معرفی انیمیشن «رویاشهر»؛ ماجراهای شهر آرمانی

انیمیشن رویاشهر به کارگردانی محسن عنایتی، دومین ساخته خالقان انیمیشن «بنیامین» است که در جشنواره فجر 1402 به نمایش در خواهد آمد. این انیمیشن سینمایی زیبا توسط اداره کل فرهنگی شهرداری تهران تولید شده‌ است و در چهل و دومین جشنواره فجر اکران خواهد شد. این انیمیشن سینمایی که تولید آن سه سال به طول انجامیده؛ داستانی ماجراجویانه دارد و مخاطبان آن کودکان و نوجوانان هستند. در ادامه قصد داریم شما را بیشتر با داستان و عوامل انیمیشن «رویاشهر» آشنا کنیم و نگاهی به سوابق و رزومه کارگردان این انیمیشن داشته‌ باشیم.

داستان انیمیشن سینمایی رویاشهر

داستان انیمیشن سینمایی «رویاشهر»

انیمیشن سینمایی رویاشهر ماجرای پسر نوجوانی است که آرات نام دارد. آرات آرزو دارد که تبدیل به قهرمان شهر خود یعنی رویاشهر شود. قهرمانان این انیمیشن، دارای ویژگی‌های بومی هستند و فضای کلی آن قصد دارد با نگاهی به آینده و در فضایی شاد و کودکانه به ارزش‌ها و اصول مهم جامعه ایرانی تاکید کند.

عوامل انیمیشن رویاشهر

عوامل انیمیشن «رویاشهر»

  • سرپرست گویندگان: امیرهوشنگ زند سرپرست گویندگان انیمیشن رویاشهر است. وی مدیر دوبلاژ، مترجم و دوبلور متولد سال 1332 است. امیرهوشنگ زند کار خود را در سال 1340 با فیلم «نقاب آهنین» آغاز کرد. وی در انیمیشن «پسر دریا» که نخستین انیمیشن دوبله شده ایرانی محسوب می‌شود؛ حضور درخشانی داشت. از نمونه فعالیت‌های دیگر امیرهوشنگ زند می‌توان به حضور در انیمیشن «فوتبالیست‌ها» و «ماجراهای تن تن» و فیلم‌های «ماتریکس»، «مرد عنکبوتی»، «من سم هستم» و «ماموریت غیرممکن» و بسیاری آثار پرطرفدار دیگر اشاره کرد.
  • تهیه کننده: تهیه کنندگی این انیمیشن به عهده مصطفی حسن آبادی بوده‌ است. این هنرمند جوان به عنوان تهیه کننده در انیمیشن‌های دیگری مانند «بنیامین»، «امام را صدا کن»، «پسر مهزیار» و بسیاری کارهای دیگر فعالیت کرده و رزومه موفقی دارد.
  • صداپیشگان: صداپیشگان اصلی انیمیشن رویاشهر لیلا کوهسار، منوچهر زنده‌دل، میرطاهر مظلومی، آرزو آفری، اردشیر منظم و ابراهیم شفیعی هستند که همگی سوابق درخشانی در زمینه صداپیشگی دارند.
  • مجری طرح: تهیه و تولید این انیمیشن سینمایی توسط اداره کل فرهنگی شهرداری تهران، سازمان سینمایی سوره و مجتمع مهوا در استودیو آینده نگار انجام شده‌است.
آیکون فیلم شاهزاده روم Princess of Rome
فیلم

شاهزاده روم

Princess of Rome

تماشای فیلم شاهزاده روم

درباره کارگردان انیمیشن سینمایی رویاشهر

درباره کارگردان انیمیشن سینمایی «رویاشهر»

محسن عنایتی مسئولیت کارگردانی انیمیشن رویاشهر را برعهده داشته‌ است. وی به عنوان کارگردان و نویسنده سینما و تلویزیون فعالیت می‌کند. انیمیشن سینمایی «بنیامین» که در دوره سی و هفتم جشنواره فجر در بخش انیمیشن شرکت کرده، توسط محسن عنایتی کارگردانی شده‌است. انیمیشن «بنیامین» در سال گذشته توانست به عنوان دومین انیمیشن سینمایی پرفروش سال دست پیدا کند؛ که موفقیت بزرگی برای محسن عنایتی محسوب می‌شود.

 این هنرمند،  نویسندگی و کارگردانی انیمیشن بلند «پسر مهزیار» نیز توسط او انجام شده‌ است. جالب است بدانید که هر دوی این انیمیشن‌ها به تهیه کنندگی مصطفی حسن آبادی ( تهیه کننده انیمیشن رویاشهر) ساخته شده‌اند؛ که نشان از همکاری موفق این دو هنرمند دارند. محسن عنایتی علاوه بر کارگردانی و نویسندگی، از اساتید مجموعه آموزشی «راه» که شامل کارگاه‌ها، سخنرانی‌ها و ویژه برنامه‌های دوازدهمین جشنواره فیلم عمار برای آموزش نویسندگی، کارگردانی، تهیه کنندگی، داستان پردازی، سینمای مدرن، سواد بصری و بسیاری موارد دیگر نیز بوده‌ است.

انیمیشن رویاشهر از نگاه کارگردان آن

انیمیشن «رویاشهر» از نگاه کارگردان آن

محسن عنایتی درباره انیمیشن سینمایی «رویاشهر» گفت: «داستان این انیمیشن تخیلی، فانتزی و در عین حال تاریخی است. این انیمیشن در مورد دو شهر است که رویاشهر یکی از آنهاست و به عنوان شهر اصلی از آن یاد می‌شود. در داستان ما، رویاشهر در معرض خطر قرار می‌گیرد و یک نوجوان 12 ساله برای نجات آن اقدام می‌کند. ایده اصلی این انیمیشن قصد دارد به تحولات دنیای امروز  و ضرورت اهمیت دادن به اصول و ارزش‌‌های جامعه ایرانی در قالب یک داستان تخیلی و کودکانه اشاره دارد.»

وی در ادامه سخنان خود افزود: «وقتی صحبت از ژانر فانتزی و تخیلی می‌شود؛ یعنی باید یک جهان جدید خلق کنید و همه چیز را به دقت طراحی نمایید. مشکل اصلی در طراحی یک جهان خیالی از آنجایی شروع می‌شود که می‌بینید اهداف قهرمان داستان شما باید با توجه به خصوصیات این دنیای خیالی تعیین شود. به این معنا که جهانی که خلق شده قهرمان داستان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و او باید اقدامات خود را متناسب با آن برنامه‌ریزی کرده و انجام بدهد. اما از سوی دیگر، خلق یک دنیای فانتزی هیجان و پویایی خاصی ایجاد می‌کند و به نوعی زندگی و شور ایجاد می‌کند. این دقیقا همان ‌چیزی است که مخاطب انتظار دارد و می‌پسندد. انتخاب این ژانر و گنجاندن پیام داستان در این ژانر، کمک می‌کند که ارتباط بهتری با مخاطب کودک و نوجوان برقرار کنیم.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دانلود مایکت ×