5 برنامه اندرویدی کاربردی که باید همیشه در گوشی خود داشته باشید
هر تلفن هوشمند اندرویدی دارای برنامههای خاصی است که میتوانند در انجام وظایف روزمره به شما کمک کنند. بعضی از این برنامهها، مانند Google Maps، ممکن است از قبل بر روی تلفن اندرویدی شما نصب شده باشند. همچنین میتوانید به آسانی برنامههای دیگری از گوگل مانند Google Find My Device، که به شما در پیدا کردن تلفن هوشمند گمشده کمک میکنند را نصب کنید. از طرفی میتوانید برنامههایی را که از قبل در دستگاهتان نصب هستند با برنامههای مناسب جایگزین کنید.
علاوه بر برنامههای ضروری مانند پیامرسانهای آنلاین یا برنامههایی برای ارسال پیامهای متنی، برنامههای کاربردی دیگری وجود دارند که هر کاربر اندرویدی باید آنها را در دستگاه خود نصب کند. برخی از این برنامهها میتوانند به شما در حفظ امنیت دادههایتان یا در انجام بهتر وظایف روزمرهتان کمک کنند. با نگاهی به فروشگاه Google Play، میتوانید تعداد زیادی از برنامههای کاربری و مورد نیاز خود را به عنوان گزینهای برای انتخاب مشاهده کنید. انتخاب برنامهها درواقع به نیازها و فعالیتهای شما بستگی دارد. به عنوان مثال:
- برنامههای امنیتی: برنامههایی که به شما کمک میکنند دادههایتان را ایمن نگه دارید مانند برنامههای ضدویروس یا برنامههای قفلگذاری.
- برنامههای مدیریت وظایف: برنامههایی که به شما در برنامهریزی و انجام بهتر وظایف روزمره کمک میکنند مانند برنامههای تقویم یا لیست وظایف.
- برنامههای بهینهسازی: برنامههایی که عملکرد گوشی شما را بهبود میبخشند و فضای ذخیره سازی را مدیریت میکنند، مانند برنامههای پاکسازی حافظه یا بهینهسازی باتری.
- برنامههای آموزشی: برنامههایی که به شما در یادگیری زبان یا مهارتهای دیگر کمک میکنند، مانند برنامههای آموزش زبان یا ریاضیات.
- برنامههای سلامت و ورزش: برنامههایی که به شما در تمرین و مراقبت از سلامتی کمک میکنند، مانند برنامههای ردیابی فعالیت و سنجش ضربان قلب.
- برنامههای سرگرمی: برنامههایی که به شما کمک میکنند در وقت فراغت خود سرگرم شوید، مانند برنامههای بازی یا پخش موسیقی.
در اینجا برای شروع، چند پیشنهاد در مورد برنامههای اندرویدی پرکاربرد وجود دارد که باید آنها را در دستگاه تلفن همراه خود امتحان کرده و نصب کنید.
- 12 برنامه مدیریت فایل اندروید که باید نصب کنید
- 8 برنامه سرعت سنج برتر اندروید
- 20 نکته ساده برنامه گالری سامسونگ برای داشتن عکسهای زیباتر
1. برنامه مدیریت وظایف
گوگل برنامههای کاربردی زیادی دارد که به شما در مدیریت لیست کارهایتان کمک میکند. برنامه Google Calendar نمونه خوبی در این زمینه است. این برنامه به شما این امکان را میدهد که رویدادهای مورد نیاز خود را اضافه کرده و با استفاده از آن کارهایتان را برای تاریخهای خاص مشخص کنید. برنامه Google Keep، مثال مفید دیگری است که برای ایجاد یادداشتها و لیستهای کاری بسیار مناسب است.
اگر میخواهید برنامههایی خارج از خانواده Google را پیدا و بررسی کنید، میتوانید چندین گزینه جایگزین، برای برنامه تقویم را امتحان کنید که به عنوان ردیابی وظایف عمل میکنند. یکی از معروفترین و محبوبترین برنامهها، Any.do است. با استفاده از این برنامه میتوانید لیستهای فعالیت را ایجاد و دستهبندی کنید و همچنین یادآوری برای آنها تنظیم کنید تا مطمئن شوید که به موقع انجام میشوند.
یکی دیگر از برنامههایی که مطالعه آن ارزش دارد Notepad است. این برنامه به شما اجازه میدهد انواع یادداشتها را به راحتی بنویسید و آنها را به بهترین شکل ممکن سازماندهی کنید. رابط کاربری آن بسیار ساده و آسان است. شما میتوانید یادداشتها و لیستهای کاری ایجاد کنید و آنها را ذخیره کنید. هر یادداشت یا لیستی که ذخیره میکنید، میتوانید آنرا به راحتی در برنامه جستجو کنید، آنها را بر اساس تاریخ یا عنوان مرتب کنید و به سرعت آنها را ویرایش یا حذف کنید. همچنین، شما میتوانید نسخه پشتیبان از یادداشتها را در Google Drive یا مستقیما در دستگاه تلفن همراه خود ایجاد کنید. تاکنون، Notepad دارای امتیاز 4.7 از 5 ستاره و بیش از 10 میلیون دانلود در فروشگاه برنامههای اندروید است.
Google Calendar
حجم:۲۷ مگابایت
2. برنامه ضبط کننده صدا
ممکن است شما قبلا یک برنامه ضبط صدا را روی تلفن هوشمند خود نصب کرده باشید که این امکان را در اختیار شما قرار دهد تا بتوانید فایلهای صوتی خود را در قالب قابل پخش ضبط و ذخیره کنید. این برنامه بسته به مدل تلفن اندرویدی شما، ممکن است یک نسخه ساده از ضبط صوت باشد که فقط به شما اجازه میدهد فایلهای قبلی خود را گوش دهید یا، با دیگران به اشتراک بگذارید، نام فایلها را تغییر دهید و پاکشان کنید. شاید برنامه ضبط کننده پیشفرض تلفن اندرویدتان همان برنامه ضبط کننده خود گوگل باشد، اما اگر به دنبال یک جایگزین با قابلیتهای بیشتر هستید، میتونید راه حلهای دیگری را امتحان کنید.
برنامه Otter علاوه بر اینکه به شما این امکان را میدهد تا صدا را ضبط کنید، میتوانید آن را به عنوان یک فایل ذخیره کنید. همچنین این برنامه به شما این امکان را میدهد ضبطها را به متن تبدیل کنید و به راحتی متن را مرور کرده و بخوانید. این ویژگی برای ضبط مصاحبهها یا جلساتی که نیاز به یادداشت دارند و بین شرکت کنندگان به اشتراک گذاشته میشوند، بسیار مفید است. همچنین، میتوانید اشتباهات در رونویسی را به راحتی اصلاح کنید.
حساب کاربری رایگان Otter به شما اجازه ۳۰۰ دقیقه ضبط در ماه را میدهد. میتوانید نکات کلیدی را برجسته کنید و نظرات خود را در طول پخش صدا اضافه کنید. همچنین، میتوانید رونوشت تولید شده را برای پیدا کردن کلمات خاصی جستجو کنید و آن را به یک فایل متنی قابل اشتراک گذاری تبدیل کنید.
OtterAI Transcribe Voice Notes
حجم:۲۵.۱ مگابایت
3. برنامه مترجم زبان
یکی از برنامههای کاربردی و مفیدی که هر مسافری باید در تلفن اندرویدی خود داشته باشد، یک ابزار ترجمه زبان است. این برنامه به شما این امکان را میدهد تا زبانهای خارجی را به زبان مورد نیازی که برایتان قابل درک باشد تبدیل کنید.
Google Translate یک ابزار خوب و مفید برای شروع است. شما میتوانید بلافاصله از آن برای ترجمه متون انگلیسی به ۱۳۳ زبان دیگر استفاده کنید تا مردم از هر مکان و کشوری بتوانند شما را درک کنند. همچنین، میتوانید از قابلیت میکروفون داخلی برای ضبط صدا و ترجمه گفتار استفاده کنید یا از دوربین برای تشخیص کلمات خارجی در نمادها و نشانههای مختلف استفاده کنید. اگر در مکانی با محدودیت اینترنت هستید، میتوانید قبل از رفتن به مقصد، زبانهای مورد نیاز را پیشاپیش دانلود کنید تا بتوانید حتی بدون اتصال به اینترنت ترجمه کنید.
Google Translate
حجم:۴۴.۳ مگابایت
4. برنامه مدیریت رمز عبور
هر کاربر اندرویدی که به طور فعال از طریق پلتفرمها، سرویسها و برنامههای آنلاین مختلف در اینترنت فعالیت میکند، به یک راه سریع و آسان برای ذخیره گذرواژهها در دستگاه تلفن همراه خود نیاز دارد. سادهترین راه برای انجام این کار، دانلود یک برنامه مدیریت رمز عبور است. بسیاری از گزینهها و ویژگیهای بهتر نیاز به پرداخت هزینه برای خرید اشتراک دارند و با این کار ویژگیهای ممتازی مانند ذخیره نامحدود رمز عبور و امکان استفاده از سرویس در چندین دستگاه را برای شما فراهم میکند.
برخی از بهترین رقبا عبارتند از Bitwarden، Dashlane و Norton، برای دسترسی به رمزهای عبور ذخیره شده در هر یک از این برنامهها، باید هویت خود را از طریق رمز عبور اصلی، با استفاده از تشخیص چهره یا اسکن اثر انگشت خود تأیید کنید. این برنامهها همچنین میتوانند به شما کمک کنند تا رمزهای عبور موجود را به رشتههای کاراکتر پیچیدهتر و سختتر تغییر دهید، تا امنیت بالاتری داشته باشید، بدون اینکه نیازی به، به خاطر سپردن آنها به صورت دستی داشته باشید.
5. برنامه احراز هویت
برای بیشتر وبسایتها و سرویسهایی که نیاز به وارد کردن نام کاربری و رمز عبور دارند، میتوانید از احراز هویت دو مرحلهای استفاده کنید تا حفظ حریم خصوصی و افزایش امنیت را تضمین کنید. این ویژگی به شما این امکان را میدهد تا علاوه بر وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، یک مرحله دیگر از تأیید هویت را نیز انجام دهید، که باعث سختتر شدن برای هکرها و کلاهبرداران برای دسترسی به حسابهای آنلاین شما میشود. بهترین راه برای استفاده از احراز هویت دو مرحلهای این است که از طریق یک برنامه اختصاصی احراز هویت، این عملیات را مدیریت کنید.
به غیر از برنامه احراز هویت گوگل، برخی از بهترین برنامههای احراز هویت دو مرحلهای برای اندروید وجود دارد که شامل 2FAS، Microsoft Authenticator و Authy هستند. این برنامهها تقریبا به یک شیوه کار میکنند.
شما میتوانید حساب خود را به هر وبسایتی که از تایید دو مرحلهای پشتیبانی میکند اضافه کنید. هنگامی که این کار را انجام دادید و مطمئن شدید که احراز هویت دو مرحلهای فعال شده است، دفعه بعد که سعی میکنید با رمز عبور وارد شوید، باید یک کد را وارد کنید که توسط برنامه احراز هویت شما تولید میشود.
توجه کنید که یک برنامه احراز هویت به دستگاه اندرویدی که روی آن نصب شده است متصل میشود. اکثر برنامههای احراز هویت به شما این امکان را میدهند که به کدها در چندین دستگاه دسترسی داشته باشید. اما اگر گوشی اندرویدیتان را که برنامه احراز هویت روی آن نصب است، گم کردید، ممکن است بخواهید از طریق روش دیگری وارد سیستم شوید یا از اقدامات امنیتی ارائه شده توسط صفحات پشتیبانی برنامه احراز هویت انتخابی خود استفاده کنید تا دسترسی را بازیابی کنید.
Microsoft Authenticator
حجم:۹۰.۹ مگابایت
مایکت همیشه آپدیت زود به زود میذاره و نسخه های آپدیت برنامه های خارجی زودتر از گوگل پلی میاد و خیلی از نسخه ها اصلأ وجود ندارن و صرفاً برای دانلود شدن توسط کاربر ،خودشون اپ رو با تغییر فقط عدد ورژن ،اپدیت میدن،و آنتی ویروس ،اپ های شما رو ویروس شناسایی میکنن.