بهترین برنامه های مسیریابی برای اسنپ (جی پی اس)
آیا به دنبال بهترین برنامه مسیریاب اندروید میگردید؟ کدام اپلیکیشن جی پی اس امکانات بیشتری دارد و بهترین جایگزین waze چیست؟ اگر اهل مسافرت هستید یا به عنوان راننده در اسنپ (snapp) مشغول به کارید و از برنامه اسنپ استفاده می کنید، مسلما میدانید که سیستم نقشه و «مسیریابی» این برنامه به خوبی کار نمی کند، بنابراین اولین چیزی که به آن نیاز دارید یک برنامه نقشه یاب و ردیاب مثل ویز (waze) است.
با توجه به مشکلاتی که رانندگان زحمت کش اسنپ و تپسی برای مسیریابی و در حین رانندگی با ان مواجه هستند ما تصمیم گرفتیم که بهترین برنامه های GPS اندروید را با بررسی دقیق انتخاب و در این مقاله به شما معرفی کنیم.
فهرست این مقاله (با کلیک روی هر عنوان به آن قسمت منتقل می شوید) :
چگونه این مسیریاب ها انتخاب شده اند؟
بیش از 20 مسیریاب مختلف مورد بررسی قرار گرفت و از میان آنها اپلیکیشن هایی که بیشترین دانلود را در سایت مایکت داشتند، از نظر امکانات و ویژگی ها غنی تر بودند و همینطور برای رانندگان و جاده های ایران مناسب تر بودند انتخاب شده اند، در ادامه حتما تا انتهای مقاله با مایکت همراه باشید.
1. waze: برای رانندگان اسنپ و تپسی
«ویز» یک برنامه GPS است که متعلق به Google میباشد، این اپلیکیشن در تلفن های هوشمند و تبلت هایی که از GPS بهره مند هستند به خوبی کار می کند.
شرکت اسرائیلی Waze Mobile برنامه Waze software را توسعه داد، بعدا شرکت گوگل، ویز را خریداری کرد تا این برنامه خوب را نیز همچون دیگر خرید های موفق خود به اکوسیستم گوگل اضافه کند.
میتوان گفت در حال حاضر نقشه گوگل و ویز به صورت کاملا مستقل از یکدیگر فعالیت میکنند و جالب اینکه waze در مواردی حتی بهتر از نقشه گوگل عمل میکند ، خوب است بدانید که بر اساس اخرین امار که در سال 2019 منتشر شد اپلیکیشن مسیریاب ویز 130 میلیون کاربر ماهانه دارد.
ویز برنامه ایست کاربر محور و قدرت گرفته از کاربران آن ، این برنامه شبیه به ویکیپدیای GPS هاست چرا که کاربران آن در بهتر کردن برنامه دخیل میباشند.
مثلا اگر در جایی تصادفی رخ داده است کاربران ویز میتوانند ان را به دیگر کاربران در کمترین زمان اطلاع دهند و همین موضوع است که این برنامه را دوست داشتنی تر کرده است.
یکی از خصوصیات جذاب ویز اطلاع دقیق از وضعیت ترافیکی جاده و خیابان است ، در صورت وجود ترافیک برنامه مسیر جدیدی را برای رسیدن شما به مقصد ترسیم میکند، اگر به یک برنامه برای مصارفی این چنینی نیاز دارید مسلما waze بهترین گزینه برای شماست.
علاوه بر مسیریابی Waze تعدادی قابلیت جذاب دیگر نیز دارد، می توانید با دوستان خود تماس برقرار کنید که البته این ویژگی به یک اکانت فیس بوک و یا توییتر نیاز دارد.
برنامه شماره 1 برای رانندگان اسنپ، اطلاع از شرایط جاده و دوربین های پلیس راهنمایی و رانندگی
- هشدار در مورد سرعت غیر مجاز
- هشدار در مورد دوربین های پلیس
- اطلاعات ترافیک در لحظه و زنده
- یادآور کودک، ویژگی که به محض رسیدن به مقصد به شما یادآوری میکند کودک خود را در ماشین تنها نگذارید و او را فراموش نکنید.
متاسفانه برنامه ویز به دستور کمیته فیلترینگ از سایت مایکت حذف شده است ولی جای نگرانی نیست شما میتوانید این مسیریاب را از استور گوگل دانلود کنید:
[ حتما تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا با بهترین جایگزین های ویز اشنا گردید ]
2. Google Maps: مسیریاب آفلاین اندروید برای مسافرت
Google Maps رتبه برتر را بین برنامه های مسیریاب آفلاین در اختیار دارد . Google Maps بیش از هر برنامه دیگری جهان را پوشش می دهد، صدها میلیون مکان در بیش از 220 کشور بر روی نقشه گوگل قرار دارند و بنابراین در هر کجای دنیا که زندگی می کنید ، Google کاملترین نقشه ای است که می توانید پیدا کنید.
با استفاده از یادگیری ماشینی Google نقشه خود را همیشه به روز و نسبتاً عاری از هر گونه خطا نگه می دارد. نه تنها این ، بلکه آنها از قدرت فناوری هوش مصنوعی و داده های در لحظه برای هدایت شما در ترافیک سنگین استفاده میکنند ، بنابراین وقتی رانندگی میکنید گوگل مپ میتواند همسفر خوبی برای شما باشید.
یکی دیگر از ویژگی های جذاب و دوست داشتنی کلیدی نقشه گوگل، Google Street View است که عکسهای پانوراما از فضای بیرونی ضبط می کند.
برنامه شماره 1 برای ترافیک و ناوبری زنده،
برنامه شماره 1 برای تازه بودن اطلاعات جغرافیایی مکانی،
برنامه شماره 1 برای استفاده آفلاین.
- رستوران های محلی را بیابید
- مکان های پرتردد و جدید در مناطقی که برای شما اهمیت دارند را بیابید
- یک لیست از مکان های مورد علاقه خود بسازید و با دوستانتان به اشتراک بگذارید
- برای مکان هایی که از آنها بازدید کرده اید می توانید نقد درج کرده و و عکس به ان اضافه کنید
- نقشه های افلاین بدون نیاز به اینترنت
گوگل مپ را از مایکت دانلود کنید:
Google Maps
حجم:۲۹.۷ مگابایت
3. نشان: نقشه و مسیریاب سخنگوی فارسی ، ترافیک زنده
مسلما در لیست منتخب ما جایی برای برنامه های ساخته شده توسط توسعه دهندگان ایرانی نیز میباشد، داشتن یک برنامه مسیریاب فارسی و ساخته شده توسط جوانان این مرز و بوم لذت دیگری دارد که در برنامه های خارجی نیست.
نشان یا بهتر بگوییم برنامه مسیریاب نشان همچون ویز نقشه یاب حرفه ای و قدرتمندی است که بسیاری از قابلیت هایی که waze به شما میدهد و باعث شده رانندگان اسنپ و تپسی توجه ویژه ای به این برنامه داشته باشند و عموم آنها نسبت به نصب آن اقدام کرده اند.
به عنوان نمونه هشدار نزدیک شدن به دوربین های کنترل سرعت یکی از آنهاست به علاوه آنکه از امکانات قابل توجه بیشتری مثل اطلاع رسانی در مورد سرعت گیر های موجود در مسیر، مسیریابی اتوبوس، مترو و … نیز برخوردار است و در کل میتوان گفت از برنامه های خارجی چیزی کم ندارد و نقشه ایران را با جزییات و به خوبی در دل خود جای داده است.
ویژگی های کلیدی و مزایای برنامه ی نشان:
- برنامه از ویژگی ای به نام کی کجاست بهره مند است که به شما مکان فعلی دوستان و سرنشینان را بر روی نقشه فارسی نشان میدهد و همچنین میتوانید این اطلاعات را به اشتراک بگذارید
- امکان یافتن مکان های عمومی نزدیک مانند یک رستوران ، ایستگاه گاز ، ATM ، هتل
- امکان جستجو بدون تایپ (شناخت گفتار به زبان فارسی)
- امکان استفاده از ویژگی های کلیدی نقشه گوگل
- برخودار بودن از یک نقشه با جزییات برای همه استان ها و شهر های ایران
- هشدار وجود پلیس ، کنترل سرعت با دوربین ، ترافیک و سرعت گیر
مسیریاب سخنگوی فارسی نشان را از مایکت دانلود کنید:
نقشه و مسیریاب نشان
حجم:۴۹.۸ مگابایت
4. Here WeGo: جی پی اس سخنگوی مینیمالیستی
نرم افزار Here WeGo یک برنامه واقعا عالی است، زمانی که ما این برنامه را تست می کردیم تحت تاثیر رابط گرافیکی جذا این برنامه مسیریابی قرار گرفتیم و به نظر ما جذاب ترین رابط کاربری را دارد.
نقشه های HERE دارای جزییات خوبی است البته نه به خوبی waze، از دیگر نقاط مثبت این برنامه جی پی اس میتوان به نمایش زنده ترافیک، محدودیت سرعت در شرایط متفاوت و سیستم سخنگوی ان اشاره کرد.
این برنامه مسیریابی به صورت پیشفرض ساختمان های درون نقشه را به صورت سه بعدی نمایش میدهد و تنها نقطه ضعف آن استفاده از OpenStreetMap است که یکی از عیوب آن به روز رسانی دیر به دیر نقشه آن است.
یکی از نقاط مثبتی که در این جی پی اس وجود دارد این است که میتوانید نقشه های برنامه برای استفاده آفلاین دانلود کنید و در مصرف حجم اینترنت خود صرفه جویی کنید.
با Here WeGo میتوان یک مقصد انتخاب کرد و برنامه مسیر رسیدن به ان را برای شما روی نقشه نمایش میدهد. “اگر یک زندگی مینیمالیستی دارید این برنامه شاید بهترین گزینه برای شما باشد”
برنامه شماره 1 برای نمایش سه بعدی ساختمان ها و کسانی که به حداقل ها راضی اند.
اگر فکر میکنید Here WeGo یک انتخاب مناسب برای شماست همین الان روی لینک زیر کلیک کنید و برنامه را دانلود کنید:
HERE WeGo: Maps & Navigation
حجم:۴۰.۴ مگابایت
5. Sygic: بهترین مسیریاب خودرو جایگزین ویز
بیش از 200 میلیون راننده در سراسر جهان از مسیریاب Sygic استفاده می کنند. بزرگترین دلیل محبوبیت سایجیک به دلیل قابلیت اتصال خودرو است.
به عنوان مثال ، کاملاً با Apple CarPlay سازگار است که این یک امتیاز بزرگ محسوب میشود . بنابراین هنگام استفاده از Sygic ، به جای اینکه نقشه را بر روی تلفن خود مشاهده کنید ، آن را در درون داخلی صفحه نمایش خودرو مشاهده می کنید.
این برنامه gps برای اطلاع از اطلاعات ترافیک و آگاهی از دوربین های سرعت پلیس بسیار مناسب است، همچنین نقشه ان به روز بوده و به شما دقیق ترین اطلاعات از جمله مکان پمپ های بنزین، مساجد و رستوران ها را نشان میدهد.
اما سایجیک بهتر است یا ویز؟ به طور کلی ما جی پی اس Sygic را یک انتخاب مناسب برای کسانی میدانیم که یک ماشین گران قیمت دارند، توسعه دهندگان این برنامه بسیار فعال بوده و به صورت مرتب برای ان به روز رسانی منتشر میکنند.
یکی از خصوصیات برنامه های خوب این است که به روز رسانی های زیادی دارند و رفع باگ و مشکلات آنها سریع است.
برنامه شماره 1 برای اتصال به سیستم خودرو.
اگر به Sygic علاقه مند شدید، با کلیک روی لینک زیر برنامه را دانلود و نصب نمایید:
Sygic GPS Navigation & Maps
حجم:۱۰۸.۲ مگابایت
6. OSMAnd
OSMAnd با استفاده از دو مورد از بزرگترین بانکهای اطلاعاتی مشترک در جهان ساخته شده است و نقشه ایران نیز در ان قرار دارد. در وهله اول این برنامه شبیه به Here WeGo از OpenStreetMap به عنوان بیس و مبنا استفاده می کند، که نسخه رایگان آن به شما امکان دانلود 7 نقشه منطقه ای را میدهد.
دومین پایگاه داده که در آن گنجانده شده ، مکانهای مورد علاقه از ویکی پدیا است. این مورد نیز با محدودیت هایی همراه است.
با عضویت در OSMAnd + در قبال پرداخت هزینه ، میتوانید به ویکی پدیا و WikiVoyage دسترسی کامل داشته باشید برخی از بهترین ویژگی های OSMAnd امکان نمایش مسیر پیاده روی ، اسکی و دوچرخه سواری است.
برنامه شماره 1 اگر شما عاشق دنیای open source هستید.
OSMAnd را از مایکت دانلود کنید:
OsmAnd — Maps & GPS Offline
حجم:۱۳۹.۵ مگابایت
7. بلد: مسیریاب فارسی اندروید برای رانندگان اسنپ و TAP30
نرم افزار بلد یک جی پی اس و مسیریاب فارسی متعلق به هلدینگ هزار دستان است که به شما در مسیریابی راه ها کمک میکند، این برنامه همچون دیگر برنامه ها مثل ویز از امکانات خوبی برخودار است.
«رانندگان Snapp و TAP30 می توانند به راحتی بدون استفاده از هیچ فیلترشکنی برای استفاده روزانه خود از نقشه بلد استفاده کنند»
- دستیار صوتی که نام خیابان را با صداها و گویش های متنوع میتواند برای شما بخواند (در حال حاضر فارسی و ترکی و به زودی زبان ها و گویش های دیگر)
- امکان دانلود نقشه های آفلاین از نقاط مختلف کشور
- نمایش و جستجو برای نقاط مهم و مشهور ( ایستگاه های مترو و اتوبوس ، مدارس و دانشگاه ها ، مساجد و کتابخانه ها ، مراکز درمانی ، بازارها ، مراکز خدماتی ، مراکز فرهنگی ، ورزشی ، تفریحی و غیره)
- اطلاعات ترافیک زنده
- پیشنهاد چندین مسیر مختلف در مسیریابی
- نمایش ترافیک زنده
- مشاهده و هشدار در صورت وجود پلیس و دوربین در مسیر
- نمایش سرعت سنج و محدودیت سرعت در هنگام رانندگی
- قابلیت نشان دادن پلاک برای تمام ساختمانها (در حال حاضر فقط در شهر تهران)
- کمترین میزان استفاده از باتری گوشی شما
برنامه بلد را از استور گوگل دانلود کنید
8. مجیک ارث: یک GPS خوب برای افرادی که اینترنت ندارند
حتی بدون اتصال به اینترنت بهترین مسیر را به مقصد خود بیابید. Magic Earth با استفاده از داده های OpenStreetMap و موتور جستجوی قدرتمند ، مسیرهای بهینه برای رانندگی ، دوچرخه سواری ، پیاده روی و حمل و نقل عمومی را به شما پیشنهاد می کند.
یکی از ویژگی های منحصر به فرد این برنامه احترام به حریم شخصی کاربران است، مجیک ارث هیچ یک از داده های شما که میتوانند در جهت ردیابی شما در سرتاسر اینترنت مورد استفاده قرار گیرند را در اختیار شرکتهای تبلیغاتی و سوم شخص نمی گذارد و از فروش اطلاعات شخصی شما کسب درآمد نمیکند.
از آنجا که این برنامه بدون اینترنت نیز کار میکند، شما می توانید از آن در جهت صرفه جویی در دیتای اینترنت همراه اول یا ایرانسل خود صرفه جویی کنید، برنامه امکان این را فراهم کرده است که داده های 233 کشور مختلف را دانلود و برای استفاده آفلاین ذخیره کنید.
همچنین در مجیک ارث امکان مشاهده نقشه به صورت دو بعدی و سه بعدی فراهم گردیده است و نقشه آن قادر است رستوران ها، پارکینگ های موجود برای خودرو و دیگر مکانها من جمله هتل ها و پارک ها را نمایش دهد.
نقشه مجیک ارث گاه به گاه به روز رسانی میشود و اگر چه در حد و اندازه نقشه گوگل نیست ولی اگر اطلاعات خیلی دقیقی نمیخواد میتواند کار شما را راه بیندازد.
با مجیک ارث سلامت سفر خود را تامین می کنید چرا که این برنامه مشکلات جاده و تصادفات جاده ای را به شما گزارش میکند.
Magic Earth همینطور مجهز به یک قابلیت قدرت گرفته از هوش مصنوعی به نام DashCam بوده که همانند یک دستیار شخصی راننده را راهنمایی میکند، این دستیار باهوش در جهت جلوگیری از تصادفات، مطلع کردن راننده از راه بند های جاده ای و شرایط آب هوایی پیش رو اطلاع مفیدی ارائه میدهد.
بد نیست بدانید این برنامه قادر به نمایش شرایط آب وهوایی منطقه ای است که در آن حضور دارید و یا قصد سفر کردن به آن را دارید، این ویژگی قادر است وضعیت دقیق آب و هوا را تا 14 روز آینده به درستی پیش بینی کند.
مجیک ارث مسلما ارزش امتحان و نصب را دارد، با کلیک روی لینک زیر میتوانید این اپلیکیشن را دانلود کنید:
Magic Earth Navigation & Maps
حجم:۸۵.۶ مگابایت
9. maps.me: مسیریاب خوب برای تهران و درون شهر
در مایکت ما هموراه تلاش میکنیم تا بهترین تجربه کاربری را برای کاربرانمان رقم بزنیم و برنامه هایی که واقعا مفید و سودمند هستند را معرفی کنیم.
Maps.me یک ابزار همراه خوب برای ناوبری و GPS است. در حقیقت ، کوهنوردانی وجود دارند که از این برنامه استفاده می کنند چرا که می توانند تمام نقشه را به صورت آفلاین در اختیار داشته و مسیرهایی را پیدا کنند که بدون آن نمی توانستند پیدا کنند. بنابراین ، این برنامه برای کسانی که دوست ندارند گم شوند طراحی شده است.
علاوه بر مورادی همچون کوه نوردی masp.me را میتوان در شهرها و سفر های برون شهری نیز مورد استفاده قرار داد هر چند که اطلاعاتی ترافیکی که این برنامه ارائه میدهد به دقیقی برنامه های قبلی نیست.
«یکی از نقاط ضعف این برنامه اگهی های تبلیغاتی است، تبلیغات در Maps.me در بعضی مواقع بسیار زیاد است، البته شما می توانید تبلیغات را با اشتراک پولی حذف کنید. اما به طور کلی ،اما به صورت کلی یک برنامه مسیریاب خوب است به ویژه در مورد رانندگی ، دوچرخه سواری و پیاده روی.»
maps.me را از مایکت دانلود کنید:
MAPS.ME: Offline maps GPS Nav
حجم:۱۷۹.۶ مگابایت
سوالات متداول
در این بخش به سوالات کلی شما در مورد سیستم مسیر یابی گوشی و همچنین چندین مشکل عمده برنامه ویز پاسخ میدهیم.
GPS چیست؟
GPS مخفف سیستم موقعیت یابی جهانی است. GPS شیوه مسیریابی رانندگان را از نقطه A به نقطه B تغییر داده است و توسط نیروی هوایی آمریکا راه اندازی شده ومدیریت میشود ، شبکه GPS شامل 31 ماهواره 🛰️ است که حداقل 24 عدد از آنها 95٪ مواقع در حال ارائه خدمت میباشند.
آیا مسیریاب جی پی اس رایگان است؟
ویژگی GPS موجود در گوشی هوشمندتان موقعیت مکانی شما را پیدا کرده و با برنامه ها به اشتراک میگذارد، برای دسترسی به GPS نیازی به پرداخت هیچ حق عضویتی ندارید اما فراموش نکنید که استفاده از یک برنامه GPS برای مسیریابی می تواند هزینه هایی از جمله مصرف اینترنت در بر داشته باشد.
آیا GPS بدون سیمکارت کار میکند؟
بله، gps گوشی شما بدون سیمکارت نیز میتواند کار کند.
من گوشی Iphone دارم بهترین مسیریاب آیفون کدام است؟
اگر شما از گوشی های اپل استفاده میکنید عموم برنامه هایی که ذکر شد برای آیفون نیز یک نسخه دارند ولی اگر به دنبال بهترین نرم افزار gps هستید که بهینه شده برای گوشی شما باشد، ما توصیه می کنیم از Apple Maps استفاده کنید.
آیا ویز فیلتر است؟
سابقا برنامه ویز فیلتر بود اما در حال حاضر این برنامه به خوبی کار میکند و تنها مشکلی که وجود دارد سرعت لود با تاخیر ان است.
مصرف اینترنت waze و باطری ان بالاست؟
بله مصرف اینترنت این برنامه و مصرف باتری ان کمی بالا بوده و در حال حاضر راه حلی برای ان وجود ندارد.
آیا ویز بدون اینترنت کار میکند؟
بله ویز بدون اینترنت کار میکند و قابلیت استفاده آفلاین را دارد.
نوبت به شما رسیده است
نظر شما چیست؟ در این مطلب با بهترین برنامه های مسیریاب (navigation) آشنا شدید، لازم به ذکر است برنامه های دیگری همچون GPS Essentials نیز وجود دارند که البته در لیست بهترین های مایکت قرار نگرفته اند.
امید است این اپلیکیشن ها بتوانند مسیریابی از روی نقشه (map) را برای شما ساده کنند، شما از کدام برنامه جی پی اس استفاده میکنید؟ لطفا نظرات و تجارب خود در استفاده از برنامه های gps را با ما و دوستانتان در قسمت نظرات در میان بگذارید.
همچنین اگر این مقاله برای شما مفید بوده است حتما در شبکه های اجتماعی آن را به اشتراک گذاشته و اجازه دهید دیگران نیز از آن بهره مند گردند، از همراهی شما صمیمانه سپاسگزاریم.
سلام.بنده از مسیر یابی نشان استفاده میکنم مسیریاب فوق العاده کامل جامع و عالی فقط برنامه سنگینی برای گوشی و در حین استفاده برای مسیر یابی برای تاکسی های اینتر نتی میباشد که به نظرم عیب بزرگیست..ولی در مسیر یابی شخصی نمیگم یکی از بهترین هاست..بلکه مسیر یاب با شماره بیست و پنج ستاره است
**اگه میخواین از شر فیلتر شکن تبلیغ پولی بودن نقشه مصرف باتری ومصرف زیاد نت راحت بشید نشان با اینترنت نیم بها بهترین گزینست حتی در نقشه خوانی بهتر از ویزه. البته تذکر میدم سربسر راهنمای گویندش که منیژه خانم هست نزارید😬
**اگر دنبال لبه تکنولوژی مسیریاب و gps هستید ویز بهترین گزینست که البته فقط با فیلترشکن کار میکنه و دردسرهای خودشا داره.
***گوگل مپ تو ایران برای اسنپیا حکم پوسته موز را داره چرا که میوه اش را نوش جان کردن (خارجیا) و پوستشا انداختن زیر پا ایرانیا. اگه دلت تصادف میخواد گوگل مپ را با اسنپ کار کن.
*** رانندگان اسنپ و تپسی میتونن از بلد هم استفاده کنن. پیشنهاد میکنم غیر از ویز نشان و بلد چیز دیگه نصب نکنید چون پشیمان کننده اند.بقیه مسیریابها تو اسنپ و تپسی همیشه یه جای کارشون لنگه. تجربه کردم مثلا osm کند و سنگینه تو ایران ترافیک هم نداره. مپ می، تو ایران ترافیک نداره البته مپ می راهنمای فارسی هم نداره😔 و بدتر اینکه فقط یک مسیر میده🤦یا سایجیک پولیه و خریدش تو ایران برا لاکچریا ممکنه برا ما اسنپیا تقریبا غیر ممکنه فعال هم بشه بدون ترافیکه و زود از کار میوفته😡. مجیک هم تو ایران مسیریابی بدون ترافیک انجام میده. ما ایرانیا خاصیم دیگه چه میشه کرد😂
به نظر من به جز گوگل مپ و ویز سایر اپ ها خیلی از نظر مسیریابی آنلاین خطا دارن. مخصوصا نشان. البته در دنیا اپ های زیادی هستن که عملکرد بالایی دارن ولی در ایران جایگاهی ندارن. یک اپ بسیار خوب که تقریبا گوشی رو به یک دستگاه جی پی اس کمانند ماژلان تبدیل میکنه و مبنا های نقشه مختلف و از سیستم مختصات زیادی نظیر سیستم ژئودزی و لمبرت و یو تی ام و … پشتیبانی میکنه اپ Back country navigation pro هستش که واقعا معرکه هست. مخصوصا برای جاده های آفرود.
بنظر من بهترین مسیریاب ویز هستش چون بلد و نشان خیلی خطا دارن و گوگل مپ هم بدرد استفاده در حال رانندگی نمیخوره
ویز همیشه سعی میکنه مسیرهای ترافیک دار نندازه آدمو ولی نشان هرچقدرم که بخوایم از یه مسیر دیگه بریم ، همون مسیر پشنهادی خودشو نشون میده
هم نشان آشغاله هم بلد
متاسفانه یه مسیر یاب خوبم ازمون دریغ کردن
عجب آشفته بازاریست ایران
با سلام ویز خیلی خوب بود و حیف شد،چون متاسفانه دیگه کیفیت قبل رو نداره، مگه خدمت به خلق بالاترین عبادت نیست؟ اینکه تصادفی نشه و صرف جویی در مصرف سوخت و زمان بشه، ترافیک و آلودگی هوا نباشه، چی بهتر از این؟ به ناچار برنامه بلد رو ریختم دیشب چندبار بیخودی دور خودم چرخیدم تا اینکه مسافر شاکی شد و فحش داد، هیچکدوم به ویز اصلی نمیرسند و خواهش میکنم رفع فیلتر بشه گرچه کسی اهمیت نمیده و اصلا شایدهیچکس این متن رو بخونه
سلام من راننده اسنپ هستم نقشه های ایرانی مثل نشان و بلد خیلی خیلی مزخرف ادرس اشتباه نشون می ده وسط کار هنگ می کنه برای ما راننده های اینترنتی فقط ویز خوب بود که فیلتر شده متاسفانه
خیلی خوب بود
تشکر
یک موضوع مهم درمورد مسیر یاب ها و نقشه های اینترنتی امکان نمایش و هشدار مکان سرعت گیرها هست،
خیلی خوبه که توسعه دهندگان نرم افزارها به موضوع هشدار سرعت گیرها توجه بیشتری داشته باشن، و این امکان هست که از طریق پایش ترددها و GPSها در ساعات شب و روز، مشخص کنند که احتمالا در یک نقطه یا حدودا یک محدوده سرعت گیر وجود داره و علامت هشدار به راننده قبل از رسیدن به اون محدوده داده بشه،
بسیار سپاس از مایکت.
اینطور که مشخصه فقط نرم افزار نشان فعلا امکان نمایش و هشدار سرعت گیرهارو داره
اگه نرم افزار دیگری هم این امکان ُ داره دوستان معرفی کنن.
کسی از دوستان اطلاع داره که نرم افزار و بانک اطلاعاتی که در مسیریاب های خودرویی از نوعی که ایران خودرو مثلاً روی دنا نصب میکنه چیه؟
نشان آشغاله آشغال به تمام معنا🤦🏻♂️
من راننده اسنپم
چند ماه پیش نشان منو اشتباه برد کلا یه جای پرت اول فکر کردم اشتباه از من بوده از مسافر کلی معذرت خواهی کردم دوباره آدرس دادم باز رفتم چند کیلومتر از مقصدم دورتر حالا مسافر هی غر میزنه و بد و بیراه میگه منم شرمنده سرمو انداختم پایین هیچی نمیگم
هزار بار لعنت به اون کسی که ویزو فیلتر کرد.
سلام. ویز تو ایران کارایی نداره چون فیلتر یا تحریمه با فیلتر شکن هم عملکرد دقیقی نداره. نقشه هاش حداقل در اصفهان بروز نیست و تحلیل دقیقی از ترافیک نداره مخصوصا در دوران کرونا البته به اعتراف مدیر خود ویز. گوگل مپ فقط مکانهای زیادی داره اما در نقشه واقعا افتضاحه یا تو بنبستی یا تو پیاده راه. نشان با اسنپ سازگار نیست و باعث هنگی یا مصرف زیاد باتری میشه اما نقشه مناسبی و بروزی داره با جزعیات و نمایش نام کوچه ها در حالت رانندگی. بلد هم بد نیست ساده بودن کاربریش از مزیتش هست. مجیک ارت و مپس می ترافیک ندارن حتی با امکانات خوبشون ارزش توجه هم ندارن سایجیک هم به درد مرفه های بی درد میخوره چون پولیه اونم برا ایران تحریمه. بنظرم به عنوان یک وطن پرست از همین نشان و بلد حمایت کنیم بهتره