تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده میشود. روی تارتها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است. در تارتها خمیر شیرینی، خمیر بریزه است. ماده روکش یا پرکننده تارتها ممکن است شیرین (مثل میوهجات) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد. تارتهای امروزی معمولاً' بر پایه میوه و مایع کاستارد هستند.
پای، یک ظرف غذا پخته شدهاست که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده میشود و یا به طور کامل از مواد شیرینی ساخته میشود. در واقع پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل میشود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار میگیرد. پای بر اساس لایه خود دستهبندی میشود.