در این برنامه مجموعه ای از دانستنی ها و نکات مهم آشپزی گردآوری شده که به شما کمک می کنه با رعایت موارد کوچک مثل آشپزهای حرفه ای و باتجربه آشپزی کنید.
تکنیک های مهم آشپزی
چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟
آشنایی با نحوه شستن میوه ها
نکته های ریز و مهم آشپزی
نکات لازم برای طبخ پلو و چلو
آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید
نکات لازم در مورد تهیه شیرینیها
اصول طبخ غذا
چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟
بدترین روغن ها برای سرخ کردن و پخت و پز
توصیههای کاربردی در کباب کردن گوشت
تبدیل واحدهای اندازه گیری
نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی
از ظروف لعابدار و سرامیکی و سنگی با احتیاط استفاده کنید
لیست جایگزین مواد در آشپز
آموزش رول کردن کوکو و رولت
روشهای پخت غذا با روغن کم
نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم تر شدن خورش ها
وسایلی ضروری و مورد نیاز در آشپزخانه
آشنایی با نکات مهم و کلی برای پخت کیک
نکاتی در مورد پخت کیک و شیرینی
راز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالا
نکته های مهم در پخت خورش قیمه نذری
نکته های بهداشتی مهم در پخت غذاهای نذری
سبزیجات را چگونه بپزیم که خواص آن حفط شود؟
نکاتی برای سرخ کردن غذا
نکاتی ساده و مهم برای بهتر شدن طعم قهوه
آشنایی با ادویه های پرکاربرد آشپزی
بوی زهم مرغ را چگونه از بین ببرم؟
ضد عفونی کردن سبزیجات تابستانی با این محلول خانگی !!!
آموزش تصویری مرحله به مرحله راحت پاک کردن میگو
نکات آشپزی برای یک کدبانوی تمام عیار
چگونه تندی غذا را کم کنیم
و...............
★ ★ ★ ★ ★ ١٠ آذر ١٤٠١
خیلی عالیه ممنونم
☆ ☆ ☆ ★ ★ ١٩ بهمن ١٤٠٢
بدنیست
☆ ☆ ☆ ☆ ★ ١٠ اسفند ١٤٠٠
بد