همه ما روزانه از سس در بسیاری از غذا ها برای خوش طعم تر شدن آن استفاده می کنیم. نکته ای بسیار ظریف ولی مهم در سس ها، مقدار مشخص استفاده از هر ماده ی غذایی در سس است به عبارتی دیگر چه مقدار از مواد اولیه را در سس مخلوط کنیم که بهترین مزه را بدهد. این برنامه به همین منظور آمده است تا شما را در درست کردن سس ها دقیق تر کند تا طعم وعده ای لذیذتر را بچشید.
بعضی از غذاها هم بدون سس اصلا مزه ای نمیده چون سس معیار اصلی آن است...
در زیر لیستی از سس هایی که در برنامه آمده شده است را می بینیم:
- سس سفید
- سس ماهی و گوشت
- سس مایونز
- سس های تند
- سس های شیرین
- سس های قهوه ای
- سس سالاد
- و ده ها سس دیگر..