۷ بازی‌ ویدیویی جهان باز با سیستم شهرسازی

بازی‌های جهان باز این روزها در دنیای بازی‌های ویدیویی بیشتر از آن چیزی شده‌اند که انتظارش را داشتیم؛ در گذشته، بازی‌های جهان آزاد به اندازه‌ای نبودند که بتوانیم به آن‌ها به عنوان یک حالت از بازی‌های تکرار نگاه کنیم اما به مرور زمان، تعداد آن‌ها بسیار بیشتر از حد ممکن شد.

تقریبا هر بازی بزرگی که این روزها ممکن است تجربه کنید، یک تجربه جهان آزاد محسوب می‌شود که می‌توانیم در دنیای آن‌ها گشت و گذار کنیم و ماجراجویی خودمون را در آن رقم بزنیم. البته یک نکته راجع به بازی‌های جهان آزاد وجود دارد که باید حتما ان را در نظر داشته باشیم.

بازی‌های جهان آزاد به هیچ‌ عنوان تنها به یک دنیای بزرگ خلاصه نمی‌شود و اتفاقاتی که در این  دنیا می‌افتد هم به اندازه تمام المان‌های دیگر و حتی بیشتر مورد اهمیت است؛ اگر المان‌های داخل این دنیای بزرگ به اندازه کافی جذاب نباشد، به هیچ‌وجه قرار نیست که از تجربه این بازی‌ها لذت ببریم.

در این لیست قرار است سراغ چند بازی جهان باز برویم که به جز ارائه دادن یک دنیای جذاب، به راحتی یک سیستم مدیریت شهر و المان‌‌های داخلی خارق‌العاده‌ای را ارائه می‌دهند که قطعا تجربه آن‌ها می‌تواند برای هر کسی لذت‌بخش باشد. پس با بلاگ مایکت و این مقاله همراه باشید.

1. بازی Don’t Starve: Hamlet (دی ال سی)

بازی Don't Starve: Hamlet (دی ال سی)

بازی‌های Don’t Starve به این معروف هستند که شما را در یک تجربه بقای بسیار سخت قرار می‌دهند که شما باید در جنگل‌های داخل بازی سعی کنید که راهی برای نجات خودتان پیدا کنید و بتوانید بازی را به شکلی ادامه دهید که در نهایت اتفاقاتی که داخل آن می‌افتد، شما را به کشتن ندهد.

در این جنگل هیولاهای عجیبی زندگی می‌کنند که هر کدامشان می‌توانند به اشکال مختلفی شما را به چالش بکشند اما در همین جنگل هم آیتم‌هایی برای شما وجود دارد که می‌تواند شما را برای نجات یافتن آماده کند و به مرور زمان شما هم متوجه خواهید شد که چگونه باید با این چالش‌ها دست و پنجه نرم کنید.

با این که این سری بازی بیشتر روی محیط طبیعی تمرکز کرده‌ است، اما با انتشار دی ال سی Hamlet، اوضاع کمی متفاوت شد. شما در این بازی وارد شهری می‌شوید که در آن خوک‌ها زندگی می‌کنند که این خوک‌ها برای شما ماموریت‌های بسیار جالبی را به میان می‌آورند که قطعا تجربه کردن جهان آزاد این بازی را بسیار لذت‌بخش‌تر می‌کند.

آیکون بازی Don't Starve: Pocket Edition

Don’t Starve: Pocket Edition

حجم:۴۷۰.۲ مگابایت

دانلود بازی Don’t Starve: Pocket Edition

2. بازی No Man’s Sky

بازی No Man's Sky

اگر بخواهیم بعضی از بهترین داستان‌های کامبک و بازگشت به موفقیت را در بین بازی‌های ویدیویی نام ببریم، داستان بازی No Man’s Sky قطعا یکی از آن‌هاست. این بازی با وجود وعده‌های زیاد و عجیب سازندگان به هیچ‌وجه نتوانست آنطور که باید، توجه پلیرها را به سمت خود جلب کند و این وعده‌ها عملی نشد.

اما سازندگان بازی بعد از شکست آن، پشتیبانی از این بازی را قطع نکردند و به انتشار آپدیت‌ها و پچ‌های مختلف ادامه دادند. با انتشار سه دی ال سی بسیار بزرگ برای این بازی، در نهایت بازی No Man’s Sky تبدیل به همان بازی شد که خیلی‌ها منتظر آن بودند و سازندگان نه تنها به وعده‌های خود عملی کردند، بلکه فراتر از آن هم رفتند.

انتشار آپدیت The Frontiers دقیقا همان چیزی بود که بازی به آن نیاز داشت؛ به لطف این آپدیت دنیای بازی پر از اتفاقات جالب و سرگرم‌کننده شد که یکی از این المان‌ها، اضافه کردن سیستم مدیریت و ساختن المان‌های محیطی است که این موضوع به پلیرها کمک می‌کند که محیط اطراف خود را به هر شکلی که می‌خواهند، بسازند.

هم‌چنین شما می‌توانید سیستم دفاعی برای خود بسازید و دشمن‌ها ممکن است که به سمت این سیستم‌های دفاعی حمله کنند. بنابراین همیشه باید حواستان باشد که این سیستم‌ها را ارتقا بدهید و در صورت خراب شدن این سیستم دفاعی، با المان‌های دفاعی جدیدی آن‌ها را جایگزین کنید.

3. بازی Conan: Exiles

بازی Conan: Exiles

از زمانی که اولین قسمت این سری یعنی Conan The Barbarian منتشر شد، شاید هیچکس فکرش را نمی‌کرد که قرار است با چنین بازی خارق‌العاده‌ای روبه‌رو باشند؛ اما بعد از انتشار این بازی همگان بی‌صبرانه منتظر انتشار قسمت‌های بعدی این سری بودند. از طرفی تقریبا همگی مطمئن بودیم که دنباله‌های بیشتری برای این بازی منشتر خواهد شد.

بازی Conan Exiles یکی از همین دنباله‌ها بود که در سال ۲۰۱۸ میلادی برای کنسول‌های نسل هشتم و نسل نهم و البته کامپیوترهای شخصی توسط استودیوی Funcom منتشر شد و با نمرات بسیار خوبی از سمت منتقدها روبه‌رو شد. این بازی یکی از مهم‌ترین المان‌هایی که در بازی قبلی جای خالی‌اش احساس می‌شد را به این بازی آورد.

در این بازی قابلیت ساختن قلعه و مقر شخصی به بازی اضافه شد که شما در آن می‌توانید مقر خود را به شکل دلخواهتان شخصی‌سازی کنید. این شخصی‌سازی بیشتر از آن‌چه که فکر می‌کنید می‌تواند برای شما متفاوت ظاهر شود و هر چقدر بیشتر در بازی پیشروی می‌کنید، المان‌های بیشتر برای شما آزاد می‌شود.

هم‌چنین سیستم دفاعی برای این بازی هم فعال شده است؛ شما می‌توانید با استفاده از المان‌هایی که در اختیار شما قرار می‌گیرد، برای مقر خود سیستم دفاعی خاصی را در نظر بگیرید که در برابر حملات دشمن‌ها ایستادگی کنید. البته باید در نظر داشته باشید که حملات دشمن‌ها به مرور سهمگین‌تر شده و شما باید سیستم دفاعی را ارتقا دهید.

4. بازی Fallout 4

بازی Fallout 4

سری فال اوت به خاطر هویت نقش‌آفرینی که دارد، به راحتی می‌تواند یکی از پیچیده‌ترین سیستم‌های شهرسازی را به شما ارائه بدهد و بازی Fallout 4 هم یکی از همین بازی‌هایی بود که هر چقدر بیشتر در آن کندوکاو کنید، المان‌های شهرسازی آن برای شما به پایان نخواهد رسید.

البته باید اعتراف کنیم که سازندگان این سری همیشه در انجام این کار خبره بوده‌اند؛ به عنوان مثال، در سال ۲۰۱۱ و با انتشار دی ال سی Heartfire برای بازی The Elder Scrolls V: Skyrim، سازندگان المان‌هایی را در اختیار شما قرار دادند که به لطف آن می‌توانستید به راحتی یک خانه بسیار زیبا برای خود بسازید.

در بازی Fallout 4 هم این موضوع به شکل اعجاب‌آورتری تکرار شد. شما می‌توانید در این بازی یک بخشی از دنیای بازی را برای خود تصاحب کنید و شروع به ساخت و ساز ساختمان‌های مختلف کنید که میزان شخصی‌سازی که در ساخت این شهرک‌ها می‌توانید انجام دهید، به نوبه خود خارق‌العاده است.

برای این که بتوانید محیط اطراف را شخصی‌سازی کنید، باید وارد مکان‌هایی شوید که امکان ساخت و ساز وجود داشته باشد؛ در این مکان‌هایی که امکان ساخت و ساز وجود دارد، می‌توانید هر شهری که دلتان می‌خواهد را به دلخواه خودتان بسازید و به همین شکل بتوانید یکی از بهترین المان‌های بازی را تجربه کنید.

5. بازی Kenshi

بازی Kenshi

شاید کمتر فردی باشد که نام بازی Kenshi را شنیده باشد؛ این بازی توسط استودیوی Lo-Fi Games سدر سال ۲۰۱۸ ساخته شد و به صورت انحصاری در دسترس پلیرهای پی سی قرار گرفت اما از همان ابتدای تجربه، این بازی به راحتی می‌تواند نظر شما را به سمت خود جلب کند.

این بازی در سبک نقش‌آفرینی تیمی تاکتیکال ساخته شده است که المان‌های مبارزه‌ای آن بسیار جذاب است و با اراسه دادن المان‌های سندباکس بقا، به راحتی می‌تواند شما را ساعت‌ها مشغول خود کند. شاید نمونه این بازی را بسیار کمتر در بین بازی‌های ویدیویی در صنعت دیده باشیم.

برخلاف سری Mass Effect که کاراکترهای آن همگی خط داستانی مخصوص به خودشان را دارند و سازندگان سعی کرده‌اند که از آن‌ها یک سری شخصیت‌های به یادماندنی بسازند، در این بازی خبری از این المان‌ها نیست و همه‌ شخصیت‌هایی که داخل بازی می‌بینید از صفر تا صد قابل شخصی‌سازی هستند.

در این بازی شما با مکانیزم شهرسازی هم روبه‌رو هستید؛ شما می‌توانید در سایت‌های ساخت و ساز بازی حاضر شوید و بتوانید مقر دلخواه خودتان را بسازید. خوشبختانه سازندگان به اندازه‌ای در این بازی المان‌های مختلف قرار داده‌اند که شما می‌توانید تا ساعت‌ها تنها به تجربه المان‌های شهرسازی این عنوان بپردازید.

6. بازی Medieval Dynasty

بازی Medieval Dynasty

تعداد بازی‌های جهان آزاد بقا آنقدر زیاد شده‌اند که واقعا نمی‌دانیم که باید از بین این بازی‌ها، کدام عنوان را انتخاب کنیم. اما بازی Medieval Dynasty به راحتی خودش را از بین این بازی‌‌ها جدا می‌کند و گیمپلی‌ای را ارائه می‌‌دهد که به جرات می‌توان گفت نمونه آن را در بین کمتر بازی ویدیویی تا به امروز مشاهده کرده‌ایم.

همانطور که می‌توانید از نام این بازی حدس بزنید، این عنوان در دوره میانه یا میدیوال در جریان است و شما باید کنترل کاراکتری را در دست داشته باشید که از ابتدای بازی در نقش یک کشاورز بسیار ساده زندگی‌اش را شروع می‌کند اما به مرور زمان و با پیشروی در بازی این بازی می‌تواند بسیار متفاوت‌تر شود.

شما با این که یک کشاورز ساده هستید، اما به مرور زمان می‌توانید شهر خود را بزرگ‌‌تر کنید و در نهایت تبدیل به یک شهردار قابل احترام باشید و باید شهر را طوری مدیریت کنید که بتوانید مردمان خود را در آسایش و صلح نگه‌دارید. هم‌چنین باید به نیازهای این افراد هم توجه بسیار ویژه‌ای داشته باشید.

این عنوان یک بازی جهان آزاد است و شما می‌توانید شهر خود را تا وسعت‌های غیرقابل باوری ارتقا داده و بزرگ‌تر کنید. هم‌چنین المان‌های ساخت و ساز این بازی هم از جمله مواردی است که جذابیت این بازی را قطعا برای شما دو چندان خواهد کرد و توصیه می‌کنیم حتمان آن راتجربه کنید.

7. بازی Dragon Quest Builders 2

بازی Dragon Quest Builders 2

برای آخرین بازی، سراغ یکی از اسپین‌آف‌های سری Dragon Quest آمده‌ایم که تجربه این بازی قطعا می‌تواند ساعت‌ها سرگرمی را با خود به همراه داشته باشد و نمونه آن را در کمتر بازی ویدیویی مشاهده کرده‌اید. این بازی از آن دسته بازی‌هایی است که هر کسی به راحتی می‌تواند آن را تجربه کند و از آن لذت ببرد.

این بازی ترکیبی از دو سبک سندباکس و شهرسازی است که بازی پیشین خود را به خوبی دنبال می‌کند و به راحتی می‌تواند با المان‌‌های جدیدی که به شما نشان می‌دهد، تا ساعت‌ها شما را درگیر خود کند. البته باید در نظر داشته باشید که این بازی بعضی اوقات می‌تواند بسیار چالش‌برانگیز هم باشد.

نکته مهم دیگر این بازی قطعا جلوه‌های بصری آن است که شما را مجذوب خود خواهد کرد و با استایل کارتونی خودش، هر کسی می‌تواند به راحتی شیفته این جلوه‌های بصری شود. توصیه می‌کنیم که حتما این عنوان بسیار جذاب را تجربه کنید که قطعا نمونه چنین بازی ویدیویی را بسیار کمتر در بین بازی‌های ویدیویی صنعت دیده‌ایم. بازی که در آن می‌توانید یک شهر رویایی بسازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دانلود مایکت ×