دانلود مایکت

سریال‌های ایرانی

سریال‌ ایرانی به عنوان بخشی از صنعت تلویزیون کشور، سال‌هاست به منبعی برای سرگرمی مردم تبدیل شده است. در این سریال‌ها می‌توان انواع موضوعات شامل اجتماعی، خانوادگی، تاریخی و فرهنگی را یافت که هرکدام برای سلایق مختلف، از جذابیت‌های فراوانی برخوردار هستند. طبق آمار، در سال‌های اخیر 50 الی 70 سریال جدید در صدا و سیما و شبکه‌های نمایش خانگی تولید شده است که هر یک مخاطبان خود را داشته‌اند.

سریال‌های ایرانی نه تنها داخل کشور، بلکه در جوامع ایرانی تبار خارج نیز تاثیر به سزایی به لحاظ فرهنگی داشته است. مردم معمولا از ژانرهایی مانند درام و کمدی استقبال می‌کنند. به عنوان نمونه، میزان استقبال مخاطبان از سریال‌هایی مانند پایتخت و گاندو بی‌نظیر بوده است که همه قسمت‌های این دو را می‌توانید از سایت یا اپلیکیشن مایکت شاهد باشید.

جدا از آن، مایکت سریال‌های مطرح ایرانی دیگری را هم برایتان در نظر گرفته است که به راحتی هر چه تمام‌تر و بدون نیاز به دانلود می‌توانید شاهدشان باشید. در ادامه همراهمان باشید تا اطلاعات بیشتری پیرامون این سریال‌ها به دست آوریم.

بررسی برترین سریال‌های ایرانی در مایکت

سریال‌های ایرانی در هر ژانری از سال‌ها قبل اوج گرفت و توانست مخاطبان بیشتری را با خود همراه کند. هر مخاطب براساس سلیقه خود، ژانرها و سریال‌های متنوعی را دنبال می‌کند. با این حال برخی سریال‌ها بازدیدهای بیشتری در مایکت داشته‌اند و این نشان از پرطرفدار بودن آن‌هاست. اگر شما هم قصد تماشای سریال ایرانی را دارید، اما نمی‌دانید که باید از کدام یک شروع کنید، در این قسمت به چند نمونه پربازدید اشاره خواهد شد.

1- یوسف پیامبر

سریال یوسف پیامبر را شاید بتوان موفق‌ترین پروژه مذهبی تاریخ صدا و سیما به شمار آورد. این سریال در زمان خودش یعنی سال 2008 آن قدر خوش‌ساخت بود که توانست اکثر ایرانی‌ها را با داستان جذابش همراه کند. اکنون تقریبا سالی یک بار این سریال را می‌توانید از صدا و سیما شاهد باشید. البته در صورتی که موفق به تماشای این سریال از این طریق نشدید، مایکت همواره در کنار شما خواهد بود.

2- پایتخت 6

پایتخت 6 تنها یک بار از صدا و سیما پخش شد و در همان زمان به سبب پرطرفدار بودن فصول قبلی، توانست مخاطبان زیادی پیدا کند. داستان این سریال نیز در مورد شخصیت‌های اصلی یعنی نقی و ارسطو و مشاغل جدید آن‌هاست. همچنین بهبود، یکی از شخصیت‌های محبوب فصل‌های 2 و 3 نیز به سریال بازمی‌گردد که این بازگشت همراه با چالش‌های فراوانی خواهد بود.

3- لیسانسه‌ها

سروش صحت تاکنون آثار کمدی برجسته‌ای را برای صدا و سیما تولید کرده است که ساختمان پزشکان و لیسانسه‌ها گل سرسبد آن‌ها هستند. نخستین فصل از لیسانسه‌ها چند سال قبل عرضه شد، اما آن قدر محبوبیت پیدا کرد که سروش صحت چاره‌ای جز ساخت دو فصل دیگر نیافت. این سریال داستان سه دانشجو را روایت می‌کند که هرکدام با چالش‌های اجتماعی و عاطفی خودشان درگیر هستند. جنس کمدی این سریال، ما را به سال‌ها قبل برمی‌گرداند و بنابراین می‌تواند انتخاب جذابی برای تماشا باشد.

4- شب‌های برره

چند سال قبل یک نظرسنجی همگانی انجام شد و مردم سریال شب‌های برره را به عنوان بهترین سریال تاریخ صدا و سیما انتخاب کردند؛ سریال که دیگر به آن صورت از صدا و سیما پخش نشد، اما در مایکت می‌توانید شاهد تمامی قسمت‌های آن با بالاترین کیفیت ممکن باشید. این سریال داستان فردی به نام کیانوش را روایت می‌کند که به روستایی دورافتاده به نام برره با عجیب‌ترین قوانین و آداب و رسوم ممکن تبعید می‌شود. در ادامه با بازی بازیگرانی مانند مهران مدیری در نقش شیرفرهاد، اتفاقات بسیار بامزه‌ای در این سریال حدودا 90 قسمتی رخ می‌دهد.

بهترین سریال‌های ایرانی مخصوص کودک و نوجوان

سریال‌های ایرانی زیادی طی سال‌های اخیر برای کودکان و نوجوانان ساخته شده است. برخی از این سریال‌ها در شبکه‌های نمایش خانگی و برخی دیگر در صدا و سیما پخش شده و احتمالا شما هم در شبکه‌های یک، دو یا پویا شاهدشان بوده‌اید. افرادی مانند عموپورنگ و ایرج طهماسب در ساخت انواع برنامه کودک تلاش فراوانی داشته‌اند و که در مایکت جدا از انیمیشن‌های مخصوص کودک و نوجوان، می‌توانید چنین آثاری را هم برای ساعت‌ها تماشا کنید.

1- مهمانی

ماجرای سریال مهمانی از جایی آغاز می‌شود که ایرج طهماسب یا همان آقای مجری به مکانی تازه نقل مکان می‌کند. همین اتفاق باعث ورود شخصیت‌های عروسکی جدید به دنیای این سریال می‌شود؛ شخصیت‌هایی که آن‌ها را در گذشته در کنار آقای مجری ندیده بودید. پشه، بچه، قیمه و مگسی از جمله کاراکترهای عروسکی محبوب این سریال هستند که لحظات شاد و خنده‌داری را چه برای کودکان و چه بزرگسالان رقم می‌زنند.

2- ماجراهای کوشا

کوشا نام پسربچه‌ای بازیگوش و کنجکاو است که مرتب از اطرافیان خود در مورد اتفاقات گوناگون سوال می‌کند. با توجه به این که بسیاری از اطرافیان حوصله پاسخ دادن به این سوال‌ها را ندارند، کوشا پدربزرگ دانای خودش را بهترین گزینه می‌بیند. ماجراهای کوشا یکی از بهترین برنامه کودک‌های چند سال اخیر مخصوص کودکان است که در عین سرگرمی، مطالب علمی و جذاب فراوانی را به آن‌ها یاد می‌دهد.

3- بالشها

بالشها یک داستان جذاب و غیرمنتظره در مورد نبرد میان انسان‌ها و بالش‌ها است. از شخصیت‌های عروسکی جذاب گوناگونی برای این سریال استفاده شده و حضور عموپورنگ به عنوان شخصیت اصلی، به زیبایی‌های اثر افزوده است. بالش‌ها در این سریال از تنبلی و خوابیدن بیش از حد انسان‌ها آزرده خاطر هستند و همین موضوع باعث اعلان جنگ توسط آن‌ها می‌شود.

4- بچه محل

در نهایت بچه محل به عنوان یکی دیگر از سریال‌های ایرانی مخصوص کودک و نوجوان، از دیگر برنامه‌هایی بوده که توسط عموپورنگ ساخته و بازی شده است. این سریال مملو از داستان‌های آموزنده و مفرح هم برای کودکان و هم نوجوانان است که در آن می‌تواند از موسیقی‌های جذاب نیز لذت ببرند. آموزش رفتار اجتماعی در قالب یک سریال نسبتا طولانی، کار آسانی نیست، اما عوامل سازنده بچه محل به خوبی از عهده آن بر آمده‌اند.

بهترین سریال‌های کمدی ایرانی در مایکت کدامند؟

سریال‌های کمدی از پرطرفدارترین ژانرها نه تنها در ایران، بلکه در تمام کشورها است. مردم با این ژانر و آثار ساخته شده در این حوزه می‌توانند برای لحظاتی دغدغه‌های زندگی را فراموش کرده و بخندند. همچنین از کمدی به عنوان ابزاری مناسب برای نقد اجتماعی و بررسی مسائل روز جامعه استفاده می‌شود. خبر خوب این که مجموعه‌ای جذاب از سریال‌های کمدی ایرانی در مایکت پیش روی شما قرار دارد که در این بخش لیستی از بهترین و پربازدیدترین‌ها را برایتان ماده کرده‌ایم.

  • زیرخاکی
  • پایتخت
  • پادری
  • نون خ
  • دودکش
  • ساختمان پزشکان
  • شب‌های برره
  • مرد هزار چهره
  • مسافران
  • خوش نشین‌ها
  • نقطه سر خط
  • زن بابا

نتیجه‌گیری

مقایسه‌ای میان ژانرهای مختلف چه در صدا و سیما و چه شبکه‌های نمایش خانگی در سال‌های اخیر نشان می‌دهد مردم از ژانرهای کمدی و درام از سریال‌های ایرانی استقبال ویژه‌ای می‌کنند. تفاوتی ندارد طرفدار چه ژانری باشید؛ مایکت تمام ژانرهای سریال‌های ایرانی را پوشش داده و تنها با یک کلیک می‌توانید شاهد اثر دلخواه خود باشید. تماشای سریال‌ها در مایکت نیازی به دانلود نداشته و به سادگی می‌توانید در هزینه اینترنت خود صرفه‌جویی کنید.

مشاهده بیشتر »