گوشی گیمینگ – قیمت بهترین گوشی موبایل گیمینگ برای بازی پابجی 2020

اجرای بازی های با گرافیک بالا مثل پابجی موبایل، Fortnite و Call of Duty Mobile (ندای وظیفه: موبایل) و همچنین بازی های جدید نیازمند یک گوشی گیمینگ و “مخصوص بازی” است که قدرت سخت افزاری بالایی از نظر گرافیکی (GPU)، پردازشی (CPU) و رم داشته باشد.

با وجود پردازنده های قدرتمندی همچون Qualcomm، کیفیت صفحه نمایش 4k و نرخ رفرش سازی عالی گوشی های هوشمند ( 90 Hertz و 120 هرتز) به جرات میتوان گفت که دیگر بازی کردن فقط محدود به کنسول های بازی PlayStation و ایکس باکس نیست.

اگر شما یک گیمر و عاشق بازی های موبایل هستید، منطقی است که به دنبال خرید یک گوشی گیمینگ باشید، اگر چنین است به شما تبریک میگویم به جای درستی آمده اید.

امروز در مجله مایکت، سایت دانلود بازی برای اندروید، تصمیم داریم بهترین گوشی های گیمینگ 2020 را به شما معرفی کنیم.

برای انتخاب بهترین گوشی های گیمینگ دنیا ما چندین گوشی هوشمند را به صورت دقیق بررسی، اخبار و بررسی های تخصصی هر کدام را از سایت های معتبری همچون گجت نیوز و زومیت با دقت مطالعه و چکیده تحقیقات چند روزه خود را در این مقاله به صورت کاملا کاربردی و مختصر با شما در میان میگذاریم.

1. بهترین گوشی‌های گیمینگ کدامند؟

اگر زمان کافی برای خواندن این مقاله ندارید بهتر است بدانید که انتخاب ما برای بهترین گوشی گیمینگی که می‌توانید خریداری کنید بدون شک Samsung Galaxy S20 Plus است، یک خرید کاملا هوشمندانه.

بازی های موبایل سابقه ای طولانی دارند که تقریباً به 30 سال پیش و به بازی های کلاسیکی همچون “Tetris” و “Snake” بر می‌گردد، اما پیشرفت های اخیر در زمینه قدرت پردازشی و فناوری صفحه نمایش آن را به سطح بالاتری ارتقا داده است.

گروه کاملا جدیدی از گوشی های هوشمند به بازار آمده است، گوشی های مخصوص گیمینگ (بازی) با رفرش ریت بالاتر که عملکرد بهینه ای در هنگام اجرای بازی ها به ارمغان آورده اند.

نرخ تازه سازی (refresh rate) میزان سرعت بروزرسانی صفحه نمایش تلفن را اندازه گیری می کند. به عبارت دیگر ، هر چند وقت یکبار محتوای صفحه نمایش تازه می شود و معیار اندازه گیری آن هرتز است، به صورت کلی نرخ رفرش تعداد دفعاتی را که صفحه نمایش در هر ثانیه و زمانی که روشن است شمارش می کند.

با خرید یکی از بهترین گوشی های گیمینگ می‌توانید بازی های پیشرفته گرافیکی مانند “Call of Duty” یا “Total War” را به راحتی روی اسمارت فون خود اجرا نمایید همچنین این دستگاه ها میتوانند عموم بازی اکشن اول شخص که گرافیک بالایی نیز دارند را نیز به خوبی اجرا نمایند.

در این دستگاه ها از بازی های ساده مثل پازل گرفته تا شوتر های اول شخص ، بازی ها با جزئیات گرافیکی بسیار باشکوهی به شما ارائه میشوند.

اگر شما یک گوشی همه کاره می خواهید که در دنیای بازی هم حرفی برای گفتن داشته باشد و یا اگر به یک اسمارت فون با لوازم جانبی مخصوص گیمرها نیاز دارید به جای دقیقا درستی آمده اید.

شما میتوانید با توجه به بودجه خود از میان گوشی های مختلف (ارزان، میان رده و پرچمدار) یکی را انتخاب کنید، فقط توجه داشته باشید گوشی های گیمینگ پرچمدار از نظر قیمت با هم متفاوت هستند. 

بهترین گوشی های گیمینگ اندروید مخصوص بازی به صورت خلاصه:

  • بهترین گوشی گیمینگ در مجموع: Samsung Galaxy S20 Plus
  • بهترین طراحی گوشی گیمینگ: Asus ROG Phone 2
  • ارزان ترین گوشی گیمینگ : Xiaomi Black Shark 2 Pro
  • بهترین رفرش ریت گوشی گیمینگ: Nubia Red Magic 5G

1.1 گلکسی اس 20 پلاس: بهترین گوشی گیمینگ به صورت کلی

Samsung Galaxy S20 Plus همه آنچه از یک گوشی گیمینگ میخواهید را در خود دارد که شامل یک صفحه نمایش خیره کننده و قدرت پردازش بسیار بالا است.

گوشی سامسونگ Galaxy S20 plus با اینکه توسط سازنده ان یک گوشی گیمینگ لقب نگرفته است اما میتواند هر گیمری را راضی کند.

برترین ویژگی این دستگاه را میتوان صفحه 6.7 اینچی AMOLED نام برد که دارای رفرش ریت 120 هرتزی و میزان پاسخگویی به لمس 240 است.

به دلیل رنگ مشکی خنثی و رنگ های زنده و پرطراوت این نمایشگر، به راحتی می توانید برای مدت زمان طولانی به آن خیره شوید، همچنین رزولوشن 3200×1440 آن ممکن است بهترین نمایشگر در میان گوشی های هوشمند 2020 تاکنون باشد.

بلندگوهای استریو صدای خوبی ارائه می دهند، اما هیچگونه پورت 3.5 میلیمتری ای در دستگاه تعبیه نشده است و شما باید از هدست بلوتوثی و یا آداپتور USB-C استفاده کنید.

یک پردازنده Qualcomm Snapdragon 865 در قلب گوشی وجود دارد که در بسیاری از بهترین اسمارت فون ها های سال 2020 هم وجود خواهد داشت، به همراه یک رم 12 گیگابایتی! این میزان حجم برای اکثر افراد بسیار زیاد خواهد بود، اما گیمرهای حرفه ای قدردان توانایی آن خواهند بود.

حداکثر 5 بازی را به طور همزمان میتوان در آن اجرا کرد یعنی شما می توانید دقیقا از همان جایی که بازی خود را رها کرده اید ان را ادامه دهید که ویژگی منحصر به فردی برای گیمرها محسوب میشود.

سامسونگ S20 plus به همراه حافظه 128 گیگابایتی ارائه میشود اما با این حال سامسونگ یک درگاه micro sd در دستگاه قرار داده که میتوان حافظه دستگاه را به 1 ترابایت ارتقا داد.

باتری 4500 میلی آمپری آن از طریق کابل شارژ سریع تا 25 وات یا از طریق شارژ بیسیم تا 15 وات قابل شارژ است. نکته ای که باید بدانید این است که در خارج از ایالات متحده، S20 Plus ممکن است دارای تراشه نامرغوب Exynos 990 سامسونگ باشد که متاسفانه باعث عملکرد ضعیف باتری شده است.

مدل Snapdragon 865 در طی یک روز پرمشغله، شما را همراهی می کند – اما ممکن است مدل Exynos 990 نتواند نیاز شما را برطرف کند.

با وجود اندروید 10 و رابط تک کاربره سامسونگ S20 Plus، در بخش نرم افزار بسیار قوی است. همچنین یک حالت تقویت کننده ویژه در زمان بازی وجود دارد که می تواند به گونه ای تنظیم شود تا در حین بازی، عواملی که باعث حواس پرتی میشوند را فیلتر کند.

این گوشی با استفاده از هوش مصنوعی به بهترین شکل باتری، حافظه و دمای تلفن شما را برای بازی ها بهینه میسازد. علاوه بر این، کنترل هایی برای کمک به شما در ثبت گیم‌ پلی با تفسیر بازی با صدای خودتان وجود دارد.

فراتر از اینها، یک مجموعه دوربین چند منظوره، استاندارد مقاومت در برابر آب IP68 ، یک حسگر اثر انگشت که در صفحه نمایش تعبیه شده و پشتیبانی از اتصال 5G نیز دریافت می کنید.

تنها نکته منفی در اینجا قیمت بالای 910 دلاری آن است و از آنجا که این هزینه به صورت اختصاصی برای یک گوشی مخصوص بازی صورت نمی‌گیرد بنابراین فاقد لوازم جانبی مخصوص بازی است البته استایل زیبایی دارد که هر فردی با هر سلیقه ای عاشق آن میشود.

اگر به دنبال یک گوشی با کیفیت بالا هستید که بتوانید با ان گرافیکی ترین بازی های اندروید را اجرا کنید (و در قید بند قیمت نیستید) مسلما گلکسی اس 20 پلاس همان چیزی است که به آن نیاز دارید. اتصال 5G نیز در این گوشی وجود دارد که یکی از دلایل گران بودن این اسمارت فون است.

مزایا:

  • صفحه نمایش زیبا
  • نرخ نوسازی 120Hz
  • طراحی خیره کننده
  • پشتیبانی از 5 جی

معایب:

  • بسیار گران قیمت
  • بدون لوازم جانبی بازی

1.2 ایسوس راگ فون: بهترین گوشی گیمینگ از نظر طراحی

طراحی شیک و متفکرانه ی بازی محور و مجموعه ای از لوازم جانبی مفید، این اطمینان را می دهد که Asus ROG Phone 2 هر گیمر موبایلی را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

گوشی ایسوس راگ فون 2 بدون شک برای بازی کردن ساخته شده است. به عنوان عضوی از خانواده راگ یا سری جمهوری گیمرها (ROG) کمپانی Asus، این گوشی ساخته شده از شیشه و فلز است و شبیه گوشی ای است که Master Chief ممکن است از جیب خود بیرون آورد – اگر نمی دانید که او کیست، پس احتمالا این گوشی برای شما مناسب نیست.

صفحه نمایش 6.59 اینچی آن توسط بلندگوهای استریو احاطه شده و باعث شده که طول این گوشی بلند باشد. این صفحه نمایش AMOLED است دارای رفرش ریت 120 هرتز و میزان پاسخگویی به لمس 240 هرتز است، بنابراین اگر هرگونه تاخیری را تجربه کنید، احتمالاً مشکل از اتصال اینترنت شما است.

در حالی که این نمایشگر سریع و رنگارنگ است، رزولوشن راگ فون 2340 در 1080 پیکسل است که البته وضوح آن به اندازه صفحه نمایش S20 Plus نیست.

حال به سراغ محتویات داخل دستگاه می رویم، یک پردازنده Qualcomm Snapdragon 855+ در قلب این دستگاه جای گرفته است که سریع و توانمند است.

چیپ 865 فقط حدود 85٪ عملکرد 855+ را عرضه می‌کند. Asus ROG Phone 2 از 8 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت حافظه ذخیره سازی در مدل پایه بهره می برد.

البته می توانید نسخه 256 گیگابایتی، 512 گیگابایتی یا حتی 1 ترابایتی حافظه انتخاب کنید که همگی با 12 گیگابایت رم همراه هستند. در این گوشی هیچ درگاه کارت microSD وجود ندارد، بنابراین اندازه ی فضای ذخیره سازی خود را با دقت انتخاب کنید.

گوشی Asus ROG Phone 2 همچنین دارای یک درگاه صوتی 3.5 میلی متری است و در صورتی که خواستید برای بازی از هدفون مورد علاقه تان استفاده کنید، لذت دو چندانی خواهید برد.

نکته ی مهم در این گوشی، باتری بزرگ 6000 میلی آمپر ساعت آن است. از شارژ اول Asus ROG Phone 2 تا شارژ دوم دو روز دوام خواهد داشت و دوباره سریعاً شارژ می شود. به لطف شارژر 30W ، می توانید تنها در عرض نیم ساعت 40٪ شارژ باتری دریافت کنید.

در این گوشی، Android 9.0 Pie که با یک UI سفارشی نیز کار می کند، اجرا می شود. Asus به کمک نرم افزار متمرکز بر گیمر خود که شبیه به GPU Turbo 3 در هواوی است به این گوشی ارزش بیشتری داده است.

مرکز بازی شامل یک لابی و یک کنسول است، بنابراین شما می توانید در کتابخانه بازی خود جستجو کرده و عملکرد گوشی را به طور خاص برای هر بازی تنظیم کنید.

می توانید پردازنده را اورکلاک کنید و سرعت فن را تنظیم کنید ، همچنین می توانید رنگ و الگوی حرکت نور لوگوی RGB را نیز در پشت گوشی تغییر دهید.

گوشی Asus ROG Phone 2 از ویژگی های Air Triggers نیز بهره می برد، که در هنگام نگه داشتن گوشی در حالت افقی مانند دکمه های شانه ای روی یک گیم پد ، که در واقع نواحی حساس به لمس در بالا، راست و چپ هستند.

همچنین، می توانید مشخص کنید که این دکمه ها چه عملکردی داشته باشند. شما فن AeroActive Cooler II را نیز به همراه گوشی به دست می آورید، که به راحتی متصل می شود و آن را خنک می کند، حتی در حین بازی های طولانی!

اگر بیشتر از این می خواهید و حاضرید هزینه اضافی بپردازید، Asus دنیایی از لوازم جانبی را ارائه می دهد، از جمله یک داک مخصوص با نمایشگر ثانویه، فن خنک کننده و باتری 5000 میلی آمپری.

همچنین یک گیم پد (دسته بازی) کاملاً قابل برنامه ریزی وجود دارد که بخش های کنترلر را با دکمه های سمت چپ و راست به گوشی اضافه می کند.

در آخر، چند آپشن داک وجود دارد که میتوانید گوشی را به یک مانیتور وصل کرده و با استفاده از ماوس و صفحه کلید بازی کنید.

دوربین اصلی با دو لنز 48 مگاپیکسلی و 13 مگاپیکسلی به طرز شگفت آوری نتیجه بخش بوده است، هرچند با نور کم به خوبی مقابله نمی کند و نمی تواند با گوشی هایی همچون Galaxy S20 Plus رقابت کند.

در این گوشی سنسور اثر انگشت در صفحه نمایش و گزینه شناسایی چهره وجود دارد، اما قابلیت ضد آب یا پشتیبانی از شارژ بی سیم یا اتصال 5G پیدا ندارد.

قیمت Asus ROG Phone 2 از حدود 600 دلار شروع می شود، اما حافظه 512 گیگابایتی و مدل 12 گیگابایت رم، هزینه شما را به حدود 900 دلار می رساند. لوازم جانبی نیز ارزان نیستند.

گیم پد 150 دلار قیمت دارد، TwinView Dock II با صفحه دوم 330 دلار است و حتی ساده ترین داک دسکتاپ موبایل نیز 230 دلار است.

بدیهی است که این گوشی مناسب هرکسی نیست، اما برخی از گیمرها این ظرافت و هنر را دوست دارند، قدر طراحی متفکرانه ی لوازم جانبی را می‌دانند و به شدت خواستار شخصی سازی ویژگی های ظریف آن هستند.

گوشی Asus ROG Phone 2 شاید بهترین گوشی مخصوص بازی باشد که در حال حاضر میتوانید خریداری کنید.

مزایا:

  • رفرش ریت 120 هرتز
  • عمر باتری طولانی باتری با ظرفیت بالا
  • قابلیت شخصی سازی
  • تعداد بالای لوازم جانبی بازی

معایب:

  • فاقد قابلیت ضد آب و شارژ بی سیم

1.3 شیائومی بلک شارک پرو 2: بهترین گوشی گیمینگ ارزان قیمت

گوشی Xiaomi Black Shark 2 Pro یک دستگاه گیمینگ بسیار قدرتمند است که از آپشن های شخصی سازی زیادی بهره برده ، دارای لوازم جانبی است و بسیار مقرون به صرفه است.

گوشی شیائومی بلک شارک (Xiaomi Black Shark 2 Pro) فقط نصف قیمت انتخاب برتر ما، سامسونگ Galaxy S20 Plus است.

طبیعتاً انتظار دارید که قیمت پایین آن به علت برخی کمی و کاستی ها صورت گرفته باشد، اما تعداد آنها کمتر از آن چیزی است که فکر می‌کنید.

بلاک شارک یک گوشی فوق العاده است و بدون شک برای گیمرها ساخته شده است، دارای روشنایی RGB در طرفین و پشت بوده و جلوه های رنگی مختلفی را ارائه می دهد.

این گوشی مخصوص بازی ارزان صفحه نمایش 6.39 اینچی AMOLED دارد و دارای رزولوشن 2340 در 1080 پیکسل است. این نمایشگر با این قیمت و با وجود رنگ مشکی ژرف و رنگ های زنده و پرطراوت، تحسین برانگیز است.

هرچند روشنایی آن به اندازه دلخواه نیست و می‌تواند در بیرون و زیر نور مستقیم مشکل ایجاد کند. همچنین میزان پاسخگویی به لمس 240 هرتز است اما رفرش ریت صفحه 603 هرتز استاندارد است.

لازم به ذکر است در Xiaomi Black Shark 2 Pro بلندگوهای استریو وجود دارد، اما هیچ درگاه صوتی 3.5 میلی متری وجود ندارد.

حال به سراغ محتویات داخل دستگاه می رویم؛ یک پردازنده Qualcomm Snapdragon +855 وجود دارد که برای بازی های گرافیکی در قلب گوشی جای گرفته است.

همچنین یک سیستم خنک کننده مایع برای جلوگیری از داغ شدن بیش از حد گوشی وجود دارد. مدل پایه دارای 8 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه است اما در صورت تمایل به پرداخت هزینه کمی بیشتر می توانید مدلی با 12 گیگابایت رم و با 256 گیگابایت حافظه انتخاب کنید البته در این گوشی فضایی برای کارت microSD وجود ندارد.

با وجود باتری 4000 میلی آمپری، Xiaomi Black Sharp 2 Pro برای بازی های طولانی، از استقامت بالایی برخوردار است. شارژ سریع با کابل و شارژر موجود در جعبه، حداکثر 27W می باشد و پشتیبانی شارژ بی سیم نیز ندارد.

گوشی Xiaomi Black Shark 2 Pro، اندروید 9.0 Pie را با Joy UI Xiaomi اجرا می کند، که نزدیک به اندروید استوک است. موارد قابل توجه دیگر شامل کنترل های قابل تنظیم برای نوارهای روشنایی RGB در پشت گوشی است.

همچنین حالتی به نام Shark Space وجود دارد که به شما این امکان را می‌دهد تا تمام بازی های خود را باز کرده و از ورود عوامل حواس پرتی مانند تماس های دریافتی و اعلان ها جلوگیری کنید.

یک داک بازی اختصاصی شما را قادر می سازد تا عملکرد بازی های مختلف، قفل روشنایی ، تنظیم لرزش های سفارشی بر اساس نیروی لمس انگشتان تان و موارد دیگر را شخصی سازی کنید.

کنترل با ظرافت گیمرها را خوشحال می کند، اما ترجمه ها در UI افتضاح است، بنابراین ممکن است برای تنظیم موارد دلخواه تان ، نیاز باشد چند بار گزینه ها را آزمایش کنید.

این گوشی به همراه یک گیم پد عرضه می شود و شما می توانید یک گیم پد راست دست و یک تاچ پد را با قیمتی حدود 40 دلار خریداری کنید. همچنین خنک کننده مخصوص با قیمت 60 دلار نیز وجود دارد.

مشخصات دیگر این گوشی بسیار عالی است؛ از جمله دوربین اصلی با لنز دوبل 48 مگاپیکسلی و 12 مگاپیکسلی که در نورپردازی مناسب عملکرد خوبی دارد اما در هنگام تاریک شدن کمی ضعیف تر عمل می کند.

متاسفانه، Black Shark 2 Pro فاقد پشتیبانی NFC است همچنین از لحاظ مقاومت در برابر آب هیچ استاندارد IP داشته و از 5 جی پشتیبانی نمیکند.

علی رغم جوانب منفی، Xiaomi Black Shark 2 Pro ارزش خرید دارد چون قیمتش از حدود 600 دلار شروع می شود، که برای این سخت افزار، قیمت بسیار خوبی است.

بد نیست بدانید اگر می خواهید رم را به 12 گیگابایت و حافظه را تا 256 گیگابایت ارتقا دهید، شما باید 100 دلار اضافی پرداخت کنید البته ارزش ان را دارد.

اگر بازی موبایل مثل فورتنایت و اندروید گیمینگ اولویت اصلی شماست و بودجه شما محدود است، Xiaomi Black Shark 2 Pro برای شما مناسب ترین انتخاب است.

 

مزایا:

  • صفحه نمایش عالی
  • مقرون به صرفه ارزان
  • قابلیت تنظیم تقریبا همه چیز
  • تعداد بالای لوازم جانبی بازی

معایب:

  • فاقد قابلیت ضدآب و شارژ بی سیم
  • نرخ رفرش 60Hz
  • فاقد nfc

1.4 نوبیا زد مجیک: بهترین رفرش ریت گوشی گیمینگ

با وجود رفرش ریت حیرت انگیز صفحه نمایش 144Hz، تعداد زیادی از امکانات بازی در لیست ویژگی های آن مثل اتصال 5 جی ، 5G ZTE Nubia Red Magic ، شگفت انگیز به نظر می رسد.

گوشی Red Magic 5G اولین گوشی گیمینگ است که ارائه دهنده رفرش ریت صفحه نمایش 144 هرتز است و این به معنای عملکرد گیمینگی راحت و روان است .

این گوشی بسیار بزرگ و سنگین است و در قسمت پشتش طراحی زاویه ای دارد که به RGB مجهز است. دکمه های حساس به لمس نیز وجود دارند که وقتی گوشی را افقی نگه می دارید، مانند دکمه های شانه ای عمل می کنند و یک اتصال دهنده در کنار آن برای لوازم جانبی نیز وجود دارد.

بقیه مشخصات این گوشی تحسین برانگیز است و قیمت مناسبی دارد، بنابراین این یک گوشی گیمینگ است که باید آن را در نظر گرفت. مدل پیشین آن، Red Magic 3S نام دارد که برای گیمر ها مناسب است ولی به خوبی این گوشی نیست.

با داشتن صفحه AMOLED 6.65 اینچی با رزولوشن 2340 در 1080 پیکسل، Red Magic 5G قوی به نظر میرسد، رفرش ریت 144 هرتز بالاترین میزانی است که ما تاکنون در یک گوشی دیده ایم و از میزان پاسخگویی به لمس 240 هرتز نیز پشتیبانی می‌شود.

همچنین، آن دسته از محرک های حساس به لمس، میزان پاسخگویی به لمس 300 هرتز دارند. این آمار چشمگیر زمانی باید بیان شود که بازی که در حال انجام آن هستید، پرسرعت و پر هیجان باشد.

این گوشی بلندگوهای استریو دارد و همچنین برای کسانی که ترجیح می دهند هدفون وصل کنند جک صوتی 3.5 میلی متری نیز وجود دارد.

رفرش ریت بدون استفاده از پردازنده سریع هیچ فایده ای ندارد، بنابراین وجود Qualcomm Snapdragon 865 در Red Magic 5G یک مزیت لذت بخش است. این همان تراشه ی سریعی است که در انتخاب برتر ما، سامسونگ گلکسی S20 پلاس نیز وجود دارد.

در این مدل از 8 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه پشتیبانی می شود، اما می توانید آن را به 12 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه ارتقا دهید و حتی یک مدل با 16 گیگابایت رم نیز وجود دارد. Red Magic 5G همچنین دارای خنک کننده مایع و یک فن داخلی برای خنک نگه داشتن قطعات است.

این دستگاه، باتری 4500 میلی آمپر ساعتی دارد و می تواند با 55W شارژ شود، که در مدت زمان 15 دقیقه بیش از 50٪ شارژ باتری به شما می دهد و در کمتر از یک ساعت کاملا شارژ می شود، اما هیچ پشتیبانی از شارژ بی سیم وجود ندارد.

گوشی Red Magic 5G، اندروید 10 را با رابط کاربری Red Magic اجرا می کند. به عنوان یک گوشی مخصوص گیمینگ، دارای حالت گیم نیز می باشد که توسط یک سوئیچ فیزیکی در کنار گوشی فعال شده است، اعلان ها را خاموش می کند و فن داخلی را روشن می کند.

همه چیز کاملاً قابل تنظیم است و می توانید دمای گوشی را بررسی کنید، تنظیمات فن را تغییر دهید، لرزش های دلخواه تنظیم کنید و موارد دیگر.

با این حال با توجه به تجربه ما با Red Magic 3S، نرم افزار این گوشی ممکن است با توجه به خطاهای ترجمه و تنظیمات گیج کننده با اندکی اغماض، قابل قبول واقع شود.

نسخه قبلی دارای طیف وسیعی از لوازم جانبی بازی بود، از جمله کنترلر بلوتوث، Pro Handle که می توانست به سمت چپ و راست گوشی متصل شود، و یک داک مخصوص Magic Adapter با درگاه اترنت.

انتظار می رود Red Magic 5G نیز از ترکیب مشابهی برخوردار باشد و پین های پوگو روی لبه نشان دهنده این است که دستگاه با یک داک کار خواهد کرد.

روی Red Magic 5G سه دوربین وجود دارد که ترکیبی از یک دوربین 64 مگاپیکسلی، یک دوربین 8 مگاپیکسلی با زاویه دید عریض و یک لنز 2 مگاپیکسلی است.

علاوه بر این یک دوربین 8 مگاپیکسلی برای سلفی در جلو وجود دارد که احتمالاً رضایت بیشتر افراد را تأمین می‌کند ولی برای اطمینان باید آن را امتحان کرد.

یکی دیگر از ویژگی های جالب در Red Magic 5G پشتیبانی از 5G است. اکنون اگر در جایی که هستید شبکه 5G وجود دارد، عاقلانه است که این فناوری را درنظر بگیرید.

نسخه بین المللی Red Magic 5G از 14 آوریل برای سفارش در دسترس است. بر اساس نسخه چینی، احتمالاً چیزی در حدود 600 دلار هزینه خواهد داشت که آن را به یک خرید هوشمند تبدیل می کند.

مزایا:

  • رفرش ریت 144 هرتز
  • اتصال 5G
  • قابلیت تنظیم کامل
  • لوازم جانبی بازی متعدد قیمت مناسب

معایب:

  • فاقد قابلیت ضدآب و شارژ بی سیم

 

اسمارت فون های دیگری که مد نظر قرار دادیم:

برای گوشی های گیمینگ جایگزین بسیاری وجود دارد که می توان به این موارد نیز به عنوان یک گزینه فکر کرد، در اینجا چند مورد که نتوانستند امتیاز کافی را برای معرفی در لیست کسب کنند با توضیح کم و کاستی شان آورده ایم:

گوشی Razer Phone 2( قیمت 799 دلار): با رفرش ریت صفحه نمایش 120 هرتز، بلندگوهای جلوی دوگانه و یک لوگوی نوری در پشت، Razer Phone 2 از هر لحاظ یک گوشی گیمینگ است و از هر جهت در نسخه اصلی اصلاح می شود، اما پردازنده Qualcomm Snapdragon 845 قدیمی است و دوربین آن کاملاً معمولی است.

گوشی Google Pixel 4(قیمت 799 دلار): دارای عملکرد سریع، رفرش ریت 90Hz و برخی از ویژگی های هوشمندانه ی گوگل است و این گوشی را به یک گوشی بسیار عالی تبدیل می کند، اما ماندگاری باتری آن به اندازه کافی مناسب نیست.

تخلیه سریع باتری در اثر بازی های زیاد در پیکسل 4، باعث می شود این گوشی به عنوان گوشی گیمینگ قابل توصیه نباشد.

پیکسل 4 XL از باتری کمی بهتر و صفحه نمایش بزرگتری برخوردار است و با حدود 900 دلار، قیمت بهتری دارد، اما برای قرارگرفتن در این لیست هنوز به اندازه کافی خوب نیست.

سامسونگ S20 Ultra (قیمت 1399 دلار): هر آنچه که در مورد S20 Plus عالی است در مورد S20 Ultra نیز صدق میکند، اما برای اکثر افراد خیلی گران است. جدای از صفحه نمایش بسیار بزرگ، که آن را دست و پاگیر جلوه میدهد.

S20 Ultra دارای یک زوم فوق العاده قدرتمند و یک دوربین 108 مگاپیکسلی در است ، که البته فکر می کنیم بیش از حد باشد.

گوشی OnePlus 7T ( قیمت 499 دلار): این یک گوشی تمام عیار است که دارای یک صفحه نمایش 6.5 اینچی با فناوری AMOLEd و دارای رفرش ریت 90 هرتز و یک مجموعه دوربین چشمگیر است.

اما در داخل یک پردازنده Snapdragon 855 و 8 گیگابایت حافظه رم قرار دارد که این گوشی را کمی پایین تر از استاندارد های ما قرار میدهد. نسخه ی مک لارن دارای پردازنده سریعتر و رم 12 گیگابایتی است اما چند صد دلار گران تر است.

2. آنچه را که باید در یک گوشی مخصوص بازی جستجو کنید

رفرش ریت صفحه نمایش: رفرش ریت به سادگی اینگونه تعریف می‌شود که عملکرد صفحه گوشی شما هر چند وقت یک بار به روز می شود.

تاکنون اکثر گوشی ها دارای رفرش ریت صفحه 60Hz بودند، به این معنی که صفحه نمایش می تواند تا 60 فریم در ثانیه را نمایش دهد.

بسیاری از گوشی‌های بازی دارای رفرش ریت بسیار بالاتری هستند (120Hz کاملاً متداول است)، اما لازم است به یاد داشته باشید که بازی و پردازنده باید بتوانند از رفرش ریت بالاتر پشتیبانی کنند تا نشان دهنده ی میزان کیفیت شان باشند.

حساست به لمس: نکته دیگری که اغلب در مورد گوشی‌های گیمینگ بیان می شود، میزان پاسخگویی به لمس است. ممکن است رفرش ریت 120Hz داشته باشید اما میزان پاسخگویی به لمس 240 هرتز. این به میزان سرعت به روزرسانی صفحه لمسی با توجه به موقعیت انگشتان شما روی صفحه مربوط می‌شود.

قدرت پردازش: دو مورد در این دسته بندی ضروری است : تراشه (چیپست) و حافظه (RAM). امروزه بیشتر گوشی های هوشمند از قدرت پردازش بالایی برخوردار هستند و حتی بیشتر گوشی‌های میان رده نیز می توانند بازی های با حجم بالا را اجرا کنند اما اگر می خواهید آنها را با بالاترین تنظیمات گرافیکی و بدون فریم های افتاده اجرا کنید، پس نیاز به یک پردازنده سطح بالا دارید.

RAM: رم تعیین می کند که به طور همزمان چند برنامه را در حافظه باز داشته باشید، بنابراین گوشی‌های گیمینگ به رم بالایی احتیاج دارند. با داشتن رم کافی، می توانید وارد بازی شده و از آن خارج شوید، بدون اینکه منتظر بارگذاری مجدد بمانید. دقیقاً به همان جایی که ترک کرده اید، بازگردید.

چقدر رم برای یک گوشی گیمینگ مناسب است؟

بین 6 تا 12 رم برای یک گوشی مخصوص بازی مناسب است.

تفاوت گوشی پرچمدار با گوشی مخصوص بازی در چیست؟

گوشی برای بازی از خنک کننده و امکانات نرم افزاری خاصی بهره مند است که برای گیمر ها ساخته شده است در صورتی که گوشی های پرچمدار صرفا مشخصات سخت افزاری بالایی دارند و از امکانات مخصوص بازی ای که در گوشی های گیمینگ وجود دارد محروم اند.

چگونه قدرت گوشی را بسنجیم؟

شما میتوانید با استفاده از برنامه های بنچمارک، گوشی قدرت سخت افزار گوشی خود را تست کنید و بنچمارک بگیرید. توصیه ما استفاده از برنامه AnTuTu Benchmark است.
حتما روی باکس صورتی رنگ کلیک کنید، آنتوتو را از مایکت دانلود و همین امروز قدرت گوشی خود را بسنجید:

آیکون برنامه AnTuTu Benchmark

AnTuTu Benchmark

حجم:۳۱ مگابایت

دانلود برنامه

آیا گوشی گیمینگ ارزش خرید دارد؟


اگر یک «گیمر حرفه ای» هستید و پول کافی در اختیار دارید مسلما گوشی گیمینگ یک انتخاب هوشمندانه برای شماست.

اسمارت فون هایی که لذت بازی کردن با موبایل را دوچندان میکنند

در این مقاله از مجله مایکت با گوشی هایی که برای بازی کردن ساخته شده اند اشنا شدید امیدواریم این گزارش ما برای شما مفید بوده باشد.

به نظر شما کدام گوشی برای اندروید گمینیگ مناسب تر است؟ شما از چه دستگاهی استفاده میکنید؟ نظرات ارزشمند خود را در کادر زیر کامنت کنید، اگر به دنبال بازی های جذاب هستید حتما از دسته بازی مایکت بازدید نمایید.

 

۴ دیدگاه

  1. عالی بود
    واقعاً بررسی عالی ای بود
    اگه امکانش هست تخصیصی گوشیهای گیمینگ تا سقف 12 میلیون رو معرفی کنید.

دکمه بازگشت به بالا
دانلود مایکت ×