این برنامه در حال توسعه است، افزودنی هایی به عنوان توضیحی در مورد روش 4:6 برنامه ریزی شده است. من علاقه مند به نظرات یا ایده های شما برای ادامه بهبود این برنامه هستم.
با روش 4:6 یک قهوه تخصصی خوب تهیه کنید. از Tetsu Kasuya، با استفاده از یک قطره چکان Hario V60، Chemex، بطری آبی، اوریگامی یا هر قطره چکان فیلتر دیگری.
روش 4:6 دستور تهیه Tetsu Kasuya است. که برنده جام جهانی آبجو در سال 2016 در دوبلین ایرلند شد.
این روش شامل تقسیم حجم آب به دو قسمت یکی از 40% و دومی 60% است. قسمت اول در دو نوبت ریخته می شود، این مرحله تعادل بین اسیدی و شیرینی فنجان شما را مشخص می کند. برای 60 درصد باقیمانده، تعداد ریزش ها قدرت قهوه را تعیین می کند.
این برنامه برای شما دستور العملی را با توجه به میل شما تولید می کند، قهوه مورد نظرتان را تعریف کنید، قدرت، مقدار و مقدار آن را دنبال کنید. دستور پخت و لذت ببرید