دانلود مایکت

فیلم لونه زنبور ساخت ۰۷۷۵

۳,۸۳۹
91
۴.۷
ساخت ایران سال ۰۷۷۵ رده سنی ۱۳+

درباره فیلم لونه زنبور

فیلم لونه زنبور، فیلمی خنده‌دار با بازی پژمان جمشیدی که مناسب اوقات فراغت است را از مایکت تماشا کنید.

داستان فیلم لونه زنبور

فیلم لونه زنبور سومین اثر سینمایی برزو نیک‌نژاد در مقام کارگردان، پس از فیلم ناخواسته (1392) و فیلم زاپاس (1394) است. در این فیلم سعید خانی به عنوان تهیه‌کننده و محسن کیایی به عنوان نویسنده فیلم‌نامه و بازیگر حضور دارد. ژانر فیلم لونه زنبور کمدی و درام است و در آن بازیگرانی همچون پژمان جمشیدی، هومن برق‌نورد و رعنا آزادی‌ور بازی می‌کنند. فیلم‌برداری فیلم لونه زنبور در اواخر شهریور 1396 به پایان رسید و در اسفند همان سال به تماشای این فیلم جذاب در سینماها رفتیم. اگر شما خواننده عزیز نیز از طرفداران ژانر کمدی هستید، از تماشای این فیلم لذت خواهید برد. پس همین‌جا بمانید و در کنار ما در این صفحه از مایکت، به تماشای آنلاین فیلم لونه زنبور بنشینید.

داستان فیلم لونه زنبور

در فیلم لونه زنبور به تماشای ماجراهای دو دزد خرده‌پا می‌نشینیم که درگیر یک ماجرای بزرگ شده‌اند. صابر و مرتضی، دو پسرخاله هستند و به عنوان دو سارق خرده‌پا فعالیت دارند. روزی پدر صابر جعبه‌ای را از مهتاب می‌دزدد و این سرآغاز ماجراهای آنهاست. صابر و مرتضی جعبه را پنهان می‌کنند، ولی پس از به قتل رسیدن پدر صابر مجبورند آن جعبه را از پناهگاه درآورند. حال مشکل اینجاست که آن پناهگاه تبدیل به یک کلانتری شده و این دو پسرخاله برای ورود به آن‌جا، باید نقش دو سرباز را بازی کنند. دردسرهایی نظیر اعزام آن‌ها به یک مأموریت برای دستگیری سارقان مسلح و از طرفی تعقیب شدن توسط مهتاب و برادرش، زمینه‌ساز اتفاقات و ماجراهای فیلم لونه زنبور است. جالب است بدانید که ایده اولیه این فیلم، اقتباسی از یک فیلم آمریکایی به نام الماس آبی است.

تاریخ انتشار فیلم لونه زنبور

اواخر شهریور 1396 بود که تهیه‌کننده فیلم لونه زنبور، سعید خانی، از پایان فیلم‌برداری و تدوین این فیلم خبر داد. وی اعلام کرد پس از انجام مراحل صداگذاری طی یک ماه آینده، برای کسب پروانه نمایش اقدام می‌کنیم تا این فیلم را در آذر 96 راهی سالن‌های سینما کنیم. گرچه این برنامه‌ریزی دقیق از آب درنیامد، ولی درنهایت اکران مردمی فیلم لونه زنبور در 24 اسفند 1396، در سانس ساعت 22:10 سینما آزادی با حضور عوامل فیلم و بازیگرانی چون پژمان جمشیدی و محسن کیایی برگزار شد.

اکران جهانی فیلم نیز از 26 فروردین 1397 در شهر وین اتریش آغاز شد و طی ماه‌های بعد در کشورهایی چون سوئد، انگلیس، فرانسه و آلمان به روی پرده سینماها رفت. این فیلم درنهایت با فروش 9 میلیاردی، سالن‌های سینما را ترک کرد. شما خواننده عزیز مایکت می‌توانید از طریق همین صفحه به تماشای فیلم لونه زنبور بنشینید.

بازیگران فیلم لونه زنبور

در فیلم سینمایی لونه زنبور بازیگران محبوبی همچون پژمان جمشیدی، محسن کیایی و هومن برق‌نورد حضور دارند. در این بخش با هنرمندان حاضر در این فیلم آشنا می‌شویم.

پژمان جمشیدی؛ بازیگر نقش صابر

پژمان جمشیدی فوتبالیست سابق و بازیگر ایرانی، متولد 20 شهریور 1356 در تهران است. او فعالیت حرفه‌ای خود را از نوجوانی با فوتبال آغاز کرد و در سال‌های بعد در تیم‌های مطرحی چون تیم پرسپولیس، تیم سایپا و تیم ملی ایران به عنوان هافبک چپ و دفاع چپ بازی کرد. آقای جمشیدی اولین‌بار به عنوان بازیگر مهمان در سریال ساختمان پزشکان (1390) جلوی دوربین رفت و در سال 1392 با سریال پژمان، نامش به عنوان یک بازیگر بر سر زبان‌‌ها افتاد. وی در سال‌های بعد نشان داد که بازیگر قابلی است و برای بازی در فیلم سوءتفاهم (96)، فیلم شیشلیک (99) و فیلم علفزار (1401) نامزد سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شد. آقای جمشیدی در حال حاضر یکی از پول‌سازترین و محبوب‌ترین بازیگران ایرانی است که بازی درخشانش در سریال زیرخاکی و همچنین فیلم سینمایی خوب، بد، جلف (که معرف زوج جمشیدی-درخشانی بود)، تحسین همگان را برانگیخته است.

محسن کیایی؛ بازیگر نقش مرتضی

محسن کیایی بازیگر و نویسنده ایرانی است که در تاریخ 6 شهریور 1360 در شهر تهران چشم به جهان گشود. او برادر کوچک‌تر مصطفی کیایی، کارگردان سینما، است و فعالیت حرفه‌ای خود را با یکی از فیلم‌های برادرش، فیلم بعد از ظهر سگی سگی، در سال 1388 آغاز کرد. او تا سال 1394 در 5 فیلم به کارگردانی برادرش بازی کرد و پس از آن برای بازی در آثار سینمایی به سراغ دیگر کارگردانان رفت. از میان مهم‌ترین کارهای سینمایی او به عنوان بازیگر می‌توانیم فیلم دینامیت (1397)، فیلم مطرب (1398) و فیلم هتل (1402) را نام ببریم. آقای کیایی در آثاری نظیر سریال هم‌گناه (1398) و سریال بی‌گناه (1401) به عنوان نویسنده و بازیگر حضور داشته است.

رعنا آزادی‌‌ور؛ بازیگر نقش مهتاب

رعنا آزادی‌ور بازیگر ایرانی، متولد 17 فروردین 1362 در شهر تهران است. او فعالیت حرفه‌ای خود به عنوان بازیگر را از سال 1382 با بازی در فیلم مارمولک آغاز کرد؛ یک نقش‌آفرینی عالی که او را نامزد عنوان بهترین بازیگر زن در هشتمین دوره جشن حافظ کرد. در سال 1385 با فیلم پارک وی دیده شد و دو سال بعد برای ایفای نقش در فیلم درباره الی، نامزد عنوان بهترین بازیگر نقش مکمل زن در چهاردهمین جشن سینمای ایران شد. درنهایت این نقش سمیرا در سریال زخم کاری (1400) بود که وی را به شهرت رساند و جایزه بهترین بازیگر زن در بیست‌ویکمین دوره جشن حافظ را از آن وی کرد. خانم آزادی‌ور این نقش را در سریال زخم کاری، بازگشت (1402) و سریال زخم کاری، انتقام (1403) تکرار کرد.

در میان دیگر هنرپیشه‌های فیلم لونه زنبور باید به افراد زیر اشاره کنیم:

  • بهاره کیان‌افشار

  • هومن برق‌نورد

  • پیام احمدی‌نیا

  • فرید سجادی حسینی

  • سیاوش چراغی‌پور

  • پاشا جمالی

  • کیوان صحراگرد

  • سعید بحرالعلومی

  • مهدی جمشیدی

نقد و بررسی فیلم لونه زنبور

فیلم سینمایی لونه زنبور سومین فیلم برزو نیک‌نژاد در ژانر کمدی بوده که فروش خوبی در گیشه داشته است. البته که برخی منتقدین معتقدند این فیلم از اول تکلیف خود را مشخص کرده: یک کمدی سطح پایین که همه هدفش فروش در گیشه و کشاندن مخاطب عام به سینما است. آنان معتقدند این فیلم خود را درگیر فرم، محتوا و ارزش‌‌های هنری نکرده و برای افرادی مناسب است که برای سرگرمی و گذران اوقات فراغت به سینما می‌روند. فیلم لونه زنبور در زمره فیلم‌های کمدی نسبتاً موفق دهه نود قرار می‌گیرد و در آن از هر عنصری که بتواند تماشاگر را به خنده بیندازد، استفاده شده است. به هرحال این فیلم هم همانند هر اثر دیگری، نقدهای مثبت و منفی دارد که در ادامه برخی از آن‌ها را با هم می‌خوانیم.

آقای نیک‌نژاد در این فیلم پیشرفت‌هایی داشته است. در فیلم زاپاس اگرچه داستانی شیرین و بازیگرانی خوب دارد، ولی کارگردانی آن ضعیف بوده و در حد یک فیلم تلویزیونی باقی مانده است. ولی در فیلم لونه زنبور، گرچه همچنان اشتباهاتی در دکوپاژ، میزانسن و کادرهای نامناسب دیده می‌شود، ولی درنهایت کار به عنوان یک اثر سینمایی قابل قبول است. کارگردان به خوبی توانسته بین دو شخصیت اصلی ارتباط برقرار کند و با ارائه یک روایت منسجم که بار کمدی فیلم را بر دوش دارد، بیننده را درگیر فیلم نگه دارد.

صد البته که بازی و شخصیت‌پردازی دو کاراکتر اصلی، صابر و مرتضی، نباید مورد غفلت واقع شود. دو شخصیت اصلی خیلی خوب ساخته و پرداخته شده‌اند و بازیگران آن‌ها نیز به خوبی از پس ایفای این نقش‌ها برآمده‌اند که همین سبب شده فیلم جذاب‌تر شود. ولی متأسفانه این پختگی در بقیه شخصیت‌ها دیده نمی‌شود و شخصیت‌پردازی آن‌ها به گونه‌ای است که هرکدام را از ماجرا حذف کنیم، اتفاق خاصی برای فیلم نمی‌افتد.

با توجه به این‌که فیلم لونه زنبور یک نمونه کپی‌شده از فیلم Big Job و حتی فیلم Blue Streak است، برخی آن را یک قدم رو به عقب برای کارگردان می‌دانند؛ چراکه نیک‌نژاد در فیلم قبلی خود، زاپاس، به سراغ یک فیلم اصیل و بومی رفته بود. البته که کپی کردن از فیلم‌های مطرح ایرادی ندارد، اما مشکل آنجاست که کارگردان هیچ اشاره‌ای به فیلم اصلی نمی‌کند و به نحوی به شعور و حافظه سینمایی مخاطب توهین می‌کند.

درباره انسجام فیلم‌نامه نیز نظرات مختلفی وجود دارد. برخی از منتقدین باور دارند این فیلم روایت منسجمی ندارد و بیننده به جای این‌که درگیر جذابیت‌های داستان شود و مفاهیم غایب در فیلم‌نامه را دنبال کند، صرفاً باید منتظر شوخی‌های لحظه‌ای دو شخصیت اصلی باشد؛ شوخی‌هایی که گاهی اوقات از حد تعادل خارج شده و بیشتر شبیه به لوده‌گری می‌شوند. از طرف دیگر حجم بالای دیالوگ‌های جنسی با مفاهیم دوگانه نیز موضوعی است که به عنوان یک نقص در فیلم، توجه برخی منتقدین را به خود جلب کرده است.

سخن پایانی

با همه حرف‌ها، فروش فیلم لونه زنبور نشان می‌دهد که بینندگان، ولو برای پر کردن اوقات فراغت خود، از تماشای این فیلم لذت برده‌اند. نباید از این نکته غافل شد که فیلم‌های ژانر کمدی به سبب لبخندی که بر لب بیننده می‌نشانند، از محبوبیت خاصی در میان مردم برخوردارند. اگر شما هم از طرفداران ژانر کمدی هستید، در این صفحه از مایکت می‌توانید به صورت آنلاین و بدون نیاز به دانلود، به تماشای فیلم لونه زنبور بنشینید.

مایکت فیلم ایرانی فیلم لونه زنبور