5 عادت مضر عصر تکنولوژی که باید ترکشان کنید

یادگیری یک مهارت، دیدن یک فیلم، بحث با غریبه‌ها در مورد تاپینگ پیتزا، اینها کارهایی هستند که می‌توانید از طریق تلفن همراه یا لپ تاپ خود انجام دهید، همه این  موارد به لطف فناوری مدرن امکان‌‌پذیر است. راحتی بخش عمده ای از چیزی است که فناوری را محبوب می‌سازد؛ اما مانند هرچیز دیگری، اشکالاتی نیز  دارد.

همه ما ممکن است در استفاده از فناوری در چرخه‌ای قرار بگیریم که برایمان مضر واقع شود. به هر حال، آنها فقط  تعدادی ابزار هستند و این ما هستیم که انتخاب می‌کنیم کارایی مفید داشته باشند یا مجر به آسیب شوند. شما می‌توانید د ر تلفن همراه خود برنامه‌هایی نصب کنید که  به شما کمک می‌کنند به تناسب اندام دلخواهتان برسید، اما همین گوشی هوشمند می‌تواند دلیلی شود که شما به یک سبک زندگی ناسالم و کم تحرک دچار می شوید . پس همه چیز به انتخاب شما بستگی دارد.

در ادامه برای اینکه  انتخاب بهتری داشته باشید؛ چند عادت ناسالم را به شما گوشزد می‌کنیم که ممکن است خود شما هم ندانید که در حال انجام آن‌ هستید.

5- خیره شدن بیش‌ از اندازه به صفحه نمایش

خیره شدن بیش‌ از اندازه به صفحه نمایش

طبق داده‌های ریپورتال، یک آمریکایی به طور متوسط ​​روزانه حدود هفت ساعت را صرف خیره شدن به صفحه نمایش می‌کند. از آنجایی که یک بزرگسال سالم، روزانه حدود هفت تا هشت ساعت می خوابد، امروزه به طور متوسط ​​هر کاربر اینترنت، حدود 50 درصد از زمان بیداری خود را آنلاین  است. بیشتر این زمان صرف گشت‌وگذار  در رسانه‌های اجتماعی و پلتفرم‌ها می‌شود. این پلتفرم‌ها می‌توانند به‌خاطر محتوای فوق‌العاده و به‌ظاهر بی‌پایانی که ارائه می‌دهند، به سرعت اعتیاد آور شوند . شما همیشه یک انگشت  با یک ویدیوی خنده‌دارتر یا یک خبر مهم‌تر فاصله دارید.

تمام این مدت زمانی که‌ به‌طور آنلاین می‌گذرانید؛  به معنای زمان کمتری برای عادات سالم یا سودآور است و نتیجه خوبی ندارد. آنها از کم خوابی گرفته تا چاقی و افسردگی را شامل می‌شوند، اما عادات ساده و عمدی وجود دارد که می توانید برای جلوگیری از بد شدن همه چیز اتخاذ کنید.

iOS دارای یک مدیریت زمان صفحه نمایش داخلی در تنظیمات > زمان صفحه > استفاده محدود است. می‌توانید از آن برای تنظیم میزان زمانی که در روز روی تلفن خود یا برنامه‌های خاص صرف می‌کنید، استفاده کنید. اینستاگرام، تیک تاک و یوتیوب نیز دارای ویژگی‌هایی هستند که به شما یادآوری می‌کنند که پس از مدت زمان تماشای مشخصی استراحت کنید . شما می‌توانید از آن‌ها نیز استفاده کنید. اگر اینها برایتان کارساز نبود، یک برنامه کنترل زمان صفحه نمایش یا یک قفل فیزیکی تلفن را نصب کنید که تلفن شما را برای مدت زمانی که انتخاب می کنید غیرقابل دسترس می کند.

4- وضعیت بدنی بد

وضعیت بدنی بد

یکی دیگر از تأثیرات زیاد آنلاین بودن، وضعیت بدنی وحشتناکی است که در نتیجه ایجاد می‌شود. تحقیقات اخیر، پدیده‌ای را تأیید می‌کند که «گردن فناوری» نامیده می‌شود. این پدیده، قوز نیمه دائمی ستون فقرات را، از ساعت‌های زیادی که روزانه به صفحه‌نمایش گوشی خیره می‌شویم، مشخص می‌کند.  همچنین اگر برای مدت طولانی پشت میز غیر ارگونومیک یا نامناسب بنشینید، ممکن است دچار مشکلات فنی گردن و سایر مشکلات ستون فقرات شوید. اگر مرتباً با رایانه‌، روی پاهایتان کار می‌کنید نیز، همین اتفاق می‌افتد.

یکی از راه‌های جلوگیری از این اتفاق، سرمایه‌گذاری برای تنظیمات ارگونومیک میز است. انجام این کار برای افرادی که در خانه کار می‌کنند؛ بسیار ضروری است. برای انجام این کار، یک صندلی ارگونومیک محکم را در نظر بگیرید، سپس ارتفاع  آن را متناسب با میز خود تنظیم کنید؛ به‌گونه‌ای که هنگام تایپ بازوهایتان موازی با زمین قرار بگیرد. در مرحله بعد باید مانیتور خود را در  راستای چشم خود قرار دهید. اگر ارتفاع لپتاپ شما کم‌تر است و امکان بالا آوردن آن را ندارید؛ بهتر است از یک پایه استفاده کنید که ارتفاع آن را افزایش می‌دهد.

3- استفاده از نرم افزارهای قدیمی

استفاده از نرم افزارهای قدیمی

اکثر دستگاه‌های مدرن به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری را در یک برنامه زمانی ثابت دریافت می‌کنند، و از آنجایی که بسیاری از اوقات این به‌روزرسانی‌ها تغییرات زیادی ایجاد نمی‌کنند، اغلب مردم به زودی با نادیده گرفتن آنها راحت می‌شوند. این این اتفاق هنگامی که بروز رسانی، به داده‌ها یا فضای ذخیره‌سازی زیادی نیاز داشته باشند نیز رخ می‌دهد.

اما عدم به روزرسانی برنامه‌ها و سیستم عامل شما می‌تواند انتخاب پرهزینه‌ای برای شما باشد. نه تنها ویژگی‌های جدید جالبی را که ظرفیت دستگاه شما را به حداکثر می‌رساند از دست می‌دهید، بلکه ایمنی همه داده‌های خود را نیز به خطر می‌اندازید. به‌روزرسانی‌های نرم‌افزار عمدتاً شامل وصله‌های امنیتی و رفع باگ‌ها برای رفع هر گونه حفره‌ای است؛ که ممکن است شما را در معرض خطر قرار دهد. به این معنی که نرم‌افزار قدیمی شما را در برابر حملات آسیب‌پذیر می‌کند، به خصوص اگر از دستگاه اندرویدی استفاده می‌کنید.

راه حل در اینجا بسیار ساده است: می‌توانید به‌روزرسانی‌های خودکار را برای همه برنامه‌هایتان روشن کنید تا از زحمت انجام آن به‌صورت دستی نجات پیدا کنید. هم Play Store و هم App Store این ویژگی را در Settings > Preferences دارند. به‌روزرسانی‌های اصلی سیستم عامل ممکن است همچنان به نصب دستی نیاز داشته باشند، اما معمولاً کمتر از به‌روزرسانی‌های برنامه هستند و فقط چند دقیقه طول می‌کشند. انجام این کار شما را از خطرات احتمالی بازخواهد داشت.

2- از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه نمی کنید

شما از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه نمی کنید!

از دست دادن تلفن یا لپ تاپ یک کابوس است، اما اگر از داده‌های آنها نسخه پشتیبان تهیه نکنید،  شرایط بدتری خواهید داشت. آن فایلهای گرانبها برای همیشه از بین خواهند رفت.  شما می‌توانید فایل‌های مهم و خاطرات را با پشتیبان‌گیری‌های ابری حفظ کنید. فضاهای ابری عمدتاً رایگان هستند و می‌توانید با چند دلار در ماه فضای ذخیره‌سازی بیشتری داشته باشید. آنها پشتیبان‌گیری دستی سخت‌افزار را مغلوب می‌کنند، زیرا امکان ذخیره انواع داده‌ها، از جمله عکس‌ها، اسناد، موسیقی، رمزهای عبور و حتی تنظیمات برگزیده سفارشی مانند آهنگ‌های زنگ و کاغذدیواری را فراهم می‌کنند. با این نوع پشتیبان‌گیری، اگر برای دستگاه فعلی شما اتفاقی افتاد، به راحتی می‌توانید تمام اطلاعات خود را به یک دستگاه جدید بازیابی کنید. همچنین یک گزینه عالی برای آزاد کردن فضا در iPhone یا Android  است.

ما راهنماهای ساده‌ای برای پشتیبان‌گیری iCloud و پشتیبان‌گیری از Google Drive تهیه کرده‌ایم، بنابراین اگر تازه کار هستید، می‌توانید آن‌ها را بررسی کنید تا شروع به کار کنید. هر دو به‌روزرسانی‌های خودکار را ارائه می‌کنند، بنابراین لازم نیست هر بار این فرآیند را به صورت دستی انجام دهید. اگر نمی‌خواهیداز فضای ذخیره‌سازی ابری استفاده کنید؛  می توانید یک هارد دیسک اکسترنال نیز بخرید و از همه چیز در آنجا نسخه پشتیبان تهیه کنید. اما، با این روش، فرآیند دستی است، بنابراین باید به یاد داشته باشید که نسخه های پشتیبان خود را به طور مرتب به روز کنید و درایو را در مکانی امن نگه دارید.  به‌طور کلی فرقی نمی‌کند که از چه روش پشتیبان‌گیری استفاده می‌کنید؛ اما مهم است که داده‌های آن را بروز نگه‌دارید.

1- از رمزعبورهای قابل حدس زدن استفاده می کنید

شما از رمزعبورهای قابل حدس زدن استفاده می کنید!

رمزها دردسرساز هستند و همه مااین را می‌دانیم. همه ما بیشتر  از همه چیز از  آنها استفاده می کنیم، بنابراین قابل درک است که بسیاری از افراد برای حساب کاربریهای متفاوت،  از رمز عبور یکسان  استفاده می‌کنند.  این دقیقا معادل دیجیتالی استفاده از کلید یکسان برای خانه، ماشین و گاوصندوق است و شما را طعمه شخصیت‌های مخرب آنلاین می‌کند. در نتیجه احتمال به خطر افتادن داده‌های شما با استفاده از یک رخنه افزایش پیدا می‌کند.

اگر شما بخشی از 66 درصد افرادی هستید که از گذرواژه‌های آسان  مانند «P@ssw0rd»، «letme1n» یا 12345 و یا هرنوع دیگری از آن‌ها استفاده می‌کنند، باید آن را به شما اعلام کنیم: داده‌های آنلاین شما امن نیستند. شما باید گذرواژه‌های قوی‌تر و منحصربه‌فردتری انتخاب کنید. به گفته گوگل، رمز عبوری قوی است که حداقل 12 کاراکتر داشته باشد و ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک به اضافه اعداد و نمادها باشد.

اما خبر خوب این است که شما مجبور نیستید این کار را انجام دهید. اولین قدم شما به سمت گذرواژه‌ها و امنیت بهتر باید دریافت یک مدیر رمز عبور باشد – آنها پسوردهای منحصربه‌فرد را برای هر تعداد حسابی که نیاز دارید تولید و مدیریت می‌کنند و هر زمان که به آن‌ها نیاز داشتید آنها را به‌طور خودکار پر می‌کنند. آنها بهترین روش برای مقابله با رمزهای عبور هستند تا زمانی که برای یک سیستم احراز هویت بهتر حذف شوند.

منبع: slashgear

مطالب مرتبط

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دانلود مایکت ×