مشکلات پلی استیشن 5: همه‌ی ایرادات بزرگی که ممکن است در PS5 با آن‌ها مواجه شوید

به‌روزرسانی‌های منتشر شده برای PS5 طی این چند سال کمک زیادی به عملکرد پایدارتر آن کرده‌اند. هرچند هنوز هم مشکلات پلی استیشن 5 به صورت کامل رفع نشده‌اند. در ادامه این مقاله با مایکت همراه باشید.

حالا پس از گذشت بیش از 3 سال از عرضه پلی استیشن 5، به لطف به‌روزرسانی‌های منتشر شده توسط سونی اکثر مشکلات این محصول برطرف شده‌اند.

هرچند هنوز هم برخی از مشکلات که در ابتدای عرضه هم شاهدشان بودیم وجود دارند و ممکن است همین حالا هم کاربران پلی استیشن 5 را اذیت کنند. ایراداتی که در این مقاله به آن‌ها اشاره می‌کنیم خیلی نادر هستند، اما بد نیست در این جا به آن‌ها اشاره‌ای داشته باشیم.

به‌روزرسانی‌های سیستمی PS5

سونی طی سه سال اخیر به‌روزرسانی‌های متعددی را برای پلی استیشن 5 منتشر کرده که به روان‌تر شدن تجربه کاربران کمک به سزایی کرده‌اند. به لطف این آپدیت‌ها ما شاهد اضافه شدن قابلیت‌های جدید و ارتقا عملکرد کنسول بوده‌ایم.

مثلا با یکی از همین به‌روزرسانی‌ها قابلیت پشتیبانی از نرخ به‌روزرسانی متغیر (VRR) به پلی استیشن 5 اضافه شد. به لطف این قابلیت کاربران می‌توانند از رفرش ریت پویا برای نمایشگر بهره ببرند و خروجی بهتری از بازی‌ها داشته باشند. همچنین در همین مدت با آپدیت‌های منتشر شده این اجازه به گیمرها داده شد که بتوانند بدون دردسر به کنسول‌شان حافظه SSD دیگری اضافه کنند. علاوه بر این، رابط کاربری هم بهبودهایی را تجربه کرده و حالا تفاوت PS5 نسبت به پلی استیشن 4 بهتر به چشم می‌آید.

آیکون سریال استریم جی تی ای ۵: رول پلی - پرهام گیم پلی GTA V Role Play Stream by Parham Gameplay
سریال

استریم جی تی ای ۵: رول پلی – پرهام گیم پلی

GTA V Role Play Stream by Parham Gameplay

تماشای استریم جی تی ای ۵: رول پلی

مشکلات پلی استیشن 5

مشکلات پلی استیشن 5: همه‌ی ایرادات بزرگی که ممکن است در PS5 با آن‌ها مواجه شوید

اگرچه سونی تمام تلاش خود را برای برطرف کردن اکثر مشکلات پلی استیشن 5 به کار گرفته، اما هنوز هم برخی از کاربران با ایراداتی مواجه می‌شوند. ما در ادامه به برخی از مشکلات که بیش‌تر توسط کاربران گزارش شده‌اند اشاره خواهیم کرد.

انتقال داده‌ها از پلی استیشن 4 به پلی استیشن 5 از طریق کابل USB یا LAN: وقتی برای اولین بار به سراغ PS5 می‌شوید، قطعا دوست دارید هر چه زودتر آن را به PS4 متصل کرده و همه‌ی محتوای کنسول قدیمی را به دستگاه جدیدتان انتقال دهید. شما می‌توانید از طریق اتصال این دو محصول با کابل USB یا LAN این کار را انجام دهید. این امر اصلا دشوار نیست و بدون کم‌ترین مشکلی در اغلب موارد می‌توان دست به این کار زد.

هرچند کاربران گزارشاتی داده‌اند که نشان می‌دهد برخی از آن‌ها شاهد کرش کردن سیستم بوده‌اند. همچنین برخی از افراد با خطاهای مختلفی روبه‌رو شده‌اند و مشکلاتی را در انجام این کار تجربه کرده‌اند. با این حال به نظر می‌رسد این ایراد به لطف به‌روزرسانی‌ها دیگر برطرف شده است.

کرش کردن سیستم در حالت Rest Mode: به نظر می‌رسد Rest Mode به یکی از مشکلات پلی استیشن 5 تبدیل شده و کاربران در زمان قرار دادن کنسول روی این حالت با خطا یا کرش کردن سیستم روبه‌رو شده‌اند. اما این ایراد ظاهرا به صورت کلی رفع شده است. البته هنوز هم زمزمه‌هایی از بروز این مشکل شنیده می‌شود که مشخص نیست دلیل آن خود دستگاه است یا منشا آن به بازی یا اشتباهات خود کاربر برمی‌گردد. اگر به نظرتان چنین امری یک خطر برای کنسول‌تان است، می‌توانید وارد بخش تنظیمات PS5 شده و پس از پیدا کردن گزینه System Settings به سراغ Power Saving بروید. حالا Set Time Until PS5 Enters Rest Mode را انتخاب کنید و Don’t Put in Rest Mode را بزنید.

خرابی هارد اکسترنال: سونی مدت‌ها است که روی استفاده از هارد اکسترنال به عنوان یکی از مفیدترین ویژگی‌های پلی استیشن 5 مانور می‌دهد. شما می‌توانید روی این حافظه بازی‌هایتان را ذخیره کنید تا فضای داخلی خود کنسول آزادتر شود. هرچند کاربران گزارشاتی داده‌اند حاکی از این که در حین انتقال داده‌ها با هارد اکسترنال از پلی استیشن 4 به PS5 به مشکل خورده‌اند. برخی از آن‌ها پس از انجام فرآیند انتقال شاهد داده‌های خراب بوده‌اند و بعضی از کاربران هم گفته‌اند که فایل‌هایی که پیش‌تر روی هارد اکسترنال‌شان داده‌اند از حافظه پریده است.

فعلا به نظر نمی‌رسد راه‌حلی برای این مشکل ارائه شده باشد. اما برخی مدعی شده‌اند که اگر پلی استیشن 5 خود را در حالی که به هارد از طریق USB  متصل شده روی Rest Mode قرار دهید، این مشکل برطرف می‌شود. ظاهرا اگر کاربران اجازه دهند خود کنسول ایراد درایو USB را رفع کند، دیگر با این خطا مواجه نخواهند شد؛ مگر این که این ایراد ریشه در مشکلات عمیق‌تری داشته باشد.

خطای کد CE-108262-9: کاربرانی که به صورت مکرر با کرش یا خطایی با کد CE-108262-9 روبه‌رو می‌شوند بهتر است با یک متخصص تماس بگیرند و این موضوع را گزارش دهند، چرا که این مشکل می‌تواند به مرور زمان باعث ایجاد مشکلات سخت‌افزاری شود.

خطای CE-108262-9 چیزی نیست که با انتظار کشیدن برای انتشار یک به‌روزرسانی بتوان از شرش خلاص شد. اگر این ارور را چندین بار مشاهده کردید، در رفتن به سراغ یک تعمیرکار و متخصص کنسول‌های سونی تردید نکنید.

این بود مشکلات پلی استیشن 5 که ممکن است با آن‌ها مواجه شوید. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. نظر شما درباره PS5 چیست؟ تا به حال کدام ایراد روی این کنسول شما را اذیت کرده است؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: Tom’s Guide

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دانلود مایکت ×