9 برنامه آموزش زبان انگلیسی – از مبتدی تا حرفهای
آموزش زبان انگلیسی یکی از دغدغههایی است که اگر به سنین نوجوانی یا جوانی رسیده باشید به خوبی آن را درک می کنید، این باور وجود دارد که هرچه سن ما پایینتر است، ذهن آمادگی بیشتری دارد که زبان جدید را بیاموزد و برای این کار راههای زیادی وجود دارد، یکی از همین روشها استفاده از اپلیکیشنهای آموزش زبان است که تنوع بسیار خوبی دارند و اگر بخواهید یکی از مهارتهای سه گانه شنیداری، گفتاری و نوشتاری خود را تقویت کنید، گزینههای متفاوتی روی میز قرار دارد که به شکل تخصصی روی یکی یا سه تا از این مهارتها کار میکند و به شکل رایگان یا با پرداخت یک هزینه معقول در دسترس است. با مجله مایکت همراه باشید.
یادگیری زبان انگلیسی با گوشی موبایل
با نصب هر کدام از اپلیکیشنهایی که در این لیست معرفی شدهاند میتوانید زبان انگلیسی خود را به آسانی تقویت کنید و مهارتهای خودتان را در این زمینه افزایش دهید، این لیست شامل اپلیکیشنهای ایرانی و خارجی است که هر کدام ویژگیهای خاص خودشان را دارند.
- دیکشنری انگلیسی و فارسی آفلاین برای گوشی اندرویدی
- مقایسه 10 پیامرسان ایرانی؛ از روبیکا تا بله
- بهترین برنامههای پخشکننده ویدیویی اندروید در سال 2023
1- همیاز زبان
اپلیکیشن همیار زبان، یک همیار و همراه واقعی در مسیر یادگیری زبان انگلیسی است که همیشه و همه جا در کنار شما است، با این برنامه در مترو، اتوبوس، مسافرت و هر جایی که فکرش را میکنید میتوانید زبان یاد بگیرید، البته این اپلیکیشن فقط مختص به زبان انگلیسی نیست، و زبانهای آلمانی، فرانسه و انگلیسی هم در دسترس شما بوده است.
همیارزبان – آموزش زبان انگلیسی و آلمانی
حجم:۷.۴ مگابایت
2- لرنیت
اپلیکیشن آموزش زبان لرنیت یک اپ متفاوت است که از روشی جذاب و نوین برای آموزش 4 مهارت اصلی زبان انگلیسی استفاده میکند، این برنامه به زبان فارسی بوده و شما میتوانید به راحتی از آن استفاده کنید. با استفاده از لرنیت شما میتوانید برای آزمونهایی از جمله تافل و آیلتس آمادگی بیشتری کسب کرده و نتیجه قابل قبولی بگیرید. لرنیت سطح بندیهای متفاوتی برای کاربران دارد و شما میتوانید از سطح مبتدی تا پیشرفته آموزشهای مد نظر خود را انتخاب کرده و از یادگیری زبان لذت ببرید.
لِرنیت | آموزش زبان انگلیسی
حجم:۱۸.۲ مگابایت
3- زبان بیاموز
زبان بیاموز یک نرم افزار آموزشی زبان انگلیسی است که به شما اجازه میدهد از بین زبانهای مختلف یکی را انتخاب کرده و تلاش کنید که مهارتهای خودتان را افزایش دهید، این اپلیکیشن برای یادگیری واژگان جدید به شدت کاربردی بوده و عملکرد خوبی را در این زمینه دارد، شما برای همین منظور میتوانید از یک جعبه لایتنر آنلاین استفاده کنید که طراحی ساده و کاربردی داشته و شما را در این زمینه همراهی میکند.
زبان بیاموز از چهار بخش، واژه آموزی، گرامر، خواندن و شنیدن و الفبا و تلفظ تشکیل شده و برای هرکدام از این قسمتها دروس اختصاصی و ویژهای دارد که به درستی در جای خود قرار گرفتهاند و برای کسانی که میخواهند به شکل ویژه مهارتی خاص را بهبود دهند، به شدت کمک کننده بوده و اصلا شما را گیج نمیکند.
زبان بیاموز
حجم:۱۷.۳ مگابایت
4- دولینگو (ِDulingo)
دولینگو یک پلتفرم یادگیری زبان شناختهشده در کل دنیا است که به عنوان یک انقلاب در این زمینه، شناخته میشود. از طریق رویکرد نوآورانه و گیمیفیکیشنی که دارد، دولینگو به کاربران فرصت ارتقاء مهارتهای زبانی را به شیوهای سرگرمکننده و جذاب ارائه میدهد. این پلتفرم مجموعهای از زبانها را برای انتخاب فراهم میکند، این امکان را به دانشجویان میدهد که زبانها را که با علایق و اهداف آنها همخوانی دارد، مطالعه کنند. دروس تعاملی دولینگو که شامل تمرینهای خواندن، نوشتن، شنیداری و گفتاری هستند. رابط کاربری کاربر پسند، پیگیری پیشرفت و درسهای کوچک با قابلیت یادگیری سریع از جمله ویژگیهایی است که دولینگو را از اپلیکیشنهای زبان دیگر متمایز میکند.
موفقیت دولینگو در قابلیت ارتقاء زبانآموزی به شیوهای قابل دسترس، سرگرمکننده و مؤثر برای افراد از تمام سنین این اپلیکیشن را به سمتی می برد که به منبع اصلی و شماره یک هر کاربر زبان آموز تبدیل شود.
Duolingo: Language Lessons
حجم:۴۸.۳ مگابایت
5- ممرایز (Memrise)
اپلیکیشن ممرایز یک برنامه یادگیری زبان است که به کاربران فرصت یادگیری زبانهای جدید را از طریق تمرینهای تعاملی و جذاب ارائه میدهد. این برنامه از تکنیکهای تکرار فاصلهای کوتاه مدت و معناشناسی برای افزایش حفظ و درک واژگان و زبان استفاده میکند. ممرایز مجموعهای گسترده از زبانها را برای انتخاب شما فراهم میکند که به زبان آموزان اجازه میدهد با علایق مختلف به مسیر خود ادامه دهند.
این برنامه شامل دروس مختلف است، از جمله تمرین ساخت واژگان، تمرینات دستور زبان و فعالیتهای فهم و درک شنیداری. کاربران با ارتباط بین کلمات و تصاویر و عبارات یادگیری و تمرین واژگان را انجام میدهند، که فرآیند یادگیری را دلپذیر و موثرتر میکند.
ممرایز همچنین عناصر بازیسازی را نیز در بر میگیرد، مانند آزمونها، چالشها و جداول ردهبندی، که کاربران را ترغیب به مشارکت و پیگیری پیشرفت میکند. این برنامه با تطبیق به سرعت یادگیری هر کاربر و پیشنهادهای شخصیسازی شده برای دروس، تجربهای یادگیری شخصیشده را فراهم میکند.
علاوه بر این، ممرایز دسترسی آفلاین به دروس را نیز ارائه میدهد که به کاربران امکان یادگیری بدون اتصال به اینترنت را میدهد. به عنوان یک مبتدی یا کسی که به تقویت مهارتهای زبانی خود علاقه دارد، ممرایز پلتفرمی کاربرپسند و تعاملی برای یادگیری زبان ارائه میدهد.
Memrise: speak a new language
حجم:۳۳.۳ مگابایت
6- دراپس (ِDrops)
اپلیکیشن دراپس یکی از عجیب ترین گزینه های این لیست است و فقط برای یادگیری واژگان جدید کاربرد دارد، شما اگر بخواهید واژگان انگلیسی یا هر زبان دیگری را یاد بگیرید، کافی است که این نرم افزار را نصب کرده و به لطف گیمیفیکیشن جذابی که دارد در مسیر یادگیری پیش بروید. رابط کاربری جذاب این اپلیکیشن به این شکل است که قطره هایی روی صفحه به زمین میافتد و شما باید با استفاده از روشهای مختلف کلمات مختلف را با یکدیگر جور کرده، حذف کنید و یا با کلمههایی که دارید جمله های با معنی بسازید. دراپس یک اپلیکیشن رایگان است که تقریبا 5 دقیقه از زمان شما را در طول روز به خودش اختصاص میدهد اما کار کردن با آن در دراز مدت به شدت روی دایره واژگان شما اثر مثبت خواهد گذاشت.
Drops: Language Learning Games
حجم:۱۰۷.۲ مگابایت
7- بوسوو (Busuu)
بوسوو یک اپلیکیشن محبوب برای یادگیری زبان انگلیسی در سراسر دنیا است، این برنامه همچنین از زبانهای دیگر به جز انگلیسی هم پشتیبانی میکند و تا حدی روش هایی که به کار میگیرد شبیه به کلاسهای زبان یا روش های سنتی تر بوده که با آن آشنا هستید. شما در این اپلیکیشن گرامر، املا، لغات و مواردی از این دست را یادمیگیرید و البته میتوانید لهجه خود را هم با توجه به تمرین هایی که به شما داده میشود بهبود دهید، اگر به دنبال یک اپلیکیشن آموزش زبان هستید که به شکل آفلاین هم کار کند و محتوای رایگان و غیر رایگان زیادی داشته باشد و شما بتوانید در ایران هم بدون مشکل از آن استفاده کنید اپلیکیشن بوسوو را نباید فراموش کنید.
Busuu: Learn & Speak Languages
حجم:۳۷.۸ مگابایت
8- ایوا (EWA)
ایوا یک برنامه فوق العاده برای یادگیری زبان انگلیسی است که از دو اپلیکیشن مجزا برای کودکان و بزرگسالان تشکیل شده است، رابط کاربری این برنامه به شدت جذاب است و سطوح مختلفی برای یادگیری در آن وجود دارد که شما با بازی های مختلف و انجام دادن تمرین های کوچک زبان میتوانید مهارتهای خود را بهبود ببخشید. در این برنامه بیش از 1000 کتاب انگلیسی برای دانلود وجود دارد که شما با مطالعه آن میتوانید مهارت خواندن خود را تقویت کرده و لغتهای جدیدی هم یاد بگیرید. این اپلیکیشن همچنین شامل 40 هزار فلش کارت هم میشود که با استفاده از تکنیک های مختلف آموزشی در اختیارتان قرار دارد و اگر به دنبال یک جعبه ابزار زبان انگلیسی هستید که در طولانی مدت برای شما کاربردی باشد، از ایوا استفاده کنید.
EWA: Learn English & Spanish
حجم:۱۳۵.۹ مگابایت
9- هلو انگلیش (Hello English)
Hello English یک برنامه محبوب برای یادگیری زبان انگلیسی است. این برنامه به شما امکان میدهد که از ۲۲ زبان خارجی دیگر برای یادگیری استفاده کنید. این برنامه شامل ۴۷۵ درس، پشتیبانی آفلاین، دیکشنری ۱۰۰۰۰ کلمه ای و معلمانی آنلاین برای کمک به شما است. همچنین از روشهای آموزشی جذابی مانند اخبار روزانه، کلیپهای صوتی و تصویری و حتی کتابهای الکترونیکی استفاده میکند؛ اشتراکها در این اپلیکیشن هم به قیمت مناسبی ارائه میشوند، اگرچه ما استفاده از اشتراک سالانه را به دلیل قیمت بسیار کمتر آن توصیه میکنیم.
Hello English: Learn English
حجم:۴۷.۳ مگابایت
حرف آخر
زبان انگلیسی یک زبان پیچیده اما محبوب است. در واقع، این یکی از محبوبترین زبانها در جهان است و در بسیاری از کشورها رایج است. یادگیری انگلیسی کمی دشوار است اما جذابیتهای زیادی دارد، چرا که شما میتوانید تقریباً در هرجا از آن استفاده کنید و حتی درآمد خودتان را افزایش دهید، با توجه به اینکه برنامههای زیادی برای این کار وجود دارد ما در این مقاله بهترین اپلیکیشنهای آموزش زبان انگلیسی در گوشیهای اندروید را به شما معرفی کردیم که امیدواریم کمک هرچند کوچکی به شما برای یادگیری زبان کرده باشد.