15 برنامه ویرایش ویدیو اندروید در سال 2024
در حال حاضر، حوزه تولید محتوا با توجه به افزایش شهرت و محبوبیت شبکههای اجتماعی، بیش از پیش مورد توجه قرار میگیرد و افراد بیشتری نسبت به فعالیت در این زمینه تمایل نشان میدهند. یکی از مهمترین و پرتقاضاترین تخصصها در این زمینه، تولید و ویرایش محتوای ویدیویی است که یا برای تبلیغات یا برای اطلاعرسانی مورد استفاده قرار میگیرد. در کنار پیشرفت این شغل و همچنین تقاضای قابل توجه شرکتها و استودیوها، انواع برنامه ویرایش ویدیو اندروید و آیاواس منتشر شدند و شرکتهای فعال در این زمینه مانند: اَدوبی توانستند به نیازهای تولیدکنندگان محتوا پاسخ دهند.
به لطف استقبال این شرکتها، برنامههای ویرایش ویدیو مختلفی برای سیستمعاملهای گوشیهای هوشمند عرضه شدند و حالا کاربران میتوانند حتی با گوشی میانرده، محتوای موردنظر خود را تولید کنند و با آن درآمد کسب کنند. در این مقاله، قصد داریم تا 15 برنامه ویرایش ویدیو اندروید و قابلیتهای آنها را به شما معرفی کنیم.
1. Adobe Premiere Rush
زمانیکه دربارهی برنامههای ویرایش ویدیو حرف میزنیم، به هیچ عنوان نمیتوانیم از نام محصولات اَدوبی بگذریم. برنامه اَدوبی راش، یکی از ابزارهای ضروری برای تولیدکنندگان محتوا و همچنین ویرایشگرهای ویدیو است که با بازکردن حساب اَدوبی، میتوانید ویدیو و عکسهای خود را بارگزاری کنید و سپس از قابلیتهای برنامه برای اصلاح و اعمال تغییرات استفاده کنید.
این امکان برای شما فراهم شده تا سرعت ویدیوهای خود را تغییر دهید، چندین ویدیو کوتاه را با هم ترکیب کنید، از هزاران موزیک برای روح بخشیدن و جذابتر کردن ویدیوی خود استفاده کنید و رنگ ویدیوها را تغییر دهید. یکی از ویژگیهای برنامههای شرکت اَدوبی، بهره بردن از همگامسازی بین دستگاههای مختلف است؛ به این شکل که میتوانید عکسها و ویدیوهای خود را در کنار گوشی، روی سایر دستگاهها مانند: تبلت، لپتاپ و حتی آیفون ویرایش کنید.
Adobe Premiere Rush: Video
حجم:۷۷.۳ مگابایت
2. KineMaster
برنامه ویرایش ویدیو KineMaster، تمپلیتهای آمادهای مانند: اینستاگرام، یوتیوب، ولاگ، رییلز، گیمینگ و غیره را در اختیار شما قرار میدهد و حتی میتوانید با این برنامه، از ابتدا یک ویدیو بسازید. رابطکاربری این برنامه، شبیه به سایر برنامههای ویرایش ویدیو و عکس است و حین استفاده از آن حس ناآشنایی نخواهید کرد.
برای ویرایش فایلهای خود میتوانید از ابزار تغییر صدا، برچسب، افکت، ایجاد متن و برگرداندن ویدیو استفاده کنید و پس زمینه را نیز حذف کنید. یکی دیگر از جنبههای مثبت این برنامه، بکارگیری حافظهابری برای ذخیره فایلهای شما است و با خرید اشتراک میتوانید ویدیوهایی بالاتر از حجم 10 گیگابایت را بارگزاری و ویرایش کنید.
KineMaster-Video Editor&Maker
حجم:۸۰.۵ مگابایت
3. PowerDirector
اگر تمایل دارید تا ویدیوهای خود را روی تبلت یا گوشیهای تاشو ویرایش کنید، برنامه ویرایش ویدیو اندروید PowerDirector یکی از گزینههای مناسب برای شما است که به بیش از 4300 کتابخانه تمپلیت قابل شخصیسازی مجهز شده است تا بتوانید ویدیوهای مورد نظر خود را بسازید.
ابزار Stabilizer این برنامه برای اصلاح ویدیوهایی که در آنها لرزش مشاهده میشود، کاربرد دارد و طبق معمول سایر برنامههای این حوزه، میتوانید از افکتها، کنترل رنگ، اشباع رنگ و سایر قابلیتها برای ویرایش حرفهای ویدیوها استفاده کنید. حالت «ویرایش ویدیو پورتریت» نیز به تازگی برای این برنامه عرضه شده و اگر بتوانید اشتراک این برنامه را تهیه کنید، میتوانید از قابلیت منحصربفرد این برنامه مبنی بر اجرای مطلوب روی گوشیهای تاشو، تبلت و سایر قابلیتهای کاربردی استفاده کنید.
PowerDirector – Video Editor
حجم:۲۰۲.۶ مگابایت
4. Filmora
برنامه فیلمورا، با تمرکز روی قابلیتهای ترِند، کاربران جوان را هدف گرفته و بیشتر برای ویرایش ویدیوهایی که در شبکههای اجتماعی مورد استفاده قرار میگیرد، کاربرد دارد. از طریق حالت «ویرایش ویدیو پورتریت» و ابزارهایی مانند: برچسبها، افکت، ایموجی و غیره، میتوانید ویدیوهای خود را زیباتر کنید.
در ادامه، 1000 صدای افکت متنوع، 5000 برچسب و همچنین فونت و حالتهای متنی تِرند نیز در دسترس کاربر قرار میگیرد و حتی امکان اضافه کردن پس زمینه برای ویدیو و همچنین اصلاح نسبت ابعاد صفحه نیز وجود دارد. فیلمورا، یکی از بهترین ویرایشگرهای اندروید برای شبکههای اجتماعی است و با استفاده از پرداختهای درون برنامه، واترمارکهای ویدیو حذف میشوند و قابلیتهای بیشتری نیز در دسترس شما قرار میگیرند.
Filmora:AI Video Editor, Maker
حجم:۵۹.۶ مگابایت
5. GoPro Quik
با اینکه برنامه GoPro Quik مثل بقیه برنامههای این فهرست نمیدرخشد اما با استفاده از هوش مصنوعی، میتواند خلاقیت را در ویدیوهای شما بیاورد. زمانیکه چندین عکس و ویدیو را انتخاب میکنید، برنامه به شکل خودکار، بهترین لحظات را انتخاب میکند و افکتهای سینمایی به آنها میدهد و با موسیقی، روح جدیدی به درون آنها میدمد.
ویرایش خودکار ویدیو و عکس، از قابلیتهایی است که افراد تازهکار در حوزه تولید محتوا و افرادیکه علاقهای به درگیر شدن با قابلیتهای زیاد برنامه ندارند، از آن استقبال میکنند و خوشبختانه، خروجیهای برنامه نیز قابل اشتراکگذاری هستند. در نهایت، با عضویت در اشتراک این برنامه، قابلیتهای ویرایش ویدیو بیشتری در اختیار شما قرار میگیرد و پشتیبانگیری ویدیو و عکسها نیز برای شما فعال میشوند.
GoPro Quik: Video Editor
حجم:۱۱۸.۶ مگابایت
6. Splice
قابلیتهایی که برنامه Splice روی دستگاههای اندروید به شما ارائه میدهد، به اندازهی نرمافزارهای کامپیوتری است. از قابلیتهای این برنامه میتوان به نوشتن متن روی ویدیو، برهمگذاری، اضافه کردن موسیقی و همچنین تایملاین قابل لمس اشاره کرد که حین ویرایش ویدیو باید از آن استفاده کنید.
شما همچنین میتوانید سرعت ویدیوها را تغییر دهید و ویدیوهای آهسته حرفهای بسازید. در بخش خروجی کار، برنامه به شما این امکان را میدهد تا ویدیوهایی باکیفیت بالا را دریافت کنید و آنها را با سایر کاربران و دوستان، به اشتراک بگذارید.
Splice – Video Editor & Maker
حجم:۹۱.۵ مگابایت
7. VivaVideo
ویوا ویدیو، یک برنامه ویراش ویدیو اندروید با قابلیتهای مطلوب و تازهکار پسند است و ابزارهای پرکاربردی را در اختیار کاربر قرار میدهد. به لطف برچسبها، فونتهای زیبا، جلوههای بصری، سایر افکتهای پس زمینه و تِمهای مختلف، این برنامه میتواند برای بسیاری از افراد، به عنوان پُلی برای تولید محتوای ویدیویی شناخته شود.
برنامه ویوا ویدیو، به جای تمرکز روی قابلیتهای حرفهای، نحوه ویرایش ویدیو را برای کاربران تازهوارد آسانتر کرده است و اگر میخواهید کار خود را در زمزینه ساخت ویدیوهای ترِند شروع کنید، استفاده از این برنامه به شما پیشنهاد میشود.
VivaVideo – Video Editor&Maker
حجم:۱۲۶.۵ مگابایت
- نحوه تغییر آیکون برنامهها در اندروید
- معرفی 8 برنامه تنظیم خواب اندروید
- با بهترین برنامه های چراغ قوه اندروید آشنا شوید
8. Google Photos
با گذر از تمامی برنامههای ویرایش ویدیو، نباید از کنار برنامه گوگل فوتوز بگذریم. گوگل فوتوز، یک گالری مبتنی بر حافظهی ابری است که در کنار ابزارهای کاربردی که برای ویرایش عکس دارد، میتواند در زمینه ویرایش ویدیو نیز مورد استفاده قرار بگیرد.
این امکان برای شما فراهم شده تا روی ویدیو خود متن بنویسید، بخشی از ویدیو را برجسته کنید و حتی ویدیو کوتاهی از آن تهیه کنید و در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارید. گوگل فوتوز به طیف متنوعی از ابزارها برای ویرایش ویدیو مجهز شده که از آنها میتوان به تغییر دهنده روشنایی ویدیو، فناوری HDR، اشباع، تضاد رنگ و غیره اشاره کرد.
گوگل فوتوز عکسهای ثبت شده شما در بازه زمانی مشخص را جمع میکند و با آنها ویدیو میسازد. در نهایت، از مشکلات این برنامه میتوان به عدم پشتیبانی از محتوای صوتی و همچنین یکپارچگی با برنامه یوتیوب موزیک اشاره کرد.
Google Photos
حجم:۵۰.۸ مگابایت
9. Magisto
مجیستو با استفاده ابزارهای پرکاربرد در زمینه ویرایش ویدیو، به یکی از برنامههای مهم در زمینه تولید محتوا برای شبکههای اجتماعی تبدیل شده است و به لطف دستیار هوشمصنوعی، میتوانید ویدیوهای خود را با استفاده از فیلترهای مختلف و همچنین قطعههای موسیقی، ویرایش کنید.
علاوهبراین، صدها برچسب برای ویرایش ویدیوها در دسترس شما قرار میگیرد که با استفاده از آنها میتوانید ویدیوهای ترند بسازید. مانند سایر برنامههای این فهرست، مجیستو نیز شما را به خرید اشتراک پریمیوم دعوت میکند تا با استفاده از آن بتوانید واترمارکهای موجود در ویدیو را حذف کنید، ویدیوهای طولانیتری را ویرایش کنید و استایلهای جدیدی را به ویدیو اضافه کنید.
همچنین، مجیستو با استفاده از ابزار اشتراکگذاری و رمزگذاری، امنیت ویدیوهای شما را افزایش میدهد تا تنها افرادیکه آنها را تایید میکنید، بتوانند به ویدیوهای شما دسترسی داشته باشند.
Magisto – Video Editor & Music
حجم:۲۷ مگابایت
10. InShot
اکثر قابلیتهای برنامه Inshot مخصوص اینفلوانسرها است و ابزارهای ویرایش ویدیو آن بین ساده و حرفهای دستهبندی میشود. با استفاده از این برنامه میتوانید ویدیوهای خود را کوتاه کنید، سرعت ویدیو را تغییر دهید، ویدیو را به عقب برگردانید، اسلاید درست کنید و از هوشمصنوعی برای آراستن و اعمال افکتهای گرافیکی استفاده کنید.
هوشمصنوعی این برنامه به این شکل کار میکند که ابتدا تِم و حالت ویدیوهای شما را تشخیص میدهد و سپس تغییرات مرتبط به ویدیو را اعمال میکند. با استفاده از 1000 برچسب، میمهای اینترنتی و پس زمینههای مختلف، چند دقیقه با اشتراکگذاری فایل خود در شبکهای اجتماعی فاصله دارید و میتوانید در این راه موفق شوید.
Video Editor & Maker – InShot
حجم:۷۰.۸ مگابایت
11. Funimate
هدف برنامه ویرایش ویدیو اندروید Funimate پا گذاشتن در مسیر بزرگانی مانند پریمیر راش نیست اما ابزارهای مهمی دارد که اگر بتوانید از آنها به شکل هوشمندانه و خلاقانه استفاده کنید، خروجی ویدیوهای شما ارزشمند خواهند شد. ابزارهای این برنامه شامل: ترنزیشنها، کلمات کلیدی، افکتهای مبتنی بر هوشمصنوعی و ترکیب افکتها برای جذب کاربران شبکههای اجتماعی است که موجب جذابتر شدن محتوا و افزایش دنبال کنندگان شما میشود.
اجتماع برنامه Funimate از بخشهای جذاب و جداییناپذیر این سرویس است و میتوانید ویدیوهای خود را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید و ایده و نوآوری آنها را در ویدیوهای خود بکار بگیرید.
Funimate Video Editor & Maker
حجم:۲۳۷.۸ مگابایت
12. CapCut
کَپکاپ، برنامهی رسمی شبکهاجتماعی تک تاک است که کاربران از طریق آن میتوانند برنامههای خود را ویرایش کنند و صاحب این برنامه، Bytedance یا شرکت مادر تیکتاک است. اگر به شکل مکرر در تیکتاک ویدیو میسازید و تاکنون از کپکات استفاده نکردهاید، این برنامه با استفاده از ابزارهایی مانند: افکتهای اسلوموشن، ابزار حذف رنگ و کپشن زن خودکار، میتواند برای ویرایش ویدیوها و جذب مخاطبین، کاربردی باشد.
به شکل معمول، کپ کات یک افکت جدید را هر هفته در دسترس کاربران قرار میدهد و میتوانید از سایر افکتهای 3 بعدی، بلور و گلیچ استفاده کنید و حتی فرمت ویدیو را برای اشتراکگذاری در سایر شبکههای اجتماعی تغییر دهید.
CapCut – Video Editor
حجم:۷۸.۹ مگابایت
13. LumaFusion
لومافیوژن، ویرایشگر ویدیویی برای گوشیهای هوشمند است که برای سیستمعامل اندروید و آیاواس عرضه شده و در کنار ابزارهای حرفهای، تجربه استفاده از آن روی گوشی و تبلت نیز لذتبخش است.
رابطکاربری این برنامه به زیبایی و دقت ساخته شده و کار با آن موجب خورد شدن اعصاب شما و حذف آن نمیشود. خوشبختانه، امکان استفاده از این برنامه در حالت Portrait و LandScape وجود دارد و میتوانید با استفاده از Drag & Drop ویدیوی خود را به بخشهای مختلف برنامه منتقل کنید و آنرا ویرایش کنید.
ابزارهای زیادی در این برنامه گنجانده شدهاند که تسلط و استفاده از آنها باعث پیشرفت حوزه کاری و افزایش کیفیت ویدیوهای شما میشود. در نهایت، اگر قصد دارید تا به شکل جدی به ویرایش ویدیو بپردازید و از این راه درآمد کسب کنید، برنامه ویرایش ویدیو اندروید لوما فیوژن از گزینههایی است که برای ویرایش ویدیوهای یوتیوب، ویدیو برای کسبوکار و غیره مورد استفاده قرار میگیرد.
14. Videoleap
ویدیولیپ، یکی از برنامههای جالب و کاربردی برای گوشیهای هوشمند و تبلت است و تمرکزش روی ابزارهای مرتبط به حوزه هوشمصنوعی و افکتهای این حوزه است.
بخش ویرایش این برنامه، مانند سایر برنامههای این فهرست است و میتوانید ویدیوهای خود را کوتاه کنید، کلیپ اضافه کنید که اینکار نیز به خاطر رابطکاربری ساده و کاربرپسند، به راحتی انجام میگیرد. طراحی و قرار گرفتن آیکونهای برنامه، حس خوبی را حین استفاده روی گوشی و تبلت به شما منتقل میکند.
متاسفانه، یکی از بزرگترین ایرادهای این برنامه، عدم وجود حالت LandScape روی گوشیهای هوشمند است که به نسبت ویدیوهای کوتاه در شبکههای اجتماعی، مناسب به نظر میرسد. اگر میخواهید تا با حالت LandScape ویدیوهای خود را ویرایش کنید، پیشنهاد میکنیم تا از تبلت استفاده کنید.
ابزارهای هوشمصنوعی به بخشهایی نظیر: تولید تصویر، فیلترهای ساخته شده توسط هوشمصنوعی، تغییر صدا و رنگ تصاویر اشاره کرد. برای اینکه بتوانید خروجی ویدیوهایی که با ابزار هوشمصنوعی ساختهاید را ذخیره کنید، باید عضو اشتراک برنامه باشید.
Videoleap: AI Video Editor
حجم:۴۵ مگابایت
15. Stop Motion Studio Pro
پس از گذر از فهرست 14 برنامه ویرایش ویدیو اندروید، به بخش انیمیشن میرسیم تا فعالان و علاقمندان حوزه انیمیشن را تنها نگذاریم. همانطور که گفته شد، برنامه Stop Motion Studio Pro روی ویرایش و ساخت انیمیشن تمرکز میکند و برای تمامی پلتفرمها از قبیل: آمازون، کرومبوک و سیستمعاملهایی مانند: اندروید و آیاواس منتشر شده است.
یکی از ویژگیهای منحصر بفرد این برنامه، منعطف بودن است و میتوان از طریق دوربین گوشی، از اشیاء روی میز عکس گرفت و سپس فرایند جانبخشی را روی آنها اعمال کرد. یکی از مشکلات این برنامه، عدم عملکرد مطلوب ابزار استاپموشن است که برای تمامی کاربران مناسب نیست و علاوهبراین، بعضی از قابلیتهای این برنامه، در تمامی پلتفرمها وجود ندارد.
Stop Motion Studio
حجم:۱۲۲.۷ مگابایت
منبع: Techradar