که چالشهای بسیاری را در مواجهه با بحرانهای هویتیاش پشت سر میگذارد و در این میان رفتارهای شنیعی از خود بروز میدهد.
رایان گاسلینگ که قصد داشت جایگاه حرفهای خود را از بازی در فیلمهای دیزنی به نقشهای جدیتری در هالیوود تغییر دهد، با بازی در نقش بالینت که یک جوان یهودستیز بود توانست به هدف خود برسد و از آن زمان تاکنون، به یکی از مورد احترامترین بازیگران هالیوود تبدیل شده است که نقشهای اصلی را بازی میکند؛ البته، اغلب نقشهایی که مانند این یکی نیاز به تسلط زیادی ندارند! گاسلینگ با بازی در فیلم «مؤمن» (The Believer) و تلاشی که از خود برای هرچه بهتر دیده شدن نقش کرد به یکی از بهترین انتخابها برای پروژههای فیلمسازی مدرن تبدیل شد.
6. داستان یک سرباز (A Soldier’s Story) – دنزل واشنگتن
- کارگردان: نورمن جویسون
- بازیگران: هاوارد رولینز، آدولف سزار، دیوید آلن گرایر، دنزل واشنگتن
- تاریخ انتشار: 1984
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: 92 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 7.2 از 10
فیلم «داستان یک سرباز» (A Soldier’s Story) که اقتباسی از نمایشنامهی برنده جایزهی پولیتزر، چارلز فولر است، در اواخر سال 1984 ساخته شد و در نهایت، نامزد دریافت جایزهی بهترین فیلم در جشنوارهی اسکار شد. این فیلم توسط نورمن جویسون کارگردانی شده که به فیلمهای با مضامین اجتماعیاش شهره است و در این فیلم هم دغدغههایش را رها نکرده و داستان یک بازرس ارتش سیاهپوست را روایت میکند که برای حل معمای قتل یک گروهبان سیاهپوست به جنوب جیمکرو میرود.
آدولف سزار با بر عهده گرفتن ورژن سینمایی نقش گروهبان مقتول، برای بار دیگر اجرای دلپذیری را درست مانند بازی مسلط و درخشانش در اجرای صحنهای این نمایشنامه دارد که لحظه لحظهاش دیدنی و شنیدنیتر از قبل است. البته، بازیگر نامآشنای دیگری نیز در این فیلم حضور دارد که شاید نزدیک به چهل سال قبل، به اندازهی حالا شناخته شده نبود؛ دنزل واشنگتن در یکی از اولین نقشهای اصلیاش در سینما، کاراکتر سرباز درجه یکی به نام پیترسون را درست به همان جذابیتی که در صحنهی تئاتر اجرا کرده بود، بازآفرینی میکند. بازی واشنگتن در این نقش آنقدر پخته و حرفهای بود که اگر نمونهای دیگر از این فیلم در 5 یا 10 سال بعد از آن ساخته میشد بازهم او انتخاب اول برای ایفای نقش بارزس بود.
5. سندرم چین (The China Syndrome) – مایکل داگلاس
- کارگردان: جیمز بریجز
- بازیگران: جین فوندا، جک لمون، مایکل داگلاس، ریچارد هرد، اسکات بردی
- تاریخ انتشار: 1979
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: 88 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 7.4 از 10
فیلم «سندرم چین» (The China Syndrome) که به عقیدهی راب ادلمن، تاریخدان سینما، به عنوان «یکی از هوشمندانهترین فیلمهای هالیوودی دههی 1970» بود، یک موفقیت بزرگ تجاری و سینمایی به حساب میآید. این فیلم که با کارگردانی جیمز بریجز و هدایت عالی او ساخته شده است، به داستان یک خبرنگار میپردازد که هنگام تهیهی خبر دربارهی یک نیروگاه هستهای، ناخواسته وارد جریان یک توطئهی خطرناک میشود.
جین فوندا اجرای قدرتمندی را در نقش این گزارشگر خبری توانمند، در کنار یکی از بازیهای کلاسیک عصبی و متلاطم فوقالعاده و منحصربهفرد جک لمون، به نمایش میگذارد. علاوه بر این، مایکل داگلاس 35 ساله نیز در این فیلم حضور دارد که اگرچه تا آن زمان، تهیه کنندهی موفقی به شمار میآمد، اما هنوز به نقطهی اوج بازیگری خود نرسیده بود. این روند ادامه داشت تا اینکه 5 سال بعد، داگلاس با بازی در فیلم «عشقبازی با سنگ» (Romancing the Stone)، به یک ستارهی ارزشمند در سینمای هالیوود تبدیل شد که کارگردانها میتوانستند رویش حساب کنند.
4. دیوارنویسی آمریکایی (American Graffiti) – هریسون فورد
- کارگردان: جرج لوکاس
- بازیگران: کندی کلارک، ران هاوارد، ریچارد درایفس، سیندی ویلیامز، مکنزی فیلیپس، هریسون فورد
- تاریخ انتشار: 1973
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: 95 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 7.4 از 10
فیلم «دیوارنویسی آمریکایی» (American Graffiti) دومین فیلم از کارگردان رویاپرداز سینما و سازندهی سری فیلمهای «جنگ ستارگان» (Star Wars) یعنی جورج لوکاس است که یکی از تاثیرگذارترین فیلمهای مناسب وقتگذرانی در تاریخ سینما به حساب میآید. این فیلم که الهامبخش ساخت فیلمهای «مات و مبهوت» (Dazed and Confused) و «لیکریش پیتزا» (Licorice Pizza) است، داستان گروهی از دوستان را روایت میکند که در آخرین شب تابستان در خیابانهای مودستو کالیفرنیا در اوایل دههی 1960 در حال پرسهزدن هستند.
تیم بازیگری این فیلم شامل چهرههای برجستهی زیادی مانند ران هاوارد، سیندی ویلیامز و ریچارد دریفوس میشود که البته در آینده، پیشرفت حرفهی بازیگری هیچکدام از آنها به گرد پای هریسون فورد هم نمیرسد. فورد که در آن زمان در فکر خروج از سینما و ورود به حرفهی نجاری بود، تنها با یکی از معمولترین خواستههایی که بازیگران سینما دارند، یعنی اینکه مجبور نباشد موهایش را کوتاه کند، حاضر شد این نقش را بازی کند. تصمیمی که مسیر زندگی او را به کلی عوض کرد و در نهایت، اگرچه در سال 1973 بعید به نظر میرسید، اما در آینده موفق شد به بزرگترین ستارهی این گروه 4 نفره تبدیل شود.
3. راههای فرعی (Sideways) – ساندرا اوه
- کارگردان: الکساندر پین
- بازیگران: پل جاماتی، توماس هادن چرچ، ویرجینیا مادسن، ساندرا اوه
- تاریخ انتشار: 2004
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: 97 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 7.5 از 10
فیلم «راههای فرعی» (Sideways) یک فیلم جادهای تاثیرگذار و منحصربهفرد است که متأسفانه هرگز توجهی که لایقش بود را دریافت نکرد. این فیلم که کارگردانی آن به عهدهی الکساندر پین بود و برندهی جوایز متعددی مانند گلدنگلوب نیز شده، داستان دو دوست، یک نویسندهی ناموفق و عاشق شراب به نام مایلز (با بازی پل جیاماتی) و دوست وفادار اما مرددش به نام جک (با بازی توماس هدن چرچ)، را روایت میکند که برای آخرین بار، راهی یک سفر هیجانانگیز به سرزمین شراب میشوند و در طول راه، با دو زن به نامهای مایا (با بازی ویرجینیا مدسن) و استفانی (با بازی ساندرا اوه) برخورد میکنند.
ساندرا اوه که امروزه او را بهخاطر بازی در نقش کریستینا یانگ در سریال «آناتومی گری» (Grey’s Anatomy) میشناسیم، مدتها پیش از این، استعداد بازیگریاش را با بازی در فیلمهای مشهور دیگری مانند «راههای فرعی» (Sideways) محصول سال 2004 ، به نمایش گذاشته بود. نقش او در این فیلم واقعا شایستهی توجه بیشتری است زیرا به شیوهای فراموش نشدنی، تواناییهای بازیگری طعنهآمیز و خشونتآمیزش در نقشهای طنز که امروزه به امضای کاری او تبدیل شده است را در یک پکیج منسجم به ما نشان میدهد.
2. غیرممکن (The Impossible) – تام هالند
- کارگردان: خوان آنتونیو بایونا
- بازیگران: نائومی واتس، ایوان مکگرگور، تام هالند
- تاریخ انتشار: 2012
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: 82 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 7.5 از 10
فیلم «غیرممکن» (The Impossible) فیلمی فاجعهآمیز و باور نکردنی بر اساس یک داستان واقعی عجیب است که تجربیات یک خانوادهی واقعی را در زمان سونامی اقیانوس هند در سال 2004 به تصویر میکشد. این فیلم در ابتدا، تعطیلات بینقص و عالی یک خانواده در تایلند را نشان میدهد که رفتهرفته تبدیل به یک کابوس وحشتناک میشود و در نهایت، به دلیل سونامی ناشی از زمینلرزه در عمق دریا همهچیز را از بین میبرد و این خانواده نیز از هم میپاشد.
تام هالند بهطرز ماهرانهای نقش پسر 12 سالهی این خانواده را در کنار بازیگران کارکشتهای مثل نائومی واتس و یوان مک گرگور که نقش پدر و مادرش را بر عهده دارند بازی میکند. او که حالا در میان آبهای تیره تنها رها شده است، مسئولیت مراقبت از مادر مجروحش را عهدهدار است. ترکیب بازی تأثیرگذار او با صحنههای تکان دهنده و بیوقفه از ویرانیهای ناشی از این فاجعه، «غیرممکن» را به فیلمی احساسی و حتی کمی آزار دهنده تبدیل میکند که تماشای آن برای همه مناسب نیست. چندین سال پس از این فیلم، هالند حق خود را از سینما گرفت و با بازی در نقش اصلی فرنچایز «مرد عنکبوتی» (Spider Man) به شهرت فراوانی میان طرفداران سینما و به خصوص دنیای سینمایی مارول دست یافت. پس اگر شما هم تحت تأثیر بازی او در نقش پیتر پارکر قرار گرفتهاید، هرگز فیلم «غیرممکن» (The Impossible) را از دست ندهید.
1. اگر میتونی منو بگیر (Catch Me If You Can) – امی آدامز
- کارگردان: استیون اسپیلبرگ
- بازیگران: لئوناردو دیکاپریو، تام هنکس، کریستوفر واکن، مارتین شین، ناتالی بای، امی آدامز
- تاریخ انتشار: 2002
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: 96 از 100
- امتیاز IMDb به فیلم: 8.1 از 10
با تماشای فیلم ماجراجویانهی «اگر میتونی منو بگیر» (Catch Me If You Can) از استیون اسپیلبرگ افسانهای، میتوانید یکی از لذتبخشترین لحظات سینمایی را با داستانی مهیج و تقریباً باورنکردنی تجربه کنید. به جرات میتوان گفت که تماشای این فیلم دوست داشتنی یکی از کارهایی است که حتما باید در زندگیتان انجام بدهید. داستان نیمهواقعی این فیلم با بازی دو بازیگر مشهور به نام لئوناردو دی کاپریو و تام هنکس، ماجرای زندگی یک شارلاتان باهوش به نام فرانک آبگنال جونیور جوان را روایت میکند که توسط مأمور اف بی آی، کارل هانرتی، تحت تعقیب قرار گرفته است.
ضرباهنگ بالای «اگه میتونی منو بگیر» و بازیگران پولساز و سوپراستاری که در آن جمع شدهاند، ممکن است توجهتان را از روی بازیگران تازهکارتر این فیلم مثل امی آدامز بیستوهشت ساله، منحرف کند. آدامز که مدت کوتاهی بعد از بازی در این فیلم ماندگار به یکی از پردرآمدترین بازیگران تاریخ سینما تبدیل شد، نقش مکمل یک پرستار سادهلوح را بر عهده دارد که شخصیت اصلی، یعنی آبگنال، دلباختهی او میشود. با وجود دستاوردهای بسیاری که او از آن زمان تاکنون داشته است، فیلم «اگر میتونی منو بگیر» (Catch Me If You Can)، یکی از برجستهترین آثار کارنامهی حرفهای آدامز به شمار میرود که حتی در نگاه اول ممکن است او را نشناسید!
منبع: collider