۷ بازی بسیار اعتیادآور دنیا که ساعت‌ها سرگرمتان می‌کند

از ماینکرافت تا کانتر استرایک

بعضی از بازی‌های ویدیویی هستند که بعد از تمام کردنشان، تمام فکر ما را به خود مشغول می‌کنند و نمی‌توانیم از فکر آن‌ها به راحتی خلاص شویم. اینجور بازی‌ها معمولا تجربه‌های بسیار خوبی هستند که بعضی اوقات آرزو داریم که کاش دوباره با قبل از تجربه این بازی برمی‌گشتیم تا بتوانیم مجددا حس تجربه این بازی را مجددا کسب کنیم.

اما بعضی از بازی‌ها هستند که هیچوقت قرار نیست از ذهن ما خارج شوند و تا جایی که امکان آن وجود داشته باشد، خود را مشغول تجربه این بازی‌ها می‌کنیم. این بازی‌ها معمولا عنوان‌های اعتیادآوری هستند که برای مدت طولانی مشغول تجربه آن‌ها هستیم و حتی آن‌ها را به عنوان بازی‌های اصلی خودمان یاد می‌کنیم.

احتمالا شما هم دوست‌های زیادی دارید که به یک بازی گیر داده‌اند و هر وقت که از آن‌ها می‌پرسید مشغول تجربه چه بازی هستند، یک جواب تکراری می‌دهند. پیدا کردن یک بازی که به آن اعتیاد پیدا کنیم معمولا روی یک فاکتور خاصی تکیه نمی‌کند. اما بسیار مهم است که سازنده‌های یک بازی، المان تکرارپذیری را در بازی خود قرار دهند. 

به عنوان مثال، بخش داستانی بازی‌های کالاف دیوتی را نمی‌توانید پشت سر هم و برای بارهای متوالی تجربه کنید، اما بخش بتل رویال این بازی‌ها یعنی Warzone را می‌توانیم در این دسته‌بندی قرار بدهیم.  در این مقاله قرار است سراغ بازی‌های اعتیادآوری برویم که بد نیست به آن‌ها شانس تجربه بدهید تا شاید خودتان هم بازی اعتیادآور بعدیتان را پیدا کردید.

7- Counter-Strike

کانتر استرایک

کانتر استرایک یکی از قدیمی‌ترین فرنچایزهای تاریخ بازی‌های ویدیویی است که تا به امروز، پلیرهای زیادی را مجذوب خود کرده است و می‌توانید ساعت‌های زیادی را به تجربه این بازی بپردازید و هیچوقت احساس خستگی به شما دست ندهد. نکته جالب این است که به تازگی قسمت جدید این بازی به صورت رایگان در دسترس کاربرها قرار گرفته و سازندگان بازی هم نسخه قبلی یعنی Counter-Strike: Global Offensive را از استور استیم حذف کرده‌اند.

دلایل زیادی وجود دارد که چرا کانتر استرایک هنوز هم یکی از بهترین بازی‌های اعتیادآور محسوب می‌شود و بعد از این همه سال، هنوز هم پلیرهای زیادی در استیم دارد. دلیل اول آن به خاطر حس رقابتی است که بازی‌های بسیار کمی توانسته‌اند تا به امروز مثل کانتر استرایک، آن را به پلیرها انتقال بدهند. 

فاکتور بعدی و مهمی که در این بازی وجود دارد، ارتباط میان پلیرهای بازی است. پلیرها در بازی می‌توانند به روش‌های مختلفی با یکدیگر در تعامل باشند که یکی از محبوب‌ترین این روش‌ها، خرید و فروش آیتم‌های مختلف بین پلیرها است. بدین شکل که می‌توانید آیتم‌هایی که در طول بازی به دست آورده‌اید را به فروش برسانید یا این که اگه به دنبال آیتم خاصی هستید، یکی از پلیرها قطعا آن را در فروشگاه استیم به فروش گذاشته است و می‌توانید در ازای پرداخت پول داخل حساب کاربری استیمتان، این آیتم را به دست آورید.

شک نکنید که تجربه کانتر استرایک، به خصوص قسمت جدید این بازی یعنی Counter-Strike 2  می‌تواند یکی از اعتیادآورترین تجربه‌هایتان باشد که به راحتی نمی‌توانید از کنار این تجربه جذاب بگذرید.

آیکون سریال استریم کانتر استرایک - پرهام گیم پلی Counter Strike Stream by Parham Gameplay
سریال

استریم کانتر استرایک – پرهام گیم پلی

Counter Strike Stream by Parham Gameplay

تماشای سریال استریم کانتر استرایک

6- Minecraft

ماینکرافت

واقعا شاید نیازی به هیچ‌ توضیحی نباشد که چرا ماینکرفت یکی از اعتیادآورترین بازی‌های ویدیویی است و احتمالا درصد زیادی از شما خوانندگان با این بازی آشنایی زیادی داشته باشید. اما به هر حال در این مقاله قرار است برای کسانی که آشنایی زیادی با این بازی و دنیای آن ندارند هم یک سری توضیحات ارائه بدهیم. 

ماینکرفت پرفروش‌ترین بازی تمام تاریخ صنعت بازی‌های ویدیویی است. شاید همین عنوان و لقب بتواند به خوبی نشان بدهد که چرا ماینکرفت را در لیست اعتیادآورترین بازی‌های ویدیویی قرار داده‌ایم. شاید زمانی که استودیوی Mojang این بازی را توسعه داد، هیچوقت فکرش را نمی‌کرد که قرار است، بازی آن‌ها چنین بازخوردی را به دست آورد، اما خوشبختانه ماینکرفت برخلاف تمامی تصورات، توانست به یک محبوبیت جهانی و بی‌مانند برسد.

در ابتدا که ماینکرفت را شروع می‌کنید، در دنیای بسیار بزرگی قرار می‌گیرید که شاید در ابتدا فکر کنید، کار زیادی را نمی‌توانید در این دنیا انجام دهید. اما در این بازی هر چقدر رو به جلو حرکت می‌کنید، متوجه می‌شوید که دنیای این بازی بسیار پرجزئیات‌تر از چیزی است که تا به آن لحظه تصور می‌کردید. از رویارویی با دشمن‌های مختلف گرفته تا ساختن یک دنیا به سلیقه خودتان با موقعیت‌ها و فرصت‌های بی‌مانند و غیرقابل تصور.

پلیرهای ماینکرفت به صورت مستمر در حال ساختن محتوای جدید از جمله ساختمان‌های خارق‌العاده و دنیاهای فانتزی هستند که همین موضوع باعث می‌شود تا ماینکرفت هیچ‌وقت جذابیت خود را از دست ندهد و به راحتی بتوانیم ماینکرفت را یکی از اعتیادآورترین بازی‌های ویدیویی قلمداد کنیم.

آیکون بازی Minecraft

Minecraft

حجم:۶۸۰.۷ مگابایت

دانلود بازی ماینکرافت

5- Apex Legends

بازی Apex Legends

برای این که بخواهیم توضیح کامل و جامعی راجع به ایپکس لجندز بدهیم، ابتدا باید کمی به عقب‌تر برگردیم. استودیوی Respawn Entertainment تشکیل شده از بازی‌سازهایی است که از استودیوی Infinity Ward جدا شده‌اند؛ استودیویی که خالق بازی‌های موفقی مثل Call of Duty 4: Modern Warfare بوده‌اند. پس آن‌ها به خوبی با بازی‌های شوتر آشنایی دارند.

اعضایی که از این استودیو جدا شدند، به همراه تعدادی بازی‌ساز دیگر و به کمک حمایت مالی و دارا بودن امتیاز الکترونیک آرتز، استودیوی Respawn Entertainment را تشکیل دادند و اولین فرنچایزی که این استودیو سراغ آن رفت‌، سری Titanfall بود. با وجود المان‌های جذاب گیمپلی و تنوع بازی در مقایسه با بازی‌های دیگر این سبکی که Titanfall داشت، اما از لحاظ مارکتینگی، این بازی چندان خوب عمل نمی‌کرد و با وجود تمامی جذابیت‌هایش، هر دو قسمت از این فرنچایز با وجود نمرات بسیار قابل قبولی که دریافت کرده بود، نتوانست فروش چندان خوبی را به دست آورد.

اما ریسپاون، از المان‌های پایه و اساسی تایتان فال، برای ساخت یک بازی بتل رویالی به اسم Apex Legends استفاده کرد؛ ایپکس لجندز طی یک رونمایی یک روزه معرفی و منتشر شد و این بازی در زمانی در دسترس مخاطب‌ها قرار گرفته بود که بازار‌ عنوان‌های بتل رویالی بسیار داغ بود و به همین سرعت، بتل رویال توانست محبوبیت زیادی را طی تنها یک روز به دست آورد.

البته ایپکس لجندز گیمپلی بسیار فوق‌العاده‌ای هم داشت و تا آن زمان، بازی‌های بتل رویالی چنین سرعت و گیمپلی هیجان‌انگیزی را ارائه نمی‌دادند و ایپکس لجندز با استفاده از المان‌های گانپلی سرعتی تایتان فال، توانست محبوبیت بسیار زیادی را در بین FPSبازها به دست آورد و قطعا یکی از محبوب‌ترین و اعتیادآورترین بازی‌های بتل رویالی شود.

4- Sims 4

بازی Sims 4

گیمرهای زیادی هم هستند که دوست ندارند تمام وقت خود را روی کشتن دشمن‌های داخل بازی بگذارند یا این که ساعت‌های زیادی را در یک دنیای پیکسلی بگذرانند تا این که بتوانند دنیای مورد علاقه خودشان را بسازند. بعضی از گیمرها هم دوست دارند که پشت یک بازی ویدیویی تنها با چند کلیک ساده، تجربه متفاوتی را داشته باشند. بازی‌های شبیه‌ساز یکی از این سبک‌ها هستند که نیاز این گیمرها را برطرف می‌کند و در طی دوران، سبک شبیه‌ساز به عنوان یک سبک اعتیادآور شناخته می‌شود.

فرنچایز Sims هم در این سبک به عنوان یک پرچمدار شناخته می‌شود و اگر نظر طرفداران سرسخت بازی‌های شبیه‌ساز را بخواهید، بدون شک یکی از اولین عنوان‌هایی که به آن فکر می‌کنند و آن را به عنوان یکی از اعتیادآورترین و بهترین بازی‌های این سبک معرفی می‌کنند، فرنچایز سیمز، به خصوص بازی Sims 4 است.

دلیل اصلی که باعث شده تا بازی سیمز ۴ به این اندازه اعتیادآور باشد که آن را در لیست اعتیادآورترین بازی‌های ویدیویی قرار بدهیم، ایجاد شدن یک جامعه بزرگ از مادسازهایی است که دائما در حال ایجاد محتواهای جدیدی هستند که ترک کردن این بازی را برای پلیرهای آن غیرممکن می‌کند. 

فقط کافی است که به دنیای مادسازهای این بازی قدم بگذارید تا متوجه شوید که چندهزار محتوای بکر و جذاب در انتظار شماست که بعد از تمام کردن هر کدام از آن‌ها، تصمیم می‌گیرید که سراغ یک محتوای دیگر بروید تا مجددا این حس جذاب را در بازی تجربه کنید. به همین دلیل است که سیمز ۴ یکی از اعتیادآورترین بازی‌های ویدیویی است که می‌توانید تجربه کنید.

3- Rust

Rust

دو دسته از گیمرها وجود دارند؛ دسته اول کسانی هستند که از بازی Rust متنفرند و دسته دوم کسانی هستند که به محض تجربه این بازی، عاشق آن می‌شوند و برای مدت طولانی به تجربه این بازی اعتیاد پیدا می‌کنند.

دلیلی که باعث می‌شود بازی Rust به این اندازه بتواند اعتیادآور باشد و خیلی از پلیرها ساعت‌های زیادی را در آن سپری کنند، این است که بازی Rust یک حس رقابت و سرگرم‌کنندگی بی‌مانندی را در پلیر بیدار می‌کند. حتی زمانی که شما مشغول تجربه این بازی نیستید،‌ دنیای بازی Rust توسط دیگر پلیرها در جریان است و اگر برای مدت طولانی از آن دور بمانید،‌ از رقابت هم عقب می‌مانید.

همین حس ترس پلیرها بابت عقب ماندن از رقابت باعث می‌شود که به سختی دوست داشته باشید این بازی را رها کنید و هر روز، هزاران پلیر به صورت همزمان به تجربه این بازی مشغول باشند. حتی جک‌های زیادی وجود دارد که پلیرهای بازی Rust زندگی ندارند و تمام وقت خود را در این بازی مشغول هستند.

خود بازی Rust هم المان‌های گیمپلی جذابی دارد اما اگر قصد دارید که به تجربه این بازی مشغول باشید، توصیه می‌کنم حتما از یکی از دوستانتان که این بازی را تجربه کرده است را با خود همراه کنید تا بتوانید سریع‌تر با مکانیک‌های گیمپلی این بازی آشنا شوید. اگر هم که به دنبال یک بازی اعتیادآور می‌گردید که تمام زندگی اجتماعی خود را به خطر بیندازید، شک نکنید که تجربه بازی Rust دقیقا می‌تواند همان عنوانی باشد که به دنبال آن هستید.

آیکون سریال استریم Rust - عمو ایمان Rust Stream by Iman
سریال

استریم Rust – عمو ایمان

Rust Stream by Iman

تماشای سریال استریم Rust

2- League of Legends

League of Legends

حالا وارد منطقه‌ای از بازی‌های ویدیویی شدیم که با شنیدن بعضی از بازی‌‌های این سبک، ترسی به بدن پلیرهای آن می‌افتد. سبک MOBA که شاید اکثر شما آن را با بازی مثل Dota 2 بشناسید، یکی از اعتیادآورترین سبک‌هایی است که حتی با شنیدن نام دوتا ۲ هم می‌توانید متوجه شوید که دقیقا راجع به چه چیزی صحبت می‌کنم.

با این که دوتا ۲ هم قطعا یکی از اعتیادآورترین بازی‌های ویدیویی است، اما حالا قصد داریم راجع به بازی League of Legends صحبت کنیم که از دوتا ۲ بازی جدیدتری است و سازندگان آن دائما در حال پشتیبانی و انتشار به‌روزرسانی‌های مختلف برای آن هستند. 

در این بازی دو تیم مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند و هدف هر تیم این است که برج‌های مراقبتی هر کدام از تیم‌ها را نابود کرده و در نهایت به هسته اصلی بیس رسیده و زمانی که هسته اصلی بیس هم نابود شود، تیمی که بیس خود را از دست دهد بازنده بازی خواهد بود. شاید گیمپلی در ابتدا توضیح ساده‌ای داشته باشد اما خب گیمپلی پر از پیچیدگی و جزییات مخصوص به خودش است.

در اعتیادآور بودن لیگ آو لجندز هم بس که اکثر پلیرهای این بازی، زمانی که مشغول تجربه این بازی نیستند، در حال تماشای استریم پلیرهای حرفه‌ای این عنوان هستند تا بتوانند بازی خود را بهبود ببخشند. به همین خاطر است که بازی لیگ آو لجندز یکی از پراستریم‌ترین بازی‌های پلتفرم استریم محبوب توییچ است. توصیه می‌کنم اگر به دنبال یک سبک متفاوت و یک بازی بسیار محبوب هستید، حتما این بازی رو تجربه کنید.

آیکون بازی League of Legends: Wild Rift

League of Legends: Wild Rift

حجم:۷۰۵.۸ مگابایت

دانلود بازی League of Legends: Wild Rift

1- World of Warcraft

 بازی World of Warcraft

بازی World of Warcraft یکی از قدیمی‌ترین بازی آنلاین‌هایی است که تا به امروز، توسعه‌دهندگان آن یعنی استودیو و کمپانی بلیزارد در حال پشتیبانی از آن هستند و هر سال یک پچ و آپدیت جدید برای آن منتشر می‌کنند که محتوا، خط داستانی و و آیتم‌های جدیدی را در اختیار پلیرها قرار می‌دهد. 

همین حالا هم گیمرهایی هستند که شاید نزدیک به پنجاه سال سن داشته باشند اما هیچگاه از تجربه بازی World of Warcraft دست نکشیده‌اند و تا جایی که توانسته‌اند، کل دنیای این بازی را کندوکا کرده‌اند. این بازی انقدر محبوب است که حتی سلبریتی‌های معروفی مثل هنری کویل و یکی از بازیگران سریال محبوب Stranger Things اعتراف کرده‌اند که در هر وقت خالی که گیر بیارند، مشغول تجربه این بازی هستند.

این بازی در سال ۲۰۰۴ منتشر شد و در آن زمان، بلیزارد به هیچ‌وجه فکر نمی‌کرد که این بازی بتواند تا این اندازه محبوبیت به دست آورد. اما خب این بازی توانست به یکی از محبوب‌ترین عنوان‌های این کمپانی بدل شود که حتی تا همین امروز هم پلیرهای زیادی دارد و با انتشار محتویات مختلف، پلیرهای قدیمی‌اش را هم به این دنیا باز می‌گرداند.

آیکون سریال وارکرفت ۳: پادشاهی آشوب Warcraft 3: Reign of Chaos
سریال

وارکرفت ۳: پادشاهی آشوب

Warcraft 3: Reign of Chaos

تماشای سریال وارکرفت ۳: پادشاهی آشوب

اعتیاد بی‌‌پایان

در این لیست سعی کرده‌ایم که لیستی از اعتیادآورترین بازی‌های ویدیویی را ارائه دهیم که از تجربه آن‌ها به سختی خسته می‌شوید و با توجه به محتویات زیادی که این بازی‌ها برای ارائه دارند، می‌توانید برای مدت زمان زیادی، این بازی‌ها را تجربه کنید.

منبع: gamerant

دکمه بازگشت به بالا
دانلود مایکت ×