6 برنامه کاربردی که نباید از گوشی خود حذف کنید
ما به شکل روزانه از اپلیکیشن های مختلفی مانند: شبکههای اجتماعی، پیامرسانها و سرویسهای پخش موزیک استفاده میکنیم و بعضی مواقع، روز ما بدون آنها شب نمیشود، اما آیا تابحال به برنامههایی که سالی یکبار هم به آنها سر نمیزنید، فکر کردهاید؟ با اینکه ممکن است بنابر دلایلی مانند: پر شدن حافظه و کند شدن گوشی، نسبت به حذف کردن اپلیکیشنها اقدام کنید، اما بعضی از آنها ضروری هستند و ممکن است در شرایط خاصی به کار بروند.
1) اپلیکیشن های سفر و خرید بلیط
اگر شغل شما به گونهای است که باید به شکل مداوم به اقصی نقاط کشور یا جهان سفر کنید یا سفر کردن، بخشی از زندگی و تفریح شما است، داشتن اپلیکیشنهای مربوط به سفر و خرید بلیط برای شما ضروری خواهند بود. در این بین، بعضی از کاربران نیز پس از گذشت مدتها قصد دارند سفر کنند و تصمیم میگیرند تا اپلیکیشنهای سفر و خرید بلیط را نصب کنند.
اپلیکیشنهای سفر به قرار گرفتن کاربر در موقعیتهای مختلف نیز مربوط میشوند . به عنوان نمونه، شرایطی را تصور کنید که در آن کاربر قصد دارد در هوای نامساعد به فرودگاه برود و برای این کار یا باید سوار تاکسی اینترنتی شود یا از طریق وسایل حمل و نقل عمومی، خوذش را به فرودگاه برساند. بر این اساس، دانلود دیر هنگام اپلیکیشن سفر میتواند منجر به تلف شدن زمان شما شود.
علاوهبراین، اپلیکیشنهای خرید بلیط نیز از اهمیت بالایی برخوردار هستند و برای اینکه بتوانید براساس زمان اختصاص یافته، بلیط سفر خود را تهیه کنید، باید ساعت پرواز هواپیما یا حرکت قطار را نیز بررسی کنید. در این بین، زمان حرکت بعضی از قطارها نیز با تاخیر اعلام میشود و باید به شکل مکرر زمان سفر را بررسی کنید تا مطلع شوید.
در نهایت، تا حدالامکان سعی کنید چنین برنامههایی را حذف نکنید تا بتوانید به نحو احسنت از وقت خود استفاده کنید و زمان خود را صرف دانلود و وارد کردن حساب کاربری نکنید.
علی بابا | خرید بلیط، تور و رزرو هتل
حجم:۱۷.۲ مگابایت
2) اپلیکیشن های پرداخت و بانک
امروزه، تعداد بانکهای ایران از تعداد انگشتهای دست نیز فراتر رفته است و هر ایرانی در چندین بانک حساب فعال دارد. بااینکه دریافت وام و پرداخت اقساط از بانکهای مختلف مستلزم به ثبت نام کاربری و داشتن موبایل بانک است، اما بعضی از کاربران به دلیل افزایش تعداد موبایل بانکها، نسبت به حذف کردن آنها رغبت نشان میدهند.
در کنار قابلیتهای معمولی و پرکاربرد اپلیکیشن های بانکی مانند: کارت به کارت، پرداخت قسط و غیره، این اپلیکیشنها میتوانند قبوض، جریمه، عوارض جادهای و غیره را پرداخت کنند؛ از اینرو، ممکن است به شکل روزانه به آنها نیاز داشته باشید. در این بین، اپلیکیشنهای پرداخت نیز به گزینههای جایگزین تبدیل شدهاند و کاربران میتوانند کارهای بانکی و پرداختهای اینترنتی خود را از طریق اپلیکیشنهای پرداخت انجام دهند.
علاوهبراین، امکان اضافه کردن شماره کارتهای بانکی به اپلیکیشنهای پرداخت نیز اضافه شده است و حتما نیاز نیست که برای انتقال پول، از موبایل بانک استفاده کنید.
اگر چندین موبایل بانک در گوشی خود دارید که از آنها استفاده نمیکنید، یا آنها را پاک نکنید، یا یا یک یا دو برنامه جایگزین کنید. به یاد داشته باشید که بعضی از بانکها، تسهیلات بخصوصی را در یک برهه زمانی به کاربران خود اعطاء میکنند و ممکن است اعطاء این تسهیلات، مستلزم به داشتن موبایل بانک باشد و باید دوباره اپلیکیشن را نصب کنید.
آپ – پرداخت قبض – خلافی خودرو
حجم:۵۹.۹ مگابایت
3) اپلیکیشن های سفارش غذا
اگر از آن دسته افرادی هستید که بدون غذای پر عشق و محبت مادر زنده نمیمانید و نان و پنیر را به غذای بیرون ترجیح میدهید، به شما پیشنهاد میکنیم تا عنوان بعدی را مطالعه کنید، اما اگر شرایط شما به شکلی است که به غذای خانگی دسترسی ندارید و بیرون کار میکنید، پیشنهاد میکنیم تا حداقل یک اپلیکیشن سفارش غذا را به شکل پیشفرض در گوشی خود داشته باشید.
این نوع از اپلیکیشنها برای کاربران زیادی حیاتی هستند. به عنوان نمونه، شخصی را تصور کنید که در یک شرکت کار میکند و توانایی آوردن غذا یا وقت کافی برای درست کردن غذا را ندارد. علاوهبراین، بسیاری از مسافران بعد از منتقل شدن به یک کشور یا شهر جدید، از موقعیت کترینگها و رستورانها بیخبر هستند و از طریق اپلیکیشنهای سفارش غذا میتوانند بدون دردسر و اتلاف وقت، وعده غذایی خود را در هتل یا ویلا میل کنند.
علاوهبر دریافت بیدردسر غذا، قابلیتهایی به این نوع از اپلیکیشنها اضافه شده است که کاربر میتواند قیمت و کیفیت غذای رستوران و کترینگها را مقایسه کند و سپس به شکل معقولانهتری خرید کند.
اسنپ فود | سفارش غذا و سوپرمارکت
حجم:۱۸.۳ مگابایت
4) بازی های ویدیویی
با اینکه بعضی از مردم به جای زندگی کردن، زمان خود را صرف تجربه بازیهای مختلف میکنند، اما بازیهای ویدیویی جنبههای مثبت متعددی دارند و میتوانند برای افرادی که علاقهای به بازی کردن ندارند نیز مفید باشند.
بازی های موبایلی معروف و جذابی در سبک های مختلف ساخته شدهاند که میتوانند شما را ساعتها سرگرم کنند. بعضی مواقع، در شرایطی قرار میگیریم که نمیتوانیم کار خاصی انجام دهیم و زمان ما به بطالت میگذرد؛ به همین دلیل، میتوانیم از طریق بازیهای ویدیویی لذت بیشتری از ساعتهای بیکاری خود ببریم و از تاثیرات مثبتی که روی ذهن و روان ما میگذارد استفاده کنیم.
بازیهای ویدیویی به بخش جداییناپذیر زندگی ما تبدیل شدهاند و هر شخص، حداقل یک بازی ویدیویی روی گوشی خود دارد که در مواقع بخصوص، مانند مترو از آن استفاده میکند تا زمان به سرعت بگذرد.
Call of Duty: Mobile Season 10
حجم:۲.۷ گیگابایت
5) اپلیکیشن های کاریابی
در کنار لینکدین، چندین اپلیکیشن در حوزه کاریابی فعالیت میکنند و از طریق آنها میتوانید رزومه خود را به اشتراک بگذارید و فرصتهای شغلی را بررسی کنید. در این بین، اپلیکیشنهایی مانند لینکدین تنها برای یافتن شغل نیستند و محتواهای جالب و کاربردی دربارهی توسعه مهارتهای فردی، تخصص و موضوعات مرتبط دارند و حتی برای گسترش ارتباط خود با دیگران نیز میتوانید از این نوع اپلیکیشنها استفاده کنید.
در نهایت، اگر به دنیال شغل جدید هستید، اما علاقهای به داشتن اپلیکیشنهای متعدد ندارید، میتوانید از نسخهی تحت وب استفاده کنید.
LinkedIn: Jobs & Business News
حجم:۱۰۴.۱ مگابایت
6) اپلیکیشن های مسیریابی
طی چند وقت اخیر، استفاده از اپلیکیشن هایی که قابلیت ردیابی موقعیت مکانی و نشان دادن موقعیت افراد بر روی نقشه گوگل را فراهم میکنند افزایش یافته است و جزئیات نقشهها بیش از پیش مورد توجه قرار میگیرد.
اپلیکیشن های مسیریابی زیادی برای دانلود وجود دارند که انتخاب آنها با وجود قابلیت و مزایایی که دارند، اغلب دشوار است. در این بین، از پرکاربردترین اپلیکیشن های مسیریابی میتوان به Google Maps و حتی Ways اشاره کرد که در ایران پرکاربرد هستند. در این بین، اپلیکیشن های مسیریاب ایرانی مانند: نشان، دال و بلد نیز در این زمینه فعالیت میکنند و اگر میخواهید تا موقعیت خود را با جزئیات بیشتری مشاهده کنید، استفاده از مسیریابهای داخلی پیشنهاد میشود.
اپلیکیشن های مسیریاب در مواقع زیادی مورد استفاده قرار میگیرد؛ چه بخواهید موقعیت خود یا خانه را برای دوستان و آشنایان ارسال کنید یا به مکان موردنظر خود بروید، اپلیکیشن ها مسیریاب در خدمت شما هستند.
Google Maps
حجم:۲۹.۷ مگابایت