در کشور ما با توجه به تنوع استان ها و فرهنگ ها و مهم تر آب و هوا , مطمئنا تنوع غذایی بالایی نیز وجود خواهد داشت , خیلی از خانم ها دوست دارند تا غذاهای محلی استان های دیگر را نیز یاد گرفته و تهیه کنند , ما در این بسته طرز تهیه غذاهای سنتی محلی استان های مختلف کشور عزیزمان را در اختیار شما گذاشته ایم.
با ما همراه باشید.
امیدواریم مورد پسندتون باشه
امروی _ غذای محلی اصفهان
گیجاواش (غذای محلی گیلان)
قلیه ماهی
کمه جوش
سماق پلو
بادمجان پلو
دنده پلو استان ایلام
ماش پلو
پوکورا غذای محلی خوزستانی
به پلو _ محلی اصفهان
کوفته تبریزی
نازخاتون
غوره مسما (غذای محلی گیلان)
رشته پلو
بریانی اصفهان
کوپه غذای کرمانشاهی
نافله غذای محلی خوزستان
آش کلم ارومیه(یرتخلی یا تورشوله آش)
بادنجان ته پر(غذای محلی استان گیلان)
قرمزه نخودچی از غذاهای سنتی اصفهان
مَرگه لوبیا سفید _ محلی کردی
باسترما پلو
گوزلمه ارومیه
آش غلغل (آش محلی شوشتر)
مرغ ترش (غذای محلی گیلان)
هلیم بادمجان
خورشت فسنجان
برویشین تورش
تتالی (ته تالی) غذاهای محلی اراک
آش دوغ اصل اردبیل
آبگوشت بزباش
جگروز
آبگوشـت کشـک (غذای محلی شهر اراک)
آبگوشت ساده سنتی
آبگوشت کشک بادمجان؛ آبگوشت لُریِ معروف
آش بلغور شیر ( غذای خراسانی )
سوپ ترخینه غذای محلی کرمانشاه
نخودپلو با کشمش پلویی غذای گلستان
آبگوشت زیره کرمان
کوکوی پاغازه (غذای سنتی کرمانشاه)
کاچی غذای سنتی ایرانی
خورش ساک گرگان
میرزا قاسمی غذای گیلانی
شلو بریونی زیره محلی اصفهان
خورش تره _ محلی کردستان
بدل دلمه
خورش مطنجن
خوراک بامیه
کوکوی هفت لشگر
مانی پلو
یخمه تُرُش،خوراک گوشت با طعمی شیرین _ اصفهان
پلا کباب رشتی (غذای محلی گیلان)
شامی اصفهانی
آش برنج همدان
ماهی فیویج (غذای محلی گیلان)
زیره پلو
جوجویی طاسکباب کاشانی
خورش ماست
قلیه کدو ، غذای محلی خرم آباد
باقلا قاتق(غذای سنتی گیلان)
ته چین مرغ سنتی ایرانی
آش سماق (سوماخلی) غذای سنتی ارومیه
سیرابیج (غذای محلی گیلان)
دنده کبابی کرمانشاهی
خلابی (غذای محلی گیلان)
گمج کباب (غذای استان گیلان)
دلار غذای شمالی
و.......