مایکروسافت نام مرورگر اج را در اندروید و آی او اس تغییر داد
مایکروسافت اج در iOS و اندروید نام جدیدی دارد، یا حداقل نام بهروز شدهای در فهرست اپ استورها برای خودش پیدا کرده است؛ آنچه که قبلاً صرفاً با نام “Microsoft Edge” شناخته میشد، الان با نام “Microsoft Edge: AI browser” فهرست بندی شده است. این تغییر نام نشاندهنده تلاش برای یکپارچهسازی هوش مصنوعی در تمامی سرویسهای مایکروسافت است؛ با مجله مایکت همراه باشید.
- با هوش مصنوعی مایکروسافت دیزاینر آواتار فانکوپاپ بسازید
- سرفیسهای نسل جدید مایکروسافت با قابلیتهای هوش مصنوعی راهی بازار میشوند
نام جدید مایکروسافت اج
این نام جدید صرفاً یک ابزار بازاریابی نیست، مایکروسافت اج واقعاً ویژگیهای هوش مصنوعی داخلی دارد، همانطور که در فهرست بهروز شده اپ استور توضیح داده:
مایکروسافت اج، مرورگر بهینه سازی شده با هوش مصنوعی برای شما، با Copilot داخلی برای ارتقای تجربه جست و جوی بهتر و دقیقتر. توانمند شده به وسیله GPT-4، Copilot امکان میدهد سوالات بپرسید، جستجوها را بهبود بخشید، خلاصههای جامع دریافت کنید و با DALL-E 3 تصاویر ایجاد نمایید. Microsoft Edge روش هوشمندتری برای مرور، یافتن، خلق و خرید در حال حرکت است.
Microsoft Edge: AI browser
حجم:۱۱۳.۵ مگابایت
برخی از این ویژگیها در مرورگرهای دیگر نیز در دسترس هستند، اما اج آنها را بطور خاصی و به شکل درونی ادغام کرده است. یک دکمه در پایین اج، Copilot را با بینگ باز میکند که میتواند انواع مختلفی از وظایف را انجام دهد و به سوالات پاسخ دهد. حتی امکان استفاده از GPT-4 به جای GPT-3.5 را دارد که یک ویژگی واقعا خارق العاده، آن هم به شکل رایگان است!
در مورد تغییر نام اج توسط مایکروسافت واکنشهایی زیادی وجود دارد، برخی استدلال میکنند که اج یک مرورگر هوش مصنوعی نیست و ادعا میکنند که فقط چنین ویژگیهایی را دارد، من در اینجا مخالفم. ویژگیهای هوش مصنوعی محدود به زمان باز کردن بینگ یا سایت خاصی نیستند. AI با فشردن یک دکمه در دسترس است و برخی از ویژگیهای هوش مصنوعی با آنچه روی صفحه شماست تعامل دارند، مانند خلاصه مقالات و یا ویدیوهای یوتیوب. تصور میکنم مایکروسافت ویژگیهای هوش مصنوعی بیشتری در دست کار دارد که هنوز اینجا نیستند، اما اج اکنون یک مرورگر هوشمنداست.
مایکروسافت اخیرا نام چت بات بینگ را تغییر داده است. این شرکت همچنین ابزارهای مختلف خود را تحت یک برندیابی واحد قرار داده است، واضح است که وعده مدیرعامل مایکروسافت، ساتیا نادلا، مبنی بر یکپارچهسازی AI در تمامی سرویسهای مایکروسافت، همچنان نکته مهمی بوده است و در حال حاضر در حال انجام است.
برخی سال ۲۰۲۳ را سال هوش مصنوعی نامیدند و با دلایل خوبی هم این کار را کردند، ChatGPT به اوج خود رسید (اگرچه در سال ۲۰۲۲ راهاندازی شد). بینگ با ChatGPT یکپارچه شد. گوگل Bard را منتشر کرد، غولهای فناوری در حال مسابقه برای قراردادن هوش مصنوعی در دست مصرفکنندگان و استفاده از APIهای خود توسط سایر شرکتهای فناوری هستند و این رقابت همچنان در جریان است.
نتیجه گیری
ویندوز ۱۲ تجربیات و ویژگیهای هوش مصنوعی بیشتری نسبت به ویندوز ۱۱ خواهد داشت که اکنون Copilot به آن اضافه شده است. در هر صورت این تغییرات وعده یکپارچه سازی محصولات مایکروسافت با هوش مصنوعی را میدهد و قرار است در آینده اتفاقات جذابی در این زمینه رخ دهد، نظر شما در این باره چیست؟ آیا از هوش مصنوعی بینگ، copilot و یا مایکروسافت اج استفاده کردهاید؟