تئوری جالب استیون کینگ درباره دلایل ساخت فیلم‌هایی درباره آدم‌خواری

استیون کینگ، نویسنده معروف آثار ترسناک، اخیرا درباره دلایل روی آوردن فیلم‌ها و سریال‌های بیش‌تر به ارائه داستان‌هایی با موضوع آدم‌خواری صحبت کرده است. در ادامه این مطلب با مایکت همراه باشید.

استیون کینگ، رمان‌نویس مشهور که کتاب‌های فراوانی در ژانر وحشت نوشته، به تازگی درباره این صحبت کرده که چرا موضوع آدم‌خواری اخیرا در بین داستان فیلم‌ها و سریال‌ها محبوبیت زیادی پیدا کرده است. او که بیش‌تر به خاطر نوشتن آثری نظیر Carrie، The Shining، It، Misery، Pet Sematary و دیگر نوشته‌های‌اش شناخته می‌شود، یکی از مشهورترین نویسنده‌های موفق عصر خودش است. تا به حال آثار بی‌شماری با اقتباس از کتاب‌های او ساخته شده‌اند که جدیدترین آن‌ها هم The Boogeyman نام دارد.

کینگ در مصاحبه اخیرش با Rolling Stone درباره کتاب جدیدش به نام Holly صحبت کرده و در این میان گریزی هم به وضعیت عمومی داستان‌سرایی مدرن زده است. وقتی از او سوال شد که چرا اخیرا داستان‌هایی با موضوع آدم‌خواری بیش‌تر شده‌اند، استیون کینگ در پاسخ نظریه جالبی را مطرح کرد و به این اشاره کرد که چرا این موضوع توانسته نظر بسیاری از داستان‌سرایان و مخاطب‌ها را جلب کند. او در این رابطه گفت: «فکر می‌کنم این یکی از تابوهای اصلیه. یکی از جالب‌ترین چیزها درباره همه موجوداتی جورج رومرو خلق‌شون کرده، همون زامبی‌ها یا زامبی‌های گوشت‌خوار، اینه که همه ما با دیدن‌شون می‌گوییم “اوه، خدایا، این بدترین چیزیه که می‌تونم بهش فکر کنم.”»

آیکون سریال مردگان متحرک The Walking Dead
سریال

مردگان متحرک

The Walking Dead

تماشای سریال مردگان متحرک

موضوع آدم‌خواری در فیلم‌ها و سریال‌های مدرن

موضوع آدم‌خواری در فیلم‌ها و سریال‌های مدرن

موضوع آدم‌خواری با پخش فیلم Night of the Living Dead از رومرو در سال 1968 در دنیای سینما مطرح شد از آن زمان تاکنون توانسته نظر مخاطب‌ها را جلب کند. این موضوع معمولا حالتی تمثیلی یا کنایی دارد که به بحث متفاوتی اشاره می‌کند. مثلا زامبی‌های فیلم Night of the Living Dead به مشکلات اجتماعی، نژادی و اقتصادی در دهه 60 میلادی ارتباط پیدا می‌کردند. اما در سایر موارد این موضوع صرفا ایده‌ای برای شوکه کردن مخاطب است؛‌ مانند آن چه در فیلم Cannibal Holocaust از سینمای دهه 80 میلادی می‌بینیم.

زامبی‌ها و موضوع آدم‌خواری با پخش سریال The Walking Dead از شبکه AMC بیش از پیش به یک ترند جهانی تبدیل شد. کسی نمی‌تواند تاثیر این مجموعه تلویزیونی بر این ترند را نادیده بگیرد. این اثر در فصل‌های اول حسابی محبوب بود و طرفداران فراوانی داشت، اما محبوبیت آن به مرور زمان کاهش پیدا کرد. به نظر می‌رسید داستان‌های زامبی‌محور در چند سال اخیر جذابیت کم‌تری برای افراد پیدا کرده‌اند، اما فیلم Army of the Dead از زک اسنایدر با تبدیل شدن به یک اثر محبوب از نتفلیکس خلاف این ادعا را نشان داد؛ اثری که به نظر می‌رسد یک یا دو دنباله از آن قرار است ساخته شود.

در خصوص داستان‌هایی با موضوع آدم‌خواری اما بدون وجود زامبی‌ها هم همان‌طور که استیون کینگ می‌گوید آثار زیادی را در دنیای سینما داریم. در Hannibal از NBC این موضوع نقش پررنگی دارد؛ سریالی که همین ویژگی آن را طی سه فصلی که پخش می‌شد، وحشتناک‌تر می‌کرد. آدم‌خواری در اثری مثل Fresh که بیش‌تر حالتی کمدی داشت هم دیده می‌شد و ما این موضوع را در اثر عاشقانه Bones and All هم می‌توانستیم ببینیم. با این که آدم‌خواری برای همیشه با ژانر وحشت آمیخته شده است، اما به نظر می‌رسد در آینده هم شاهد ارائه این موضوع در سبک‌ها و روش‌های متفاوتی باشیم.

منبع: ScreenRant

دکمه بازگشت به بالا
تماشای رایگان ×