استور اندرویدی مایکت : مرجع دانلود ایرانیان
نصب
خانه برنامه‌ها آشپزی و رستوران
اموزش اشپزی کامل ، دانستنی اشپزی

اموزش اشپزی کامل ، دانستنی اشپزی

نصب در حال دریافت
نسخهv۱.۰
آخرین بروزرسانی۱۳۹۶/۱۲/۰۳
تعداد دانلود۸ هزار
امتیاز۴.۶
تعداد نظرات۷
حجم۷ مگابایت
نوع برنامه اندرویدی
دسته‌بندی آشپزی و رستوران
سازنده نوترین
‏‏چگونگی پخت غذاهای گیاهی
‏نکاتی برای تهیه سوپ‌ها
‏چه طور غذا بپزیم؟
‏چگونه شیرینی های عیدِ سالم تری داشته باشیم؟
‏ترفندهای آشپزی برای زندگی بهتر
‏اموزش اشپزی ایرانی
‏اموزش اشپزی اسان
‏تکینیک های پخت نان و کیک
‏آشنایی با ماکارونی سبوس دار + نکاتی برای پخت ماکارونی سبوس دار
‏از بین بردن بوی غذا در خانه
‏آشنایی با ادویه های غذاهای مختلف
‏تکنیک های مهم آشپزی
‏چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟
‏آشنایی با نحوه شستن میوه ها
‏نکته های ریز و مهم آشپزی
‏نکات لازم برای طبخ پلو و چلو
‏آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید
‏نکات لازم در مورد تهیه شیرینی‌ها
‏اصول طبخ غذا
‏چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟
‏بدترین روغن ها برای سرخ کردن و پخت و پز
‏توصیه‌های کاربردی در کباب کردن گوشت
‏تبدیل واحدهای اندازه گیری
‏نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی
‏از ظروف لعابدار و سرامیکی و سنگی با احتیاط استفاده کنید
‏لیست جایگزین مواد در آشپزی
‏آموزش رول کردن کوکو و رولت
‏روشهای پخت غذا با روغن کم
‏نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم تر شدن خورش ها
‏وسایلی ضروری و مورد نیاز در آشپزخانه
‏آشنایی با نکات مهم و کلی برای پخت کیک
‏نکاتی در مورد پخت کیک و شیرینی
‏راز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالا
‏نکته های مهم در پخت خورش قیمه نذری
‏نکته های بهداشتی مهم در پخت غذاهای نذری
‏سبزیجات را چگونه بپزیم که خواص آن حفط شود؟
‏نکاتی برای سرخ کردن غذا
‏نکاتی ساده و مهم برای بهتر شدن طعم قهوه
‏آشنایی با ادویه های پرکاربرد آشپزی
‏بوی زهم مرغ را چگونه از بین ببرم؟
‏ضد عفونی کردن سبزیجات تابستانی با این محلول خانگی !!!
‏آموزش تصویری مرحله به مرحله راحت پاک کردن میگو
‏نکات آشپزی برای یک کدبانوی تمام عیار
‏چگونه تندی غذا را کم کنیم
‏چگونه از سلامت کنسرو ماهی مطمئن شویم
‏ترفندهایی برای تمیز نگه داشتن آشپزخانه هنگام آشپزی
‏با گوشت و مرغ ناپز چه کنیم ؟
‏ترد شدن کلم قرمز
‏نکات مهم استفاده از فر در شیرنی پزی
‏جلوگیری از وارفتن کوفته تبریزی
‏نکته هایی درباره مایکروفر
‏تازه نگه داشتن گوشت بریان
‏روش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا سبز
‏7 نکته‌ی جوجه کبابی
‏نکات تهیه کوفته
‏ازبین بردن بوی انجماد
‏دانستنی‌های‌ آشپزی‌ آبگوشت و آش
‏نکاتی برای پخت غذاهای گوشتی
‏پختن آرتیشو
‏10 راز باقلا پلویی
‏نکات دانستنی در مورد لیمو عمانی
‏طبخ کلم بروکسل
‏پلو ؛ کته یا آبکش
‏نکات مهم درباره پخت شله زرد
‏نکاتی در تهیه ی استیک یا بیفتک در منزل
‏چگونه تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟
‏توصیه هایی در مورد شیر
‏۴ سبزی، ۴ توصیه
‏نکاتی برای انواع ساندویچ، پیتزا و سوفله
‏طبخ با فویل آلومینیومی در سفر
‏نکات مهم در سرخ و بخارپز کردن سبزیجات
‏فوت و فن پخت برنج
‏کشک سنتی بخوریم یا صنعتی؟
‏از سبزیجات معطر چگونه در آشپزی استفاده کنیم؟
‏سس سویا
‏سس تارتار
‏چند نکته مهم برای خانه داری آسان
‏توصیه هایی ایمنی به خانم های خانه دار
‏سس چیلی
‏سس سالسا
‏کدام رب سالم تر است بخریم رب خانگی یا کارخانه ای؟
‏آشنایی با ادویه های مناسب هر غذا
‏سس هزار جزیره
‏سس سالاد
‏چند نکته ساده و مهم در خانه داری
‏سس کچاپ
‏نکاتی مهم برای خوش طعم شدن میگو و ماهی
‏این غذاها را با مایکروویو گرم نکنید!!
‏سس مایونز کم چرب
‏استفاده های بهینه از مایکروویو
‏نام سس مایونز
‏در آشپزخانه تان مراقب این اشتباهات باشید
‏سس مایونز
‏سس ها چاشنی های محبوب غذاها
‏شستن مرغ خام ضرر دارد، مراقب باشید!!
‏نکاتی برای خرید مرغ سالم
‏فنونی برای آشپزی آسان
‏59 فوت و فن از بزرگ ترین آشپزهای دنیا
‏سه روش سالم سازی غذاهای تنوری
‏راهنمای خرید و پخت ماهی
‏روشی کاملا غلط برای شستشوی سبزیجات
‏نحوه ی تمیز کردن و آب پز کردن سیب زمینی
‏آیا خوردن دسر بعد از غذا ضرورت دارد؟
‏کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟
‏بوی غذای درون خانه را چگونه از بین ببریم؟
‏چگونه با تست انگشت خمیر نان را امتحان کنیم
‏سوالاتی درباره آشپزی
‏تکنیک های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب
‏نحوه استفاده از هویج های اضافی یخچال
‏نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب
‏اگر می خواهید موقع خرد کردن پیاز اشک نریزید !!!
‏نکته های ریز و مهم آشپزی
‏آشنایی با بهترین نحوه پخت گوشت
‏نحوه آماده کردن سبزی خورش قورمه سبزی
‏نکاتی ضروری برای پخت غذایی سالم
‏آموزش تمیز کردن پای مرغ
‏چند فوت مهم کدبانوگری در آشپزی
‏آشنایی با کاربردهای جو دو سر پرک در آشپزی
‏باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی
‏طرز پخت عالی تخم مرغ
‏آشنایی با فنون پخت لازانیا
‏نکاتی برای پخت کباب ترش و کته گیلانی
‏گوجه فرنگی را کباب نکنید!
‏نکته های آشپزی برای نو عروسان
‏گوجه فرنگی را کباب نکنید!
‏11 روش صحیح پخت غذاها
‏توصیه هایی برای تهیه سالاد
‏دلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟
‏دلایل تغییر رنگ و شکرک در مربا
‏رازهای پخت میگو کبابی
‏نکات لازم برای پخت کتلت اصیل
‏دانستنی هایی در مورد آش
‏نکاتی برای استفاده‌ بهتر از سیر
‏و.................

نظرات و امتیاز ها

۷ نظر ۵ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱
💋❤️لیدی باگ 💋❤️
٢٤ شهریور ١٤٠٠

خیلی خیلی ممنونم از سازنده محترم خیلی برنامه خوبی است دان کنید زرر ندارد 💌💌😘🥰😍😙👍

۳ ۰
mahsa غیاثی
١١ خرداد ١٣٩٩

😍😍😍عالی به بهترین غذاهای ایرانی

۵ ۰
melefesentsajen
٢٣ تیر ١٣٩٧

خیلی خوبه...هیچ غذایی غذای ایرانی نمیشه. ممنون دمتون گرم موفق باشید

۵ ۲

دیگران نصب کرده‌اند

برنامه‌های مرتبط

بقیهٔ برنامه‌های این سازنده