اسپیس توییتر چیست؟ آموزش چت صوتی در twitter
اگر شما هم یکی از کاربرانی هستید که می خواهد با اسپیس توییتر آشنا شود، کاملا درست آمده اید! این مقاله را تا انتها بخوانید و با مایکت همراه شوید.
یکی از شبکه های اجتماعی که توانست به سرعت خود را در دل مردم جای دهد، توییتر بود. این برنامه در سال 2006 یعنی تقریبا 15 سال پیش، توسط جک دورسی و اوان ویلیامز و چند نفر دیگر ساخته و منتشر شد. این برنامه که در حال حاضر حدود 320 میلیون کاربر فعال دارد، فضایی برای ارسال پیام های متنی بود. اما از آنجایی که در این دوران بازار ساخته شدن اپلیکیشن های پیام رسان و شبکه های اجتماعی داغ است و مدام شاهد افزوده شدن یک برنامه ی جدید به جمع قبلی ها هستیم، پیام رسان های قبلی باید در ساختار خود تغییراتی به وجود بیاورند و قابلیت های جدیدی بیفزایند تا از دیگر اپ ها عقب نمانند.
استفاده از صوت به جای متن امروزه بسیار رواج پیدا مرده است. دلیل آن نیز واضح است، استفاده از صوت هم زمان کمتری از شما می گیرد و هم بسیار ساده تر و با احساس تر است. شما در صدا می توانید تقریبا تمام حالات خود را به مخاطب نشان دهید.
توئیتر نیز مانند دیگر برنامه ها ساختار جدیدی ایجاد کرده است. در این ساختار شما شاهد قابلیتی به نام اسپیس توییتر (twitter space) هستید. به کمک این قابلیت شما می توانید با دوستان خود مثل برنامه greenroom گفتگوی صوتی داشته باشید. این گفتگو می تواند تکی یا حتی گروهی باشد. اما چطور می تواند از چت صوتی در توییتر استفاده کرد؟ در ادامه به آموزش این موضوع می پردازیم.
فهرست این مقاله (با کلیک روی هر عنوان به آن قسمت منتقل می شوید) :
چگونه از چت صوتی در twitter استفاده کنیم؟
قابلیت گفتگوی صوتی توییتر بسیار شبیه به کلاب هاوس است، البته با کمی متفاوت. شما می توانید اتاقی داشته باشید، به صورت گروهی یا تکی صحبت کنید، اما چند نکته را باید قبل از هر چیز بدانید که در زیر به آنها اشاره می کنیم.
نکات استفاده از چت صوتی
همانطور که در بالا اشاره کردیم، چند نکته ی مهم درباره ی این قابلیت وجود دارد که باید آنها را بدانید و سپس از این قابلیت استفاده کنید.
- اول اینکه تعداد سخنران در این برنامه حداکثر 10 نفر به صورت همزمان است و بیشتر از این نمی توانید سخنگو داشته باشید.
- تعداد شنوندگان محدودیتی ندارد و به تعداد نامحدود می توانند صحبت های شما را بشنوند.
- دقت داشته باشید که صحبت های شما دیگر در دسترس نیستند و این گفتگو به صورت لایو و زنده است. البته خود سازندگان به این گفتگو ها دسترسی دارند.
- شما می توانید شنوندگان خود را از بین دو گروه همه ی دنبال شوندگان و فقط کسانی که دعوت میشوند، انتخاب کنید.
- صحبت هایتان به هیچ عنوان نباید قوانین را نقض کند زیرا گفتگوهای شما برای مدتی نگه داشته می شود و از این جهات بررسی خواهد شد.
آموزش فعال کردن اسپیس توییتر
حال که نکات این قابلیت را می دانید، وقت آن رسیده است که روش استفاده از آن را نیز یاد بگیرید. اگر بخواهیم خلاصه و با زبانی ساده بگوییم شما باید به دنبال گزینه ی Spaces بگردید. اما این گزینه در کدام قسمت قرار دارد؟
دقت داشته باشید که چت صوتی اکنون فقط برای آیفون در دسترس است، اما سازندگان اعلام کرده اند که این قابلیت خیلی سریع برای اندروید نیز افزوده می شود.
دسترسی به گزینه های مختلف در این اپلیکیشن مانند whatsapp بیزینس روان و ساده است و شما در آن دچار سردرگمی نمی شوید. از آنجایی که این گزینه (Spaces) جزء موارد مهم twitter به حساب می آید، از دو راه قابل دسترسی است. راه اول رفتن به برنامه و انتخاب دایره ی پایین صفحه است. انگشت خود را روی این دایره نگه دارید تا آیکون New Spaces ظاهر شود و بتوانید آن را انتخاب کنید. راه دوم این است که صفحه را به جهت راست بکشید و سپس گزینه ی spaces را مشاهده و انتخاب کنید.
گزینه های اصلی twitter spaces
وقتی وارد صفحه ی چت صوتی شوید، با چند گزینه مواجه می شوید که بهتر است آنها را بشناسید. دقت کنید که همه چیز در این نوع گفتگو قابل کنترل است. برای مثال همانطور که قبلا هم گفتیم شما می توانید اجازه ی ورود به افراد بدهید یا از ورود آنها جلوگیری کنید.
برای کنترل شنوندگان شما دو گزینه دارید. گزینه ی اول این است که به تمام افرادی که دنبال کرده اید، اجازه ی ورود بدهید و یا فقط کسانی که دعوت می کنید وارد شوند. کنترل این مورد با استفاده از گزینه Speaking privileges ممکن است.
پس از اینکه گزینه ی بالا را به دلخواه تنظیم کردید. وقت آن رسیده است که به خوبی برای دیگران صحبت کنید. همانطور که گفته شد صحبت هایتان باید در چارچوب قوانین کشور باشد. بنابراین زمانی که کاملا آماده بودید، میکروفون را با ضربه روی start your space فعال نموده و شروع به صحبت کنید.
اکنون نوبت شماست!
در این مقاله شما را با نحوه ی چت صوتی در توییتر آشنا کردیم، امیدواریم که این نوشته مفید واقع شده باشد. اکنون نوبت شماست که نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را برای ما ارسال کرده و پاسخ سوالات خود را از ما جویا شوید. با تشکر از همراهی شما.