اموزش نصب اندروید 11 روی گوشی های هوشمند

اگر شما هم یکی از کاربرانی هستید که تمایل دارد اندروید 11 را روی گوشی خود نصب کند و نسخه ی اندروید خود را به روز نماید، این مقاله را حتما تا آخر بخوانید و با مایکت همراه باشید.

بدون شک سیستم عامل اندروید جایگاه ویژه ای در بین کسانی که تلفن همراه دارند، دارد و در واقع می توان گفت که بسیار پرطرفدار تر از ios و دیگر سیستم عامل هاست. در واقع زمانی که برای اولین بار اندروید توسط شرکت گوگل به بازار معرفی میشد، سازندگان آن حتی تصور هم نمی کردند که روزی این پلتفرم تبدیل به اصلی ترین سیستم عامل موبایل شود. در واقع این پرطرفدار بودن تا حدی است که بدون کشیدن جدول آمار و تنها با کمی دقت در اطراف خود متوجه آن خواهید شد!

این سیستم عامل به سرعت رشد کرد و فراگیر شد. یکی از ویژگی های android این است که هر چند وقت یکبار به روز رسانی می شود و نسخه ی جدید آن به بازار می آید که شما با به روزرسانی نسخه اندروید (در صورت پذیرش تلفن همراهتان) می توانید از جدید ترین امکانات، بالاترین امنیت و بیشترین سرعت برخوردار شوید.

آخرین نسخه ی اندروید، ورژن 11 می باشد که هنوز برای تمام گوشی های موبایل قابل نصب نیست و در واقع هنوز به صورت کامل منتشر نشده است. اما به دلیل قابلیت های بی نظیر آن، در ادامه به آموزش نصب این نسخه می پردازیم تا در صورتی که قادر به دریافت آن بودید، به راحتی آن را نصب نمایید.

به گزارش xda این ورژن از اندروید دارای قابلیت های جذابی است از جمله فیلمبرداری از صفحه، امنیت بالاتر، سرعت بیشتر، حساسیت بیشتر به لمس و دیگر قابلیت ها که می تواند برای کاربران این گروه از تلفن های همراه فوق العاده باشد.

نمیتوان گفت روش نصب این نسخه در تمامی برند های سامسونگ، شیائومی، هواوی و غیره برابر و کاملا مشابه است، اما تقریبا گزینه های یکسانی دارد که آنها را نام میبریم.

آموزش دانلود اندروید 11 روی گوشی های هوشمند

بدون شک در هنگام خواندن این نوشته اولین سوالی که به ذهنتان می رسد این است که آیا گوشی من نیز از این نسخه پشتیبانی می کند و آیا می توانم آن را نصب نمایم؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم در حال حاضر تنها گوشی های پیکسل گوگل (Pixel و Pixel XL) قادر به دریافت این ورژن می باشند. اگر دارای یکی از این گوشی های سری پیکسل 2 (Google pixel 2) و بالاتر هستید، می توانید ورژن 11 را دریافت نمایید.

به هر حال در صورتی که گوشی شما قادر به دریافت این ورژن باشد، به چند روش می توانید این نسخه را به دست آورید. ما در زیر به توضیح سه روش می پردازیم. شما باید طبق شرایط خود از جمله دریافت کردن یا نکردن پیغام، میزان دانش شما و غیره، یکی از سه روش را انتخاب نمایید و از آن استفاده کنید.

نکته: با وجود اینکه تصاویر این مقاله مربوط به note 9s شیائومی است، اما تمام اصطلاحات مشابه که در سامسونگ، هواوی و غیره به کار رفته است نیز نام برده شده و اگر دارای انواع گوشی های سامسونگ از جمله a51، a50 و غیره نیز هستید، می توانید به راحتی از این آموزش استفاده نمایید.

روش اول: به کمک دریافت پیغام

همانطور که از عنوان این روش پیداست، در این روش ابتدا باید یک پیغام دریافت کنید. در واقع این راه نیاز به توضیح و آموزش زیادی ندارد، زیرا زمانی که شما پیغام مربوطه با مضمون دریافت نسخه ی 11، را دریافت نمایید، کافی است روی آن ضربه بزنید و در ادامه از روش آموزش داده ی آن پیروی کرده و یکی یکی مراحل را طی کنید تا به نتیجه برسید.

میتوان گفت مراحل این روش با روش بعدی تقریبا یکسان است، چرا که به هر حال این پیغام حکم آموزش را دارد، با این تفاوت که دسترسی و یافتن در آن سریعتر است اما همانطور که گفته شد اگر شما پیغامی دریافت نکنید نمی توانید از این روش استفاده نمایید و باید به سراغ راه بعدی بروید.

روش دوم: به صورت دستی و از طریق تنظیمات

در این روش کافی است وارد تنظیمات گوشی موبایل خود شده و از طریق زبان و ورودی، زبان موبایل خود را انگلیسی کرده و سپس مراحل زیر را طی کنید. دلیل اینکه از شما میخواهیم زبان تلفن خود را به انگلیسی تغییر دهید، این است که می خواهیم تمام لغات به کار برده شده را نام ببریم و آوردن نام فارسی تک تک آنها کمی نامناسب و دور شدن از مطلب است.

  • پس از اینکه وارد تنظیمات یا همان Settings شدید، به دنبال یکی از گزینه های System، about Phone و مشابه اینها بگردید.

  • گزینه ی update را پیدا کنید. همانطور که مشاهده می کنید نوع اندروید در بالای آن نوشته شده است. (از آنجایی که در زیر تصویر از گوشی شیائومی گذاشته شده است، به جای لغت اندروید از واژه ی miui که اندروید اختصاصی شیائومی است استفاده شده است. )

  • گزینه ی System Update Advanced، Check for Update، Software Update را پیدا کنید.

  • پس از یافتن این گزینه در صورتی که نسخه ی به روز وجود داشته باشد، می توانید با استفاده از install، Download and install یا موارد مشابه، آن را دانلود و نصب نمایید. دقت داشته باشید که در هنگام نصب، دستگاه مجددا راه اندازی می شود. در واقع به صورت خودکار خاموش شده و پس از مدتی مجددا روشن می شود. پس در هنگام خاموشی تلاشی برای روشن کردن دستگاه نکرده و تا انتهای فرایند صبر نمایید.

  • اما اگر گزینه ی نصب وجود نداشته باشد، پیغامی مثل Your System is UpDate، Your Software is Date را خواهید دید. این پیغام به معنای این است که شما از به روز ترین نسخه استفاده می کنید و در واقع نمی توانید از اندروید 11 حداقل در این زمان، استفاده نمایید.

در صورتی که کاملا به اندروید، برنامه ها و کارکردهای مختلف آن وارد هستید و از روش اول و دوم نتیجه نگرفتید، از روش بعدی نیز می توانید استفاده نمایید.

روش سوم: استفاده از ساید لود

این روش برای تمامی افراد مناسب نیست و هرکسی نمی تواند از آن استفاده کند، به همین علت به توضیح اندکی راجع به آن بسنده می کنیم و به آموزش آن نمیپردازیم. اگر این نسخه برای گوشی شما آمده باشد ولی هنوز پیامی در این باره دریافت نکرده باشید، از این روش نیز می توانید استفاده کنید.

در واقع ساید لود یک روش بسیار پیشرفته است و برای انجام آن نیاز به دانش کافی دارید چرا که اشتباه کوچکی در این روش می تواند گوشی شما را از کار بیندازد یا به اصطلاح آن را بریک نماید. اصطلاح بریک زمانی به کار می رود که شما با یک فایل نامناسب یا اشتباهی نصب شده روی گوشی، آن را کاملا از کار می اندازید. با اینکه روش های برگرداندن موبایل به حالت اول خود وجود دارد، اما به ریسک آن نمی ارزد.

از آنجایی که این نوشته برای آموزش دانلود نسخه ی 11 اندروید نوشته شده بود، آوردن نام سایدلود به عنوان یکی از روش ها نیاز مقاله بوده و توضیح اندکی راجع به آن خالی از لطف نبود، اما پیشنهاد ما این است که اگر دانش کافی ندارید، از این روش استفاده ننمایید.

اکنون نوبت شماست!

در این مقاله شما را با نحوه ی دانلود اندروید 11 روی گوشی های هوشمند مختلف آشنا کردیم، امیدواریم که این آموزش مفید واقع شده باشد. اکنون نوبت شماست که نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را برای ما ارسال کرده و پاسخ سوالات خود را از ما جویا شوید.

دکمه بازگشت به بالا
دانلود مایکت ×