بهترین برنامه های اندروید 2020 | کاربردی‌ ترین اپلیکیشن ها ᐈ

آیا به دنبال بهترین اپلیکیشن های اندروید هستید؟ آیا وجود برنامه های مختلف اندرویدی شما را گیج کرده است؟ با مایکت همراه باشید زیرا قرار است در این مقاله بهترین و اصلی ترین برنامه های اندروید را معرفی کنیم.

شاید اگر در گذشته به مردم گفته میشد یک روز بیشتر کار های انسان با استفاده از یک جعبه کوچک است، می خندیدند و به هیچ عنوان باور نمیکردند. اما‌ اکنون ما‌ شاهد هستیم که آموزش، نوشتن، خواندن، ثبت خاطرات، ارتباطات و غیره تنها با استفاده از یک گوشی اندروید امکان پذیر است. پیشرفت تکنولوژی به قدری سریع عمل می کند که جا ماندن از آن باعث تلف شدن وقت و به نوعی سخت انجام دادن کارهاست.

اندروید، سیستم عامل فراگیری است که هر روز بهتر از دیروز عمل می‌کند و با استفاده از اپلیکیشن های اندرویدی می توانید به راحت ترین و سریعترین شکل ممکن کارها را انجام دهید، آن هم بدون اینکه حتی‌ قدمی از جایتان جم بخورید!

حق با شماست! مسلما تصمیم گیری آن هم از بین هزاران اپلیکیشن اندرویدی، بسیار سخت است زیرا به علت حافظه محدود موبایل، نمی توان همه آن ها را یکجا باهم نگه داشت. به راستی کدامیک‌ از اپلیکیشن ها را باید در گوشی موبایل خود ذخیره کرد؟ در ادامه ما به شما‌ کمک می‌کنیم که 8 مورد از بهترین و کارآمد ترین اپلیکیشن های اندروید را شناخته و آن ها را روی گوشی خود نگه دارید.

واتساپ (whatsapp)

اگر به دنبال پیام رسانی بی دردسر و سریع می‌گردید، به هیچ عنوان واتساپ را از دست ندهید. واتساپ انقدر مشهور می باشد که‌ نیازی به معرفی نداشته باشد زیرا امکانات وسیع آن‌از‌جمله قابلیت چت شخصی، چت گروهی، تماس تصویری، تماس‌صوتی، امکان اشتراک گذاری فایل های گوناگون (تصویر، فایل متنی، ویس، ویدیو) و غیره تمام نیازهای ارتباطی شما را پاسخ می دهند و شما را از اپ های پیام رسان دیگر بی نیاز می سازند. واتساپ تنها از مایکت 11000000 بار تاکنون دانلود شده است.

آیکون برنامه WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

حجم:

دانلود برنامه

 

شیریت (Shareit)

برای ردوبدل کردن فایل های مختلف بین دو دستگاه راه های مختلفی وجود دارد. از جمله استفاده از بلوتوث یا وای فای معمولی، کابل USB. اما سریع ترین راه استفاده از اپ های انتقال فایل می باشد. فرقی نمی کند شما دارای چه سیستم عاملی هستید، اندروید، ios و یا ویندوز، به جرات میتوان گفت از بین تمام اپلیکیشن های مربوط به انتقال فایل، Shareit بالاترین سرعت، بهترین عملکرد، آسان ترین روش را داراست. شریت تاکنون تنها از مایکت 8000000 بار دانلود شده است.

آیکون برنامه SHAREit: Transfer, Share Files

SHAREit: Transfer, Share Files

حجم:۶۹.۲ مگابایت

دانلود برنامه

بام بانک ملی (bam melli)

تمام کارهای بانکی خود را، از جمله گرفتن موجودی، انتقال وجه، پرداخت قبوض، پرداخت اقساط تسهیلات، خرید بسته های اینترنتی، خرید شارژ اپراتور های مختلف و حتی افتتاح حساب های مختلف کوتاه مدت و یا قرض الحسنه، در کمتر از ده دقیقه انجام دهید آن هم در حالی که روی کاناپه دراز کشیده اید! بام بانک‌ ملی به شما این امکان را میدهد که کارهای بانکی‌ خود را در کوتاهترین زمان و به سریعترین شکل ممکن انجام دهید. همراه بام ملی با وجود عمر کم خود تاکنون تنها از مایکت 500000 بار دانلود شده است.

این اپلیکیشن بی بدیل و کاربردی را با کلیک کردن روی باکس زیر دانلود کنید.

آیکون برنامه بام - پلتفرم دیجیتال بانک ملی ایران

بام – پلتفرم دیجیتال بانک ملی ایران

حجم:۳۴.۱ مگابایت

دانلود برنامه

ادوب کانکت (Adobe connect)

در هر سمت و مرحله ای که باشید محال است ادوب کانکت به کارتان نیاید. اگر دانش آموز، دانشجو و یا حتی‌ مدیر یک شرکت‌هستید برای برگزاری کلاس ها و کنفرانس های خود می توانید از Adobe connect کمک بگیرید. نرم افزار رایگانی که برای شما یک کلاس و یا اتاق کنفرانس مجازی و آنلاین است آن هم با قابلیت مدیریت تمام گزینه ها. این برنامه بی رقیب تاکنون تنها از مایکت 400000 بار دانلود شده است.

آیکون برنامه Adobe Connect

Adobe Connect

حجم:۱۱.۴ مگابایت

دانلود برنامه

شاد (Shad app)

اگر به دنبال یک پیام رسان ایرانی با امنیت بسیار بالا هستید، شاد را از دست ندهید. Shad app ایده وزارت آموزش و پرورش برای زمان شیوع کرونا و دور نماندن دانش آموزان از تحصیل بود. شاد باعث شد محصلان بدون هیچ مشکلی با وجود ویروس منحوس کرونا، به تحصیل خود بپردازند زیرا این اپلیکیشن با قابلیت تشکیل گروه و کانال، به معلمان این امکان را میدهد فایل های آموزشی خود را با کیفیت هرچه بیشتر با دانش آموزان به اشتراک بگذارند. این برنامه تاکنون تنها از مایکت 3000000 بار دانلود شده است.

آیکون برنامه برنامه شاد آموزش و پرورش

برنامه شاد آموزش و پرورش

حجم:۷۷.۴ مگابایت

دانلود برنامه

اینستاگرام (Instagram)

مگر می شود کسی دارای گوشی هوشمند باشد اما نام پر آوازه ی اینستاگرام را نشنیده باشد؟ وجود اینستاگرام به کسب و کار رونق خاصی داده است، شما میتوانید یک پیج کاری برای خود راه اندازی کنید و کار خود را در آن تبلیغ کنید. یا حتی مطالب و فایل هایی که مورد پسندتان هستند را در صفحه شخصی خود با دیگران به اشتراک بگذارید و از آنها لایک و کامنت دریافت کنید. همچنین می توانید مطالبی را با طول عمر 24 ساعت انتخاب کرده و به اشتراک بگذارید. علاوه بر این Instagram میتواند بهترین راه ارتباطی شما با افراد معروف از جمله بازیگران، فوتبالیستها، خواننده ها و غیره باشد. اینستاگرام تاکنون تنها از مایکت بیش از 11000000 بار دانلود شده است.

این اپلیکیشن پر آوازه را به راحتی از طریق ضربه زدن روی باکس زیر دانلود کنید.

آیکون برنامه Instagram

Instagram

حجم:

دانلود برنامه

Snack Video

علم روانشناسی ثابت کرده است یک ربع از ته دل خندیدن با یک ساعت خواب شبانه برابر است پس میتوان گفت بهترین تفریح و سرگرمی دیدن یک ویدیو فان و جذاب است. نیازی به گشتن به دنبال فیلم های طنز نیست کافی است Snack video را دانلود کنید و مجموعه کاملی از کلیپ های بامزه و خنده دار را همیشه به دنبال داشته باشید.

برای دانلود این برنامه جذاب و دوست داشتنی باکس زیر را لمس کنید.

آیکون برنامه SnackVideo

SnackVideo

حجم:۳۱.۹ مگابایت

دانلود برنامه

لایکی (Likee)

بدون شک لایکی یکی از بهترین های لیست ماست. اگر اهل دابسمش ساختن هستید، اگر به دنبال کردن شبکه های مجازی علاقه دارید، لایکی بهترین گزینه برای شماست زیرا با داشتن افکت ها و جلوه های گوناگون می تواند به شما برای ساختن دابسمش های خاص کمک کند و با داشتن کلیپ های گوناگون چه طنز چه آموزشی چه دابسمش و غیره می تواند شما را ساعت ها سرگرم نگه‌ دارد بدون اینکه لحظه ای پلک بزنید!

Video Editor – Glitch Video Effects

 

Video Editor

«این برنامه به انتخاب کاربران گوگل پلی، بهترین برنامه اندرویدی سال 2019 است.»

Video Editor یا Glitchcam به عنوان اولین برنامه در لیست بهترین برنامه های اندروید 2020 ما، یک ابزار کاربردی ویرایش ویدیو با امکانات جذاب و مفید است. با کمک این برنامه می‌توانید ویدیوهایتان را سریع، آسان و هنری ویرایش کنید.

این برنامه امکان ادیت ویدیوهایی که از قبل در گالری‌تان دارید را به شما می‌دهد؛ ادیت‌هایی مانند برش و چرخش فیلم، تنظیم کادر فیلم به اندازه های 1:1 که برای اینستاگرام مناسب است یا 16:9 که کادر استاندارد ویدیوهای یوتیوب است، افزودن ده‌ها فیلتر و افکت متنوع به ویدیو، کند یا تند کردن سرعت پخش ویدیو، اضافه کردن موزیک مورد علاقه‌تان به ویدیو، گرفتن خروجی‌های با کیفیت و انتشار آن در شبکه‌های اجتماعی و…

اما قابلیت منحصر به فرد Glitchcam، امکان اضافه کردن افکت و فیلتر در هنگام فیلم‌برداری است. در ابتدای ورود به این برنامه دو گزینه «ویرایش» و «ضبط» را مشاهده میکنید که با انتخاب گزینه ضبط، می‌توانید به ویدیویی که در حال ضبط‌اش هستید صورت زنده، فیلتر و افکت اعمال کنید.

لازم است بدانید این برنامه اندرویدی یک نسخه حرفه‌ای هم دارد که با خرید آن می‌توانید از تمام امکانات آن استفاده کنید و همچنین واترمارک برنامه را از روی ویدیوهایتان حذف کنید.

 

 

 

آیکون برنامه Video Editor&Maker - VideoCook

Video Editor&Maker – VideoCook

حجم:۲۰.۷ مگابایت

دانلود برنامه

 

 

Feedly

 

  • Feedly شما در جریان می‌گذارد.

دومین برنامه‌ای که در لیست بهترین برنامه های اندروید 2020 به شما معرفی می‌کنیم، Feedly است. این برنامه اندرویدی یک فیدخوان RSS است که با کمک آن می‌توانید مطالب هزاران سایت، وبلاگ، مجله و کانال‌های یوتیوب را به صورت مرتب و در یک صفحه بخوانید. در واقع این برنامه شما را از باز کردن تب‌های مختلف و رفتن از این صفحه به آن صفحه راحت می‌کند. بنابراین در زمان شما صرفه جویی می‌شود و علاوه بر این، خبر یا مطلب مهمی را در آن از دست نخواهید داد.

Feedly هیچ محدودیتی در اضافه کردن سایت، بلاگ و.. برای شما ایجاد نمی‌کند. همچنین می‌توانید مطالبی را که در آن می‌خوانید به راحتی در صفحات اجتماعی خود مانند فیسبوک، توییتر، اورنوت، بافر، لینکدین و… با دوستان‌تان به اشتراک بگذارید.

 

آیکون برنامه Feedly - Smarter News Reader

Feedly – Smarter News Reader

حجم:۴۱.۵ مگابایت

دانلود برنامه

 

 

LastPass Password Manager

 

مسئله امنیت در فضای مجازی مهم‌ترین دغدغه همه ماست. سایت‌ها و اپلیکیشن‌های مختلف برای اینکه خدمات‌شان را در اختیارتان قرار دهند، از شما درخواست ساخت یک حساب کاربری می‌کنند و حفظ کردن این همه نام و رمز کاربری قطعا کار سختی‌ست. یک راه ساده این است که برای تمام حساب‌ها یک اسم و رمز یکسان تعریف کنید اما این روش خطرناک‌ترین و ناامن‌ترین کاری است که می‌توانید انجام دهید.

بنابراین این روزها برنامه‌هایی برای ذخیره اطلاعات حساب کاربری ساخته شده‌اند که یکی از بهترین آنها LastPass Password Manager است. در این برنامه می‌توانید اسم و رمز تمام حساب‌های کاربری‌تان را ذخیره کنید. با ورود به هر سایت یا اپ در گوشی اندرویدی‌تان، LastPass به صورت اتوماتیک اسم و زمر مربوط به آن را وارد می‌کند و به این ترتیب نه تنها نیازی به حفظ کردن‌شان نیست، بلکه نیازی به تایپ کردن آنها هم نخواهید داشت. به علاوه LastPass برای شما پسوردهای قوی هم می‌سازد که امنیت حریم خصوصی شما را بالاتر هم می‌برد.

 

آیکون برنامه LastPass Password Manager

LastPass Password Manager

حجم:۳۵ مگابایت

دانلود برنامه

 

 

Forest

 

forest

  • با Forest می‌توانید به تمام کارهایتان برسید.

این برنامه اندرویدی که تا به حال جوایز زیادی دریافت کرده است، به شما کمک می‌کند تا موقع انجام کارهایتان تمرکز داشته باشید و گوشی موبایل عامل حواس پرتی‌تان نشود. کار کردن با Forest بسیار آسان است و ایده ساده‌ای هم دارد. در ابتدای ورود به این برنامه، یک درخت می‌بینید که برای رشد از شما یک زمان ۱۵ دقیقه‌ای می‌خواهد. در این ۱۵ دقیقه شما نباید با گوشی‌تان کار کنید تا این درخت کاشته شود و رشد کند. به همین سادگی!

با ادامه دادن این روند می‌توانید برای خود یک جنگل بکارید و در نموداری که این اپلیکیشن در قسمتی به اسم Forest به شما نشان می‌دهد، رشد روزانه، هفتگی و ماهانه جنگل‌تان را مشاهده کنید.

با کاشت هر درخت، سکه‌ای به عنوان جایزه دریافت می‌کنید که با این سکه‌ها می‌توانید برای جنگل‌تان، درخت و بوته‌های متنوع و البته صدا بخرید؛ صداهایی که هنگام استفاده از Forest به تمرکز بیشتر شما کمک می‌کنند، مانند صدای باران، ساحل، و… .

اما فارست قدمی از این هم فراتر گذاشته است و با همکاری کاربران خود، در مناطق مختلف دنیا درخت کاری انجام می‌دهد. کاربران این برنامه می‌توانند با کمک های نقدی به Forest در این طرح جنگل کاری شرکت کنند. تا لحظه نوشتن این مطلب با کمک این برنامه و کابران آن، ۵۹۲،۲۴۲ درخت در دنیا کاشته شده است.

 

آیکون برنامه Forest: Focus for Productivity

Forest: Focus for Productivity

حجم:۷۵.۶ مگابایت

دانلود برنامه

 

 

Curiosity

 

  • Curiosity شما را باهوش‌تر می‌کند!

حالا در لیست بهترین برنامه های اندروید 2020 به یک برنامه آموزشی می‌رسیم. این برنامه اندرویدی، هر روز مطالب آموزشی در قالب مقاله، ویدیو، اینفوگرافی و… را در ده‌ها موضوع متنوع متنشر می‌کند و شما هر روز در جریان آخرین و به روز ترین اطلاعات از سراسر دنیا قرار می‌دهد.

Curiosity یک برنامه خبری نیست بلکه یک مجله اینترنتی علمی است. با این برنامه می‌توانید از میان موضوعات مختلف، موارد مورد علاقه‌تان را ذخیره کنید و هر روز به بخش Saved بروید و جدیدترین مطالب  در آن موضوع را مطالعه کنید. به علاوه می‌توانید هر مطلب  یا ویدیوی جالبی را در پروفایل تان ذخیره کنید یا آن را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

Curiosity برای هر چه بیشتر در جریان گذاشتن شما، می‌تواند برایتان نوتفیکیشن روزانه‌ای با موضوع پر بازدیدترین مطالب روز هم بفرستد. این نوتفیکیشن را می‌توانید روز یک‌بار و در ساعت دلخواه‌تان دریافت کنید.

مقالات این برنامه همه به زبان انگلیسی هستند و می‌تواند به تقویت زبان انگلیسی شما هم کمک کند.

 

⚠️ در حال حاضر این اپلیکیشن از حالت انتشار خارج شده است.

 

 

Walli

اگر احتیاج به کمی تنوع دارید، walli مخصوص شما ساخته شده است. این برنامه در واقع یک آلبوم تصویر پس‌زمینه گوشی موبایل است که با آن می‌توانید از بین میلیون‌ها تصویر یک پس زمینه زیبا انتخاب کنید. تصاویر در والی همه با کیفیت بالای 4k و HD هستند و برای اینکه بتوانید به راحتی تصویر مورد علاقه‌تان را پیدا کنید دسته بندی‌های مختلفی در این برنامه تعریف شده ست.

در آخرین آپدیت برنامه اندروید walli، امکان مفید عوض شدن خودکار تصویر پس‌زمینه اضافه شده است. برای استفاده از آن می‌توانید تصاویر مورد علاقه‌تان را در یک گالری ذخیره کنید و بعد برنامه را تنظیم کنید که در فواصل زمانی دلخواه‌تان، تصویر پس زمینه گوشی را عوض کند.

 

آیکون برنامه Walli - HD, 4K Wallpapers

Walli – HD, 4K Wallpapers

حجم:۵۰.۱ مگابایت

دانلود برنامه

 

 

Castbox

Castbox یکی از محبوب‌ترین برنامه‌های پادکست است. این برنامه حجم کم و با محیط کاربری ساده است که یک پلیر حرفه‌ای برای شنوندگان پادکست محسوب می‌شود. Castbox امکاناتی مانند کند یا تند کردن سرعت پخش، حذف بخش‌های سکوت، تنظیم مدت زمان پخش (که برای مواقعی که قبل از خواب می‌خواهید پادکست بشنوید مفید است)، به اشتراک گذاری و دانلود اپیزود مورد نظر در اختیار شما قرار داده است.

در Castbox علاوه بر شنیدن پادکست‌های مورد علاقه‌تان، در بخش Discover با هزاران پادکست از سراسر دنیا آشنا می‌شوید.

 

آیکون برنامه Podcast Player - Castbox

Podcast Player – Castbox

حجم:۳۲.۳ مگابایت

دانلود برنامه

 

 

TickTick

 

TickTick

TickTick یک برنامه اندرویدی برای مدیریت کارهاست. با کمک این برنامه می‌توانید برنامه ریزی‌های کوتاه مدت و بلند مدت انجام دهید و هیچوقت انجام هیچ کاری را فراموش نکنید.

استفاده از TickTick آسان است و با طراحی کاربری ساده، تجربه شما را لذت بخش می‌کند.در این برنامه می‌توانید لیست کارهای خانه، محل کار و پروژه‌های مختلف را به صورت جداگانه تهیه کنید، برای هرکدام از آنها مراحل مجزا تعریف کنید، برای هرکدام از این مراحل یادداشت بگذارید و زنگ یادآور تنظیم کنید. در TickTick تبی وجود دارد که تمام کارهای تعریف شده را در یک تقویم نشان می‌دهد و این به شما کمک می‌کند که با یک نگاه برنامه ماهانه‌تان را ببینید و بررسی کنید.

بخش جذاب دیگر این برنامه، بخشی است به نام pomo timer که به شما کمک می‌کند در زمان انجام کارها تمرکزتان را از دست ندهید. روش کار pomo timer به این صورت است که آن را در بازه‌های زمانی مثلا ۲۵ دقیقه‌ای تنظیم می‌کنید و در این مدت موبایل‌تان را کنار می‌گذارید و روی کارتان متمرکز می‌شوید. بین هرکدام از این بازه‌های کاری استراحت‌های کوتاه مدت 5 دقیقه‌ای وجود دارد و با چند بار انجام این پروسه می‌توانید استراحت بلند مدت داشته باشید. این شیوه رایج و اثر بخشی برای متمرکز کار کردن است.

 

آیکون برنامه TickTick:To Do List & Calendar

TickTick:To Do List & Calendar

حجم:۲۷.۴ مگابایت

دانلود برنامه

 

 

Adobe Photoshop Express

 

Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express یک برنامه ویرایش عکس حرفه ای از شرکت Adobe است که برای گوشی‌های موبایل عرضه شده است. این برنامه گزیده ای از امکانات نرم افزار قدرتمند Photoshop برای ویرایش عکس را در اختیار کاربران اندرویدی قرار می‌دهد. امکاناتی مانند ویرایش‌های نور، رنگ، کنتراست، اشباع رنگ و…، ساخت کلاژ با چند تصویر، اضافه کردن متن و استیکر روی عکس و ده ها ابزار کاربردی دیگر.

 

آیکون برنامه Photoshop Express Photo Editor

Photoshop Express Photo Editor

حجم:۱۲۹.۶ مگابایت

دانلود برنامه

 

 

Shazam

 

shazam

دهمین برنامه از لیست بهترین برنامه های اندروید 2020 Shazam است. این برنامه، یک برنامه جستجوی موسیقی است که با کمک آن می‌توانید بخشی از آهنگی که در حال پخش است و اسم و خواننده آن را نمی‌شناسید، ضبط کنید و Shazam به شما اسم آهنگ، خواننده آن، متن، سال ساخت و موزیک ویدیوی آن را می‌دهد.

ویژگی مهم Shazam این است که در حالت آفلاین هم کار می‌کند. بعلاوه می‌توانید از طریق این برنامه، آهنگ دلخواه‌ را به پلی لیست اسپاتیفای‌تان اضافه کنید یا آن را در شبکه‌های اجتماعی‌تان به اشتراک بگذارید.

Shazam را می‌توانید در ساعت های هوشمند هم اجرا  کنید و نام آهنگ و خواننده آن را ببینید.

 

آیکون برنامه Shazam: Find Music & Concerts

Shazam: Find Music & Concerts

حجم:۶.۸ مگابایت

دانلود برنامه

 

 

Evernote

 

evernote

 Evernote یک ابزار یادداشت برداری برای گوشی‌ است. با این برنامه می‌توانید در فرمت‌های مختلف مانند متن، عکس، ویدیو، صدا و اسکچ، نوت برداری کنید و ایده‌هایتان را ثبت کنید.

از امکانات قابل توجه Evernote می‌توان به ایجاد میان‌بر در صفحه خانه گوشی برای یادداشت‌ها، امکان ایمیل کردن یا به اشتراک گذاشتن یادداشت‌ها در شبکه‌های اجتماعی، اتصال و همگام سازی اکانت Evernote در دستگاه‌های دیگر و امکان جستجو بین یادداشت‌ها اشاره کرد.

اگرچه گوگل ابزار مشابهی به اسم Google Keep دارد اما Evernote برگ برنده طراحی و رابط کاربری آسان و همچنین مکانات گسترده‌تر را دارد که روی هم رفته باعث می‌شود رقیب سرسختی برای این محصول گوگل باشد.

 

آیکون برنامه Evernote - Note Organizer

Evernote – Note Organizer

حجم:۳۲.۳ مگابایت

دانلود برنامه

 

 

Gboard

Gboard کیبرد ساخت شرکت گوگل برای اندروید است. مهمترین ویژگی این کیبرد کم حجم، پشتیبانی کامل از زبان فارسی است. اگر به درست نویسی در زبان فارسی اهمیت می‌دهید، Gboard حتما ایده‌آل شما خواهد بود. این کیبرد اندرویدی علاوه بر جانمایی درست حروف زبان فارسی ویژگی‌های دیگری مانند دکمه «نیم‌فاصله» را هم دارد.

از امکانات دیگر این کیبرد هوشمند قابلیت اصلاح غلط‌های تایپی، پیشنهاد واژه بعدی، امکان جستجو در گوگل، استیکر و گیف‌های اختصاصی و از همه مورد توجه‌تر، امکان تایپ جمله بدون برداشتن انگشت از روی کیبرد و تنها با کشیدن انگشت‌تان بر روی آن است.

همانطور که از شرکت گوگل انتظار می‌رود، برای این محصول هم آپدیت‌های منظمی برای بهبود عملکرد و هوشمند شدن بیشتر این کیبرد  ارائه می‌شود.

 

آیکون برنامه Gboard - the Google Keyboard

Gboard – the Google Keyboard

حجم:۷۱.۱ مگابایت

دانلود برنامه

 

 

Airdroid

 

Airdroid

  • Airdroid باعث می‌شود که کنترل همه چیز را در دست بگیرید.

این برنامه کاربردی به شما این امکان را می‌دهد که بتوانید گوشی موبایل‌تان را به تبلت و لپتاپ و کامیپوترتان متصل کنید.

با ایجاد این اتصال می‌توانید علاوه بر انتقال فایل بین این دستگاه‌ها، کنترل دستگاه‌های دیگر را با یک دستگاه در دست بگیرید. به عنوان مثال می‌توانید از لپتاپ‌تان به عنوان یک ریموت برای دوربین گوشی موبایل استفاده کنید یا نوتفیکیشن‌هایی مثل پیام کوتاه، ایمیل یا اپلیکیشن‌هایی مانند واتس‌اپ و… را که مربوط به گوشی همراه است، در دسکتاپ کامپیوتر ببینید و همانجا به آنها جواب دهید.

مزیت مهم Airdroid برای کامپیوترها، نسخه وب آن است که شما را از نصب نرم‌افزار آن بی‌نیاز می‌کند؛ هرچند که این نرم‌افزار هم برای دانلود و نصب در دسترس شماست.

 

آیکون برنامه AirDroid: File & Remote Access

AirDroid: File & Remote Access

حجم:۴۰.۶ مگابایت

دانلود برنامه

 

 

Nova luncher

 

Nova luncher

Nova luncher یک ابزار شخصی‌سازی صفحه خانه و منوهای گوشی موبایل است. با کمک این برنامه اندرویدی می‌توانید ظاهر این صفحات را به سلیقه دلخواه‌تان در آورید.

Nova luncher می‌تواند ظاهر نرم افزاری گوشی شما را مطابق با آخرین نسخه‌های اندروید تغییر دهد. به علاوه امکاناتی مانند آیکون‌های متنوع، تم‌های رنگی و تیره، حالت نایت مود و تنظیم گرید‌بندی صفحه منو به اعداد دلخواه را هم دارد. مزیت مهم Nova luncher نسبت به برنامه‌های مشابه دیگر این است که با وجود تمام تغییراتی که ایجاد می‌کند، سرعت گوشی شما را کند نکرده و تمام حرکات و رفت و برگشت‌ها بین صفحات مختلف، با سرعت و نرمی بالا انجام می‌شود.

در Nova luncher می‌توانید از تمام تنظیمات شخصی سازی‌ای که انجام دادید، یک نسخه پشتیبان تهیه کنید و آن در گوشی همراه شخص دیگر یا گوشی جدیدتان مجددا اعمال کنید.

 

آیکون برنامه Nova Launcher

Nova Launcher

حجم:۱۰.۵ مگابایت

دانلود برنامه

 

 

Solid Explorer File Manager

Solid Explorer یک برنامه اندرویدی مدیریت فایل است. این برنامه اندرویدی تجربه شما از استفاده از برنامه های مدیریت فایل را به کلی دگرگون می‌کند.

از امکانت مهم Solid Explorer می‌توانیم به این موارد اشاره کنیم: لینک کردن حساب شما با سرویس‌های ذخیره سازی ابری مانند Dropbox و غیره، قابلیت اجرا و از حالت فشرده خارج کردن فایل‌هایی با فرمت: ZIP, 7ZIP, RAR و TAR، سرچ داخل برنامه برای پیدا کردن راحت‌تر فایل‌ها، امکان رمز گذاری به صورت پسورد یا اثر انگشت برای فایل‌ها، امکان شخصی‌سازی محیط برنامه و تغییر آیکون‌ها، تم، رنگ و…

به طور کلی Solid Explorer یک برنامه جامع و ضروری برای گوشی‌های اندرویدی ست.

 

آیکون برنامه Solid Explorer File Manager

Solid Explorer File Manager

حجم:۱۶.۵ مگابایت

دانلود برنامه

 

 

Homestyler

 

آخرین برنامه‌ای که در لیست بهترین برنامه های اندروید  به شما معرفی می‌کنیم، یک ابزار خاص است.

Homestyler یک ابزار کاملا رایگان برای دکوراسیون خانه است. اگر یک طراح دکوراسیون داخلی هستید یا کسی هستید که علاقه به این رشته دارید و تصمیم دارید برای دکوراسیون داخلی خانه تان یک ابزار کامل و همه جانله داشته باشید این برنامه برای شماست.

با کمک این برنامه اندرویدی می‌توانید به راحتی ایده‌هایتان را برای طراحی فضاهای مختلف خانه مثل اتاق خواب و نشیمن پیاده سازی کنید و آنها را به صورت عینی ببینید و ویرایش کنید. به علاوه پروژه‌های آماده‌ای هم در اختیارتان قرار میگیرد که می‌توانید آنها را به با تغییرات اندک مطابق دلخواه‌تان درآورید.

Homestyler این امکان را به شما می‌دهد که از محیط خانه‌تان عکس بگیرید و با کمک این عکس رنگ و چیدمان فضا را با اشیای واقعی تغییر دهید و آن را مجددا دیزاین کنید.

Homestyler به عنوان یک شبکه اجتماعی هم برای طراحان عمل می‌کند. می‌توانید طراحی‌هایتان را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید و از آنها لایک و کامنت بگیرید.

آیکون برنامه Homestyler-Room Realize design

Homestyler-Room Realize design

حجم:۳۹.۲ مگابایت

دانلود برنامه

آیا اپلیکیشن های گفته شده برای آیفون نیز مناسب هستند؟

بله . این نرم افزار های روی سیستم عامل اندروید، ios و ویندوز قابل نصب هستند. کافی است نسخه مربوط به آنها را دانلود و نصب کنید.

اپلیکیشن های بالا طبق چه‌معیاری انتخاب شده اند؟

نرم افزار های‌ معرفی شده نتیجه ساعت ها تحقیق هستند و هرکدام از آنها با استفاده از نظرات کاربران مایکت و میزان رضایت آنها انتخاب شده اند. در این مقاله سعی شده است برنامه ها با موضوعات مختلف و طبق پرطرفدار و کاربردی بودن، حجم متناسب معرفی شوند.

اکنون نوبت شماست!

در این مقاله سعی کردیم شما عزیزان را با‌ هشت مورد از بهترین نرم افزار های اندروید آشنا کنیم، امیدواریم که این نوشته برای شما مفید واقع شده باشد. اکنون نوبت شماست که نظرات و پیشنهادات خود را برای ما بفرستید. همچنین می توانید سوالات خود را برای ما فرستاده و پاسخ آن را دریافت کنید. با تشکر از همراهی شما.

 

همچنین توصیه میکنم از مطلب مرتبط زیر بازدید نمایید:

۹ دیدگاه

  1. خوب بودن ولی من هر کاری کردم فقط یه دونه بیشتر اونم میکتو برام ده بار دان کرد……. پیگیری بشه که مشکل کجاست

  2. اینا ک شما گفتین تناسبی با برترین و کاربردی ترین برنامه های اندروید نداره
    اخه شاد؟ خخخ همین شاد ک یه کپی از برنامه ای هست خیلی ضعیف و غیر حرفه ای هست .و برخی از برنامه های لیست شما همینطور.اگه مطلب درباره تعدادی از برنامه های کاربردی در ایران زود باز یچیزی.این لیست منطقی نیست حالا بر چه اساسی انتخاب کردین نمیدونم خحخ
    البته چند برنامه رده اول اندروید در لیست هست .اما در تعداد نصب برنامه ها به نکته مهم نصب اجباری و اختیاری توجه کنید مثلا همین شاد رو نمیشه تعداد نصب رو به عنوان امتیاز مطرح کرد فک نکنم یک مورد دلبخواه نصب شده باشه خخخ
    ممنون از شما

  3. چیزی که گفتم به معنای جالب بود واقعا خیلی ممنون ولی در بارگیری مشکلاتی پیش اومد حتما پیگیری کنید❤🌹

دکمه بازگشت به بالا
دانلود مایکت ×