۸ بازی اندرویدی کوتاه و به یادماندنی که باید تجربه کنید

برای ما گیمرها، بازی کردن یکی از بهترین لذت‌های زندگی است که شاید در زمانی که جوان‌تر بودیم، زمان بیشتری برای آن داشتیم. به مرور زمان و با ورود سختی‌ها و چالش‌های زندگی، وقت کمتری داریم که بتوانیم به آن‌ها بپردازیم. البته این مربوط به بازی روزانه است. هنوز زمان‌های کوتاهی هستند که در این مدت، می‌توانیم بازی‌های ویدویی مختلف را تجربه کنیم. این موضوع زمانی دردناک است که به بازی‌های داستانی و تک‌نفره علاقه داشته باشید. زمانی که اکثر وقت خود را مشغول چالش‌های زندگی هستید، معمولا از وقت خالی خود برای تجربه بازی‌های چندنفره و آنلاین استفاده می‌کنید. بازی‌های داستانی زیادی هر سال منتشر می‌شوند و این تبدیل به یک ترند در بازی‌های ویدیویی شده‌اند که مدت زمان تجربه بازی‌های داستانی و تک‌نفره هر بار بیشتر از قبل می‌شود؛ این موضوع کمی رسیدن به بازی‌های تک‌نفره و داستانی جدید را سخت‌تر می‌کند. اما بازی‌های ویدیویی تک‌نفره و داستانی هم هستند که بتوانید در این مدت تجربه کنید و تنها در یک شب، آن‌ها را به اتمام برسانید. بازی‌هایی که قطعا ارزش تجربه دارید و اگر آن‌ها را تا به حال بازی نکرده‌اید، توصیه می‌کنم که حتما این لیست را تا آخر مطالعه کنید تا با بعضی از بهترین بازی‌های داستانی که می‌توانید در یک شب تمام کنید، آشنا شوید.

1- بازی Limbo

بازی Limbo

لیمبو یکی از بازی‌هایی است که هنوز با بیش از یک دهه گذشت از انتشار آن، هنوز هم یکی از بهترین تجربه‌های داستانی و تک‌نفره است که می‌توانید تجربه کنید. بازی که در ابتدا فکر می‌کنید شما را به دنیای کودکانه‌ای می‌برد، اما به محض تجربه کردن این بازی با سکانس‌های تاریک و ترسناکی روبه‌رو می‌شوید که تا آن زمان، نمونه آن را مشاهده نکرده‌ایم. بازی لیمبو داستان کودکی است که در میانه شب، از خواب بیدار شده؛ اما به جای این که در تخت گرم و نرمش از خواب بیدار شود، او خود را در محیطی ترسناک و نامعلوم پیدا می‌کند. او باید مسیر رو به جلو را پیش ببرد تا متوجه شود او در چه جایی بیدار شده است. اما او هر چقدر رو به جلو حرکت می‌کند،‌ مسیرش کشنده‌تر می‌شود و سکانس‌های بسیار تاریک و ترسناکی را می‌بیند. برای تمام کردن این بازی، به سه الی چهار ساعت زمان نیاز دارید. البته باید در نظر داشته باشید که پازل‌های این بازی می‌توانند در اواخر بازی کمی چالش‌برانگیز باشند و همین موضوع باعث می‌شود که شاید مدت زمان کمی بیشتر شود. البته باز هم این مدت زمان به اندازه‌ای است که در یک روز تعطیل، بتوانید از تجربه این بازی تک‌نفره و داستانی لذت ببرید. بازی لیمبو به قدری ایده موفقی بود که سازندگان این بازی یک بازی دقیقا با همین تم با نام Inside ساختند و سال‌ها بعد از انتشار لیمبو، بازی موفقی مشابه با این بازی به نام Little Nightmares ساخته شد. توصیه می‌کنیم که حتما این بازی را تجربه کنید.

آیکون بازی LIMBO demo

LIMBO demo

حجم:۱۱۳ مگابایت (شامل ۸۷ مگابایت دیتا)

دانلود بازی Limbo

2- بازی Lucky Luna

لاکی لونا از بازی‌های اندوریدی است که شاید کمی بیشتر از دو ساعت برای تمام کردن آن نیاز داشته باشید. اما نکته‌ای که باید در نظر داشته باشید، این است که به هیچ‌وجه نباید به این بازی به عنوان یک بازی اندرویدی ساده نگاه کنید. این بازی یک عنوان پلتفرمر است و با این که بازی‌های پلتفرمر در بین عناوین اندرویدی بسیار زیاد است، اما بازی لاکی لونا یک عنوان بسیار خوش‌ساخت است که بین عناوین پلتفرمر می‌درخشد. شاید یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث می‌شود تا بازی لاکی لونا از همان ابتدا شما را به خود مجذوب کند و در بین عناوین اندوریدی پلتفرم بدرخشد، این است که این بازی از همان اول با جلوه‌های بصری خارق‌العاده‌اش، شما را مجذوب خود خواهد کرد. بازی لاکی لونا به معنای واقعی کلمه، می‌تواند همه بازی‌های پلتفرمر را زشت جلوه دهد! این بازی یکی از آثار کمپانی نت‌فلیکس است. زمانی که نت‌فلیکس وارد دنیای بازی‌های ویدیویی و موبایلی شد، هیچکس فکرش را نمی‌کرد که این کمپانی تا این اندازه بتواند بازی‌های جذاب و خوش‌ساخت را ارائه دهد. اما خوشبختانه بازی‌هایی مثل Oxenfree و Lucky Luna بودند که نشان دادند، نتفلیکس قطعا توانایی وارد به این زمینه را دارد. البته این بازی از لحاظ روایت و گیمپلی هم جذابیت غیرقابل انکاری دارد. با این که این بازی حدود دو ساعت طول می‌کشد، اما نمی‌توانید حتی یک لحظه هم روی خود را از این بازی برگردانید. سازندگان تمام تلاش خود را کرده‌آند که دو ساعت خارق‌العاده‌ای را تجربه کنید.

3- بازی Oxenfree 2: Lost Signals

بازی Oxenfree 2: Lost Signals کارمان با نتفلیکس و بازی‌های جذابش هنوز به پایان نرسیده است. بازی Oxenfree 2: Lost Signals هم یکی از بازی‌های جذاب این کمپانی است که با وجود ساختار مستقل‌گونه‌اش، به راحت می‌تواند شما را درست مثل یک بازی با بودجه بالا سرگم کنند. این بازی حتی از خیلی بازی‌های پربودجه هم‌سبک خودش بهتر عمل می‌کند و این موضوع را به راحتی حین تجربه آن متوجه خواهید شد. این بازی حدود شش ساعت به طول می‌انجامد اما سازندگان به شما پایان‌بندی‌های مختلف را ارائه داده‌اند که ارزش تجربه این بازی را دوچندان می‌کند. به همین راحتی و با پایان‌های مختلف، ارزش تکرارپذیری این بازی هم بسیار بالا است. پس اگر زمانی بیشتر از ۶ ساعت داشتید، می‌توانید این بازی را چندین بار تجربه کنید. شاید برایتان سوال پیش آمده باشد که چرا باید از قسمت دوم بازی را تجربه کنید؛ لازم نیست که خیلی نگران این موضوع باشید. ارتباط قسمت دوم به سمت اول چندان زیاد نیست. هم‌چنین، سازندگان بازی خلاصه‌ای از قسمت اول بازی را در این بازی قرار داده‌اند که بتوانید متوجه اتفاقات و رویدادهای قسمت اول بشوید. بازی Oxenfree 2: Lost Signals پنج سال بعد از اتفاقات قسمت اول صورت می‌پذیرد. جایی که شخصیت اصلی برای این که متوجه اتفاقات ترسناک قسمت اول شود، دوباره به مکان حادثه باز می‌گردد و سعی می‌کند که همه اتفاقات و پازل‌ها را کنار یکدیگر بچیند و بتواند به یک جواب منطقی به سوال‌های داخل ذهنش برسد. اگر به بازی‌های داستانی و البته کمی ترسناک علاقه دارید، توصیه می‌کنم که حتما این بازی را تجربه کنید.

4- بازی Rocket of Whispers: Prologue

این بازی به خصوص، لازم نیست که در یک روز تعطیل تجربه شود. شما می‌توانید این بازی را در یک وسیله نقلیه عمومی که سوار شده‌اید هم به پایان برسانید. این بازی تنها ۱۵ دقیقه به طول می‌انجامد اما دلیل خاصی برای مدت زمان کوتاه این بازی وجود دارد. این بازی در حقیقت مقدمه‌ای به بازی دیگر به نام Opus: Rocket of Whispers است که این بازی در نهایت توانست جوایز بین‌المللی زیادی را به دست آورد. داستان این مقدمه، شخصیت اصلی بازی یعنی «فی لین» را دنبال می‌کند؛ این مقدمه دقایق اول بیدار شدن «فی لین» در یک دنیای عجیب را دنبال می‌کند و می‌توانید یک نگاه کلی به اتفاقاتی که در بازی اصلی می‌افتد، بیندازید. البته بازی اصلی المان‌های بسیار بیشتری را در اختیار شما قرار می‌دهد؛ اما در این بازی، همه‌چیز به بهترین شکل ممکن پیاده‌سازی شده است و جلوه‌های بصری آن شما را حیرت‌زده خواهد کرد. این بازی المان‌های ماجراجویانه و پلتفرمر را به خوبی در کنار یکدیگر قرار داده است. با این که در این مقدمه نمی‌توانید از تمام المان‌های بازی اصلی استفاده کنید، اما لحظه‌ای که این بازی را شروع کنید، اتمسفر خارق‌العاده این بازی، شما را به خود جلب می‌کند و همه‌چیز در بازی به استادانه‌ترین شکل ممکن پیاده‌سازی شده تا برای یک ربع هم که شده، یک شاهکار کوتاه را تجربه کنید.

آیکون بازی Rocket of Whispers: Prologue

Rocket of Whispers: Prologue

حجم:۹۸.۹ مگابایت

دانلود بازی Rocket of Whispers: Prologue

5- بازی Sorcery!

بازی Sorcery!

البته اگر دوست نداشته باشید که فقط یک بازی کوتاه را تجربه کنید و بخواهید یک بازی تکرارپذیر را تجربه کنید، در این صورت یک بازی مثل Sorcery! می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌های ممکن برای شما باشد. بازی که تا همین امروز، طرفدارهای مخصوص به خودش را دارد و سازندگان آن، تمام تلاش خود را کرده‌اند که طی چند سال اخیر، از این بازی پشتیبانی و محتوای مختلفی را برای این بازی منتشر کنند. این بازی هم تنها چند ساعت بیشتر طول نمی‌کشد، اما موضوعی که باعث تکرارپذیری این بازی می‌شود، این است که با هر تصمیمی که در طول بازی می‌گیرید، شاخه‌های جدیدی از داستان برای شما آزاد می‌شود. پس هر بار که این بازی را تجربه کنید و تنها یک بار تصمیم متفاوتی بگیرید، یک داستان متفاوت را تجربه می‌کنید. داستان این بازی به اندازه‌ای درگیرکننده است که بعد از تجربه این بازی، حتما یک وقت برای بازی آزاد می‌کنید که بتوانید حالت‌های مختلف و شاخه‌های داستانی متفاوت را تجربه کنید. البته جلوه‌های بصری این بازی هم از مواردی هستند که به راحتی نمی‌توانید از کنار آن بگذارید و از این بابت باید به سازندگان این بازی احسنت گفت. از لحاظ تصمیم‌گیری و باز شدن شاخه‌های جدید در داستان، کاملا می‌توان به این نتیجه رسید که این بازی عنوانی در سبک نقش‌آفرینی است. بازی‌های نقش‌آفرینی معمولا طرفدارهای خیلی زیادی در بین گیمرهای موبایلی ندارند، اما حتی اگر به بازی‌های نقش‌آفرینی هم علاقه نداشته باشید، نمی‌توانید از جذابیت این بازی بگذرید.  توصیه می‌کنیم که حتما بازی Sorcery! را تجربه کنید.

6- بازی Tiny Dangerous Dungeons

زمانی بود که با کنسول‌هایی مثل گیم‌بوی، بازی‌هایی ۸ بیتی را تجربه می‌کردیم که قطعا برای ساعت‌ها می‌توانستند همه ما را سرگرم‌ کنند. به مرور زمان، بازی‌های ویدیویی هم تغییر کردند و سخت‌تر شدن این بازی‌ها و پیچیده‌تر شدن جلوه‌های بصری این بازی‌ها، کم کم باعث شد که این بازی‌ها به دنیای واقعی نزدیک‌تر شوند.  نزدیک‌تر شدن بازی‌های ویدیویی به واقعیت، باعث شد تا از میزان نوستالژی این بازی‌ها کمتر شود. به همین خاطر است که وقتی یک بازی مثل Tiny Dangerous Dungeons را تجربه می‌کنیم، حس نوستالژی ما را فرا می‌گیرد. این عنوان یک بازی ۸ بیتی با یک گیمپلی سرگرم‌کننده اما ساده است که به پایان رساندن آن تنها یک ساعت زمان می‌برد. اما تکرارپذیری این عنوان به اندازه‌ای بالا است که شاید چندین بار این یک ساعت را تجربه کنید. این بازی کاملا بر اساس بازی‌های زمان گیم‌بوی است و همین موضوع باعث می‌شود تا حین تجربه این بازی، کاملا حس بازی‌های قدیمی را داشته باشیم. البته شاید خیلی از گیمرهای نسل جدید، نتوانند با این بازی چندان ارتباط خوبی برقرار کنند؛ اما اگر گیمر قدیمی هستید، قطعا می‌توانید حس خوبی حین تجربه این بازی داشته باشید. توصیه می‌کنیم که حتما این بازی را تجربه کنید.

آیکون بازی Tiny Dangerous Dungeons

Tiny Dangerous Dungeons

حجم:۳۲.۳ مگابایت

دانلود بازی Tiny Dangerous Dungeons

7- بازی Valiant Hearts: Coming Home

بازی Valiant Hearts: Coming Home

کمپانی یوبی‌سافت،‌ روزهای خیلی خوبی را سپری نمی‌کند. این کمپانی بازی‌هایش را یکی پس از دیگری تاخیر می‌زند و حتی در بدترین حالت ممکن، منحل می‌کند. این در حالی است که زمانی این کمپانی بازی‌های بسیار جذابی می‌ساخت. بازی‌هایی که می‌توانند شما را حیرت‌زده کنند و با داستان‌های جذابشان، جریان‌سازی کنند. بازی Valiant Hearts: The Great War بود که توانست جوایز مختلفی را به دست آورد. اما متاسفانه، یوبی‌سافت نتوانست قدر بازی‌های جذابش را بداند و امتیاز این بازی را به کمپانی نتفلیکس فروخت. از آن‌جا که نتفلیکس چندین امتیاز بازی دیگر را خریداری کرد و توانست بازی‌های خوبی از این فرنچایزها بسازد، کاملا طبیعی بود که وقتی یک فرنچایزی مثل Valiant Hearts در دسترس قرار بگیرد، این فرنچایز را خریداری کند. نتفلیکس قسمت جدید این بازی را به نام Valaint Hearts: Coming Home ساخت که به جرات یکی از بهترین دنباله‌هایی است که می‌توانید در بین بازی‌های مستقل مشاهده کنید. این بازی با وجود داستان بسیار جذابی که دارد، اما از لحاظ گیمپلی بسیار غنی‌تر از قسمت اول بود. بدین خاطر که سازندگان این بازی، این بار مینی‌گیم‌های مختلفی را در بازی قرار داده‌اند. جلوه‌های بصری این بازی هم درست تحت تاثیر قسمت اول، بر اساس جلوه بصری رمان‌های گرافیکی و کامیکی است. توصیه می‌کنیم که حتما این بازی جذاب را تجربه کنید که حدود سه ساعت زمان شما را می‌گیرد.

8- بازی Tiny Room Town Stories Mystery

تمام بازی‌هایی که در این لیست قرار گرفته‌اند، همگی کمتر از ده ساعت هستند. این انتخاب‌ها منطقی است؛ از این جهت که شما قصد دارید بازی‌های کوتاهی را در تعطیلات تجربه کنید. در زمان‌هایی که شما نیاز دارید از زمان‌های طلایی فراغت خود استفاده کنید و بازی‌هایی را تجربه کنید که بتوانید عطش خود برای تجربه بازی خوب را برطرف کنید. اما اگر قصد دارید که سراغ یک بازی بلندتر بروید، توصیه می‌کنیم که حتما بازی Tiny Room Town Stories Mystery را در نظر بگیرید. این بازی کمی بیشتر از هشت ساعت زمان می‌برد تا بتوانید به پایان برسانید.  شما به عنوان یک کارآگاه بازی را تجربه خواهید کرد که در یک شهر کوچک، با پیدا کردن سرنخ‌های مختلف و حل کردن معماها، سعی دارد تا از اسرار ترسناک این شهر پرده بردارد. این بازی موفق شد تا چندین جایزه بین‌المللی مختلف را به دست آورد؛ با این که یک عنوان مستقل جلوی شما قرار دارد، اما قطعا این بازی شما را سورپرایز خواهد کرد.

آیکون بازی Tiny Room Stories Town Mystery

Tiny Room Stories Town Mystery

حجم:۲۰۹.۳ مگابایت

دانلود بازی Tiny Room Stories Town Mystery

منبع: androidpolice

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دانلود مایکت ×